|
|
|
اطلاعات سایت نشان میدهد که شما هنوز عضو نشده اید و یا هنوز به سایت وارد نشده اید. برای استفاده از تمامی امکانات باید در سایت ثبت نام و سپس وارد حساب خود شوید. |
| طرح ایران شناسی زیبافروم زمان کنونی: ۴-۱۲-۱۳۹۰, ۱۱:۵۹ صبح |
||||||||
|
|
|
طرح ایران شناسی زیبافروم
|
|
۲۶-۶-۱۳۸۹, ۱۲:۰۸ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۶-۶-۱۳۸۹ ۱۲:۴۴ عصر، توسط mahdi.)
|
|||
|
|||
|
طرح ایران شناسی زیبافروم
به نام خدا
و با سلام و درود خدمت شما کاربران عزیز و هم میهنان گرامی؛ خیلی وقت بود محیطی که در آن بتوان در مورد همه کشور پهناور ایران کسب اطلاع نمود احساس نیاز می شد. هر کس که نسبت به شهر و منطقه خودش احساس دین می نمود، وبلاگ و یا سایتی راه اندازی می کرد و در آن مشغول به معرفی شهر خود می شد. بنابراین تصمیم گرفتیم با همکاری شما دوستان، محیطی را به وجود بیاوریم که در آن بتوانیم شهر و روستای خودمان را معرفی کنیم، در مورد دیگر شهرهای میهن عزیزمان ایران، کسب اطلاع نماییم و ... در این محیط وقتی همه از سراسر ایران باشند دیگر برای شناخت شهر های ایران نیازی به جستجو و ... نخواهید داشت، چراکه می توانید از دوستانتان در مورد شهرشان بپرسید. هم اکنون این محیط آماده شده است ولی به دلیل تغییرات متعدد تقسیمات کشوری ایران، نیاز به تغییرات در نام و تعداد انجمن ها وجود دارد و همچنین از عهده یک نفر ساخته نیست که بتواند کل کشور را معرفی کند چرا که لازمه ی معرفی کردن شناخت است. از همه دوستان تقاضا می کنیم که حداقل شهر یا روستای خودشان را معرفی نمایند و حداقل گامی ما را همراهی کنند و دوستانی که می خواهند به عشق ایران فعالیت بیشتری داشته باشند می توانند مدیریت انجمن های مد نظرشان را نیز برعهده بگیرند. اگر در حد شهر خودشان می خواهند فعالیت داشته باشند، مدیریت انجمن مربوط به شهرشان و اگر کل استانشان، مدیریت کل انجمن های استان خودشان را می توانند برعهده بگیرند. همانطورکه قبلا ذکر نمودم اجرای این طرح از عهده یک نفر ساخته نیست بنابراین اگر در منطقه شما تغییراتی از نظر تقسیمات کشوری رخ داده است می توانید در قسمت تبادل نظر (
پیشاپیش و صمیمانه از همکاری همه ی دوستان سپاسگذاری می نمایم.
این همه خونی که دنیا بردل ما می کند
جای ما هرکس که باشد ترک دنیا می کند هر زمان گویم که فردا ترک دنیا می کنم چونکه فردا می رسد امروز و فردا می کنم |
|||
|
|
۴-۷-۱۳۸۹, ۰۱:۳۷ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۴-۷-۱۳۸۹ ۰۱:۳۸ عصر، توسط mahdi.)
|
|||
|
|||
|
طرح ایران شناسی زیبافروم
سلام دوستان عزيز
از afshinrashidi و amirn900 و بقيه دوستان كه در ايران شناسي همراهي كردن، صميمانه تشكر ميكنم. تا اين لحظه بهترين بخش كه مي تونيم به عنوان نمونه اي از انجمن هاي ايران شناسي معرفي كنيم، بخش آشنايي با استان بوشهر هستش كه با زحمات و راهنمايي هاي دوست عزيزمون amirn900 به شكل مطولبي در اومده، توي اين انجمن، شهرستان هاي استان بوشهر تفكيك شده قرار گرفته اند و شهر هاي مربوط به هر شهرستان، در خود آن شهرستان قرار دارند و داراي نظم خوبي است. اميدوارم انجمن هاي ساير استان هاي كشور هم به همين حالت در بيايند كه دوستاني كه خواستند با هر استان آشنا شوند، به راحت ترين شكل بتوانند به منظور خود برسند. با تشكر
جای ما هرکس که باشد ترک دنیا می کند هر زمان گویم که فردا ترک دنیا می کنم چونکه فردا می رسد امروز و فردا می کنم |
|||
|
|
۴-۷-۱۳۸۹, ۰۳:۳۱ عصر
|
|||
|
|||
|
طرح ایران شناسی زیبافروم
ضمن عرض سلام و خسته نباشی خدمت مدیریت محترم سایت زیبا فروم آقا مهدی عزیز
ضمن عرض تشکر خدمت شما می خواستم بگم که کار هایی که ما می کنیم در مقابل کار ها و زحمات شما برای سایت بسیار ناچیز است امیدوارم روزی برسد که بتونیم زحمات شما را جبران کنیم www.amirn900.mihanblog.com یادتون نره تو نظر سنجی شرکت کنید |
|||
|
|
۴-۷-۱۳۸۹, ۰۳:۳۷ عصر
|
|||
|
|||
|
طرح ایران شناسی زیبافروم
واقعاً از نظر لطف شما كمال تشكر را دارم
![]() ![]()
|||
|
|
|

مشاهده نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به یک دوست
نمایش آخرین ارسال این موضوع
اهدای بیشترین امتیاز به این موضوع
مشترک شدن در این موضوع