|
|
|
اطلاعات سایت نشان میدهد که شما هنوز عضو نشده اید و یا هنوز به سایت وارد نشده اید. برای استفاده از تمامی امکانات باید در سایت ثبت نام و سپس وارد حساب خود شوید. |
| فابرگاس:جدايي از بارسلونا تقصير خودم بود زمان کنونی: ۳-۳-۱۳۹۱, ۱۰:۳۴ صبح |
||||||||
|
|
|
فابرگاس:جدايي از بارسلونا تقصير خودم بود
|
|
۲۹-۵-۱۳۹۰, ۰۷:۱۷ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۹-۵-۱۳۹۰ ۰۷:۲۴ عصر، توسط tayere2ghodsi.)
|
|||
|
|||
|
فابرگاس:جدايي از بارسلونا تقصير خودم بود
هافبک تازه وارد تيم بارسلونا پس از بازگشت به زادگاهش ميگويد نيامده تا جانشين ژاوي شود.
![]() سسک فابرگاس سرانجام پس از چند سال کش و قوس سرانجام هفتهي گذشته به باشگاه مورد علاقهاش پيوست و البته در اولين حضورش که شش دقيقه هم بيشتر نبود به يک جام رسيد! در حالي که برخي کارشناسان با توجه به بالا رفتن سن مغز متفکر تيم بارسلونا حضور فابرگاس را به عنوان جانشين ژاوي درنظر گرفتهاند، کاپيتان پيشين تيم آرسنال موضوع جانشيني ژاوي را رد کرده و دوست دارد در کنار او بازي کند نه جاي او. فابرگاس پس از اولين بازي که با پيراهن آبي – اناري بارسلونا به ميدان رفت در شبکه بارسا حاضر شد و در گفتگویی عنوان کرد: من، ژاوي، اينيستا و تياگو آلکانترا ميتوانيم در ميانهي ميدان بازي کنيم و با توجه به اين که بازيهاي زيادي تا پايان فصل داريم همه براي بازي کردن فرصت پيدا خواهيم کرد. وي ادامه داد: اطمينان دارم که ميتوانيم در کنار هم تيم خوبي تشکيل دهيم و با بازيکنان خوبي که در اختيار داريم ميتوانيم در پايان فصل نتايج خوبي را رقم بزنيم. فابرگاس با اشاره به وقايع رخ داده در ماههاي گذشته هم عنوان کرد: در ماههاي گذشته زير فشار زيادي قرار داشتم. گاهي اوقات روحيهام را از دست ميدادم. از طرف ديگر ميدانستم که باشگاه آرسنال هم حق دارد براي فروختن من مقاومت نشان بدهد. ميدانستم که فروختن من براي آرسنال گران تمام خواهد شد. کاپيتان آرسنال در اين گفتگو حرفهايي را براي اولين بار به زبان آورد و دربارهي جدايي هشت سال پيش گفت: اشتباه از خودم بود. در جدا شدنم از بارسلونا خودم تا اندازهاي مقصر بودم. هيچ وقت در منتهاي آمال و آرزوهايم نميديدم که بتوانم در ترکيب اصلي حضور پيدا کنم اما در زماني که بچه بودم و در آرسنال بازي ميکردم به روزي مانند دوشنبه که به بارسلونا بر ميگردم فکر کرده بودم. فابرگاس همچنين اظهار کرد: ژاوي در آن زمان بسيار جوان بود و من با شرايطي که داشتم هرگز فکر نميکردم که بتوانم در تيم اصلي بازي کنم. آندرو و بازيکنان ديگري در تيم C بارسا حضور داشتند که از من بسيار جلوتر بودند. من به وضوح ديدم که از ديگران عقب افتادهام و ديگر کسي من را نميبيند. در همين زمان بود که مورد توجه يک تيم انگليسي قرار گرفتم و آرسن ونگر در حالي که پيش از اين او را نميشناختم از تعطيلاتش زد و به اسپانيا آمد تا با من مذاکره کند. شمارهي 4 بارسلونا که به نوعي جانشين گوارديولا به شمار ميآيد دربارهي بازگشتش به بارسلونا هم گفت: شايد در بدترين زمان ممکن به بارسلونا برگشتم. بازگشتم به بارسلونا براي باشگاه گران تمام شد، اما نياز داشتم که يک چالش و يک ميدان جديد را در زندگيام تجربه کنم. احساس ميکردم در آرسنال در جا ميزنم و حرکت رو به جلو ندارم. نياز داشتم به تيم ديگري بروم تا انگيزه براي تلاش بيشتر به دست بياورم. فابرگاس دربارهي بازي کنار ستارههايي مانند ژاوي و اينيستا هم گفت: در بارسلونا فاز جديدي را تجربه خواهم کرد. در کنار ژاوي و اينيستا که دو چهرهي شناخته شده و نامدار در جهان فوتبال هستند ميتوانم چيزهاي زيادي بگيرم. فکر ميکنم بارسلونا بتواند امسال هم فوتبال فوق العادهاي را به نمايش بگذارد. ما بايد امسال هم خودمان را در زمين ثابت کنيم. هافبک ملي پوش بارسلونا دربارهي وضعيت سن و سالش عنوان کرد: من در حال حاضر 24 ساله هستم و فکر ميکنم دوران اوج من در حال آغاز شدن باشد. هنوز بايد چيزهاي زيادي ياد بگيرم و در سالهاي که پيش رو دارم رشد و پيشرفت کنم. وي در پايان دربارهي تلفظ نامش در اسپانيا هم گفت: زماني که به آرسنال رفتم ابتدا به من سسک ميگفتند اما ناگهان اسمم عوض شد و فابرگاس صدايم ميزدند. البته به هيچ وجه خرافاتي نيستم. در انگليس مجبور بودم فابرگاس باشم چرا که معمولا بازيکنان خارجي را با نام فاميلي صدا ميزنند. با همين اسم بودم که در يورو و جام جهاني با تيم ملي اسپانيا قهرمان شدم. حالا اينجا همه به من گويند سسک. اما اگر ديدم با نام فابرگاس بهتر بازي ميکنم تصميم ميگيرم که فابرگاس باشم و به قهرمانيهايم ادامه دهم! منبع: varzesh3 جدید ترین مطالب علمی در قدسی باکس
|
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
|
| موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
| پيروزي پر گل و قاطع بارسلونا در فصل جديد اسپانيا | amirn900 | 0 | 217 |
۸-۶-۱۳۹۰ ۰۵:۲۸ صبح آخرین ارسال: amirn900 |
|
| فابرگاس:به بارسا نيامده ام که ژاوي خداحافظي کند | tayere2ghodsi | 0 | 203 |
۲۹-۵-۱۳۹۰ ۱۰:۴۳ صبح آخرین ارسال: tayere2ghodsi |
|
| اولین بازی سسک فابرگاس با فتح یک جام همراه شد. | tayere2ghodsi | 0 | 229 |
۲۸-۵-۱۳۹۰ ۰۶:۳۱ عصر آخرین ارسال: tayere2ghodsi |
|
| بارسلونا از مورينيو شكايت نميكند | tayere2ghodsi | 0 | 219 |
۲۸-۵-۱۳۹۰ ۰۶:۱۰ عصر آخرین ارسال: tayere2ghodsi |
|
| قهرمانی های دروغین بارسلونا + دانلود | specialone | 0 | 219 |
۱۴-۵-۱۳۹۰ ۰۵:۲۳ صبح آخرین ارسال: specialone |
|
| بارسلونا بدون خريد | specialone | 0 | 218 |
۲۸-۴-۱۳۹۰ ۰۲:۵۳ عصر آخرین ارسال: specialone |
|
| اينيستا: اميدوارم فابرگاس را با پيراهن بارسلونا ببينم | specialone | 0 | 281 |
۲۰-۴-۱۳۹۰ ۰۵:۵۸ عصر آخرین ارسال: specialone |
|
| هشدار گوارديولا به روسل براي خريد فابرگاس | specialone | 0 | 270 |
۱۹-۴-۱۳۹۰ ۰۳:۵۹ عصر آخرین ارسال: specialone |
|

مشاهده نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به یک دوست
نمایش آخرین ارسال این موضوع
اهدای بیشترین امتیاز به این موضوع
مشترک شدن در این موضوع

![[تصویر: 00032560.jpg]](http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00032560.jpg)