|
|
|
اطلاعات سایت نشان میدهد که شما هنوز عضو نشده اید و یا هنوز به سایت وارد نشده اید. برای استفاده از تمامی امکانات باید در سایت ثبت نام و سپس وارد حساب خود شوید. |
| مسي صاحب توپ طلاي اروپا شد زمان کنونی: ۳-۳-۱۳۹۱, ۱۱:۰۲ صبح |
||||||||
|
|
|
مسي صاحب توپ طلاي اروپا شد
|
|
۴-۶-۱۳۹۰, ۰۱:۳۵ عصر
|
|||
|
|||
|
[color=#000]برنده توپ طلاي فيفا در سال گذشته موفق شد عنوان بهترين بازيکن اروپا را از سوي يوفا نيز کسب کند. [/color] [color=#000]
لیونل مسی ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا موفق شد جایزه بهترین بازیکن اروپا را که برای اولین بار از سوی اتحادیه فوتبال اروپا یوفا اعلام می شد از آن خود کند. [/color]مسی 24 ساله با پشت سر گذاشتن کریستیانو رونالدو ستاره رئال مادرید و ژاوی هرناندس هم تیمی خود در بارسا این عنوان را کسب کرد. مسی فصل گذشته درخشش فوق العاده ای داشت و در تمامی رقابتها برای بارسا در مجموع 53 گل به ثمر رساند و نقش موثری در قهرمانی این تیم در لالیگا و لیک قهرمان اروپا داشت. مسی بعد از کسب این عنوان گفت:" کسب عنوان بهترین بازیکن اروپا افتخار بزرگی است که نصیب من شده است. باید از هم تیمی هایم تشکر کنم.می خواهم با کمک آنها جام های بیشتری کسب کنم و بار دیگر با بارسا به قله افتخارات برسیم." لیست 10 بازیکن برتر فوتبال اروپا که از سوی یوفا اعلام شد به شرح زیر است: 1. لیونل مسی 2. کریستیانو رونالدو 3. ژاوی هرناندس 4. آندرس اینیستا 5. رادامل فالکائو 6. وین رونی 7. نمانیا ویدیچ 8. زلاتان ایبراهیموویچ 9. جرارد پیکه 10. مانوئل نویر منبع : ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
|
| موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
| قرعهکشي ليگ قهرمانان اروپا | specialone | 0 | 185 |
۴-۶-۱۳۹۰ ۰۱:۳۷ عصر آخرین ارسال: specialone |
|
| نامزدهاي کسب جايزه بهترين بازيکن اروپا | specialone | 0 | 217 |
۴-۵-۱۳۹۰ ۱۲:۰۲ عصر آخرین ارسال: specialone |
|

مشاهده نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به یک دوست
نمایش آخرین ارسال این موضوع
اهدای بیشترین امتیاز به این موضوع
مشترک شدن در این موضوع

![[تصویر: 84087373708980429506.jpg]](http://up6.iranblog.com/images/84087373708980429506.jpg)