زیبافروم، تالارهای فری جار
  • سردر
  •    صفحه اصلی
  •    قرآن آنلاین
  •    بازی آنلاین
  •    جستجو
  •     آپلود سنتر عكس
  •    نقشه سایت
بسم الله الرحمن الرحيم ... وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ ... لاحَولَ وَ لا قوّةَ الا بالله {العلي العظيم} تَوَکّلتُ عليَ الحَيِّ الّذي لا يَمُوتُ وَ الحَمدُللهِ الّذي لَم يتّخِذ {صاحِبةً وَلا} وَلداً وَ لَم يَکُن لَه شَريکٌ فِي المُلکِ وَ لَم يَکُن لَهُ وَليٌ مِنَ الذُّلِّ وَ کَبِّرهُ تَکبيراً ... اَللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَ عَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَ في كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَ حافِظاً وَ قائِداً و َناصِراً وَ دَليلاً وَ عَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً وَ تُمَتِّعَهُ فيها طَويلاً

زمان کنونی: ۳-۳-۱۳۹۱, ۱۰:۰۲ صبح درود کاربر مهمان (ورود — ثبت نام)
اطلاعات نشان ميدهد که شما هنوز عضو اين انجمن نيستيد  ...و براي استفاده از امکانات انجمن بايد عضو شويد
 براي عضويت سريع  اينجا  کليک کنيد

با عضویت در زیبافروم، از بازی های آنلای سایت استفاده نمایید و همچنین در مباحث شرکت نمایید و بحث های مورد علاقه تان را ایجاد کنید.

>بستن اين پنجره<

سلام میهمان گرامی ، به زیبافروم، تالارهای فری جار خوش آمدید
اطلاعات سایت نشان میدهد که شما هنوز عضو نشده اید و یا هنوز به سایت وارد نشده اید.
برای استفاده از تمامی امکانات باید در سایت ثبت نام و سپس وارد حساب خود شوید.

زیبافروم، تالارهای فری جار / انجمن تخصصی فوتبال / فوتبال داخلی / هواداران استقلال تهران v
1 2 3 4 5 6 بعدی »
/ مصاحبه های بازیکنان استقلال در فصل 1390-1391

پایگاه اطلاع رسانی شهر هشت بندی وبلاگ اسلام شناسی

مصاحبه های بازیکنان استقلال در فصل 1390-1391
زمان کنونی: ۳-۳-۱۳۹۱, ۱۰:۰۲ صبح
مشاهده نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به یک دوست
نمایش آخرین ارسال این موضوع
اهدای بیشترین امتیاز به این موضوع
مشترک شدن در این موضوع
افزودن به: Mr. Wong افزودن به: Linkarena افزودن به: Digg افزودن به: Del.icio.us افزودن به: Facebook افزودن به: Furl افزودن به: Yahoo افزودن به: Spurl افزودن به: Google افزودن به: Blinklist افزودن به: Blogmarks افزودن به: Diigo Information
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان
نویسنده: specialone
آخرین ارسال: specialone
پاسخ: 43
بازدید: 3452

صفحه ها (5): 1 2 3 4 5 بعدی »
ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی | حالت خطی
۲۰-۵-۱۳۹۰, ۰۶:۳۹ عصر
ارسال: #1
specialone
  • پروفايل کاربر
  • ارسال ايميل
  • ارسال پيام شخصي
  • يافتن تمام ارسالها
آفلاین
مدیر ارشد انجمن
مدیران ارشد انجمن
اعتبار: 8
سپاس کرده: 22
93 بار سپاس شده در 66 ارسال
مصاحبه تمام بازیکنان استقلال رو تو این تاپیک بذارین.

[تصویر: 84087373708980429506.jpg]

منتظر من در زمین های فوتبال باشید...
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط:
تبليغات:

مهدی وب
وبسایت شخصی مهدی کمالی
دایرکتوری
دایرکتوری سایت های ایرانی
وبلاگی برای همه
در وبلاگ ما گلچينی از بهترین های وب را خواهید یافت.
پایگاه تبادل تجارب ایرانیان
محفل گفتگوی ایرانیان در زمینه های گوناگون
FreeJar.ir
...::دنیای جاوای رایگان::... دانلود کتاب و برنامه موبایل با لینک مستقیم
بانک مقالات فارسی
200 مقاله تاکنون ثبت شده است

۲۳-۵-۱۳۹۰, ۰۱:۴۵ عصر
ارسال: #2
specialone
  • پروفايل کاربر
  • ارسال ايميل
  • ارسال پيام شخصي
  • يافتن تمام ارسالها
آفلاین
مدیر ارشد انجمن
مدیران ارشد انجمن
خسرو حيدري: ديگر استقلال را ترك نمي كنم
خسرو حيدري: ديگر استقلال را ترك نمي كنم
[color=#000]هافبک تيم فوتبال استقلال گفت: خوشحالم که مجددا به استقلال برگشته ام و ديگر به هيچ عنوان اين تيم را ترک نمي کنم.
[/color]
[تصویر: 00001806.jpg]
[color=#000]
ديدار استقلال و مس کرمان يک چهره ويژه داشت.خسرو حيدري سرانجام پس از کش و قوس فراوان ميان باشگاه سپاهان و استقلال توانست رضايتنامه اش را از تيم اصفهاني دريافت کند تا در سومين هفته براي آبي پوشان به ميدان برود.
حيدري با تشکر از محمدرضا ساکت و رحيمي مديران عامل سابق و کنوني سپاهان در گفتگویی مي گويد ديگر از استقلال جدا نمي شود:
* نگفته بودم به استقلال بر نمي گردم
هافبک تيم فوتبال استقلال درباره دلايل بازگشتش به استقلال با وجود شعارهايي که تماشاگران آبي فصل گذشته عليه او سر دادند، گفت: من به هيچ عنوان نگفته بودم به استقلال بر نمي گردم فقط از اين ناراحت بودم که چرا هواداران پس از اينکه دو سال در استقلال زحمت کشيده بودم عليه من شعار دادند.
حيدري يادآور شد: اتفاقا شعار هواداران استقلال باعث شد تا به اين نتيجه برسم که تماشاگران از علاقه زياد به من اين کار را کرده اند!
وي افزود: من فصل گذشته گفته بودم خيلي زود به استقلال بر مي گردم.خوشحالم که به قولم عمل کردم و حالا در خدمت اين تيم هستم.براي اينکه ثابت کنم سر قولم هستم پاي صحبتم براي بازگشت استقلال ايستادم و حتي دو هفته اول بازي ها را از دست دادم.
در انتهاي فصل نهم بود که خسرو حيدري پس از دو سال بازي در استقلال به سپاهان رفت.او در ليگ دهم و در مسابقه سپاهان با استقلال در ورزشگاه آزادي به شدت از سوي تماشاگران استقلال هو و شعارهاي زيادي عليه اين بازيکن سرداده شد.
* خوشحالم پا فشاري ام به نتيجه رسيد
هافبک تيم فوتبال استقلال پس از آنکه توانست برابر مس کرمان بازي کند، گفت: حس خيلي خوبي داشتم که پس از يکسال دوري از استقلال مجددا در اين تيم بازي کردم.خوشحالم که پا فشاري ام نتيجه داد و توانستم رضايتنامه ام را دريافت کنم.
حيدري ادامه داد: علي فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال براي بازگشتم به اين تيم زحمات زيادي کشيد.به هر حال پس از دو هفته که نتوانستم بازي کنم، سرانجام رضايتنامه ام صادر شد تا در کرمان با استقلال استارت بزنم.
* نصف مبلغ رضايتنامه را خودم دادم
حيدري در خصوص صدور رضايتنامه اش تاکيد کرد: هنوز نمي دانم باشگاه استقلال با سپاهان چگونه به توافق رسيد.آنها درخواست کرده بودند تا مبلغ رضايتنامه را پرداخت کنيم و علاوه بر آن چند شرط ديگر هم داشتند.
وي تاکيد کرد: باشگاه استقلال مقداري از مبلغ را پرداخت کرد و من هم نصف هزينه اين رضايتنامه را تقبل کردم. از ديگر شرايط و نحوه صدور رضايتنامه اطلاعي ندارم و فقط قبل از بازي با مس به من گفتند مي توانم در اين مسابقه به ميدان بروم.
هافبک استقلال در پاسخ به سئوالي مبني بر احتمال بازگشت به سپاهان در سالهاي آينده، گفت: ديگر از استقلال جدا نمي شوم.من بازيکن استقلالم و ديگر به هيچ باشگاهي فکر نمي کنم.
* خواستم نشان بدهم ارزشش را داشتم
حيدري که در بازي اول خود برابر مس کرمان موثر بازي کرد و حتي سازنده گل اول تيمش بود، در اين باره گفت: خودتان مي دانيد بازگشت من به استقلال خيلي کش و قوس داشت.به همين خاطر خيلي انگيزه داشتم تا نشان دهم آن همه سر و صدا براي بازگشتم ارزشش را داشته است.
وي افزود: خوشحالم که توانستم در مسابقه تاثير گذار باشم. البته در اين مسابقه گاهي بازيکنان مس بر استقلال برتري داشتند و گاهي هم بازي ما بر آنها مي چربيد.خيلي نمي شود گفت که کدام تيم برتري داشته است.
هافبک استقلال خاطرنشان کرد: در مجموع دو تيم موقعيت زيادي نداشتند، اما ما از فرصتهايمان به خوبي استفاده کرديم. خيلي مهم است که در مسابقات هفته اول بتوانيم سه امتياز را کسب کنيم. در هفته هاي بعد که تيم کامل تر شود زيبايي هم در کنار سه امتياز به بازي هايمان اضافه مي شود.
* در حيطه من نيست درباره جادو صحبت کنم
حيدري درباره صحبت هاي مربيان مس کرمان که شکست برابر استقلال را به جادو نسبت داده بودند، تاکيد کرد: هر کسي نظر خودش را درباره شکست تيمش دارد و من نمي توانم در اين باره حرفي بزنم.
وي افزود: ما بازي خودمان را مي کنيم و به حرفهايي که پس از آن بوجود مي آيد کاري نداريم. ضمن اينکه در حيطه من نيست که درباره اين مسائل صحبت کنم.
* قهرماني فقط به کهکشاني بودن تيم بستگي ندارد
هافبک تيم استقلال در خصوص کهکشاني بودن استقلال و حضور بازيکنان بزرگ در اين تيم يادآور شد: در اينکه استقلال بازيکنان بزرگي جذب کرده شکي نيست، اما قهرماني فقط به صرف داشتن ستاره ها به دست نمي آيد و آنها قهرماني را تضمين نمي کنند.
حيدري گفت: اين تلاش و همدلي بازيکنان است که تيم را به سمت قهرماني سوق مي دهد.استقلال پتانسيل بالايي دارد و اميدوارم بتوانيم با استفاده از اين توانايي ها به قهرماني برسيم.

[/color]

منبع :

برای مشاهده ی لینک ها باید عضو زیبافروم باشید,اگر عضو نیستید اینجا را کلیک کنید. و پس از عضویت از تمام امكانات سايت(دانلود فايل ها، شركت در بحث ها و ...) به رايگان بهره مند شويد.

سپاس شده توسط:
۲۳-۵-۱۳۹۰, ۰۱:۴۶ عصر
ارسال: #3
specialone
  • پروفايل کاربر
  • ارسال ايميل
  • ارسال پيام شخصي
  • يافتن تمام ارسالها
آفلاین
مدیر ارشد انجمن
مدیران ارشد انجمن
فتح‌الله‌زاده: ما از مايلي‌كهن شاكي هستيم
فتح‌الله‌زاده: ما از مايلي‌كهن شاكي هستيم
[color=#000]سرپرست باشگاه استقلال گفت: آقاي عليپور دچار اشتباه شده و هر دو طرف را متهم فرض کرده در حالي که ما از مايلي‌کهن شاکي هستيم.
[/color]
[تصویر: 00031767.jpg]
[color=#000]
علي فتح‌الله‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در مورد اظهارات صمد مرفاوي که برد استقلال را غير طبيعي دانسته بود، اظهار داشت‌: ‌هر کسي که مي‌بازد از اين حرف‌ها مي‌زند. اين حرف‌‌هاي جالبي نيست. کميته انضباطي حتما اين مسئله را بررسي مي‌کند. کميته حقوقي باشگاه نيز به اين مسئله اعتراض خواهد کرد. فوتبال برد و باخت دارد. اگر چنين چيزي بود پس چرا ما مقابل سپاهان مساوي کرديم؟ ترجيح مي‌دهم به اين اظهار نظرها جوابي ندهم.
وي درباره صحبت‌هاي حجت‌الاسلام عليپور مبني بر اينکه پرونده درگيري لفظي وي و مايلي‌کهن در هيئت تخلفات حرفه‌اي فوتبال بررسي مي‌شود و اين اقدامات در ماه مبارک رمضان جريمه دو برابري دارد، عنوان کرد: هر چيزي مجاري قانوني خود را دارد. ما شاکي هستيم چون اين همه توهين شنيديم. اگر به حق باشيم قانون به ما راي مي‌دهد و اگر نباشيم که تکليف‌مان روشن است. وقتي راه چنين موضوعي مشخص است، ديگر اينقدر بالا و پايين پريدن ندارد. يعني مي‌گويم وقتي کسي به ما توهين مي‌کند شکايت هم نکنيم؟
فتح‌الله‌زاده تصريح کرد: عليپور دچار اشتباه شده و هر دو طرف را متهم فرض کرده است. باشگاه استقلال شاکي است و مي‌خواهد تکليف تهمت‌هاي زده شده روشن شود. کجاي اين حرف من بد است؟
سرپرست باشگاه استقلال در ادامه در مورد انتخاب اعضاي کميته فني و بحث حضور جواد قراب، اصغر شرفي، عليرضا منصوريان و اصغر حاجيلو در کميته فني گفت: با حسن روشن صحبت کرده‌ايم و براي او حکم زده‌ايم. براي انتخاب اعضاي کميته فني با 12 نفر از پيشکسوتان استقلال صحبت کرده‌ايم ولي هنوز مشخص نيست از هر يک در کدام قسمت استفاده کنيم. نمي‌خواهيم کميته فني نمايشي داشته باشيم. مثلا بحث اين است که آيا منصوريان مي‌تواند وقت خودش را براي کميته فني بگذارد يا نه.
فتح‌الله‌زاده اضافه کرد: هر گاه نفراتمان را انتخاب کرديم براي آنها حکم مي‌زنيم. شايد هم اعضاي کميته فني همين نفراتي باشند که مطرح شده است.
وي در مورد اينکه گفته مي‌شود پرويز مظلومي از تشکيل کميته فني با اين نفرات ناراحت است، گفت: من هنوز با مظلومي صحبت نکردم که بدانم ناراحت است يا نه. آن کاري که درست است انجام مي‌دهيم. باشگاه بايد کميته فني داشته باشد که متشکل از پيشکسوتان کاردان باشد. طبيعي است که چنين تصميمي به نفع استقلال است. من خودم مي‌خواهم اختياراتم محدود شود تا فني‌تر تصميم بگيرم. ما بايد به سمت حرفه‌اي شدن برويم.
فتح‌الله‌زاده تاکيد کرد: هيچ وقت کميته فني نمي‌تواند آلترناتيو سرمربي باشد. کميته فني را تشکيل مي‌دهيم که حامي سرمربي باشد. من حتي اگر به اعضاي کميته فني حکم بدهم و احساس کنم که حمايتي از سوي آنها صورت نمي‌گيرد باز تغييراتي ايجاد مي‌کنم. ما مي‌خواهيم دور هم جمع شويم تا بار فني تيم بالا رود نه اينکه تقابل ايجاد کنيم. هر کاري در اول راه تبعاتي دارد اما بايد تمرين کنيم تا حرفه‌اي شويم.
سرپرست باشگاه استقلال درباره حرف وحديث‌ها در مورد فعاليت رضا رجبي در آکادمي فوتبال باشگاه استقلال گفت: کميته فني را تشکيل مي‌دهيم تا تصميمات فني از اين کميته بيرون بيايد.
فتح‌الله‌زاده در پايان در مورد حضور مدافع عراقي در استقلال به فارس گفت: اين هم از آن خبرهايي است که ابتدا در مطبوعات مطرح شده و جو را به هم ريخته است. من زماني از حضور بازيکن باخبر مي‌شوم که کادر فني تحقيقاتش را در مورد بازيکن مورد نظر انجام داده باشد. در حال حاضر مشخص نيست چه بازيکني به استقلال مي‌آيد.
[/color]
منبع :

برای مشاهده ی لینک ها باید عضو زیبافروم باشید,اگر عضو نیستید اینجا را کلیک کنید. و پس از عضویت از تمام امكانات سايت(دانلود فايل ها، شركت در بحث ها و ...) به رايگان بهره مند شويد.

سپاس شده توسط:
تبليغات:

مهدی وب
وبسایت شخصی مهدی کمالی
دایرکتوری
وبلاگی برای همه
FreeJar.ir
بانک مقالات فارسی

۲۴-۵-۱۳۹۰, ۰۲:۵۶ عصر
ارسال: #4
specialone
  • پروفايل کاربر
  • ارسال ايميل
  • ارسال پيام شخصي
  • يافتن تمام ارسالها
آفلاین
مدیر ارشد انجمن
مدیران ارشد انجمن
RE: مصاحبه های بازیکنان استقلال در فصل 1390-1391
فريدون زندي: محکوم به برد هستيم

فريدون زندي گفت: در جلوي ديدگان هواداران خود محکوم به برد هستيم.

--------------------------------------------------------------------------------

به نقل از سايت باشگاه استقلال، هافبک تيم فوتبال استقلال گفت: مشغول فيزيوتراپي هستم و تمام برنامه هاي تمريني‌ام زير نظر مستقيم پزشک تيم است و زير نظر بدنساز، اختصاصي کار مي‌کنم. هر روز نسبت به روز قبل بهتر مي‌شوم و امروز (دوشنبه) مشخص مي شود که به بازي فجر سپاسي خواهم رسيد يا خير.

وي ادامه داد: کسب 7 امتياز از 3 بازي فوق العاده است و اگر چهارشنبه هم برنده ميدان باشيم فکر مي‌کنم تا قبل از هفته هفتم صدرنشين مطلق ليگ يازدهم شويم. فجر تيم خوبي است که بيشتر متکي بر فوتبال فيزيکي است و فکر مي‌کنم کادر فني هم روي اين نکته تاکيد کند که يک بازي فيزيکي را در دستور کار خود قرار دهيم.

زندي افزود: احساس مي کنم بازي با مس کرمان فشار زيادي روي تيم آورده و سفر بچه ها به کرمان هم مزيد بر علت است. اما تمام اين موارد نمي تواند و نبايد براي تيم بزرگي مثل استقلال ايجاد مشکل کند. در زمين خودمان و در جلوي ديدگان هواداران خود محکوم به برد هستيم، هرچند حريف خوبي را پيش رو داريم.

هافبک اسبق کايزرسلاترن در پايان گفت: مي دانم که هواداران همچون بازي با داماش سکوها را پر خواهند کرد. اگر به اين بازي نرسم من هم مثل يکي از آنها تيم محبوبم را تشويق خواهم کرد. وجود تماشاگران در بازي با فجر برگ برنده استقلال خواهد بود.

منبع :

سپاس شده توسط:
۲۵-۵-۱۳۹۰, ۰۳:۳۷ عصر
ارسال: #5
specialone
  • پروفايل کاربر
  • ارسال ايميل
  • ارسال پيام شخصي
  • يافتن تمام ارسالها
آفلاین
مدیر ارشد انجمن
مدیران ارشد انجمن
منتظري: هواداران نگران نباشند
منتظري: هواداران نگران نباشند
[color=#000]مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: هواداران نگراني نداشته باشند، خودم را به دربي مي‌رسانم.

[/color]
[تصویر: 00005164.jpg]
[color=#000]
پژمان منتظري درباره مصدوميتش گفت: شب گذشته از زانويم MRI‌گرفتم و مشخص شد که رباط داخلي‌ام دچار کشيدگي شده است. با بدشانسي رو به رو شده‌ام و حداقل چهار هفته نمي‌توانم در ترکيب استقلال باشم.
وي افزود: رباط خارجي ام ضربه خورده اما مشکلي نيست. باز هم شانس آوردم که با مصدوميت جدي‌تري رو به رو نشده‌ام. در حال حاضر بايد فيزيوتراپي کنم.
مدافع استقلال تاکيد کرد: دوست داشتم در فصل جديد مسئله‌اي پيش نيايد تا در همه بازي‌ها در خدمت استقلال باشم اما قسمت اين‌گونه بود و اميدوارم براي تيم مشکلي پيش نيايد.
منتظري در پاسخ به اين سؤال که آيا با اين مصدوميت دربي که در هفته هفتم و 25 شهريور برگزار مي‌شود را از دست داده يا نه گفت: بعد از بازي هفته پنجم مقابل فولاد ليگ 17 روز تعطيل است و من تا بازي با پرسپوليس مي‌توانم خودم را برسانم، بنابراين هواداران نگران نباشند.
[/color]
منبع :

سپاس شده توسط:
تبليغات:

مهدی وب
وبسایت شخصی مهدی کمالی
دایرکتوری
وبلاگی برای همه
FreeJar.ir
بانک مقالات فارسی

۲۷-۵-۱۳۹۰, ۰۶:۵۱ عصر
ارسال: #6
specialone
  • پروفايل کاربر
  • ارسال ايميل
  • ارسال پيام شخصي
  • يافتن تمام ارسالها
آفلاین
مدیر ارشد انجمن
مدیران ارشد انجمن
برهاني: هنوز به طور كامل هماهنگ نشده‌ايم
برهاني: هنوز به طور كامل هماهنگ نشده‌ايم
[color=#000]مهاجم تيم استقلال گفت:‌در سه ديدار اخير موقعيت چنداني براي گلزني نصيب من نشده است.
[/color]
[تصویر: 00005436.jpg]
[color=#000]
آرش برهاني پس از برتري 2 بر صفر برابر فجرسپاسي در جمع خبرنگاران گفت: خدا را شکر مي‌کنم که توانستيم نتيجه خوبي بگيريم اما هنوز به طور کامل هماهنگ نشده‌ايم. تيم ما هنوز 4 بازيکن غايب دارد به مرور زمان هماهنگ‌تر خواهيم شد.
وي در مورد اينکه چرا نمي‌تواند براي استقلال گلزني کند، گفت: بعد از موقعيت گلي که در بازي با سپاهان نصيبم شد در سه بازي اخير موقعيت چنداني براي گلزني نداشتم.
وي در مورد ديدار با پرسپوليس گفت: در مورد اين بازي صحبت نمي‌کنم تا حساسيت به وجود نيايد. شرايط امروز پرسپوليس بسيار سخت است 4 سال پيش با استقلال اين وضعيت را تجربه کرده‌ام. اميدوارم پرسپوليس هرچه سريع‌تر اين شرايط سخت را پشت‌سر بگذارد.
[/color]

سپاس شده توسط:
۲۷-۵-۱۳۹۰, ۰۶:۵۲ عصر
ارسال: #7
specialone
  • پروفايل کاربر
  • ارسال ايميل
  • ارسال پيام شخصي
  • يافتن تمام ارسالها
آفلاین
مدیر ارشد انجمن
مدیران ارشد انجمن
حيدري: استقلال تيم كهكشاني نيست
[color=#000]
خسرو حيدري پس از برتري 2 بر صفر برابر فجر سپاسي در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تيم فجر بازيکنان با انگيزه‌اي داشت و آنها نيز خوب بازي کردند. خدا را شکر مي‌کنم که از موقعيت‌هايي که داشتيم استفاده کرديم و توانستيم 3 امتياز را کسب کنيم. مهم نتيجه‌گيري تيم است ما در آينده بهتر و کامل‌تر مي‌شويم.

وي در مورد اينکه پس از 400 روز در ورزشگاه آزادي براي استقلال بازي کرد گفت: من در بازي هفته گذشته براي استقلال بازي کردم که پيروز شديم. در بازي با فجر نيز پس از يک سال برابر تماشاگران استقلال به ميدان رفتم که بازي بدي انجام ندادم. خوشبختانه توانستيم در حد و نام استقلال بازي کنيم.

حيدري در مورد اينکه قول قهرماني استقلال را مي‌دهد يا نه گفت: ما بازيکنان خوبي داريم اما اينکه مي‌گويند ما کهکشاني هستيم درست نيست. ستاره‌هاي ليگ بين تيم تقسيم شده‌اند آنچه که مي‌تواند يک تيم را به قهرماني برساند تلاش و کوشش بازيکنان است و همدلي بازيکنان يک تيم مي‌تواند تيم را قهرمان کند.
[/color]

سپاس شده توسط:
تبليغات:

مهدی وب
وبسایت شخصی مهدی کمالی
دایرکتوری
وبلاگی برای همه
FreeJar.ir
بانک مقالات فارسی

۲۷-۵-۱۳۹۰, ۰۶:۵۵ عصر
ارسال: #8
specialone
  • پروفايل کاربر
  • ارسال ايميل
  • ارسال پيام شخصي
  • يافتن تمام ارسالها
آفلاین
مدیر ارشد انجمن
مدیران ارشد انجمن
مجيدي: آقاي گلي من مهم نيست
مجيدي: آقاي گلي من مهم نيست
[color=#000]کاپيتان استقلال گفت: هر زماني که کارلوس کي‌روش صلاح بداند به تيم ملي خواهم رفت.
[/color]
[تصویر: 00002682.jpg]فرهاد مجيدي پس از پيروزي 2 بر صفر استقلال برابر فجر سپاسي عنوان کرد بازي خوبي انجام نداديم، اما خوشحالم که توانستيم که به برتري دست يافتيم بايد در آينده بهتر بازي کنيم تا بتوانيم با اين تيمي که داريم به عنوان قهرماني ليگ دست پيدا کنيم.
وي در مورد آقاي گلي خود يادآور شد: زياد مهم نيست براي من موفقيت استقلال حائز اهميت است و تمام بازيکنان تلاش کردند و من توانستم به گل دست يابم.
کاپيتان استقلال در مورد تشويق ناصر حجازي خاطر نشان کرد: هواداران استقلال و مردم هيچ وقت ياد و خاطره حجازي را فراموش نخواهند کرد.
وي درباره اينکه کارلوس کي‌روش سرمربي تيم ملي در ورزشگاه حضور داشت و دعوت وي به تيم ملي فوتبال تصريح کرد: هر زماني که سرمربي تيم صلاح بداند در خدمت تيم ملي خواهم بود.
[font=tahoma][/font]

سپاس شده توسط:
۲۷-۵-۱۳۹۰, ۰۶:۵۶ عصر
ارسال: #9
specialone
  • پروفايل کاربر
  • ارسال ايميل
  • ارسال پيام شخصي
  • يافتن تمام ارسالها
آفلاین
مدیر ارشد انجمن
مدیران ارشد انجمن
فتح‌الله‌زاده: بازيكنان استقلال حرفه‌اي هستند
فتح‌الله‌زاده: بازيكنان استقلال حرفه‌اي هستند
[color=#000]سرپرست باشگاه استقلال گفت: براي تکميل تيم استقلال يک مدافع و يک مهاجم جذب مي‌کنم.
[/color]
[تصویر: 00014733.jpg] علي فتح‌الله‌زاده پس از برتري 2 بر صفر مقابل فجر سپاسي در جمع خبرنگاران گفت: بازي خيلي خوبي انجام داديم و نتيجه خوبي به دست آورديم. فجر فوتبال را زيبا و روان بازي مي‌کند و تعدادي بازيکن جوان دور هم جمع مي‌شوند و با وجود آنکه ادعاي کمي دارند اما مثل يک تيم قدرتمند ظاهر مي‌شوند.
وي ادامه داد: آنها براي گرفتن حق‌شان خوب بازي مي‌کنند، امروز نيز پابه‌پاي ما بازي کردند آن هم در حالي که ما يک تيم پرمهره هستيم. از عملکرد بازيکنان راضي هستم، اما هنوز به شرايط آرماني نرسيده‌ايم تا فوتبال تک‌ضرب بازي کنيم.
سرپرست استقلال تأکيد کرد: در مجموع استقلال روز به روز بهتر مي‌شود و مي‌بينيد که نتايج بهتري نيز مي‌گيريم. در مورد خط دفاعي نيز نگراني ندارم زيرا مدافعان ما امروز برابر تيم جوان سرعتي فجر سپاسي اشتباهي نداشتند اما براي تکميل شدن استقلال يک مدافع و يک مهاجم جذب خواهم کرد.
فتح‌الله‌زاده در مورد اينکه بازيکنان تيم مغرور شده‌اند يا نه، گفت: بازيکنان استقلال حرفه‌اي هستند و مغرور نمي‌شوند.
[font=tahoma][/font]

سپاس شده توسط:
تبليغات:

مهدی وب
وبسایت شخصی مهدی کمالی
دایرکتوری
وبلاگی برای همه
FreeJar.ir
بانک مقالات فارسی

۲۷-۵-۱۳۹۰, ۰۶:۵۸ عصر
ارسال: #10
specialone
  • پروفايل کاربر
  • ارسال ايميل
  • ارسال پيام شخصي
  • يافتن تمام ارسالها
آفلاین
مدیر ارشد انجمن
مدیران ارشد انجمن
شيرازد: فرصت ريكاوري نداريم
[color=#000]هافبک تيم فوتبال استقلال گفت: به دليل فشردگي مسابقات هيچ فرصتي براي ريکاوري نداريم. [/color]
[تصویر: 00011081.jpg]
[color=#000]
جواد شيرزاد پس از برتري 2 بر صفر برابر فجرسپاسي در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازي خوبي انجام داديم و توانستيم 3 امتياز را بگيريم، اما به دليل فشردگي بازي‌ها فرصت ريکاوري نداريم و شرايط بسيار سخت است. ما منتظر هفته‌هاي آينده هستيم تا استقلال هماهنگ‌تر شود.
وي در مورد تعويضش در بازي با فجرسپاسي گفت: من از ناحيه مچ پا دچار آسيب‌ديدگي شدم که مربي‌ام سريع تعويض کردند تا مصدوميت شديد نشود.
[/color]

سپاس شده توسط:
« قدیمی تر | جدید تر »
صفحه ها (5): 1 2 3 4 5 بعدی »
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  دژاگه در استقلال specialone 0 142 ۱۲-۱۲-۱۳۹۰ ۰۶:۴۴ عصر
  استقلال و پرسپولیس متحد در برابر عرب های بیگانه specialone 0 155 ۲-۱۲-۱۳۹۰ ۰۹:۳۹ عصر
  بازتاب پیروزی استقلال برابر الاتفاق در رسانه های عربی specialone 0 163 ۲-۱۲-۱۳۹۰ ۰۹:۱۹ عصر
  فتح اله زاده: از هواداران بزرگ استقلال تشکر می کنم specialone 0 266 ۲۲-۱۱-۱۳۹۰ ۱۰:۰۲ صبح
  آبی دلان -------حرف های خودمونی طرفداران استقلال تهران specialone 1 429 ۲۳-۵-۱۳۹۰ ۰۱:۵۱ عصر
  حمودي: حضور من و خسرو به نفع استقلال است specialone 0 285 ۱۵-۵-۱۳۹۰ ۱۱:۵۷ صبح
  گفتگو با وليد علي بازيكن كويتي استقلال specialone 0 277 ۱۴-۵-۱۳۹۰ ۰۲:۱۹ عصر
  آخرين خبرها از واگذاري استقلال و پيروزي specialone 0 290 ۱۴-۵-۱۳۹۰ ۰۲:۱۳ عصر
  رحمتي: شعار رحمتي بي‌غيرت واقعا ناراحتم كرد/از استقلال برای یک فصل ۵۰۰ میلیون تومان گ specialone 0 284 ۱۴-۵-۱۳۹۰ ۰۱:۴۷ عصر
  سپاهان - استقلال حساس تر از همیشه ... specialone 0 273 ۱۲-۵-۱۳۹۰ ۰۱:۴۴ عصر

• مشاهده نسخه قابل چاپ
  • ارسال این موضوع به یک دوست
  • مشترک شدن در این موضوع
پرش به انجمن:

تماس با ما | تالارهای فری جار | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS

کلیه حقوق برای زیبافروم و مالکان آن محفوظ است، اما نقل مطالب با ذکر منبع اشکال ندارد.
زیبافروم محملی برای تبادل افکار و اندیشه ها، شامل انجمن های علمی، آموزشی و ادبی متنوع.
Pharmaboard Plugins, Persian Translation by MyBBIran.com - Ver 3.4