زیبافروم، تالارهای فری جار
  • سردر
  •    صفحه اصلی
  •    قرآن آنلاین
  •    بازی آنلاین
  •    جستجو
  •     آپلود سنتر عكس
  •    نقشه سایت
بسم الله الرحمن الرحيم ... وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ ... لاحَولَ وَ لا قوّةَ الا بالله {العلي العظيم} تَوَکّلتُ عليَ الحَيِّ الّذي لا يَمُوتُ وَ الحَمدُللهِ الّذي لَم يتّخِذ {صاحِبةً وَلا} وَلداً وَ لَم يَکُن لَه شَريکٌ فِي المُلکِ وَ لَم يَکُن لَهُ وَليٌ مِنَ الذُّلِّ وَ کَبِّرهُ تَکبيراً ... اَللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَ عَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَ في كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَ حافِظاً وَ قائِداً و َناصِراً وَ دَليلاً وَ عَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً وَ تُمَتِّعَهُ فيها طَويلاً

زمان کنونی: ۳-۳-۱۳۹۱, ۱۰:۳۵ صبح درود کاربر مهمان (ورود — ثبت نام)
اطلاعات نشان ميدهد که شما هنوز عضو اين انجمن نيستيد  ...و براي استفاده از امکانات انجمن بايد عضو شويد
 براي عضويت سريع  اينجا  کليک کنيد

با عضویت در زیبافروم، از بازی های آنلای سایت استفاده نمایید و همچنین در مباحث شرکت نمایید و بحث های مورد علاقه تان را ایجاد کنید.

>بستن اين پنجره<

سلام میهمان گرامی ، به زیبافروم، تالارهای فری جار خوش آمدید
اطلاعات سایت نشان میدهد که شما هنوز عضو نشده اید و یا هنوز به سایت وارد نشده اید.
برای استفاده از تمامی امکانات باید در سایت ثبت نام و سپس وارد حساب خود شوید.

زیبافروم، تالارهای فری جار / انجمن تخصصی فوتبال / فوتبال داخلی / هواداران استقلال تهران v
1 2 3 4 5 6 بعدی »
/ دست نوشته وحید طالبلو خطاب به همه استقلالی ها

پایگاه اطلاع رسانی شهر هشت بندی وبلاگ اسلام شناسی

دست نوشته وحید طالبلو خطاب به همه استقلالی ها
زمان کنونی: ۳-۳-۱۳۹۱, ۱۰:۳۵ صبح
مشاهده نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به یک دوست
نمایش آخرین ارسال این موضوع
اهدای بیشترین امتیاز به این موضوع
مشترک شدن در این موضوع
افزودن به: Mr. Wong افزودن به: Linkarena افزودن به: Digg افزودن به: Del.icio.us افزودن به: Facebook افزودن به: Furl افزودن به: Yahoo افزودن به: Spurl افزودن به: Google افزودن به: Blinklist افزودن به: Blogmarks افزودن به: Diigo Information
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: specialone
آخرین ارسال: specialone
پاسخ: 1
بازدید: 260

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی | حالت خطی
۱-۶-۱۳۹۰, ۰۴:۵۰ صبح
ارسال: #1
specialone
  • پروفايل کاربر
  • ارسال ايميل
  • ارسال پيام شخصي
  • يافتن تمام ارسالها
آفلاین
مدیر ارشد انجمن
مدیران ارشد انجمن
اعتبار: 8
سپاس کرده: 22
93 بار سپاس شده در 66 ارسال
به نام خدا
هواداران عزیز

چهارده سال می شود چند شب و روز؟ از اولین روز بازی من مقابل سپاهان چند سال گذشته است ؟

برگه فسخ قرارداد با استقلال چند ساعتی می شود که جلوی چشمانم هست... تمام شد ؟ میتوانم 12 تیر ماه 1390 را فراموش کنم ؟

وای...چه سخت است. لباس های آبی ام را چه کنم ؟ دل کندن سخت است.

راستی به نظر شما رنگ دیگری به جز آبی به من می آید ؟

دلم میخواست دهمین سال حضورم درتیم بزرگسالان را در کنار شما هوادارن جشن بگیرم ولی نمی دانستم در دهمین سال باید خداحافظی کنم و جشن تولد یک ساگی ام را در تیم دیگری جشن بگیرم.

این دو سال اخیر خیلی اذیت شدم. روحم آزرده شد و قلبم شکست. اتفاقاتی را از نزدیک شاهد بودم که بارها دعا کردم ای کاش ما آدم ها برای بالا رفتن پاهایمان را روی شانه دیگری نگذاریم تا بالا برویم . در کنار هم وشانه به شانه اوج بگیریم.

سنگ دل شدن بعضی آدم ها و دروغ و دورویی شده بود بزرگترین دغدغه وحید طالب لو اما

حضور گرم و پر شور شما هواداران صبر و تحمل من را بیشتر از قبل کرد.

دوست دارم خیلی حرف ها که به ناحق در مورد من زده شد

و دروغ های بسیاررا که در مورد من نوشتند تا دوستانشان را قهرمان جلوه بدهند را برایتان بازگو کنم و پاسخ بدهم. اما نه... نه . اجازه بدهید جذابیت های فوتبال بماند برای شما و قسمت خاکستری اش برای من و خانواده ام.

شما خوب می دانید که وحید طالب لو نمی تواند برای بازی کردن و ماندن دست به هر کاری بزند.

شما می دانید وحید طالب لو نمی تواند ذاتش را تغییر بدهد و به قول امروزی ها وحید طالب لو این کاره نیست.

بارها و بارها از من خواستند خودم را تغییر بدهم و هم رنگ جماعت بشوم. تلاش هم نکردم چون میدانستم نمی شود که نمی شود.

بعد از پرواز عقاب آسیا تصمیم گرفتم دیگر شماره یک را نپوشم و در ویترین باشگاه استقلال بایگانی اش کنم تا 1 استقلال هم مثل اسطوره جاودانه شود اما خبر نداشتم روزگار خواب هایی غیر از رنگ آبی برای پسر استقلال دیده است.

دروازه بان استقلال ساز جدایی اش را خودش کوک نکرد برایش کوک کردند.

خودم دست به قلم شدم تا حرف های دلم را شخصا به گوش شما هواداران برسانم هر چند که در نوشتنم اشکال بسیار است

ولی جسارت کردم و نوشتم تا بدانید به تک تک شما مدیون هستم. شما هوادارانی که سال ها من را شرمنده

کردید و این روزها به قدری به من لطف دارید که هرگز تصورش را نمی کردم.

از آن دختر خانمی که معتکف شد تا من در استقلال بمانم تا آن آقا پسری که به دلیل جدایی من

این روزها برای آماده شدن برای کنکور به سختی درس می خواند و البته نوشتم تا اندکی هم خودم آرام شوم.

رفتن از استقلال و دل کندن از شما عزیزان سخت است. خیلی سخت. از خدا خواسته ام صبرش را به من بدهد. باید رفت. این رفتن در سرنوشت من نوشته شده بود پس باید رفت.

هواداران فوتبال

هواداران استقلال

هر جا که باشم یاد و خاطره شما عزیزان همراه من است.

تنهایم نگذارید.

وحید طالب لو

13 تیر ماه 1390 ساعت 4:55 دقیقه صبح !!!

آقا وحید این مطلبو تازه تصمیم گرفتن به کسی بدن و هر کس دو ست دارد میتواند این متنو در وبلاگ یا سایت خود کپی کند. www.dadashvahid.blogfa.com

[تصویر: 84087373708980429506.jpg]

منتظر من در زمین های فوتبال باشید...
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط:
تبليغات:

مهدی وب
وبسایت شخصی مهدی کمالی
دایرکتوری
دایرکتوری سایت های ایرانی
وبلاگی برای همه
در وبلاگ ما گلچينی از بهترین های وب را خواهید یافت.
پایگاه تبادل تجارب ایرانیان
محفل گفتگوی ایرانیان در زمینه های گوناگون
FreeJar.ir
...::دنیای جاوای رایگان::... دانلود کتاب و برنامه موبایل با لینک مستقیم
بانک مقالات فارسی
200 مقاله تاکنون ثبت شده است

« قدیمی تر | جدید تر »
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  تبریک به همه استقلالی ها !!! specialone 0 357 ۱۸-۹-۱۳۹۰ ۰۹:۱۹ عصر
آخرین ارسال: specialone

• مشاهده نسخه قابل چاپ
  • ارسال این موضوع به یک دوست
  • مشترک شدن در این موضوع
پرش به انجمن:

تماس با ما | تالارهای فری جار | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS

کلیه حقوق برای زیبافروم و مالکان آن محفوظ است، اما نقل مطالب با ذکر منبع اشکال ندارد.
زیبافروم محملی برای تبادل افکار و اندیشه ها، شامل انجمن های علمی، آموزشی و ادبی متنوع.
Pharmaboard Plugins, Persian Translation by MyBBIran.com - Ver 3.4