|
|
|
اطلاعات سایت نشان میدهد که شما هنوز عضو نشده اید و یا هنوز به سایت وارد نشده اید. برای استفاده از تمامی امکانات باید در سایت ثبت نام و سپس وارد حساب خود شوید. |
| تاپیک مطالب و اخبار مربوط به بهترین دروازه بان جهان - ایکر کاسیاس زمان کنونی: ۳-۳-۱۳۹۱, ۱۰:۴۰ صبح |
||||||||
|
|
|
تاپیک مطالب و اخبار مربوط به بهترین دروازه بان جهان - ایکر کاسیاس
|
|
۲-۶-۱۳۹۰, ۱۲:۴۲ عصر
|
|||
|
|||
|
تاپیک مطالب و اخبار مربوط به بهترین دروازه بان جهان - ایکر کاسیاس
سلام تو این تاپیک اخبار مربوط به کاسیاس رو قرار بدین
![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
۲-۶-۱۳۹۰, ۱۲:۴۴ عصر
|
|||
|
|||
|
حمايت دلبوسكه از كاسياس
حمايت دلبوسكه از كاسياس
[color=#000]سرمربي تيم ملي فوتبال اسپانيا از اقدام کاسياس در تماس با کاپيتانهاي بارسلونا حمايت کرد و آن را تلاشي موثر در جهت تقويت اتحاد ملي در فوتبال خواند. [/color] [color=#000]
به نقل از آس اسپانيا، ويسنته دلبوسکه که پس از درگيريهاي دو طرف در الکلاسيکودربي به شدت نگران ايجاد تفرقه در تيم ملي بود اقدام ايکر کاسياس را بسيار ارزشمند دانست و گفت: همين توقع را نيز از کاسياس داشتم و از شنيدن خبر تماس او با دوستانش در بارسلونا بسيار خوشحال شدم، فقط يک دشمن بزرگ در کمين فوتبال ملي اسپانيا است و آن تفرقه است. وي افزود: اين که مورينيو از اقدام کاسياس ناراحت شده دليل ديگري است بر مشکلات اخلاقي اين مرد در فوتبال باشگاهي ما اما من از اين اتفاق بسيار خوشحالم و اطمينان دارم که هر انسان عاقل و منطقي از اقدام کاسياس حمايت ميکند. دروازهبان مليپوش ماتادورها درست در شب شکست رئال مادريد از بارسلونا در تماس تلفني جداگانه با کاپيتانهاي بارسلونا از جمله ژاوي هرناندز و کارلس پويول از آنها بابت رفتار تعدادي از بازيکنان رئال عذرخواهي کرد. [/color]![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
۸-۶-۱۳۹۰, ۱۱:۵۳ صبح
|
|||
|
|||
|
كاسياس:مشكلي بين من و مورينيو وجود ندارد
كاسياس:مشكلي بين من و مورينيو وجود ندارد
[color=#000]کاپيتان اول کهکشانيهاي مادريد رابطه خود با ژوزه مورينيو سرمربي تيم را خوب توصيف مي کند. [/color] [color=#000] منبع:ورزش 3
در حالي که در چند هفته اخير همه رسانههاي اسپانيايي از اختلاف ايکر کاسياس، سنگربان تيم رئال مادريد و ژوزه مورينيو سرمربي تيم خبر دادند، اين دروازهبان اعلام کرد که رابطه بين آنها خوب است و مشکلي وجود ندارد.
زمزمههاي اختلاف مورينيو با کاسياس بعد از بازي ندادن او در جام سانتياگو برنابئو بيشتر و بيشتر شد، اما کاپيتان اول رئال مادريد در گفت و گو با روزنامهنگاران اظهار کرد: رابطه من با مورينيو همچون تمام بازيکنان خوب است. در بعضي از مسايل با هم اختلاف داريم، اما در کل رابطه ما خوب است و وضعيت طبيعي است.
سنگربان اول تيم ملي فوتبال اسپانيا تاکيد کرد: همواره از ژوزه مورينيو حمايت کردهام و ميکنم. مشکلي وجود ندارد و رابطه ما خوب است. چه بسا در بعضي از مسائل شخصي و ورزشي اختلاف داشته باشيم، اما اين دليلي بر وجود مشکل بين ما نيست. ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
۹-۶-۱۳۹۰, ۱۲:۲۵ عصر
|
|||
|
|||
|
ایکر کاسیاس در راه شکستن رکوردی دیگر
مرجع خبری رئال مادرید:421 مین بازی لیگ برای کاسیاس و تبدیل شدنش به ششمین دروازه بان تاریخ از اخبار جالب توجه بود.
در روزگاری که ما زندگی می کنیم،شاید دیدن این کاپیتان افتخار بزرگی باشد.مردی که تک تک جام های ممکن را فتح کرده است،چه در مرحله ملی چه باشگاهی.او در حال حاضر کاپیتان باشگاه و تیم ملی اش است. کاسیاس که به تازگی کانیزارس را جای گذاشته حالا سعی دارد به رکورد 455 بازی زامورا برسد. کاسیاس در سال 99 و در سن 18 سالگی به عرصه باشگاهی پا گذاشت و حالا 421 بازی در لیگ او را به بهترین دروازه بان جهان و شاید یکی از بهترینهای تاریخ تبدیل کرده است. در این میان او 267 برد داشت،و حالا او مثل همیشه ناجی رئال مادرید در میان دروازه است. ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
|
| موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
| مطالب و اخبار مربوط به رئال مادرید در فصل 2011-2012 | specialone | 60 | 4,414 |
۲-۱۱-۱۳۹۰ ۰۹:۰۵ عصر آخرین ارسال: specialone |
|
| تاپیک مطالب و اخبار مربوط به آقای خاص | specialone | 39 | 2,892 |
۲۲-۶-۱۳۹۰ ۰۲:۱۵ عصر آخرین ارسال: specialone |
|
| مطالب و اخبار مربوط به بهترین بازیکن جهان کریستیانو رونالدو | specialone | 16 | 1,541 |
۱۸-۶-۱۳۹۰ ۰۹:۲۸ عصر آخرین ارسال: specialone |
|
| آقاي خاص يكي ازبهترين مربيان جهان است | specialone | 0 | 208 |
۹-۵-۱۳۹۰ ۰۹:۲۱ صبح آخرین ارسال: specialone |
|

مشاهده نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به یک دوست
نمایش آخرین ارسال این موضوع
اهدای بیشترین امتیاز به این موضوع
مشترک شدن در این موضوع

![[تصویر: 84087373708980429506.jpg]](http://up6.iranblog.com/images/84087373708980429506.jpg)