|
|
|
اطلاعات سایت نشان میدهد که شما هنوز عضو نشده اید و یا هنوز به سایت وارد نشده اید. برای استفاده از تمامی امکانات باید در سایت ثبت نام و سپس وارد حساب خود شوید. |
| استقلالیا بیشترن یا پرسپولیسیا؟ زمان کنونی: ۳۱-۲-۱۳۹۱, ۰۷:۰۱ صبح |
||||||||
|
|
|
استقلالیا بیشترن یا پرسپولیسیا؟
|
|
۸-۶-۱۳۹۰, ۰۵:۰۷ عصر
|
|||
|
|||
|
استقلالیا بیشترن یا پرسپولیسیا؟
این یه نظر سنجی برا اینکه ببینیم استقلالیا بیشترن یا پرسپولیسیا؟
لطفا همتون شرکت کنین.
![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
۸-۶-۱۳۹۰, ۰۶:۳۷ عصر
|
|||
|
|||
|
RE: استقلالیا بیشترن یا پرسپولیسیا؟
پرسپولیس
آقا این که دیگه به همه ثابت شده نظر سنجی هایی که در برنامه نود میذارن سند این حرف منه www.amirn900.mihanblog.com یادتون نره تو نظر سنجی شرکت کنید |
|||
|
۸-۶-۱۳۹۰, ۰۶:۵۵ عصر
|
|||
|
|||
|
amirn900 جان بی زحمت اون بالا راس بده. الان من رای دادم شده یکی حتما تو رای ندادی . پرسپولیس صد درصد طرفداراش بیشترن تو نود هم که دیدین همیشه 60 به 40 میشه
جدید ترین مطالب علمی در قدسی باکس
|
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
۸-۶-۱۳۹۰, ۰۷:۰۳ عصر
|
|||
|
|||
|
من يه زماني (دوران كودكي) طرفدار سرسخت پرسپوليس بودم، اما حالا بازيشون رو نديدم
پس بايد بگم كه : كي رو انتخاب كنم... كدومو جواب كنم...
این همه خونی که دنیا بردل ما می کند
جای ما هرکس که باشد ترک دنیا می کند هر زمان گویم که فردا ترک دنیا می کنم چونکه فردا می رسد امروز و فردا می کنم |
|||
|
۸-۶-۱۳۹۰, ۰۸:۲۳ عصر
|
|||
|
|||
|
متاسفم
برای همه پرسپولیسیا اولا که شما یادتون رفته بهترین تیم نقل و انتقالات تو برنامه 90 کی انتخاب شد؟ یا کدوم بازیکن بهترین بازیکن فصل قبل تو نظر سنجی 90 شد؟ یا مرداد سال گذشته تو همون برنامه نود میداوودی غلامرضا رضایی رو شکست داد؟ در ضمن بعضی از اون نظرسنجی ها رو هم که شما می بردین مال قبل از این تایج افتضاحتونه. وگرنه همین الان بعد اون نتایج حمید استیلی هم استقلالی شده! باور نمی کنین ؟ برین ازش سوال کنین.
![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
۸-۶-۱۳۹۰, ۰۹:۱۸ عصر
|
|||
|
|||
|
مسعود جان شما 3 تا مورد گفتی فکر کنم بیشتر از صدتا مورد هست که پرسپولیسیا رای دادنو اومد بالا . اون موردها هم که گفتی برای این بود که فردوسی پور هی خواهش کرد پرسپولیسیا از روی علافشون اس ام اس ندن. وگرنه که هر هفته پرسپولیس بالاس اینو دیگه خود استقلالیا هم قبول دارن. بعد مگه این تاپیک درباره نتایج تیم هاست؟!! ایشالا درسن میشه نتایجمونم. هنوز اول فصله
|
|||
|
۸-۶-۱۳۹۰, ۰۹:۵۲ عصر
|
|||
|
|||
|
پس اگه قرار بود همه بر طبق احساساتشون نظر ندن پس هیچ وقت پیروزی بالاتر از استقلال نمی شد. این یادت باشه.
در ضمن سالی که نکوست از بهارش پیداست........ ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
۸-۶-۱۳۹۰, ۱۰:۵۰ عصر
|
|||
|
|||
|
قبول ندارم.
در ضمن جوجه رو آخر پاییز میشمرن اینو یادت باشه
|
|||
|
۸-۶-۱۳۹۰, ۱۱:۵۲ عصر
|
|||
|
|||
|
ببینیم و تعریف کنیم.
اگه قراره پرسپولیس قهرمان لیگ بشه پس ملوان و شهرداری تبریز و شاهین و مس سرچشمه باید قهرمان آسیا بشن. چون قهرمان لیگ ایرانو تو لوله کردن!!!!!!! ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
۹-۶-۱۳۹۰, ۰۱:۵۷ عصر
|
|||
|
|||
|
شما که میگید نظر سنجی های نود رو که پرسپولیس اول میشد مال قبل از این نتایج استیلی بوده پس فکر کنم برنامه ی هفته ی پیش نود رو نگاه نکردین که بادامکی , کاپیتان شما رو شکست داد
www.amirn900.mihanblog.com یادتون نره تو نظر سنجی شرکت کنید |
|||
|
|

مشاهده نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به یک دوست
نمایش آخرین ارسال این موضوع
اهدای بیشترین امتیاز به این موضوع
مشترک شدن در این موضوع

![[تصویر: 84087373708980429506.jpg]](http://up6.iranblog.com/images/84087373708980429506.jpg)