|
|
|
اطلاعات سایت نشان میدهد که شما هنوز عضو نشده اید و یا هنوز به سایت وارد نشده اید. برای استفاده از تمامی امکانات باید در سایت ثبت نام و سپس وارد حساب خود شوید. |
| مصاحبه های مربیان پرسپولیس در فصل 1390-1391 زمان کنونی: ۳-۳-۱۳۹۱, ۰۷:۳۳ عصر |
||||||||
|
|
|
مصاحبه های مربیان پرسپولیس در فصل 1390-1391
|
|
۶-۷-۱۳۹۰, ۰۲:۱۹ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۶-۷-۱۳۹۰ ۰۲:۴۵ عصر، توسط amirn900.)
|
|||
|
|||
|
مصاحبه های مربیان پرسپولیس در فصل 1390-1391
از این به بعد مصاحبه های مربی پرسپولیس رو تو این تایپیک بذارین
www.amirn900.mihanblog.com یادتون نره تو نظر سنجی شرکت کنید |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
۶-۷-۱۳۹۰, ۰۲:۲۱ عصر
|
|||
|
|||
|
استیلی: پرسپولیس باید خیلی قوی تر از آن چیزی که هست، ظاهر شود
استیلی: پرسپولیس باید خیلی قوی تر از آن چیزی که هست، ظاهر شود
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: تیم فجر یکی از دونده ترین تیم های لیگ است و علاوه بر آن با روحیه خوبی که آنها داشتند و روحیه بدی که ما به دلیل از دست دادن دربی داشتیم، بازی سختی را پشست سر گذاشتیم. ![]() به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، حمید استیلی پس از برتری تیمش برابر فجر در خصوص این بازی گفت: در هفته ای که گذشت، خیلی روی مسائل مختلف کار کردیم و خدا را شکر توانستیم با تغییراتی که دادیم بازی منطقی را به نمایش بگذاریم و عملکرد قابل قبولی داشته باشیم. وی افزود: نیمه اول خوب ظاهر شدیم و در نیمه دوم با تغییرات و جابجایی که انجام دادیم، توانستیم 3 امتیاز حساس این بازی را بگیریم. استیلی در مورد نتیجه بازی تصریح کرد: از نتیجه راضی هستم. ضمن اینکه بعد از مشکلاتی که پس از واگذاری دربی داشتیم، واقعا نیاز به 3 امتیاز این بازی الزامی بود و بچه ها هم، الحق با تمام وجودشان بازی کردند، چه آنهایی که در زمین بودند و چه بازیکنانی که روی نیمکت قرار داشتند. همدلی و رفاقت بازیکنان و از همه مهمتر، حمایت تماشاگران ما را به این برد رساند. سرمربی پرسپولیس در مورد استرس حاکم بر بازیکنان و تیم تاکید کرد: ما از اولین بازی این استرس برد را داشتیم و هنوز هم این مشکل رفع نشده است. امیدواریم هر چه زودتر بتوانیم از این بحران خارج شویم و روحیه برد، بدون استرس را در تیم تزریق کنیم و این مهم اتفاق نخواهد افتاد جز حمایت هواداران. حمید استیلی در خصوص تغییرات خط دفاعی گفت: در این بازی، خط دفاعی ما عملکرد بهتری داشت و ما این سیستم را در تمرینات آنالیز کرده بودیم. تمرینات ما زیر ذرهبین انجام می شود و کلیه تیم ها تا حدود زیادی از نوع تمرینات ما اطلاعات کافی دارند و رسانه ها هم با پوشش اخبار تمرینات پرسپولیس آنها را مطلع می کنند و این در شرایطی است که ما هیچ شناخت و اطلاعی از نوع تمرینات حریفانمان نداریم و این کار را برای ما مشکل می کند. بخاطر همین موضوع، پرسپولیس باید خیلی قوی تر از آن چیزی که هست، ظاهر شود. چه از لحاظ روحی و روانی و چه از نظر فنی. www.amirn900.mihanblog.com یادتون نره تو نظر سنجی شرکت کنید |
|||
|
۶-۷-۱۳۹۰, ۰۲:۴۷ عصر
|
|||
|
|||
|
استيلي: پرسپوليس نبايد به پيروزي مقابل فجر دلخوش كند
استيلي: پرسپوليس نبايد به پيروزي مقابل فجر دلخوش كند
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: ما نبايد به پيروزي مقابل فجرسپاسي دلخوش کنيم، بلکه بايد قدرت به راه خود ادامه دهيم. ![]() حمید استیلی درباره آخرین وضعیت پرسپولیس قبل از دیدار با صبا اظهار داشت: ابتدا باید اعلام کنم که پرسپولیس پس از چند هفته ناکامی و بدشانسی فعلاً فقط یک بازی را برده است،بنابراین هنوز اتفاق خاصی نیفتاده است و نباید زیاد عجله کرد. وی افزود: ما باید یاد بگیریم این روند را ادامه بدهیم. با بازیکنان پرسپولیس صحبت کردم و به آنها گفتم هنوز کار زیادی داریم تا به هدف خود برسیم. پرسپولیس نباید حرکت سینوسی داشته باشد. اگر به این هدف برسیم قطعاً موفقتر خواهیم شد. استیلی ادامه داد: نباید یک روز خوب باشیم و یک روز بد. ما باید همیشه اینقدر تلاش کنیم که در حد بالا بمانیم و بازی به بازی بهتر بشویم تا به هدف اصلی خودمان برسیم. استیلی یادآور شد: ما روز جمعه بازی بسیاری سختی را مقابل صبای قم داریم. صبا یکی از تیمهای خوب فصل جاری لیگ برتر است و در حال حاضر در رده دوم جدول لیگ برتر است. آنها بازیکنان و کادر فنی مجرب و خوبی دارند. انشاءالله یک بازی خوب را مقابل صبا انجام دهیم و به سه امتیاز لازم در خانه خود برسیم چون برای ما این امتیاز میتواند حیاتی باشد. سرمربی پرسپولیس در پاسخ به سؤالی که چرا اینقدر نوسان دارید، گفت: باید این موضوع را کم کنیم من حرف شما را قبول دارم در بازی مقابل صنعت نفت و ذوبآهن شرایط ما خوب شده بود یکدفعه بازی با استقلال همه چیز به هم ریخت و آن اتفاق بد افتاد. شما خودتان میدانید در بازی مقابل فجر بازی بسیار سنگینی را انجام دادیم همه چیز مشخص بود اما عملکرد ما موفق بود ما در خطوط مختلف از دفاع، هافبک و خط حمله گرفته خیلی خوب بودیم و باعث امیدواری ما شد تا انشاءالله با خیال راحت به راه خود ادامه دهیم. استیلی در پاسخ سؤالی که خیالتان در حال حاضر نسبت به قبل راحتتر است یا خیر، گفت: قبل از هر بازی فشار روی یک نفر هست. ما میدانستیم تا وقتی که یک بازی نبریم این فشارها وجود دارد اما من به این معتقدم که فقط نباید به این یک برد مقابل فجر دل خوش کنیم. باید روند ما ادامه پیدا کند و روز به روز بهتر و موفقتر شویم. اگر این حالت باشد که یک بازی خوب باشیم و یک بازی بد قطعاً ما ایراد داریم و باید این مشکل را حل کنیم. وی افزود: خوشبختانه باید اعلام کنم که ایرادهای خودمان را فهمیدهایم و به دنبال این هستیم تا آنها را هرچه سریعتر با کمک کادر فنی و بچهها حل کنیم. استیلی در خصوص عملکرد علی کریمی و وحید هاشمیان نیز گفت: خودتان میدانید متأسفانه قبل از شروع بازیهای لیگ برتر به دلیل مصدومیتی که وحید هاشمیان داشت نمیتوانستیم از او استفاده کنیم اما او پس مدت ها در بازی مقابل فجر به میدان رفت و با توجه به اینکه همیشه بازیکن با انگیزه و فرصتطلبی است از تجربه خود استفاده کرد و در کنار کریمی و سایر بازیکنان عاملان خوبی برای پیروزی ما مقابل فجر بودند. امیدوارم این دو بازیکن در بازی مقابل صبا نیز چهرهای بسیار بهتر نسبت به بازی قبل داشته باشند. سرمربی پرسپولیس در پایان خاطرنشان کرد: من فقط امیدوار هستم در دیدار مقابل تیم خوب صبا هواداران ما را حمایت کنند. ما به دنبال این هستیم تا دل هواداران را بعد از اتفاقات دربی به دست بیاوریم. قطعاً به دنبال این هستیم تا نتایجی خوبی بگیریم و شک نکنید از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد. www.amirn900.mihanblog.com یادتون نره تو نظر سنجی شرکت کنید |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
۶-۷-۱۳۹۰, ۰۲:۴۹ عصر
|
|||
|
|||
|
سومديك: راه براي قهرماني پرسپوليس باز است
سومديك: راه براي قهرماني پرسپوليس باز است
مربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: راه براي قهرماني پرسپوليس باز است، اما براي رسيدن به اين هدف نبايد با در بازي هايمان فراز و نشيب داشته باشيم. ![]() سومدیک درباره آخرین شرایط پرسپولیس اظهار داشت: با توجه به اینکه بعد از بازی با استقلال وضعیت ما کمی خوب نبود امیدوار هستیم در بازی مقابل فجر و پیروزی که به دست آوردیم کمی از لحاظ شرایط روحی و روانی بهتر شده باشیم و این موضوع حرکت مثبتی را به تیم ما اضافه کند. وی افزود: من از بازی مقابل فجر کاملاً راضی نیستم چون ما در این دیدار یک گل دریافت کردیم. بسته بودن یک دروازه در بازی رسمی بسیار مهم است. اگر ما با اعتماد به نفس بیشتری بازی میکردیم قطعاً گل نمیخوردیم و شاید گلهای بیشتر میتوانستیم بزنیم باید بیشتر دقت کنیم. مربی تیم فوتبال پرسپولیس در پاسخ به سؤالی که بعد از هشت هفته فوتبال ایران را چگونه میبینید، گفت: فوتبال ایران برای من از لحاظ تکنیکی خیلی قوی است. من در چندین مورد این موضوع را دیدهام اما باید از لحاظ تاکتیکی بیشتر در فوتبال ایران کار شود. باید در تیمهای ایرانی بستری آماده شود که بازیکنان بیشتر با یکدیگر همکاری داشته باشند. سومدیک یادآور شد: قطعاً راه بسیار سخت و طولانی در انتظار فوتبال ایران است، باید تلاش کنید که به هدف خود برسید و با کمی سختگیری بیشتر در فوتبال میتوانید موفقتر باشید. وی در پاسخ سؤالی که آیا پرسپولیس میتواند قهرمان شود یا خیر نیز گفت: راه باز است، باید طوری حرکت کرد تا به این هدف رسید. مانعی وجود ندارد اما نیاز به تلاش و کارهای تاکتیکی بیشتر است. نباید بازیهایمان فراز و نشیب داشته باشد و امتیازها را نباید بیهوده از دست بدهیم. مربی تیم فوتبال پرسپولیس درباره علی کریمی نیز گفت: علی کریمی هیچوقت نیاز به تعریف و تمجید ندارد. این بازیکن در فوتبال ایران یک نابغه است. من از حرفهای بودن او در هر بازی بسیار لذت میبردم و واقعاً تعجب میکنم که اگر او در بدترین روز خود باشد اما تکنیک خوب خود را نشان میدهد. امیدوارم بازیکنان جوان پرسپولیس و فوتبال ایران حرکات کریمی را نگاه کنند و قطعاً از آن الگوبرداری کنند البته وحید هاشمیان نیز مثل علی کریمی است. سومدیک در پایان تأکید کرد: پرسپولیس تازه استارت زده است و ما میدانیم روز جمعه دیدار سختی را مقابل تیم صبای قم داریم. درست است کار را بد شروع کردهایم اما در مسیر طولانی هدف ما قهرمانی است. در لیگ برتر تیمهای بسیار خوبی حضور دارند که مقابل پرسپولیس بسیار باانگیزه هستند. ما باید سعی کنیم زودتر به بالای جدول برویم تا راحتتر به هدف خود برسیم ما این شانس را داریم که قهرمان شویم. www.amirn900.mihanblog.com یادتون نره تو نظر سنجی شرکت کنید |
|||
|
۷-۷-۱۳۹۰, ۱۲:۴۱ صبح
|
|||
|
|||
|
استيلي :هنوز شرمنده هواداران هستيم
استيلي :هنوز شرمنده هواداران هستيم
حميد استيلي قبول دارد که پرسپوليس هنوز نقاط ضعف زيادي دارد و ميگويد سرخپوشان هنوز شرمنده هواداران هستند. ![]() سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس درباره آخرين شرايط سرخپوشان پيش از ديدار با صباي قم در هفته نهم ليگ برتر اظهار کرد: تمرينهاي خوبي را انجام دادهايم و روز به روز در حال بهتر شدن هستيم. پس از پيروزي مقابل فجر روحيهي بازيکنان ما بسيار بالاتر رفت اما بايد بتوانيم روند پيروزيهاي خود را حفظ کنيم و کاري کنيم که نوسانمان کمتر از قبل شود. استيلي با اشاره به اينکه پرسپوليس ميتواند با يک برد ديگر خود را به ردههاي بالايي جدول برساند گفت: اين موضوع خيلي مهم است اما مهمترين مشکل ما بحث روحي ـ رواني است که بايد با بردهايي که در بازيهاي آينده به دست ميآوريم اين موضوع را برطرف کنيم. وي با بيان اينکه قبول دارد که پرسپوليس هنوز ضعفهاي زيادي دارد گفت: خود من پس از برد مقابل فجر در رختکن به بازيکنان گفتم که نبايد در باد اين برد بخوابيم و از همين الان آن را فراموش شده بدانيد. به آنها گفتم فقط به فکر بازيهاي بعد باشيد که بتوانيد با يک تفکر حرفهاي ليگ را ادامه دهيد. حميد استيلي درباره نمايش خوب وحيد هاشميان و علي کريمي در بازي با فجر سپاسي گفت: خوشبختانه همه بازيکنان در آن بازي خوب بودند و اين براي ما مهم است که مسئوليتپذيري بازيکنان بالا رفته است. ما حتي در بازي قبل هيچ موقعيت گلي به حريف نداديم و توانستيم يک سه امتياز حساس را با توجه به آن شرايط روحي ـ رواني که بعد از داربي به آن دچار شده بوديم، به دست بياوريم. اميدوارم که اين روند ادامه داشته باشد. ما در دو بازي خارج از خانه مقابل ذوب آهن و فجر نمايش بسيار خوبي داشتهايم و حتي برابر مس سرچشمه هم در حالي که 2 بر صفر عقب بوديم، بازي را 2 ـ 2 مساوي کرديم. سرمربي پرسپوليس با بيان اينکه از عملکرد خط دفاع اين تيم در بازي قبلي راضي است، گفت: ما سعي کرديم با تغييراتي که انجام ميدهيم ساختار دفاعيمان را درست کنيم چرا که هر کدام از مدافعان ما اين توانايي را دارند که نفوذ کنند و حتي گل هم بزنند. استيلي درباره صباي قم هم گفت: صبا تيم بسيار خوبي است که رتبه خوبي هم در جدول دارد. آنها بازيکنان خوب و جواني دارند اما ما هم با استفاده از انگيزه بازيکنان و شرايط ميزباني، سعي در ارائه يک بازي زيبا و در کنار آن کسب 3 امتياز بازي داريم. وي در پاسخ به اين سوال که فکر ميکند پيروزي در مقابل فجر سپاسي چقدر باعث شده هواداران پرسپوليس به آينده اين تيم اميدوار شوند گفت: ما هنوز شرمنده هواداران هستيم چرا که داربي بازي بسيار حساسي بود و ما به دنبال اين هستيم که با کسب پيروزيهاي خوب در بازيهاي آينده باخت در داربي را جبران کنيم و از شرمندگي هواداران دربياييم. www.amirn900.mihanblog.com یادتون نره تو نظر سنجی شرکت کنید |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
۲۷-۷-۱۳۹۰, ۱۲:۱۰ صبح
|
|||
|
|||
|
استيلي: من پاسخگوي تمام مسائل فني هستم
استيلي: من پاسخگوي تمام مسائل فني هستم
سرمربي پرسپوليس گفت: قرار نيست کسي غير از من ترکيب تيم را تعيين کند و من پاسخگوي تمام مسائل فني هستم. ![]() حمید استیلی درباره اظهارات پنجعلی گفت: ایشان کاپیتان تیمی بود که من در آن بازی میکردم پس باید به وی احترام بگذارم. ما نیاز به آرامش داریم و به همین دلیل دوست ندارم حرفی بزنم. الان مهمترین چیز برای پرسپولیس آرامش است. فشار روحی زیادی روی من است. با بازیکنان صحبت کردم و به آنها گفتم شما راحت باشید؛ یک نفر باید جوابگو باشد که من هستم. وی در پاسخ به این سؤال که شما بیش از حد احترام بازیکنان را نگه نمیدارید، گفت: من جایگاه خودم را میدانم و با قدرت کارم را ادامه میدهم. مطمئن باشید که میدانم چه کاری انجام میدهم. ما مشکل روحی و روانی در تیم داریم و روز گذشته نیز دراین باره زیاد صحبت کردیم. این مشکل شاید برخی اوقات با یک، 2 و یا ۳ بازی هم حل نشود. استیلی ادامه داد: بازیکنان خوبی داریم اما نیاز به زمان داریم. پس از دو برد آرام آرام در حال رسیدن به شرایط ایدهآل بودیم اما یک باخت همه چیز را خراب کرد. باختی که در مقابل مس آوردیم دلیل داشت ما ۶ بازیکن خود را به دلیل مصدومیت و محرومیت نداشتیم. محمد نصرتی تا ۴ صبح زیر سرم بود. علیرضا حقیقی قبل از بازی مصدوم بود، پس ۸ بازیکن ما دچار مشکل بودند. وی تاکید کرد: در مقابل این اتفاقات بازیکن محروم حریف روز بازی مقابل ما به میدان آمد. ما روی تمام بازیها و حرکات بازیکنان حریف کار میکنیم اما متاسفانه در دیدار مقابل مس بازیکن محروم بازی کرد. خودتان دیدید توپی که خیلیها تصور میکردند گل نمیشود به تور ما چسبید. نیمه دوم هم مس کرمان چند لایه دفاع کرد. ما ۲۳ ضربه کاشته داشتیم اما نتوانستیم از آن استفاده کنیم. سرمربی پرسپولیس اظهار داشت: جواد کاظمیان هم یکی از بهترین زنندگان ضربات کاشته است اما دیدید که یک توپ را بالا و یک توپ را پائین زد چون فشار روحی روی او زیاد بود. وقتی مغز فرمان نمیدهد اینطور میشود. من نمیتوانم بگویم که این باخت مسئلهای نبود ما تا وقتی که در هر بازی گل نمیخوریم خیلی خوب بازی میکنیم اما بعد از اینکه گل میخوریم همه چیز را از دست رفته میبینیم. استیلی خاطرنشان کرد: وقتی توپ وارد دروازه ما میشود متاسفانه مردم هم صبر و حوصله ندارند و دوست دارند بازیکنانی که قبول دارند داخل زمین شوند که این هم امری طبیعی است. وی درباره عملکرد حقیقی گفت: من در ۱۰ بازی گذشته هیچوقت بازیکنی را مقصر ندانستم. سعی میکنم فشارهای تیمی روی من باشد و نه بازیکن. فلسفه من این است که هیچ اتفاقی را گردن بازیکن نیندازم.الان هم میگویم خودم مقصر هستم. من اصلا نگران آیندهام نیستم و تا موقعی که باشم با قدرت کارم را ادامه میدهم. فقط ناراحتی من، ناراحتی مردم است که وقتی آنها را در کوچه و خیابان میبینم بسیار ناراحت میشوم. استیلی یادآور شد: اگر هم برکنار شوم، هر کاری از دستم برآید انجام میدهم تا پرسپولیس موفق شود. من برخی اوقات تا ۴ صبح مینشینم و بازیها را آنالیز میکنم. سر تمرینات ما دیدهاید که چگونه تمرین میکنیم و در زمین چه تاکتیکهایی داریم. مهمترین چیز برای ما آرامش است چون پتانسیل تیم ما بسیار بالاست. همه اعتباری که به من داده شده از طرف خدای بزرگ است و از این به بعد هم او به من اعتبار میدهد. گفتنی است، استیلی درباره حمایتهای متوالی علی پروین از خودش گفت: ایشان به ما لطف دارد. در جلسه دیروز هم پروین از من حمایت کرد. از او تشکر میکنم و امیدوارم بتوانم جوابگوی اعتماد ایشان باشم. وی در خصوص بازی روز جمعه با نفت تهران گفت: بازی بسیار سختی پیش رو داریم. نفتیها در صدر جدول و تیمی خطرناک هستند. آنها بازیکنان خوبی دارند اما اگر ما ۵۰ درصد خودمان باشیم حرفهای زیادی برای گفتن خواهیم داشت. استیلی در پاسخ سؤالی در خصوص شرح وظایف خودش و علی پروین گفت: شرح وظایف در تیم ما مشخص است و میدانیم چه کاری میخواهیم انجام دهیم. قبل از اینکه آقای پروین حکم بگیرد از او مشاوره میگرفتم و الان هم این کار را میکنم. این حرفهایی که میزنند که ارنج تیم را قرار است فرد دیگری بچیند، درست نیست. من پاسخگوی تمام مسائل فنی هستم و مطمئن باشید که تمام تصمیمات را خودم میگیرم و پاسخگو هستم اما همیشه مشورت میگیرم. وی در پاسخ به این سؤال که چرا هر روز برای جایگزینی شما یک نفر معرفی میشود، گفت: شاید برای هر باشگاهی این اتفاق بیفتد مخصوصا پرسپولیس که باشگاه بزرگی است. من برای پرسپولیس بازی کردم و هرچه دارم از این تیم است. من یک ساعته به این تیم نیامدم و مطمئن باشید هر کس جای من بیاید به خاطر پرسپولیس به او کمک میکنم. این توقع را نداشتم که از هفته اول زیر فشار زیاد باشم اما باز هم اشکالی ندارد و امیدوارم همیشه پرسپولیس موفق شود. سرمربی پرسپولیس درباره انتقادهای برخی از پیشکسوتان گفت: به نظر همه احترام میگذارم؛ هم به بزرگتر از خودم و هم کوچکتر. حاضرم همه چیز را در فوتبال از دست بدهم ولی اخلاق را از دست ندهم چون برای من اخلاق بسیار مهم است. استیلی اضافه کرد: صددرصد به تیم خودم اعتقاد دارم. ما در دو بازی یک موقعیت به حریف ندادیم و ۶ امتیاز گرفتیم. ساختار دفاعی ما بسیار خوب بود و ساختار حمله ما هم خوب کار کرد اما نیاز به زمان داریم که در ساختار حمله و سایر کارها موفق شویم. هر دفعه هم که زمان داشتیم متاسفانه تیم به دو قسمت تقسیم شد یک سری با تیم ملی بودند و یک سری در تمرینات پرسپولیس. استیلی خاطرنشان کرد: خیلی سخت است و ما باید در جام حذفی هم به میدان برویم. در جلسهای با خوردبین از او خواستم پیگیری کند تا فرصت بیشتری برای بازسازی بین بازیها به ما داده شود. استیلی تاکید کرد: پرسپولیس را با تمام وجودم دوست دارم و فوتبال و کار مربیگری همین است. دیگر بزرگتر از پروین در فوتبال نداریم؛ من پای ایشان ایستادم و حتی یک سال بازی نکردم. من به کارم اعتقاد دارم چون میدانم که چه اتفاقی برایم میافتد. وی اظهار داشت: من دروغ نمیگویم و همیشه دوست دارم روراست باشم. از برخی تخریبها ناراحت میشوم. انتقاد بکنید اما تخریب نکنید. باز هم میگویم فوتبال ما بزرگتر از علی پروین ندارد و دیدید علیرغم اینکه این همه جام برای پرسپولیس آورد مجبور شد از این تیم جدا شود. آن چیزی که باقی میماند رفتار و اخلاق و کردار صحیح است. قهرمانی میآید و میرود. وی در پایان درباره آخرین شرایط مصدومان پرسپولیس گفت: امروز کریمی به توپ ضربه زد و در بازی مقابل نفت به میدان میرود اما علی عسگر و محمد را به دلیل مصدومیت در اختیار نداریم. www.amirn900.mihanblog.com یادتون نره تو نظر سنجی شرکت کنید |
|||
|
۱۷-۲-۱۳۹۱, ۰۸:۱۴ عصر
|
|||
|
|||
|
RE: مصاحبه های مربیان پرسپولیس در فصل 1390-1391
دنيزلي: نميتوانيم از 4 گل خوردن رها شويم
سرمربي پرسپوليس گفت: نميتوانيم از مشکل 4 گل خوردن در هر بازي رهايي پيدا کنيم. ![]() مصطفي دنيزلي در نشست خبري پس از شکست 4 بر 3 مقابل راه آهن در خصوص اينکه چطور بعد از اينکه پرسپوليس در بازي ها گل هاي زيادي مي خورد و آيا نتوانستيد مشکل را پيدا کنيد گفت: درست است و ما نمي توانيم از اين مشکل رهايي پيدا کنيم. بعد از بازي با الغرافه که در اينجا داشتيم سعي کرديم تيم را جمع کنيم اما نمي توانيم و چنين موقعيتي تاکنون اتفاق نيفتاده است. يک بار هم زماني که سرمربي تيم ملي ترکيه بودم گل هاي زيادي دريافت مي کرديم اما بازي هاي دوستانه بود. همان تيم در جام ملت هاي اروپا به يک چهارم نهايي رسيد و ششم شد. وي افزود: متاسفانه اين بحران را داريم و مشخص است که وقتي حريف روي دروازه ما مي آيد به گل مي رسد و حتي اگر در کل روز هم کار کنيم اين اتفاق در زماني هايي مي افتد. درست مثل اينکه بافت ها با هم جور نمي شود. اين وضعيت مي تواند نگران کننده باشد اما در ليگ قهرمانان آسيا شرايط اين گونه نيست. دنيزلي گفت: زياد نمي خواهم حرف بزنم ولي براي اينکه شما را تنها نگذاشته باشم اينجا آمدم و اميدوارم من را ببخشيد. وي در خصوص اينکه چرا زودتر تعويض نکرديد، اظهار داشت: روند بازي به گونه اي بود که دو بازيکنمان با مصدوميت بازي مي کردند و به خاطر همين مسئله اگر زودتر تعويض مي کرديم براي تعويض هاي اجباري به مشکل مي خورديم. سامان آقازماني، علي کريمي و حميد علي عسگر که با مصدوميت بازي مي کردند اگر به مشکل مي خوردند آن وقت در ادامه راه ممکن بود نتوانيم آنها را تعويض کنيم. www.amirn900.mihanblog.com یادتون نره تو نظر سنجی شرکت کنید |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
|
| موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
| مصاحبه های بازیکنان پرسپولیس در فصل 1390-1391 | amirn900 | 9 | 1,458 |
۱۷-۲-۱۳۹۱ ۰۸:۱۸ عصر آخرین ارسال: amirn900 |
|
| تاپیک مطالب و اخبار مربوط به پرسپولیس در فصل 90-91 | specialone | 55 | 4,180 |
۱۷-۲-۱۳۹۱ ۰۲:۲۸ عصر آخرین ارسال: amirn900 |
|
| اخبار مصدومان تیم پرسپولیس در فصل 1390-1391 | amirn900 | 6 | 938 |
۱۸-۷-۱۳۹۰ ۱۰:۵۷ صبح آخرین ارسال: amirn900 |
|

مشاهده نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به یک دوست
نمایش آخرین ارسال این موضوع
اهدای بیشترین امتیاز به این موضوع
مشترک شدن در این موضوع

![[تصویر: 1317041093.jpg]](http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1317041093.jpg)
![[تصویر: 00008000.jpg]](http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00008000.jpg)
![[تصویر: 00032292.jpg]](http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00032292.jpg)
![[تصویر: 00032167.jpg]](http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00032167.jpg)
![[تصویر: 00036373.jpg]](http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00036373.jpg)