زیبافروم، تالارهای فری جار
  • سردر
  •    صفحه اصلی
  •    قرآن آنلاین
  •    بازی آنلاین
  •    جستجو
  •     آپلود سنتر عكس
  •    نقشه سایت
بسم الله الرحمن الرحيم ... وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ ... لاحَولَ وَ لا قوّةَ الا بالله {العلي العظيم} تَوَکّلتُ عليَ الحَيِّ الّذي لا يَمُوتُ وَ الحَمدُللهِ الّذي لَم يتّخِذ {صاحِبةً وَلا} وَلداً وَ لَم يَکُن لَه شَريکٌ فِي المُلکِ وَ لَم يَکُن لَهُ وَليٌ مِنَ الذُّلِّ وَ کَبِّرهُ تَکبيراً ... اَللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَ عَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَ في كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَ حافِظاً وَ قائِداً و َناصِراً وَ دَليلاً وَ عَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً وَ تُمَتِّعَهُ فيها طَويلاً

زمان کنونی: ۳-۳-۱۳۹۱, ۱۰:۰۰ صبح درود کاربر مهمان (ورود — ثبت نام)
اطلاعات نشان ميدهد که شما هنوز عضو اين انجمن نيستيد  ...و براي استفاده از امکانات انجمن بايد عضو شويد
 براي عضويت سريع  اينجا  کليک کنيد

با عضویت در زیبافروم، از بازی های آنلای سایت استفاده نمایید و همچنین در مباحث شرکت نمایید و بحث های مورد علاقه تان را ایجاد کنید.

>بستن اين پنجره<

سلام میهمان گرامی ، به زیبافروم، تالارهای فری جار خوش آمدید
اطلاعات سایت نشان میدهد که شما هنوز عضو نشده اید و یا هنوز به سایت وارد نشده اید.
برای استفاده از تمامی امکانات باید در سایت ثبت نام و سپس وارد حساب خود شوید.

زیبافروم، تالارهای فری جار / انجمن تخصصی فوتبال / فوتبال داخلی / هواداران استقلال تهران v
1 2 3 4 5 6 بعدی »
/ مطالب و اخبار مربوط به بازیکن گلزن آبی های تهران - میلاد میداوودی

پایگاه اطلاع رسانی شهر هشت بندی وبلاگ اسلام شناسی

مطالب و اخبار مربوط به بازیکن گلزن آبی های تهران - میلاد میداوودی
زمان کنونی: ۳-۳-۱۳۹۱, ۱۰:۰۰ صبح
مشاهده نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به یک دوست
نمایش آخرین ارسال این موضوع
اهدای بیشترین امتیاز به این موضوع
مشترک شدن در این موضوع
افزودن به: Mr. Wong افزودن به: Linkarena افزودن به: Digg افزودن به: Del.icio.us افزودن به: Facebook افزودن به: Furl افزودن به: Yahoo افزودن به: Spurl افزودن به: Google افزودن به: Blinklist افزودن به: Blogmarks افزودن به: Diigo Information
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان
نویسنده: specialone
آخرین ارسال: specialone
پاسخ: 8
بازدید: 968

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی | حالت خطی
۲۰-۵-۱۳۹۰, ۰۶:۳۸ عصر
ارسال: #1
specialone
  • پروفايل کاربر
  • ارسال ايميل
  • ارسال پيام شخصي
  • يافتن تمام ارسالها
آفلاین
مدیر ارشد انجمن
مدیران ارشد انجمن
اعتبار: 8
سپاس کرده: 22
93 بار سپاس شده در 66 ارسال
سلام
این تاپیک اختصاص داره به آقا میلاد گلزن همیشگی آبی ها

[تصویر: 84087373708980429506.jpg]

منتظر من در زمین های فوتبال باشید...
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط:
تبليغات:

مهدی وب
وبسایت شخصی مهدی کمالی
دایرکتوری
دایرکتوری سایت های ایرانی
وبلاگی برای همه
در وبلاگ ما گلچينی از بهترین های وب را خواهید یافت.
پایگاه تبادل تجارب ایرانیان
محفل گفتگوی ایرانیان در زمینه های گوناگون
FreeJar.ir
...::دنیای جاوای رایگان::... دانلود کتاب و برنامه موبایل با لینک مستقیم
بانک مقالات فارسی
200 مقاله تاکنون ثبت شده است

۲۰-۵-۱۳۹۰, ۰۶:۴۴ عصر
ارسال: #2
specialone
  • پروفايل کاربر
  • ارسال ايميل
  • ارسال پيام شخصي
  • يافتن تمام ارسالها
آفلاین
مدیر ارشد انجمن
مدیران ارشد انجمن
بازگشت میلاد به میادین/عکس بازگشت میلاد به میادین/عکس

برای مشاهده ی لینک ها باید عضو زیبافروم باشید,اگر عضو نیستید اینجا را کلیک کنید. و پس از عضویت از تمام امكانات سايت(دانلود فايل ها، شركت در بحث ها و ...) به رايگان بهره مند شويد.

بازگشت میلاد به میادین/عکس
میلاد میداودی بعد از هشت ماه غیبت ناشی از مصدومیت؛ به میادین فوتبال بازگشت و دقایقی کوتاه برابر تیم داماش گیلان به میدان رفت.

[تصویر: damash-90888.JPG]
منبع : سایت رسمی میلاد میداوودی

سپاس شده توسط:
۲۸-۵-۱۳۹۰, ۰۹:۵۰ عصر
ارسال: #3
specialone
  • پروفايل کاربر
  • ارسال ايميل
  • ارسال پيام شخصي
  • يافتن تمام ارسالها
آفلاین
مدیر ارشد انجمن
مدیران ارشد انجمن
ميداودي:فعلا براي 45 دقيقه خوبم
ميداودي:فعلا براي 45 دقيقه خوبم
[color=#000]انشاالله اين آمادگي بعد از بازي با فولاد خوزستان که ليگ برتر دو هفته تعطيل است، بيشتر مي شود و از هفته ششم در صورت صلاحديد کادر فني مي توانم بيشتر در خدمت تيم باشم. [/color]
[تصویر: 00016190.jpg]
[color=#000]
میلاد میداودی در خصوص پیروزی دو بر صفر آبی پوشان تهران مقابل فجرسپاسی و عدم حضورش در میدان گفت: «در مجموع استقلال مستحق پیروزی بود و با استفاده از موقعیت هایش توانست سه امتیاز را کسب کند. بازیکنان جوان تیم فجرسپاسی هم بازی خوبی ارائه کردند و به دفاع مطلق دست نزدند. عدم حضورم در میدان نظر کادر فنی بود و آن ها تصمیم می گیرند که چه نفراتی بازی کنند.»

وی این را گفت و ادامه داد: «در هفته های نخست لیگ برتر کسب امتیازات کامل مسابقات اهمیت زیادی دارد؛ خصوصا که کادر فنی در چهار بازی گذشته همه بازیکنان را در اختیار نداشته و به مرور زمان با هماهنگی بیشتر بچه ها در کنار کسب نتیجه شاهد بازی های زیباتری از استقلال خواهیم بود.»

میداودی درباره آخرین وضعیت آمادگی اش گفت: «به غیر از تمرینات گروهی، صبح ها به صورت انفرادی تمرین می کنم. الان آمادگی ام بیشتر شده و حداقل توانایی 45 دقیقه حضور در میدان را دارم. انشاالله این آمادگی بعد از بازی با فولاد خوزستان که لیگ برتر دو هفته تعطیل است، بیشتر می شود و از هفته ششم در صورت صلاحدید کادر فنی می توانم بیشتر در خدمت تیم باشم.»

میلاد میداودی در خصوص انتشار خبر ترک رختکن استقلال بعد از بازی با فجرسپاسی توضیح داد: «بعد از مسابقه بازیکنانی که به میدان رفتند در رختکن دوش می گرفتند و خبرنگاران منتظر خروج بچه ها برای انجام مصاحبه بودند؛ من هم بعد از خداحافظی با بقیه بازیکنان و مربیان از رختکن بیرون آمدم تا به اتفاق مهدی امیرآبادی با ماشین مهریزی ماساژور تیم راهی منزل شویم. ساعت حدود یک بامداد بود که از رختکن خارج شدیم؛ پنجشنبه هم تمرین داشتیم و باید به خانه هایمان می رفتیم تا استراحت کنیم. شاید چون با سرعت از بین خبرنگاران عبور کردم، این سوءتفاهم ایجاد شده است.»
[/color]

سپاس شده توسط:
تبليغات:

مهدی وب
وبسایت شخصی مهدی کمالی
دایرکتوری
وبلاگی برای همه
FreeJar.ir
بانک مقالات فارسی

۴-۶-۱۳۹۰, ۰۱:۲۰ عصر
ارسال: #4
specialone
  • پروفايل کاربر
  • ارسال ايميل
  • ارسال پيام شخصي
  • يافتن تمام ارسالها
آفلاین
مدیر ارشد انجمن
مدیران ارشد انجمن
اولين مصاحبه ميلاد ميداوودي پس از بازگشت رويايي به استقلال
اولين مصاحبه ميلاد ميداوودي پس از بازگشت رويايي به استقلال
[color=#000]ميلاد ميداوودي مهاجم ارزنده تيم استقلال که پس از مدتها دوري از ترکيب تيم در بازي فولاد و استقلال دقايقي براي تيمش بازي کرد. [/color]
[تصویر: 00026148.jpg]
[color=#000]
میلاد میداوودی مهاجم ارزنده تیم استقلال که پس از مدتها دوری از ترکیب تیم در بازی فولاد و استقلال دقایقی برای تیمش بازی کرد و موفق شد گل سوم استقلال را به ثمر برساند درپایان این مسابقه در گفتگویی اختصاصی با کانون رسمی هواداران استقلال اظهار داشت:من سال گذشته به دلیل مصدومیت شاهد باخت استقلال به تیم فولاد بودم و الان بسیار خوشحالم که پس از یک سال توانستیم ضمن جبران آن شکست با همان نتیجه صدر نشینی لیگ برتر را به دست آوریم و این برد را به همه هواداران تیم استقلال تقدیم می کنم.

وی در ادامه درباره مصدومیتش عنوان کرد : خدا را شکر مصدومیتم به کلی بر طرف شده و آماده هستم در صورت صلاحدید کادر فنی از این پس در ترکیب تیم استقلال به میدان بروم با توجه به تعطیلی لیگ برتر فرصتی است برای کسب آمادگی بیشتر و سعی میکنم طی این دو تا سه هفته شرایط بدنی ایده آلم را کسب نمایم.

میداوودی در مورد موقعیت های گلی که در این بازی برایش فراهم شد اظهار داشت: به نظرم ضربه کاشته خوبی زدم که میتوانست منجر به گل شود همچنین در موقعیت تک به تکی که نصیبم شد هم ضربه خوبی زدم اما شرایط زمین مساعد نبود و باعث شد که این ضربه گل نشود.

وی در پایان ضمن تشکر از هواداران استقلال خطاب به آنان گفت: من این گل را تقدیم به همه هواداران استقلال میکنم و امیدوارم با حضور موثر در ترکیب استقلال عدم حضورم در سال گذشته را جبران نمایم و با قهرمانی استقلال موجب شادی و خوشحالی آنان شوم.
[/color]

سپاس شده توسط:
۵-۶-۱۳۹۰, ۰۲:۲۳ عصر
ارسال: #5
specialone
  • پروفايل کاربر
  • ارسال ايميل
  • ارسال پيام شخصي
  • يافتن تمام ارسالها
آفلاین
مدیر ارشد انجمن
مدیران ارشد انجمن
میداوودی:گلم را به هواداران استقلال تقدیم میکنم
[font=georgia,times new roman,times,serif]میلاد میداوودی مهاجم ارزنده تیم استقلال که پس از مدتها دوری از ترکیب تیم در بازی فولاد و استقلال دقایقی برای تیمش بازی کرد در عرض کمتر از 5 دقیقه 3 موقعیت خطرناک گلزنی ایجاد کرد و موفق شد یک گل برای استقلال به ثمر برساند.[/font]

[تصویر: 684894_orig.jpg]

[font=georgia,times new roman,times,serif] [/font] [font=georgia,times new roman,times,serif]میلاد میداوودی مهاجم ارزنده تیم استقلال که پس از مدتها دوری از ترکیب تیم در بازی فولاد و استقلال دقایقی برای تیمش بازی کرد و موفق شد گل سوم استقلال را به ثمر برساند درپایان این مسابقه در گفتگویی اختصاصی با کانون رسمی هواداران استقلال اظهار داشت:من سال گذشته به دلیل مصدومیت شاهد باخت استقلال به تیم فولاد بودم و الان بسیار خوشحالم که پس از یک سال توانستیم ضمن جبران آن شکست با همان نتیجه صدر نشینی لیگ برتر را به دست آوریم و این برد را به همه هواداران استقلال تقدیم می کنم.[/font]
[font=georgia,times new roman,times,serif]وی در ادامه درباره مصدومیتش عنوان کرد : خدا را شکر مصدومیتم به کلی بر طرف شده و آماده هستم در صورت صلاحدید کادر فنی از این پس در ترکیب تیم استقلال به میدان بروم با توجه به تعطیلی لیگ برتر فرصتی است برای کسب آمادگی بیشتر و سعی میکنم طی این دو تا سه هفته شرایط بدنی ایده آلم را کسب نمایم.[/font]
[font=georgia,times new roman,times,serif]میداوودی در مورد موقعیت های گلی که در این بازی برایش فراهم شد اظهار داشت: به نظرم ضربه کاشته خوبی زدم که میتوانست منجر به گل شود همچنین در موقعیت تک به تکی که نصیبم شد هم ضربه خوبی زدم اما شرایط زمین مساعد نبود و باعث شد که این ضربه گل نشود.[/font]
[font=georgia,times new roman,times,serif]وی در پایان ضمن تشکر از هواداران استقلال خطاب به آنان گفت: من این گل را تقدیم به همه هواداران استقلال میکنم و امیدوارم با حضور موثر در ترکیب استقلال عدم حضورم در سال گذشته را جبران نمایم و با قهرمانی استقلال موجب شادی و خوشحالی آنان شوم.[/font]

سپاس شده توسط:
تبليغات:

مهدی وب
وبسایت شخصی مهدی کمالی
دایرکتوری
وبلاگی برای همه
FreeJar.ir
بانک مقالات فارسی

۸-۶-۱۳۹۰, ۱۲:۱۹ عصر
ارسال: #6
specialone
  • پروفايل کاربر
  • ارسال ايميل
  • ارسال پيام شخصي
  • يافتن تمام ارسالها
آفلاین
مدیر ارشد انجمن
مدیران ارشد انجمن
فرهاد مجیدی: اگر میداودی مصدوم نمی شد؛ قهرمان می شدیم
فرهاد مجیدی، میلاد میداودی را مهره‌ای موثر برای استقلال می‌داند.

به گزارش خبرآنلاین؛ فرهاد مجیدی کاپیتان استقلال که موقعیت گل خود را در اختیار میلاد میداودی قرار داد تا پای این مهاجم به گل باز شود در مورد میلاد می‌گوید: «اجازه بدهید درباره میلاد توضیحی بدهم. او مهاجم بسیار خوبی است. اگر فصل قبل مصدوم نمی‌شد مطمئن باشید ما صددرصد قهرمان می‌شدیم. پاس گل را هم به این دلیل دادم که دوست داشتم او زودتر به جمع ما برگردد. فوتبالیستی که یک مدت به دلیل مصدومیت از میدان دور بوده خیلی دوست دارد با گل برگردد. من پاس دادم و او هم خیلی خوب گل زد تا برگشتنش را جشن بگیرد. میلاد امسال خیلی می‌تواند به استقلال کمک کند. ما امسال جو خیلی خوبی داریم و همه کنار هم هستیم. امیدوارم این فضای صمیمی به قهرمانی ما منجر شود.»

[تصویر: 745wwq86.jpg]

سپاس شده توسط:
۸-۶-۱۳۹۰, ۱۲:۲۰ عصر
ارسال: #7
specialone
  • پروفايل کاربر
  • ارسال ايميل
  • ارسال پيام شخصي
  • يافتن تمام ارسالها
آفلاین
مدیر ارشد انجمن
مدیران ارشد انجمن
بازگشت سوباسا
روزنامه ورزشی گل در مطلبی با عنوان «بازگشت سوباسا» در خصوص بازگشت میلاد میداودی به میادین فوتبال نوشت:
با احتساب وقت‌هاي تلف شده بازي استقلال دراهواز، ميلاد ميداوودي 10 دقيقه مقابل فولاد بازي كرد و در همين مدت كوتاه يك گل زد و دو گلش در گلوي شانس و اقبال بلند مجيد جلالي گير كرد تا فولاد در شامگاه تلخ پنجشنبه از سفره ميهمان بيش از چهار گل نخورد!

حالا كه شماره 10برگشته بگذاريد موضوعي كه مدت‌ها پيش در اوج مصدوميت و معاينات پزشكي‌اش شايعه شده بود و در گوشي به ما هم رسيد، همين‌جا بنويسيم. مي‌گفتند پاي ميلاد ديگر پاي يك فوتباليست نمي‌شود و به احتمال بسيار زياد «ميداوودي براي هميشه از فوتبال خداحافظي مي‌كند». نمي‌خواهيم بگوييم گوينده و منتقل كننده آن اخبار و زمزمه‌ها با ميلاد دشمني داشته‌اند يا از مصدوميت شديد آس استقلال در انزلي خوشحال شدند اما حتي اگر آن اطلاعات در زمان خودش درست بوده و پاي يك معجزه در بازگشت مهاجم جنوبي آبي‌ها در ميان باشد، بايد بخشي از اين رخداد را به روحيه و ذهن زيباي ميلاد مرتبط دانست.

بازيكن خوش قلبي كه در تمام 9 ماه دوري‌اش از زمين چمن و بازي رسمي، بازگشت را فراموش نكرد و اينطور شد كه در همان 10 دقيقه بازي اهواز، مثل دوران ايده‌آلش ضربه كاشته را به سبك سوباسا(!) كشنده و فريب دهنده سمت دروازه حريف روانه كرد. يك تك به تك ناتمام كه تير دروازه خرابش كرد، يك شوت چشم‌نواز از روي ايستگاهي و البته يك بغل پاي تمام كننده كه پاسش را از كاپيتان بخشنده كادو گرفته بود. ميلاد، تختي را با تشويق هواداران استقلال اهواز دست در گردن اسماعيل (شريفات) كه از قضا او هم روي نبوغ مجيدي صاحب گل شده بود، ترك كرد تا يكبار ديگر مديون چمن زرخير استاديوم پير اهواز شود.

[تصویر: 68489iy6.jpg]

سپاس شده توسط:
تبليغات:

مهدی وب
وبسایت شخصی مهدی کمالی
دایرکتوری
وبلاگی برای همه
FreeJar.ir
بانک مقالات فارسی

۱۴-۶-۱۳۹۰, ۰۱:۰۹ عصر
ارسال: #8
specialone
  • پروفايل کاربر
  • ارسال ايميل
  • ارسال پيام شخصي
  • يافتن تمام ارسالها
آفلاین
مدیر ارشد انجمن
مدیران ارشد انجمن
پیروزی استقلال با گل 40 متری میداودی
پیروزی استقلال با گل 40 متری میداودی
[تصویر: fdghey74743.jpg]تیم فوتبال استقلال تهران در غیاب 12 نفر از بازیکنانش که شامل ملی پوشان و مصدومان می شدند، در یک بازی تدارکاتی برابر تیم گروه ملی استقلال صنعتی خوزستان به پیروزی 3 بر 2 رسید.
استقلال در این بازی با کاورهای سبزرنگ به میدان رفت و تیم گروه ملی خوزستان از لباس های سفید استفاده می کرد. نیمه اول این دیدار بدون گل مساوی خاتمه یافت و هر 5 گل در نیمه دوم از خط دروازه ها گذشت.

به گزارش خبرگزاری فارس؛ گل‌هاي تيم استقلال تهران توسط ميلاد ميداودي در دقيقه 55، حميد عزيززاده در دقيقه 74 و اسماعيل شريفات در دقيقه 1+90 و گل‌هاي تیم مهمان توسط پژمان رفيعي در دقيقه 59 و اسماعيل كياني در دقيقه 72 به ثمر رسيد.

ميلاد ميداودي روي ضربه ایستگاهي زيبا و از فاصله 40 متري دروازه حریف را باز كرد كه با تشويق تماشاگران روبرو شد.

سپاس شده توسط:
« قدیمی تر | جدید تر »
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  ذوب نصف جهان در تهران specialone 0 185 ۲۲-۱۱-۱۳۹۰ ۰۹:۴۲ صبح
  مطالب و اخبار مربوط به آبی های تهران در فصل 90-91 specialone 84 6,189 ۱۳-۱۱-۱۳۹۰ ۱۰:۰۷ عصر
  تایپک اخبار و مطالب مربوط به کاپیتان محبوب آبی ها ----- فرهاد مجیدی specialone 15 1,921 ۲۰-۶-۱۳۹۰ ۱۰:۲۶ صبح
  آبی دلان -------حرف های خودمونی طرفداران استقلال تهران specialone 1 429 ۲۳-۵-۱۳۹۰ ۰۱:۵۱ عصر
  سی دی 500 بازیکن در استقلال! specialone 0 342 ۱۸-۴-۱۳۹۰ ۰۵:۵۲ عصر

• مشاهده نسخه قابل چاپ
  • ارسال این موضوع به یک دوست
  • مشترک شدن در این موضوع
پرش به انجمن:

تماس با ما | تالارهای فری جار | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS

کلیه حقوق برای زیبافروم و مالکان آن محفوظ است، اما نقل مطالب با ذکر منبع اشکال ندارد.
زیبافروم محملی برای تبادل افکار و اندیشه ها، شامل انجمن های علمی، آموزشی و ادبی متنوع.
Pharmaboard Plugins, Persian Translation by MyBBIran.com - Ver 3.4