زیبافروم، تالارهای فری جار
  • سردر
  •    صفحه اصلی
  •    قرآن آنلاین
  •    بازی آنلاین
  •    جستجو
  •     آپلود سنتر عكس
  •    نقشه سایت
بسم الله الرحمن الرحيم ... وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ ... لاحَولَ وَ لا قوّةَ الا بالله {العلي العظيم} تَوَکّلتُ عليَ الحَيِّ الّذي لا يَمُوتُ وَ الحَمدُللهِ الّذي لَم يتّخِذ {صاحِبةً وَلا} وَلداً وَ لَم يَکُن لَه شَريکٌ فِي المُلکِ وَ لَم يَکُن لَهُ وَليٌ مِنَ الذُّلِّ وَ کَبِّرهُ تَکبيراً ... اَللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَ عَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَ في كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَ حافِظاً وَ قائِداً و َناصِراً وَ دَليلاً وَ عَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً وَ تُمَتِّعَهُ فيها طَويلاً

زمان کنونی: ۳-۳-۱۳۹۱, ۰۷:۱۰ عصر درود کاربر مهمان (ورود — ثبت نام)
اطلاعات نشان ميدهد که شما هنوز عضو اين انجمن نيستيد  ...و براي استفاده از امکانات انجمن بايد عضو شويد
 براي عضويت سريع  اينجا  کليک کنيد

با عضویت در زیبافروم، از بازی های آنلای سایت استفاده نمایید و همچنین در مباحث شرکت نمایید و بحث های مورد علاقه تان را ایجاد کنید.

>بستن اين پنجره<

سلام میهمان گرامی ، به زیبافروم، تالارهای فری جار خوش آمدید
اطلاعات سایت نشان میدهد که شما هنوز عضو نشده اید و یا هنوز به سایت وارد نشده اید.
برای استفاده از تمامی امکانات باید در سایت ثبت نام و سپس وارد حساب خود شوید.

زیبافروم، تالارهای فری جار / انجمن تخصصی فوتبال / فوتبال داخلی / هوادارن پرسپولیس تهران v
1 2 بعدی »
/ مصاحبه های بازیکنان پرسپولیس در فصل 1390-1391

پایگاه اطلاع رسانی شهر هشت بندی وبلاگ اسلام شناسی

مصاحبه های بازیکنان پرسپولیس در فصل 1390-1391
زمان کنونی: ۳-۳-۱۳۹۱, ۰۷:۱۰ عصر
مشاهده نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به یک دوست
نمایش آخرین ارسال این موضوع
اهدای بیشترین امتیاز به این موضوع
مشترک شدن در این موضوع
افزودن به: Mr. Wong افزودن به: Linkarena افزودن به: Digg افزودن به: Del.icio.us افزودن به: Facebook افزودن به: Furl افزودن به: Yahoo افزودن به: Spurl افزودن به: Google افزودن به: Blinklist افزودن به: Blogmarks افزودن به: Diigo Information
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان
نویسنده: amirn900
آخرین ارسال: amirn900
پاسخ: 10
بازدید: 1458

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات : 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی | حالت خطی
۱۲-۶-۱۳۹۰, ۰۹:۲۶ عصر
ارسال: #1
amirn900
  • پروفايل کاربر
  • ارسال ايميل
  • ارسال پيام شخصي
  • يافتن تمام ارسالها
آفلاین
همكار انجمن
مدیران انجمن
اعتبار: 5
سپاس کرده: 4
56 بار سپاس شده در 45 ارسال
از این به بعد مصاحبه ی تمام بازیکنان پرسپولیس رو تو این تایپیک بذارین

www.amirn900.mihanblog.com
یادتون نره تو نظر سنجی شرکت کنید
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط:
تبليغات:

مهدی وب
وبسایت شخصی مهدی کمالی
دایرکتوری
دایرکتوری سایت های ایرانی
وبلاگی برای همه
در وبلاگ ما گلچينی از بهترین های وب را خواهید یافت.
پایگاه تبادل تجارب ایرانیان
محفل گفتگوی ایرانیان در زمینه های گوناگون
FreeJar.ir
...::دنیای جاوای رایگان::... دانلود کتاب و برنامه موبایل با لینک مستقیم
بانک مقالات فارسی
200 مقاله تاکنون ثبت شده است

۱۲-۶-۱۳۹۰, ۰۹:۳۲ عصر
ارسال: #2
amirn900
  • پروفايل کاربر
  • ارسال ايميل
  • ارسال پيام شخصي
  • يافتن تمام ارسالها
آفلاین
همكار انجمن
مدیران انجمن
میثاق معمارزاده: مهم، بردن پرسپولیس در همه مسابقات است
میثاق معمارزاده: مهم، بردن پرسپولیس در همه مسابقات است
دروازه بان خوش قامت و آماده تیم فوتبال پرسپولیس گفت: فکر می کنم تعداد گل های به ثمر رسیده شرط نیست و مهم، بردن پرسپولیس در همه مسابقات است.
[تصویر: 1315037247.jpg]
میثاق معمارزاده با درخشش و مهار یک ضربه پنالتی در دیدار دوستانه پرسپولیس برابر سیاه جامگان خراسان در گفتگویی اختصاصی با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، گفت: تمرینات فشرده ای را در اردوی مشهد پشت سر گذاشتیم. تمرینات سنگین ما از روز یکشنبه آغاز شد و در اردو نیز با دو نوبت تمرین در روز به شرایط خوب و قابل قبولی رسیدیم.

وی افزود: خستگی مفرط بازیکنان اجازه بازی در برابر تیم جوان، دونده و جنگنده حریف را به ما نداد. علاوه بر آن، تیم ما از بهره بردن از چند بازیکن مصدوم و ملی پوش نیز محروم بود، به همین دلیل نتوانستیم با تعداد گل بیشتر این تیم را شکست دهیم اما من فکر می کنم مهم بردن پرسپولیس در همه مسابقات است، حالا فرقی نمی کند با یک یا چند گل باشد.

دروازه بان پرسپولیس تصریح کرد: بازی تدارکاتی در مشهد به ما کمک کرد تا حدودی ضعف ها را برطرف کنیم و با آمادگی کامل به مصاف ذوب آهن برویم و با یک برد در اصفهان بتوانیم شرایطمان را در لیگ و جدول مسابقات بهبود بخشیم تا در برابر استقلال با روحیه ای مضاعف ظاهر شویم.

معمارزاده در مورد وضعیت بدنی اش نیز افزود: از روزی که در پرسپولیس کارم را شروع کردم، شرایطم خوب بوده ولی هنوز به آن آمادگی آرمانی نرسیده ام و امیدوارم در روزهای آینده بتوانم به اوج توانایی هایم برسم و از نظر ذهنی، روحی و بدنی در هر شرایطی به پرسپولیس کمک کنم.

میثاق در مورد برخورد با بازیکن تیم سیاه جامگان گفت: یکی از بازیکنان حریف در صحنه ای با من درگیر شد و مچ پایم را مورد هدف قرار داد ولی مشکل خاصی نبود و درد اندکی را در ناحیه ماهیچه پایم بوجود آورد که خدا را شکر رفع شد.

دروازه بان سرخپوشان در ادامه درباره خستگی بدنی اش افزود: من قبل از اینکه به پرسپولیس بیایم حدود 15 روز با تیم ملی بودم و قبل از آن هم حدود 15 روز با یکی از دوستان، تمرینات سنگینی را انجام داده بودم که در کل، حدود دو ماه و نیم تا سه ماه، تمرینات مداومی را پشت سر گذاشتم و این خستگی طبیعی است اما طی صحبت هایی که با سعید عزیزیان داشتم قرار است روند تمرینات طوری باشد که خستگی ها رفع گردد و تمرینات شادابی را انجام بدهیم.

سپاس شده توسط:
۱۵-۶-۱۳۹۰, ۰۲:۴۴ صبح
ارسال: #3
amirn900
  • پروفايل کاربر
  • ارسال ايميل
  • ارسال پيام شخصي
  • يافتن تمام ارسالها
آفلاین
همكار انجمن
مدیران انجمن
سامان آقازمانی: انگیزه لازم برای شکست ذوب آهن را داریم
سامان آقازمانی: انگیزه لازم برای شکست ذوب آهن را داریم
[تصویر: 1315214220.jpg]
مدافع، هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: انگیزه لازم را برای شکست ذوب آهن داریم و فقط برای برد به اصفهان می رویم.

سامان آقازمانی که امروز (دوشنبه) در باشگاه حضور یافته بود، در گفتگو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، با اشاره به دیدار پنجشبنه برابر ذوب آهن، گفت: ما چاره ای جز برد نداریم و تنها برای کسب سه امتیاز به اصفهان می رویم چون نمی خواهیم شرایط چهار هفته اول را داشته باشیم و امیدوارم دست پر از اصفهان بازگردیم و خودمان را برای بازی دربی آماده کنیم.

وی افزود: ذوب آهن تیم خوب و یک دستی است که توسط مربی بزرگی هدایت می شود و همچنان به عنوان نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا حضور دارد. کادر فنی قوی، هماهنگی بازیکنان، زمین خودی و هواداران اصفهانی از فاکتورهای تیم میزبان است اما ما برای شکست این تیم آماده و برای 3 امتیاز این دیدار هم قسم شده ایم.

آقازمانی در مورد مصدومیت، سرماخوردگی و عدم حضور ملی پوشان و تاثیر اینها در روند تیمی پرسپولیس، گفت: بدشانسی همچنان گریبانگیر ما شده است. سرماخوردگی تعدادی از بازیکنان، مصدومیت نصرتی، شیث، نورمحمدی و غیبت ملی پوشان تا حدودی ما را تهدید می کرد که خوشبختانه مصدومان و دیگر بازیکنان به بازی برابر ذوب آهن خواهند رسید.

سامان در ادامه در خصوص شرایط خودش تصریح کرد: شکر خدا شرایط لازم را دارم و از لحاظ فنی و بدنی آماده ام و در خدمت تیم هستم.

مدافع، هافبک سرخپوشان تاکید کرد: کادر فنی با آنالیز و تاکتیک های کار شده، برنامه خاصی را برای دیدار با ذوب آهن در نظر گرفته است و بازیکنان نیز با انگیزه بالا، آماده بازی هفته ششم هستند. ضمن اینکه با حمایتی که هواداران در بازی برابر صنعت نفت از ما کردند، امیدوارم جواب محبت هایشان را در این بازی بدهیم.

آقازمانی درباره شرایط سکوها نسبت به هفته های گذشته گفت: هواداران حق دارند اما عده ای با استفاده از حربه تفرقه و شعارهای منفی قصد برهم زدن عملکرد بازیکنان، کادر فنی و تیم را در ورزشگاه ها دارند و می بینیم که در دیگر دیدارها هم این شعارها رواج یافته است اما هواداران ما هوشیار هستند و تحریک این افراد نمی شوند.

سامان در خصوص اختلاف بین بازیکنان پرسپولیس گفت: شایعات و حاشیه های زیادی در هفته گذشته حول تیم احساس می شد که اصلا صحت نداشت. در تیم ما رفاقت در خارج از محل تمرین و رقابت در تمرین حرف اول را می زند. بازیکنان با جدیت کار می کنند تا عملکرد قابل قبولی داشته باشند و تیم را به جایگاه اصلی اش برسانند و گوشه چشمی هم برای دعوت به تیم ملی دارند.

آقازمانی در مورد آخرین صحبت های سرمربی تیم تاکید کرد: حق مسلم سرمربی هر تیمی است که در زمان افزایش حاشیه ها، بازیکنان را آگاه کند و حرف و حدیث ها را کاهش دهد و این کار مقدور نمی باشد مگر با هوشیاری کادر فنی و بازیکنان. آقای استیلی به بازیکنان تاکید کرد که فقط به فکر تمرین، بازی منطقی و کسب نتیجه باشند.
مدافع هافبک پرسپولیس در پایان درباره خروج تیم از بحران خاطرنشان کرد: ما در بازی برابر صنعت نفت آبادان با حمایت هواداران از این بحران خارج شدیم و سعی می کنیم این روند تداوم یابد تا به صدر جدول برسیم.

سپاس شده توسط:
تبليغات:

مهدی وب
وبسایت شخصی مهدی کمالی
دایرکتوری
وبلاگی برای همه
FreeJar.ir
بانک مقالات فارسی

۱۵-۶-۱۳۹۰, ۰۱:۵۸ عصر
ارسال: #4
amirn900
  • پروفايل کاربر
  • ارسال ايميل
  • ارسال پيام شخصي
  • يافتن تمام ارسالها
آفلاین
همكار انجمن
مدیران انجمن
بادامکي: خيالتان راحت، دربي را نمي‌بازيم
بادامکي: خيالتان راحت، دربي را نمي‌بازيم
هافبک تيم فوتبال پرسپوليس گفت: خيالتان راحت باشد چرا که پرسپوليس دربي را نمي‌بازد.
[تصویر: 00000584.jpg]
حسین بادامکی در خصوص بازی روز پنجشنبه برابر ذوب‌آهن اظهار داشت: بازی سختی در پیش داریم. چون این مسابقه قبل از دربی است شرایط را سخت‌تر می‌کند، اما می‌خواهیم فاصله خود را تا صدر جدول کم کنیم.

وی ادامه داد: ذوب‌آهن تیم خطرناکی است و با شرایطی که گفتم برد برابر ذوب‌آهن 6 امتیازی خواهد بود. فقط به پیروزی فکر می‌کنیم چون باید در جمع مدعیان باشیم.

هافبک پرسپولیس گفت: تمرینات خوبی را پشت سر گذاشتیم و هیچ ترسی از حریفان نداریم. از تعطیلات لیگ بهره‌ کافی را بردیم و از نظر بدنی و تاکتیکی خیلی بهتر شدیم.

بادامکی خاطر نشان کرد: با اضافه شدن ملی‌پوشان تنها مشکل تیم وجود 3 مصدوم خواهد بود که با تلاش پزشک تیم آنها به بازی برابر استقلال خواهند رسید.

وی در خصوص غیبت حدادی‌فر در دیدار برابر پرسپولیس عنوان کرد:‌ وی بازیکن ملی‌پوش و بسیار خوبی است اما اصلاً به غیبت او فکر نمی‌کنم. در صورت بودن یا نبودن حدادی‌فر تلاش می‌کنم بهترین بازی را در میانه میدان انجام دهم.

بادامکی افزود: غیبت حدادی‌فر به ذوب‌آهن آسیب می‌زند نه پرسپولیس، ذوب‌آهن بازیکنان خوبی دارد که می‌توانند جای حدادی‌فر را پر کنند، اما فراموش نکنید که ما هم پرسپولیس هستیم.

هافبک پرسپولیس در خصوص این موضوع که خیلی‌ها می‌گویند پرسپولیس در دربی بازنده خواهند بود تصریح کرد: خیلی‌ها چه کسانی هستند؟ شرایط دربی متفاوت است اگر تیمی تمام بازی‌های خود را در لیگ برتر پیروز شود امکان دارد دربی را واگذار کند و برعکس تا روز مسابقه اتفاقات زیادی می‌افتد و باید اعلام کنم که خیالتان راحت ما بازنده نیستیم.

سپاس شده توسط:
۶-۷-۱۳۹۰, ۰۲:۲۵ عصر
ارسال: #5
amirn900
  • پروفايل کاربر
  • ارسال ايميل
  • ارسال پيام شخصي
  • يافتن تمام ارسالها
آفلاین
همكار انجمن
مدیران انجمن
زارع: همان پرسپولیسی می شویم که هواداران می خواهند
[/align]
هافبک ملی پوش و بازیساز تیم فوتبال پرسپولیس گفت: بازی بعد از دربی، مخصوصا در شرایطی که نتیجه را واگذار کرده بودیم، خیلی سخت بود چون بازیکنان ما از نظر روحی و روانی افت کرده بودند.
[تصویر: 1317103919.jpg]
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، مازیار زارع هافبک ملی پوش و پر تلاش سرخپوشان پس از برتری برابر فجر اظهار داشت: بچه ها خوب کار کردند و نتیجه زحماتشان را نیز گرفتند. بازیکنان ما در این روز از جان مایه گذاشتند و همه چیز خوب بود. امیدوارم با این برد تا حدودی از شرمندگی هواداران در مورد باخت برابر استقلال در آمده باشیم و یقینا مقداری از آن ناراحتی را جبران کردیم تا دل هواداران را شاد کنیم. انشاء ا... اگر با این شرایط صبا را هم ببریم، همان پرسپولیسی می شویم که هواداران می خواهند.

هافبک پرسپولیس در مورد عملکردش افزود: زمانی که برای پرسپولیس به میدان می روم هر چه در توان دارم به نمایش می گذارم و نهایت تلاشم را برای موفقیت این تیم بکار می گیرم.

سپاس شده توسط:
تبليغات:

مهدی وب
وبسایت شخصی مهدی کمالی
دایرکتوری
وبلاگی برای همه
FreeJar.ir
بانک مقالات فارسی

۶-۷-۱۳۹۰, ۰۲:۲۸ عصر
ارسال: #6
amirn900
  • پروفايل کاربر
  • ارسال ايميل
  • ارسال پيام شخصي
  • يافتن تمام ارسالها
آفلاین
همكار انجمن
مدیران انجمن
نصرتی: کوچکترین موقعیتی به حریف ندادیم
نصرتی: کوچکترین موقعیتی به حریف ندادیم
مدافع ملی پوش تیم فوتبال پرسپولیس گفت: کوچکترین موقعیتی به تیم فجر ندادیم و تنها روی خلاقیت بازیکن حریف از روی یک ضربه ایستگاهی گل خوردیم اما با گل های زیبای علی و وحید دست پر به تهران بازگشتیم.
[تصویر: 1317109680.jpg]
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، محمد نصرتی مدافع با تجربه سرخپوشان پس از برد دو بر یک پرسپولیس برابر فجر گفت: در این بازی سعی کردیم بیشتر روی سازمان دفاعی تمرکز کنیم و با تعداد بیشتری در خط دفاع ظاهر شویم و در سازمان حمله نیز سعی کردیم با نفرات مشخص حمله کنیم.

نصرتی افزود: فکر می کنم در طول بازی، کوچکترین موقعیتی به آنها ندادیم و چند موقعیت خیلی خوب هم داشتیم. بعد از بازی با استقلال که شرایط روحی و روانی تیم به هم ریخته بود، خیلی به این 3 امتیاز نیاز داشتیم تا اعتماد به نفسمان را بالا ببریم. انشاء ا... برای بازی آینده اعتماد به نفس کافی را خواهیم داشت.

مدافع پرسپولیس در خصوص تغییرات خط دفاعی و عملکرد مدافعان این تیم برابر فجر تصریح کرد:

تغییرات، نظر سرمربی بود. در مجموع خوب بودیم و به حریف موقعیت چندانی ندادیم و گل آنها هم از روی یک ضربه ایستگاهی و خلاقیت بازیکن این تیم به ثمر رسید.

محمد نصرتی در مورد بازی در پست دفاع راست نیز افزود: سرمربی از من خواست در پست دفاع راست بازی کنم و من هم در این پست به میدان رفتم و در خصوص عملکردم نیز باید کادر فنی نظر بدهد.

مدافع سرخپوشان ضربه کاشته تیم فجر را خلاقیت فردی خواند و گفت: این ضربه و این گل، تنها روی خلاقیت بازیکن فجر بود. بعضی اوقات، گلی به ثمر می رسد که هیچ کس در آن گل مقصر نیست.

سپاس شده توسط:
۶-۷-۱۳۹۰, ۰۲:۳۰ عصر
ارسال: #7
amirn900
  • پروفايل کاربر
  • ارسال ايميل
  • ارسال پيام شخصي
  • يافتن تمام ارسالها
آفلاین
همكار انجمن
مدیران انجمن
حقیقی: برد فجر را تقدیم می کنیم به هواداران
حقیقی: برد فجر را تقدیم می کنیم به هواداران
دروازه بان خوش قامت تیم فوتبال پرسپولیس گفت: خدا را شکر در شیراز، فجر را شکست دادیم. این برد را به هواداران پرسپولیس تقدیم می کنیم.
[تصویر: 1317196451.jpg]
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، علیرضا حقیقی دروازه بان جوان و ملی پوش سرخپوشان پس از کسب 3 امتیاز این تیم برابر فجر اظهار داشت: بعد از چند ناکامی، برای شروع دوباره، خوب بودیم و امیدوارم بازی به بازی بهتر شویم.

وی افزود: ترکیب خط دفاعی، جدید بود و من دوباره به چارچوب بازگشته بودم و به نظرم کمی ناهماهنگ بودیم اما توانستیم عملکرد قابل قبولی داشته باشیم و این دیدار را با برد به پایان برسانیم.

حقیقی در مورد گل تیم فجر گفت: بازیکن تیم فجر ضربه محکمی را به سمت دروازه شلیک کرد که باد هم پشت توپ افتاد و با خوش شانسی آنها وارد دروازه ما شد. ضمن اینکه تعداد بازیکنان دیوار دفاعی مشخص و درست بود اما آن ضربه به شکلی نواخته شد که توپ از کنار خط دفاعی با شدت زیاد وارد دروازه شد.

دروازه بان ملی پوش سرخپوشان در پایان گفت: تیم ما عالی کار کرد و توانست به 3 امتیاز این دیدار دست یابد و امیدوارم روز جمعه با حضور هواداران یک بازی زیبا را به نمایش بگذاریم.

سپاس شده توسط:
تبليغات:

مهدی وب
وبسایت شخصی مهدی کمالی
دایرکتوری
وبلاگی برای همه
FreeJar.ir
بانک مقالات فارسی

۶-۷-۱۳۹۰, ۰۲:۳۲ عصر
ارسال: #8
amirn900
  • پروفايل کاربر
  • ارسال ايميل
  • ارسال پيام شخصي
  • يافتن تمام ارسالها
آفلاین
همكار انجمن
مدیران انجمن
رضايي: بازيكنان پرسپوليس دوست ندارند اشتباهات گذشته را تكرار كنند
رضايي: بازيكنان پرسپوليس دوست ندارند اشتباهات گذشته را تكرار كنند
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: ما دوست نداريم اشتباهات گذشته را تکرار کنيم و براي پيروزي به مصاف صبا ميرويم.
[تصویر: 00033636.jpg]
غلامرضا رضایی درباره آخرین وضعیت پرسپولیس اظهار داشت: با یک بازی خوب مقابل یکی از جوان‌ترین و بهترین تیم‌های حال حاضر موفق شدیم سه امتیاز را در بازی مقابل فجرسپاسی کسب کنیم. من قبل از بازی هم گفته بودم که امتیاز گرفتن در شیراز آسان نیست.

وی افزود: تیم ما در شیراز چهره‌ای خوب و متفاوت داشت. با رفع تمام نقاط ضعف‌های خودمان و استفاده از نقاط قوت توانستیم ضربه نهایی را به فجرسپاسی بزنیم و شرایط خود را در جدول بهبود بخشیم.

رضایی ادامه داد: بازی با فجر را فراموش کردیم و با این دانش به مصاف صبا خواهیم رفت که هیچ تیمی را نباید دست کم بگیریم. قطعا بازی صبا بسیار سخت و حساس است و باید در این دیدار باهوش باشیم. خوشبختانه تیم ما در حال حاضر انگیزه بسیار خوبی دارد و به دنبال کسب عقب افتادگی‌های گذشته است.

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه از شرایط روحی و روانی خوبی برخوردار هستم و بسیار سخت گذشته را فراموش کرده‌ام. امیدوار هستم تا روز جمعه مشکلی پیش نیاید و با یک بازی خوب و منطقی بتوانیم صبا را در تهران شکست دهیم. البته صبا هم نقاط قوت بسیار مثبتی دارد که همین موضوع کار را برای ما سخت می‌کند. اما ما با توجه به اینکه دوست نداریم اشتباهات گذشته تکرار شود و به همین دلیل به فکر 3 امتیاز بازی با صبا هستیم.

سپاس شده توسط:
۱۸-۷-۱۳۹۰, ۱۱:۰۸ صبح
ارسال: #9
amirn900
  • پروفايل کاربر
  • ارسال ايميل
  • ارسال پيام شخصي
  • يافتن تمام ارسالها
آفلاین
همكار انجمن
مدیران انجمن
بادامکي: کار سختي مقابل مس کرمان داريم
بادامکي: کار سختي مقابل مس کرمان داريم
هافبک تيم فوتبال پرسپوليس گفت: هواداران پرسپوليس دوست دارند تيمشان هميشه برنده باشند، بنابراين پيروزي پر گل مقابل منتخب کيش آنها را خوشحال مي کند.
[تصویر: 00002239.jpg]
حسین بادامکی در مورد بازی دوستانه شب گذشته مقابل منتخب کیش اظهار داشت: با توجه به تدابیر کادر فنی به نظرم بازی تدارکاتی خوبی را مقابل حریف به نمایش گذاشتیم. کادر فنی در این بازی راحت به اهدافش تا حدودی رسید. از طرف دیگر بچه‌ها راحت‌تر در کارهای ترکیبی شرکت کردند.

وی افزود: مقابل منتخب کیش فشار خوبی روی بچه‌ها آمد و در یک زمین خوب و مطلوب بازی کردیم. به نظرم این بازی در روند موفقیت ما در دیدار برابر مس کرمان کمک کند. خوشبختانه نتیجه پرگل در این دیدار برای روحیه بچه‌های ما بسیار خوب بود.

بادامکی تاکید کرد: پرسپولیس با هر تیمی که می‌خواهد بازی کند باید نمایش خوبی ارائه دهد، چون طرفداران بازی دوستانه و رسمی نمی‌شناسند از این تیم برد می‌خواهند و به همین دلیل کار ما کمی سخت است. پس مطمئن باشید شکست دادن منتخب کیش با 14 گل هواداران پرسپولیس را خوشحال می کند، البته این را باید بگویم که تیم منتخب کیش مقابل ما انگیزه زیادی داشت و تلاش قابل تحسینی انجام داد.

وی درباره گلزنی خودش گفت: در بازی دوستانه تمام تلاشم کردم تا بازی خوب را به نمایش بگذارم. بچه‌ها به من کمک کردند تا سه گل وارد دروازه حریف کنم و مطمئن باشید سعی خواهیم کرد این روند موفقیتم در آینده مثل دیدار دوستانه خوب‌تر رو به جلو حرکت کند.

بادامکی در پاسخ به سؤالی که آیا این اردو به درد پرسپولیس خورد یا خیر، گفت: باید ببینیم اهداف سرمربی از این اردو چیست. آیا به چیزی که خواستند دست پیدا کرده‌اند یا خیر؟ پس جواب این سؤال را باید از کادر فنی بپرسید. ما کار سختی مقابل مس کرمان داریم و باید با یک روحیه خوب برای تداوم پیروزی‌هایمان در کرمان به دیدار این تیم برویم.

سپاس شده توسط:
تبليغات:

مهدی وب
وبسایت شخصی مهدی کمالی
دایرکتوری
وبلاگی برای همه
FreeJar.ir
بانک مقالات فارسی

۱۷-۲-۱۳۹۱, ۰۸:۱۸ عصر
ارسال: #10
amirn900
  • پروفايل کاربر
  • ارسال ايميل
  • ارسال پيام شخصي
  • يافتن تمام ارسالها
آفلاین
همكار انجمن
مدیران انجمن
RE: مصاحبه های بازیکنان پرسپولیس در فصل 1390-1391
معمارزاده: بازيکنان پرسپوليس بي غيرت و کم کار نيستند

دروازه‌بان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بازيکنان ما بي‌غيرت و کم کار نيستند.

[تصویر: 00003026.jpg]

ميثاق معمارزاده پس از شکست 4 بر 3 پرسپوليس مقابل راه‌آهن در جمع خبرنگاران گفت: نمي‌دانم چه اتفاقي افتاده که اين‌گونه مي‌شود همه چيز دست به دست هم داده تا اين اتفاق بيفتد بايد براي فصل آينده تلاش کنيم. بازيکنان پرسپوليس بي غيرت وکم کار نيستند.

وي ادامه داد: خوشبختانه فصل در حال تمام شدن است اما از هيچ کس کاري بر نمي‌آيد همه بازيکنان تلاششان را مي‌کنند آنها کم کار نيستند زيرا بازيکنان اگر کم کاري کند در درجه اول به خودش ضربه مي‌زند هميشه بعد از باخت حرف و حديث وجود دارد هواداران به تيم‌شان تعصب دارند و دوست دارند هميشه نتيجه بگيرند.

معمارزاده تصريح کرد: در هر بازي فشار روي ما زيادتر مي‌شود و بازيکنان از نظر رواني در هر مسابقه پايين تر مي‌روند ما بايد خودمان را براي بازي با الشباب آماده کنيم بازيکنان به يک ريکاوري ذهني و رواني نياز دارند که اميدوارم در پايان فصل اين اتفاق بيفتد.

وي در مورد گل‌هاي زيادي که پرسپوليس مي‌خورد گفت: در کارهاي دفاعي خوب نيستيم و شخص خاصي در اين مسئله مقصر نيست. ما موقعيت‌هاي زياد گلزني را از دست مي‌دهيم بايد مقابل الشباب جبران کنيم زيرا ديگر خود ما هم مثل هواداران تحمل اين وضعيت را نداريم.

معمارزاده در مورد اينکه در پرسپوليس مي‌ماند يا نه گفت: قرار دادم تمام مي‌شود اما بايد ببينيم فصل آينده چه پيش خواهد آمد نمي‌توانم اکنون در اين مورد حرفي بزنم.

سپاس شده توسط:
« قدیمی تر | جدید تر »
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  مصاحبه های مربیان پرسپولیس در فصل 1390-1391 amirn900 6 1,057 ۱۷-۲-۱۳۹۱ ۰۸:۱۴ عصر
  تاپیک مطالب و اخبار مربوط به پرسپولیس در فصل 90-91 specialone 55 4,180 ۱۷-۲-۱۳۹۱ ۰۲:۲۸ عصر
  اخبار مصدومان تیم پرسپولیس در فصل 1390-1391 amirn900 6 936 ۱۸-۷-۱۳۹۰ ۱۰:۵۷ صبح

• مشاهده نسخه قابل چاپ
  • ارسال این موضوع به یک دوست
  • مشترک شدن در این موضوع
پرش به انجمن:

تماس با ما | تالارهای فری جار | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS

کلیه حقوق برای زیبافروم و مالکان آن محفوظ است، اما نقل مطالب با ذکر منبع اشکال ندارد.
زیبافروم محملی برای تبادل افکار و اندیشه ها، شامل انجمن های علمی، آموزشی و ادبی متنوع.
Pharmaboard Plugins, Persian Translation by MyBBIran.com - Ver 3.4