|
|
|
اطلاعات سایت نشان میدهد که شما هنوز عضو نشده اید و یا هنوز به سایت وارد نشده اید. برای استفاده از تمامی امکانات باید در سایت ثبت نام و سپس وارد حساب خود شوید. |
| تاپیک مطالب و اخبار مربوط به مس کرمان در فصل 90-91 زمان کنونی: ۳-۳-۱۳۹۱, ۱۰:۵۰ صبح |
||||||||
|
|
|
تاپیک مطالب و اخبار مربوط به مس کرمان در فصل 90-91
|
|
۳-۶-۱۳۹۰, ۰۱:۱۹ عصر
|
|||
|
|||
|
تاپیک مطالب و اخبار مربوط به مس کرمان در فصل 90-91
سلام تو این تاپیک اخبار و مطالب مربوط به مس کرمان در فصل 1390-1391 رو بذارین
مرسی ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
۳-۶-۱۳۹۰, ۰۱:۲۰ عصر
|
|||
|
|||
|
مرفاوي از سرمربيگري مس استعفا كرد
مرفاوي از سرمربيگري مس استعفا كرد
[color=#000]سرمربي تيم فوتبال مس کرمان از سمت خود کنارهگيري کرد. [/color] [color=#000]
صمد مرفاوي پس از شکست 2 بر يک تيمش در کرمان و برابر فجر سپاسي در کنفرانس خبري حاضر شد و خبر استعفايش را اعلام کرد. [/color]وي گفت: تصميم گرفتهام ديگر در مس فعاليت نکنم و اين تصميم خودم بوده است. هيچکس با من صحبتي نکرده است و ممکن نيست که ديگر به اين تيم بازگردم. مس کرمان از 5 بازي خود تنها يک امتياز کسب کرده است و در مکان هفدهم قرار دارد. ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
۳-۶-۱۳۹۰, ۰۱:۲۲ عصر
|
|||
|
|||
|
داوري: مرفاوي استعفا نميداد،بركنارش ميكردم
داوري: مرفاوي استعفا نميداد،بركنارش ميكردم
[color=#000]رئيس هيئت مديره باشگاه مس کرمان گفت: اگر مرفاوي در پايان بازي با فجرسپاسي کنارهگيري نميکرد، برکنارش ميکردم. [/color] [color=#000]
عبدالرضا داوري در خصوص شکست 2 بر يک خانگي مس کرمان برابر فجرسپاسي عنوان کرد: اتفاقات و درگيريهاي به وجود آمده ميان مربيان و بازيکنان با خبرنگاران و هواداران و اعتراض تماشاگران، به علت عدم توانايي کادر فني و مديريت باشگاه در کسب نتايج بود. [/color] وي در مورد استعفاي مرفاوي خاطرنشان کرد: قاعدتاً پس از کسب اين نتايج بايد اين اتفاق رخ ميداد و اگر استعفا هم صورت نميگرفت ما مرفاوي را برکنار ميکردم. همچنين نژادزماني مديرعامل باشگاه را برکنار کردم زيرا اين افراد نتوانستند آنچه انتظار داشتيم را برآورده کنند. رئيس هيئت مديره باشگاه مس افزود: تيم نيازمند شوک جديدي است که بايد به آن داده شود. در حال حاضر براي مديريت باشگاه حاجاسماعيلي يکي از معاونين را به عنوان سرپرست موقت انتخاب کردم تا در چند روز آينده تصميم قطعي خود را اتخاذ کنم. وي درباره جايگزين صمد مرفاوي تصريح کرد: ما با فلمينگ قرارداد داريم و در حال حاضر وي را به عنوان سرمربي موقت تيم مس انتخاب خواهيم کرد تا در آينده با او مذاکرات لازم را انجام دهيم و شرايط وي را بسنجيم و در صورت استاندارد بودن با خواستههاي باشگاه هدايت تيم را برعهده بگيرد. داوري در مورد رفتار برخي بازيکنان مس به فارس گفت: کرمان مهد فرهنگ و يکي از قطبهاي تمدن به شمار ميآيد. براي ما آنچه مهم است، اخلاق بازيکن است برد و باخت پس از آن اهميت دارد. مطمئن باشيد با بازيکناني که به فرهنگ استان خدشه وارد کردند برخورد خواهيم کرد و اجازه نميدهيم که به راحتي بتوانند چنين رفتارهايي را انجام دهند. به هيچ عنوان با آنها مماشات نميکنيم و براي اين موضوع کميته خاصي را تشکيل ميدهيم تا در مورد آن رسيدگي کنند. داوري اظهار داشت: حسن واحدي را به عنوان نماينده ويژه خود منصوب ميکنم تا با اختيارات تام در کرمان بتواند تمام وضعيت تيم را زير نظر بگيرد و تيم را از بحران کنوني خارج کند. ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
۳-۶-۱۳۹۰, ۰۶:۳۴ عصر
|
|||
|
|||
|
سرمربي مس استعفايش را پس گرفت
سرمربي مس استعفايش را پس گرفت
[color=#000]صمد مرفاوي در کمتر از 24 ساعت پس از استعفاي شفاهياش ميگويد تصميمي براي استعفا از سرمربيگري مس کرمان ندارد. [/color] [color=#000]
سرمربي تيم مس کرمان در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار کرد: ديشب از روي عصبانيت و ناراحتي گفتم که استعفا مي دهم. اين درحالي بود که تلاش خودم را انجام داده بودم و از نحوه بازي تيمام اميدوار بودم نتيجه بگيريم. من به خاطر ناراحتي و عصبانيت اعلام کردم استعفا ميدهم. مسائل و جرياناتي را ديدم که برايم مسجل کرد دستهايي پشت پرده است. وقتي صدا و سيما و تلويزيون يک استان از طريق گزارشگرش به دنبال برکناري من است و مردم را تحريک ميکند و عوامل ديگري هم وجود دارد برايم مسجل است که دستهايي پشت پرده وجود دارند که نميخواهند من در مس ماندگار باشم. [/color] وي افزود: اما حالا تصميمام را عوض کردهام. از استعفا خبري نيست. پس از تعطيلي دو، سه روزه دوباره سر تمرين تيم حاضر ميشوم. آن حرفها در نشست مطبوعاتي سنديت ندارد که استعفا به حساب بيايد. استعفاي کتبي هم ندادهام. مرفاوي ادامه داد: تصميمام اين است که همچنان به کارم ادامه دهم اما اين ديگر با باشگاه است که چه تصميمي براي من بگيرد. ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
۹-۶-۱۳۹۰, ۰۸:۳۶ عصر
|
|||
|
|||
|
RE:بلاژويچ سرمربي تيم فوتبال مس كرمان شد
سرمربي اسبق تيم ملي فوتبال ايران سرانجام با امضاي قراردادي يکساله هدايت تيم فوتبال مس کرمان را بر عهده گرفت.
![]() ميرسلاو بلاژويچ که صبح امروز وارد تهران شده بود، پس از چند ساعت مذاکره با مديران باشگاه مس کرمان سرانجام قراردادش را با اين باشگاه به امضا رساند و تا پايان فصل جاري رقابت هاي ليگ برتر خليج فارس، هدايت مس را بر عهده خواهد داشت. بلاژوويچ بعد از ظهر امروز به اردوي تيم مس در کرمان اضافه مي شود تا تمرينات اين تيم را زير نظر بگيرد. به گفته حسن واحدي سخنگوي باشگاه مس کرمان، طبق توافقات صورت گرفته، قرار است بلاژويچ در روزهاي آينده دو دستيار خارجي به مسوولان اين باشگاه معرفي کند. اين مربي با تجربه، در جام جهاني 1998 فرانسه توانست با تيم کرواسي به عنوان سوم دست يابد. بلاژويچ در سال 2001 سرمربي تيم ايران شد ولي نتوانست با تيم کشورمان به جام جهاني کره و ژاپن صعود کند. با اين حال او در معرفي کردن بازيکنان جديد به تيم ملي موفقيت زيادي داشت.رحمان رضايي، ابراهيم ميرزاپور، جواد نکونام و چند بازيکن ديگر زمان بلاژويچ به تيم ملي دعوت شدند. سرمربي جديد تيم فوتبال مس در سال 1935 در بوسني و هرزگوين به دنيا آمد. او تاکنون در تيم هاي سوئيس، بوسني هرزگوين، کراوسي، ايران، ديناموزاگرب، شانگهاي و چند باشگاه ديگر مربيگري کرده است. بلاژويچ ملقب به چيرو آخرين بار هدايت تيم فوتبال زير 23 چين را بر عهده داشت. www.amirn900.mihanblog.com یادتون نره تو نظر سنجی شرکت کنید |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
۹-۶-۱۳۹۰, ۰۸:۴۱ عصر
|
|||
|
|||
|
بلاژويچ با 350 هزاردلار قرارداد بست
ميروسلاو بلاژويچ سرمربي سابق تيم ملي ايران ساعتي پيش با باشگاه مس کرمان به توافق رسيد.
![]() به گزارش سايت گل اين مربي در جلسهاي که در دو نوبت با مديران مس داشت با آنها به توافق رسيد. به گفته يکي از مسئولان مس مبلغ اين قرارداد 350هزاردلار است و در سقف مورد انتظار فدراسيون بسته شده است. همچنين 200هزاردلار نيز براي صعود احتمال مس به رقابتهاي آسيا در نظر گرفته شده که نشان ميدهد چيرو با وجود سن و سال بالا هنوز با انگيزه و پرانرژي است. نکته جالب اين است که مديران مس از جريان مذاکره با بلاژويچ فيلمبرداري کردند تا در صورت لزوم آن را به عنوان مدرک در اختيار مسئولان قرار بدهند. بلاژويچ در حال حاضر براي نظارت به تمرين به اردوي تيم مس پيوسته است. www.amirn900.mihanblog.com یادتون نره تو نظر سنجی شرکت کنید |
|||
|
۱۰-۶-۱۳۹۰, ۰۲:۰۵ صبح
|
|||
|
|||
|
RE: بلاژويچ با 350 هزاردلار قرارداد بست
ميرسلاو بلاژويچ در تمرينات مس کرمان (عکس)
[color=#000]سرمربي سابق تيم ملي فوتبال ايران از امروز در کردان کرج(محل اردوي بازيکنان مس)کارش را با اين تيم کرماني شروع کرد. [/color] [color=#000]
![]() ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
۱۲-۶-۱۳۹۰, ۰۹:۱۵ عصر
|
|||
|
|||
|
محمود فکري اخراج شد !
محمود فکري اخراج شد !
دستيار صمد مرفاوي که بعد از رفتن او از تيم مس در کمال تعجب تصميم گرفت در کرمان بماند ، امروز برکنار شد . ![]() سایت گل - محمود فکری که همراه مرفاوی به کرمان آمد و بعد از رفتن این سرمربی از تیم مس حاضر به استعفا و همراهی مرفاوی نشد امروز قبل از آنکه در تمرینات تیم مس حاضر شود با تماس تلفنی مسئولان باشگاه مواجه شد . گویا مسئولان باشگاه مس امروز از فکری خواسته اند که در تمرینات تیم مس شرکت نکند. www.amirn900.mihanblog.com یادتون نره تو نظر سنجی شرکت کنید |
|||
|
۱۳-۶-۱۳۹۰, ۱۱:۳۵ عصر
|
|||
|
|||
|
مس مقابل چشمان بلاژويچ از شكست گريخت
مس مقابل چشمان بلاژويچ از شكست گريخت
تيم فوتبال مس کرمان در ديداري دوستانه مقابل مس رفسنجان در دقايق پاياني از شکست گريخت. تيم فوتبال مس که به تازگي ميروسلاو بلاژويچ را به عنوان سرمربي بالاي سر خود ميبيند، عصر امروز در ديداري دوستانه در ورزشگاه شهيد باهنر کرمان به مصاف مس رفسنجان رفت و در حالي که تا دقايق پاياني با يک گل از اين تيم دسته اولي عقب بود، در نهايت توانست با گلزني مهاجم سوري تبار خود، از شکست فرار کند. براي مس رفسنجان رسول الهي مقدم و براي مس کرمان هم جورج مورات گلزني کرد. * اين ديدار قرار بود از ساعت 17 آغاز شود اما با تاخيري 40 دقيقهاي شروع شد. * ميروسلاو بلاژويچ که شنبه براي اولين بار در تمرينهاي مس حضور يافته بود، امروز به همراه مترجم فرانسوي خود نظارهگر شکست تيمش مقابل مس رفسنجان بود. * چيرو در نيمه نخست تا دقايق پاياني بر روي نيمکت نشسته بود و هدايت مس را به دستيارانش سپرده بود اما در دقايق پاياني نيمه نخست ميلاد فخرالديني مدافع راست نارنجيپوشان مس که عملکرد خوبي در اين نيمه نداشت، توپي را از دست داد که اشتباه او با واکنش شديد بلاژويچ همراه شد. چيرو در اين صحنه از فخرالديني خواست که زمين بازي را ترک کند و بازيکن جوان مس هم واکنش خوبي به بلاژويچ نشان نداد و با ناراحتي زمين بازي را ترک کرد. * مس تا پايان نيمه نخست 10 نفره به بازي ادامه داد. * به نظر ميرسيد بلاژويچ قصد دارد از همين ابتدا از بازيکنان ضعيف تيمش که خوب بازي نميکنند زهر چشم بگيرد. * عارف سعيديان به همراه جلال بشرزاد هدايت تيم مس را در بازي امروز بر عهده داشتند. * حدود 50 تماشاگر اين بازي را از نزديک ديدند. * عبدالرضا داوري، رييس هيئت مديره باشگاه مس کرمان به همراه حميد حاج اسماعيل زاده، مديرعامل اين باشگاه و حسن واحدي سخنگوي باشگاه در بين دو نيمه به ورزشگاه آمدند تا بازي تيمشان را از نزديک ببينند. * جمعي از ليدرهاي باشگاه مس از داوري درخواست کردند که نزد آنها برود و به درددلهايشان گوش کند. ليدرهاي باشگاه مس در صحبتهايشان بيشتر به عملکرد ضعيف اين تيم در فصل نقل و انتقالات انتقاد داشتند و از رييس هيئت مديره باشگاه درخواست ميکردند که برخي افراد مانند ساسان موسوي که در اين يارگيري ضعيف نقش داشتهاند را از مس اخراج کند. www.amirn900.mihanblog.com یادتون نره تو نظر سنجی شرکت کنید |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
۱۵-۶-۱۳۹۰, ۰۲:۳۰ صبح
|
|||
|
|||
|
واحدي: فردا پيش پرداخت بلاژويچ پرداخت ميشود
واحدي: فردا پيش پرداخت بلاژويچ پرداخت ميشود
سخنگوي باشگاه مس کرمان گفت: روز آينده مبلغ پيش پرداخت بلاژويچ پرداخت ميشود. ![]() حسن واحدي در مورد وضعيت قرارداد بلاژويچ با مس کرمان گفت: وکيل بلاژويچ قرارداد اين مربي را از کرواسي براي ما ارسال کرد و پس از بازبيني قرارداد از سوي مشاور باشگاه امضا ميشود و فردا نيز پيش پرداخت قرارداد اين مربي پرداخت خواهد شد. وي در مورد شايعه اختلاف مديران باشگاه مس و شرکت صنايع مس بر سر حضور بلاژويچ در اين تيم گفت: اين شايعه صحت ندارد. اگر اينگونه بود خبر حضور بلاژويچ در مس کرمان خبر اول پايگاه خبري شرکت صنايع مس نبود. اين شايعه کار افرادي است که از حضور بلاژويچ و شور و نشاط ايجاد شده در بين فوتبالدوستان کرماني از اين اتفاق ناراحت هستند و اينگونه ميخواهند جو را متشنج کنند. واحدي در مورد بحث قانون سقف سني براي مربيان گفت: در اين زمينه مشکلي وجود ندارد و به زودي مصوبه ثبت قرارداد مربيان بالاي 65 سال به هيئت فوتبال ابلاغ ميشود. سخنگوي باشگاه مس کرمان در مورد وضعيت قرارداد مرفاوي با اين باشگاه گفت: ايشان يکي از مربيان با اخلاق و متدين هستند. با ايشان به توافق خواهيم رسيد و مشکلي وجود نخواهد داشت. www.amirn900.mihanblog.com یادتون نره تو نظر سنجی شرکت کنید |
|||
|
|

مشاهده نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به یک دوست
نمایش آخرین ارسال این موضوع
اهدای بیشترین امتیاز به این موضوع
مشترک شدن در این موضوع

![[تصویر: 84087373708980429506.jpg]](http://up6.iranblog.com/images/84087373708980429506.jpg)

![[تصویر: 00032812.jpg]](http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00032812.jpg)
![[تصویر: 00032838.jpg]](http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00032838.jpg)
![[تصویر: IMG_0040.jpg]](http://khabaronline.ir/images/2011/8/IMG_0040.jpg)
![[تصویر: 00029506.jpg]](http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00029506.jpg)
![[تصویر: 00001489.jpg]](http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00001489.jpg)