|
|
|
اطلاعات سایت نشان میدهد که شما هنوز عضو نشده اید و یا هنوز به سایت وارد نشده اید. برای استفاده از تمامی امکانات باید در سایت ثبت نام و سپس وارد حساب خود شوید. |
| مصاحبه بازیکنان رئال در فصل 2011-2012 زمان کنونی: ۳-۳-۱۳۹۱, ۱۰:۰۹ صبح |
||||||||
|
|
|
مصاحبه بازیکنان رئال در فصل 2011-2012
|
|
۵-۶-۱۳۹۰, ۰۲:۲۶ عصر
|
|||
|
|||
|
راموس: هم گروهي با ليون تصادفي نيست
راموس: هم گروهي با ليون تصادفي نيست
[color=#000]مدافع تيم ملي فوتبال اسپانيا گفت: خرافاتي نيستم اما يقين دارم که هم گروهي با ليون تصادفي نيست. [/color] [color=#000] منبع :
به نقل از سايت رسمي باشگاه رئال مادريد، سرخيو راموس مدافع تيم فوتبال رئال مادريد هم گروهي با المپيک ليون را تکان دهنده توصيف کرد و گفت: دوستانم ميدانند که من خرافاتي نيستم اما گويا بازي با ليون در ليگ قهرمانان اروپا يک سرنوشت هميشگي براي ماست و بايد هميشه با ليون بازي کنيم. وي افزود: امسال هم با المپيک ليون مقابله ميکنيم و اطمينان دارم که با اقتدار اين تيم را شکست خواهيم داد. ليون يا هر تيم ديگري فرقي ندارد، رئال مادريد امسال فقط براي قهرماني حرکت ميکند و هدفي جز قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا ندارد. [/color] ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
۵-۶-۱۳۹۰, ۰۲:۲۸ عصر
|
|||
|
|||
|
پرس:به هواداران قول قهرماني دادهام
پرس:به هواداران قول قهرماني دادهام
[color=#000]مدير عامل باشگاه رئال مادريد گفت: با شجاعت اعلام ميکنم که امسال سال سرنوشت ما است و من به هواداران قول قهرماني دادهام. [/color] [color=#000] منبع :
به نقل از آس اسپانيا، فلورنتينو پرس مدير عامل باشگاه رئال مادريد تصريح کرد: در سال گذشته محکوم به قهرماني بوديم و اگر قهرماني در جام حذفي نبود جسارت سخنراني مقابل هواداران را پيدا نميکردم؛ اما امسال محکوم به قهرماني هم در لاليگا و هم در ليگ قهرمانان اروپا هستيم و در غير اين صورت شجاعت خداحافظي با رئال را دارم. وي افزود: در گروه سادهاي نيستيم و مثل هميشه با المپيک ليون رويارويي خواهيم داشت. رئال مادريد براي قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا کاملا مصمم است و ابزار رسيدن به اين هدف را به صورت کامل در اختيار دارد. [/color]![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
۷-۶-۱۳۹۰, ۱۱:۲۷ صبح
|
|||
|
|||
|
ژابی :" می توانستیم بیشتر از شش گل هم بزنیم "
مرجع خبري رئال مادريد : ژابی آلونسو ، ملی پوش رئال مادرید ، در مورد تصویر تیم خوزه مورینیو در اولین بازی لیگ در لاروماردا صحبت کرد و گفت که "تیم شش گل زد و می توانست بیشتر هم بزند ."
وی افزود :" گلزن تر از فصل گذشته بوده ام و امیدوارم که تا آخر فصل به این روند ادامه دهم ، هر چند که بردن تیم مهم تر است . " وی افزود :" گل من کمک کرد که در آغاز نیمه دوم زمانی که تحت فشار بودیم بتوانیم خودمان را پیدا کنیم . بازیکنانی داریم که پتانسیل گلزنی بالایی دارند . امروز شش گل زدیم و می توانستیم بیشتر هم بزنیم . مهم این است که فصل را خوب شروع کردیم و حالا هیجان زده و امیدوار هستیم ." در مورد کاکا نیز گفت :" تیم به تمام بازیکنانش نیاز دارد ، او یک گل زد و یک پاس گل داد ، خرسند هستیم ." ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
۹-۶-۱۳۹۰, ۱۲:۱۱ عصر
|
|||
|
|||
|
اوزيل: رئال مادريد در سطح بارسلوناست
اوزيل: رئال مادريد در سطح بارسلوناست
[color=#000]ستاره آلماني در صحبتهايي اعلام کرد که تيمش چيزي از بارسلونا کم ندارد. [/color] [color=#000] منبع :
مسعوت اوزیل ستاره بازی ساز رئال مادرید در صحبتهایی اعلام کرد که مطمئن است که تیمش از هر نظر خطری جدی برای بارسلونا خواهد بود. این ستاره آلمانی در اولین فصل حضورش شاهد درخشش و قهرمانی بارسلونا در رقابتهای لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا بود. اوزیل 22 ساله معتقد است که رئال نسبت به فصل گذشته پیشرفتهای زیادی داشته و این را در دیدار رفت و برگشت سوپرکاپ اسپانیا که با نتیجه کلی 4-5 به پایان رسید نشان داده است.
اوزیل در صحبتهایی که در روزنامه بیلد منتشر شدگفت:« ما با بدشانسی در سوپرکاپ مغلوب بارسلونا شدیم ولی در هر دو دیدار نشان دادیم که در حد و اندازه های بارسلونا هستیم.» ستاره سابق وردربرمن در صحبتهایی اعلام کرد که از شروع خوب رئال در فصل جدید لالیگا که با برد 0-6 مقابل ساراگوسا همراه بود بسیار خوشحال است. اوزیل ادامه داد:« من واقعا خوشحالم. پیروزی مقتدرانه ای بود و بسیار برایمان مهم بود. شروع خوب فصل موضوعی است که به ما اعتماد به نفس می دهد.» ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
۱۱-۶-۱۳۹۰, ۱۱:۲۱ صبح
|
|||
|
|||
|
آلونسو:اين فصل با رئال قهرمان لاليگا ميشوم
آلونسو:اين فصل با رئال قهرمان لاليگا ميشوم
[color=#000]اين بازيکن 28 ساله که علي رغم بازي براي تيم هايي مانند ليورپول و رئال مادريد، در دوران حرفه اي اش قهرماني در هيچ ليگي ديده نمي شود، کم کم اين مسئله موجب نگراني اش شده است. [/color] [color=#000]
ژابی آلونسو، هافبک با تجربه رئال مادرید، در گفتگو با نشریه مارکا اعلام کرد قصد دارد این فصل با رئال قهرمان لالیگا شود. [/color]این بازیکن 28 ساله که علی رغم بازی برای تیم هایی مانند لیورپول و رئال مادرید، در دوران حرفه ای اش قهرمانی در هیچ لیگی دیده نمی شود، کم کم این مسئله موجب نگرانی اش شده است. " من به یک قهرمانی در لیگ نیاز دارم. امیدوارم امسال بتوانم به آن دست پیدا کنم. من با لیورپول و دو سال پیاپی با رئال نایب قهرمان شده ام و فکر می کنم حالا زمان قهرمان شدن است." رئالی ها سال گذشته رقابت فشرده ای با بارسا برای قهرمانی در جام های مختلف داشتند و هرچند توانستند مانع از قهرمانی آنها در کوپا دل ری شوند اما در نهایت قهرمانی لالیگا و چمپیونزلیگ را به حریف کاتالانی واگذار کردند. " آنها بازیکنان بسیار خوبی دارند و در سال های اخیر فوق العاده کار کرده اند. آنها در سه سال اخیر نتایج خیره کننده ای گرفته اند اما رئال مادرید می تواند با آنها رقابت کند. آلونسو همچنین در مورد احتمال پایان دوران حرفه ای اش با تیم رئال سوسیه داد گفت:" در حالت ایده آل، بازگشت به خانه بسیار جالب است اما من قصد دارم به حضورم در رئال ادامه بدهم." ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
۱۴-۶-۱۳۹۰, ۰۱:۱۹ عصر
|
|||
|
|||
|
اوزيل:موفقيتم رامرهون حمايت خانواده ام ميدانم
اوزيل:موفقيتم رامرهون حمايت خانواده ام ميدانم
[color=#000]بازيکن تيم ملي فوتبال آلمان گفت: سه گلي که به اتريش زدم به خانواده و دوستانم پيشکش ميکنم. [/color] [color=#000]
به نقل از خبرگزاري ورزش آلمان، مسعود اوزيل اظهار داشت: از اين که ميتوانم با گلهايم به پيشبرد و درخشش تيم ملي کمک کنم، خوشحالم. بديهي است از اين که هرچه گل بزنم، بيشتر خوشحال خواهم شد. اما برايم موفقيت تيم بيش از هر چيزي اهميت دارد، سه گلي که به اتريش زدم را به خانواده و دوستانم پيشکش ميکنم. [/color]اين بازيکن 21 ساله عضو رئالمادريد که جمعه شب در ورزشگاه ولتينزآرهنا شهر گيلزنکرشن مقابل اتريش در برد 6 بر 2 هتتريک کرد، افزود: در کنار تلاش فردي موفقيتم را بيش از هرچيز مرهون حمايت خانواده و دوستانم ميدانم. همان کساني که در بازي با اتريشيها در ورزشگاه مرا تنها نگذاشتند، هديه اين سه گل به آنها کمترين ميزان تشکر از همه محبتهاي که نسبت به من داشتهاند. ستاره تکنيکي ژرمنها در ديدار دوستانه فرداشب آلمانها مقابل لهستان با نظر يواخيم لو سرمربي آلمان به استراحت خواهد پرداخت. ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
۲۲-۶-۱۳۹۰, ۰۲:۳۵ عصر
|
|||
|
|||
|
كاسياس: رئال مادريد زندگي من است
كاسياس: رئال مادريد زندگي من است
[color=#000]دروازهبان تيم فوتبال رئال مادريد در حمايتي بحث برانگيز از مورينيو گفت: داشتن يک مربي با شخصيت افتخار ما است. [/color] [color=#000]
به نقل از مارکا اسپانیا، ایکر کاسیاس دروازهبان اول رئال مادرید در آستانه دیدار تیمش مقابل دیناموزاگرب از گروه D (فردا شب) گفت: داشتن یک مربی با شخصیت مثل مورینیو یک افتخار بزرگ برای ما است و این برگ برنده بزرگ در این فصل به داد ما خواهد رسید و نقصهایمان را برطرف خواهد کرد. اظهارات کاسیاس درباره مورینیو در حالی منتشر میشود که در آستانه بازیهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا عموم رسانههای قاره سبز تحلیلها و گزارشهایی علیه آقای خاص و رفتار زشت او در بازی های اخیر منتشر کردهاند. کاسیاس ادامه داد: هدف اول و همیشگی من این است که در رئال مادرید به بازنشستگی برسم و در سالی که از فوتبال خداحافظی میکنم نام نیکی از من در جهان ورزش باقی مانده باشد. رئال مادرید زندگی من است و امسال سالی است که میشود به تعداد افتخاراتمان اضافه کنیم. [/color]![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
|

مشاهده نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به یک دوست
نمایش آخرین ارسال این موضوع
اهدای بیشترین امتیاز به این موضوع
مشترک شدن در این موضوع

![[تصویر: 84087373708980429506.jpg]](http://up6.iranblog.com/images/84087373708980429506.jpg)