|
|
|
اطلاعات سایت نشان میدهد که شما هنوز عضو نشده اید و یا هنوز به سایت وارد نشده اید. برای استفاده از تمامی امکانات باید در سایت ثبت نام و سپس وارد حساب خود شوید. |
| تایپک اخبار و مطالب مربوط به کاپیتان محبوب آبی ها ----- فرهاد مجیدی زمان کنونی: ۳-۳-۱۳۹۱, ۰۹:۵۵ صبح |
||||||||
|
|
|
تایپک اخبار و مطالب مربوط به کاپیتان محبوب آبی ها ----- فرهاد مجیدی
|
|
۱۴-۶-۱۳۹۰, ۱۲:۴۰ عصر
|
|||
|
|||
|
عبدالهي: تجربه و روحيه مجيدي ستودني است
عبدالهي: تجربه و روحيه مجيدي ستودني است
به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، نصرلله عبدالهي پيشكسوت باشگاه استقلال پيرامون بازي روز جمعه استقلال مقابل تيم تراكتورسازي گفت: اين بازي از چند جهت اهميت دارد، اول اينكه بازي ماقبل دربي است و امتياز آن ارزش خاصي دارد، دوم تقابل دو استقلالي روي نيمكت دو تيم ميتواند از اين لحاظ كه از افكار هم شناخت كافي دارند صحنه هاي زيبايي را به لحاظ فني بوجود آورد و سوم آنكه برنده اين بازي صدر نشين ليگ خواهد بود. وي در مورد غيبت تيموريان و دو كارته بودن مجيدي تصريح كرد: تيموريان يك بازيكن ملي پوش و سطح بالاست اما استقلال آنقدر بزرگ است كه غيبت يك بازيكن نتواند خللي در روند آن ايجاد كند، مطمئن هستم كادر فني جايگزين مناسبي براي او دارد. در مورد مجيدي هم بالاخره دو اخطاره بودنش خيلي غير طبيعي نيست چرا كه خيلي از مهاجمان بزرگ دنيا هم طي 5 بازي سخت و پر فشار دو يا چند اخطار ميگيرند. بعيد ميدانم كادر فني بازي با تيم دوم جدول را فداي دربي كند. مجيدي يك بازيكن بزرگ و فني است و تجربه و روحيه او ستودني است و بدون شك اگر با نظر كادر فني به ميدان برود همانند بازيهاي قبل تاثيرگذار خواهد بود. عبدالهي در انتها گفت: بازي جمعه را پيش بيني نميكنم اما به برتري استقلال بسيار اميدوارم، سه امتياز بازي با تراكتورسازي ميتواند به لحاظ روحي شرايط استقلال را كاملا دگرگون كند و تبعات مثبت آن در هفته هفتم هويدا خواهد بود. ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
۱۴-۶-۱۳۹۰, ۱۲:۵۸ عصر
|
|||
|
|||
|
حنیف: میدانستم مجیدی لنگ را پاره می کند
[font=georgia,times new roman,times,serif]حنیف عمرانزاده در بازی برگشت سال هشتاد و هشت اولین دربی را با پیراهن استقلال تجربه كرد. به گفته خودش از آن بازی خاطره تلخی به همراه داشته كه در دو بازی رفت و برگشت پارسال از تمام توان خود برای پاك كردن آن خاطره استفاده كرده است. مصاحبه مدافع ملی پوش آبیها را در این باره و شرایطش در تیمملی بخوانید.[/font]
![]() [font=georgia,times new roman,times,serif]90: حنیف داربی نزدیك است. [font=georgia,times new roman,times,serif]بازی با [font=georgia,times new roman,times,serif]90: بیشتر توضیح میدهی؟[/font] [font=georgia,times new roman,times,serif]ببینید [font=georgia,times new roman,times,serif]90: به نظرت استقلال پیش بازی داربی را خواهد برد؟[/font] [font=georgia,times new roman,times,serif]تمام هدف ما رسیدن به این مهم است تا با روحیهای مضاعف به داربی قدم بگذاریم. امیدوارم هواداران از این بازی استقبال پرشوری به عمل بیاورند تا سه امتیاز را بدست آوریم.[/font] [font=georgia,times new roman,times,serif]90: اولین بازی مقابل [font=georgia,times new roman,times,serif]بله. لیگ نهم بود. در بازی رفت. به دلیل محرومیت غایب بودم و در بازی برگشت با تصمیم [font=georgia,times new roman,times,serif]90: اما پارسال داربی برای تو و استقلالیها خیلی خاطره انگیز بود.[/font] [font=georgia,times new roman,times,serif]دقیقا. به خودم قول داده بودم تا در دو بازی رفت و برگشت از تمام توانم برای جبران باخت پیرارسال استفاده كنم. متاسفانه به دلیل اخراج در بازی با صبا در بازی رفت غایب بودم اما در بازی برگشت بازی كردم و اولین سه امتیاز داربی را تجربه كردم.[/font] [font=georgia,times new roman,times,serif]90: برای بازی رفت به ورزشگاه رفته بودی.[/font] [font=georgia,times new roman,times,serif]بله نمیتوانستم در خانه داربی را ببینم و به همین دلیل راهی ورزشگاه آزادی شدم. میدانستم مجیدی گل میزند و در همان دقایق پایانی هم به اطرافیان در ورزشگاه گفتم كه خوشبختانه این اتفاق افتاد. بلافاصله به زمین آمدم و باهم تیمیها خوشحالی كردم. برای آن بازی خیلی انگیزه داشتیم. فوت داود جورابلو هم مجموعه استقلال را یك دل و یكصدا كرده بود تا تحت هر شرایطی بازی را ببریم و پیروزی را به او هدیه كنیم.[/font] [font=georgia,times new roman,times,serif]90: بازی امسال را چطور پیشبینی میكنی؟[/font] [font=georgia,times new roman,times,serif]داربی غیرقابل پیشبینی است و حساب آن را باید از سایر بازیها جدا كرد. امیدوارم سومین برد پیاپی را بدست آوریم تا هواداران خوشحال شوند،زیرا این بازی برای آنها از اهمیت بالایی برخوردار است.[/font] [font=georgia,times new roman,times,serif]90: حریف هم كری خواندن را شروع كرده است.[/font] [font=georgia,times new roman,times,serif]آنها این موضوع را زود شروع كردهاند. ما حرف خود را در زمین میزنیم و روز داربی همه شاهد خواهند بود چه تیمی پیروز میدان لقب خواهد گرفت.[/font] [font=georgia,times new roman,times,serif]90: شرایط استقلال را در این پنج هفته چطور دیدی؟[/font] [font=georgia,times new roman,times,serif]این استقلال مدعی اصلی قهرمانی است و مطمئن باشید برای رسیدن به این مهم از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم كرد. مدیریت و كادرفنی از تمام توان خود برای اینكه تیمی منسجم را روانه بازیها كنند استفاده كردند و ما هم در زمین وظیفه داریم نتایج قابل قبولی را رقم بزنیم.[/font] [font=georgia,times new roman,times,serif]90: چند روزی از اردوی تیمملی گذشت. چه ارزیابی داری؟[/font] [font=georgia,times new roman,times,serif]شرایط از هر نظر عالی است. كیروش مربی خوب و كاربلدی است كه نحوه تمرینات و شادابی كه در آن وجود دارد عالی است. باید همه دست به دست هم دهیم تا تیمملی به جامجهانی 2014 صعود كند، اتفاقی كه دور از دسترس نیست و میتوان به این مهم دست پیدا كرد.[/font] [/font] ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
۱۴-۶-۱۳۹۰, ۰۱:۱۵ عصر
|
|||
|
|||
|
پيراهن قرمز به فرهاد مجيدي ميآيد؟ (عکس)
پيراهن قرمز به فرهاد مجيدي ميآيد؟ (عکس)
[color=#000]حشمت مهاجراني معتقد است يکي از دلايل آشتي تماشاگران با تيم ملي فوتبال، حضور فرهاد مجيدي در ترکيب اين تيم است. [/color] [color=#000]عکس: مهدی ملک
![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
۱۹-۶-۱۳۹۰, ۱۲:۰۸ عصر
|
|||
|
|||
|
محتاط بازی کردم
محتاط بازی کردم
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال فرهاد مجیدی کاپیتان ملی پوش تیم فوتبال استقلال پس از اتمام بازی با تراکتورسازی در جمع خبرنگاران گفت: بازی خوبی بود و شروع خوبی داشتیم و تنها روی ضربات ایستگاهی 3 گل خوردیم و در نهایت بازنده شدیم. وی ادامه داد: محتاط بازي كردم تا اخطار نگیرم و در برابر پرسپولیس حاضر باشم. دربی شرایط خاص خودش را دارد و باید این شکست را فراموش کنیم و تنها به پرسپولیس فکر کنیم![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
۱۹-۶-۱۳۹۰, ۱۲:۳۱ عصر
|
|||
|
|||
|
مجیدی: مابازی کردیم ، تراکتورسازی برد
مجیدی: مابازی کردیم ، تراکتورسازی برد
مهاجم تیم فوتبال استقلال تهران گفت: از تراکتورسازی بهتر بودیم، اما نتوانستیم به پیروزی دست پیدا کنیم. ![]() به گزارش فوتبال آنلاین، فرهاد مجیدی مهاجم تیم فوتبال استقلال تهران بعد از شکست مقابل تراکتورسازی تبریز گفت: در این مسابقه ما فوتبال بازی کردیم، اما تراکتورسازی برنده شد. تبریزی ها از سه فرصت گلزنی خود استفاده کردند و پیروز شدند. از حریف برتر بودیم، اما به انچه که استحقاقش را داشتیم، دست پیدا نکردیم.
وی افزود: این اشتباهات باید بریامان تجربه شود تا در دیدار هفته بعد برابر پرسپولیس غافلگیر نشویم. ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
۲۰-۶-۱۳۹۰, ۱۰:۲۶ صبح
|
|||
|
|||
|
با هشتادمین گل، مجیدی دومین گلزن برتر تاریخ استقلال شد/ رکورد مرفاوی شکسته شد
با هشتادمین گل، مجیدی دومین گلزن برتر تاریخ استقلال شد/ رکورد مرفاوی شکسته شد
فرهاد مجیدی کاپیتان استقلال در بازی هفته ششم مقابل تراکتورسازی ششمین گل خود را در این فصل به ثمر رساند ![]() به گزارش فوتبال آنلاين بدین ترتیب مجموع گلهای او با پیراهن استقلال به 80 رسید تا دومین گلزن برتر تاریخ استقلال شود. مجیدی با 80 گل رکورد صمد مرفاوی را شکست که در فاصله سال های 68 تا 76 برای استقلال موفق به زدن 79 گل شده بود. کاپیتان استقلالی ها در هفته سوم لیگ مقابل مس رکورد گلزنی غلامحسین مظلومی را شکسته بود و فصل پیش نیز رکورد پرویز مظلومی را پشت سر گذاشته بود. فرهاد مجیدی تاکنون 211 بار با پیراهن استقلال در مسابقات مختلف به میدان رفته است و 55 گل در لیگ، 20 گل در آسیا و 5 گل نیز در جام حذفی به ثمر رسانده است. مجیدی اولین بار در 20 تیر 1376 مقابل پرسپولیس برای استقلال به میدان رفت و اولین گلش را نیز در 9 دی 76 مقابل نفت آبادان به ثمر رساند.او در پاییز 79 نیز راهی امارات شد و پس از حضور در تیم های اماراتی، در تابستان سال 86 دوباره به استقلال بازگشت و اکنون نهمین فصل حضورش را در استقلال سپری می کند. مجیدی برای ثبت نام خود به عنوان برترین گلزن تاریخ استقلال به 10 گل دیگر نیاز دارد که با توجه به بازی های پیش رو می تواند در این فصل عنوان بهترین گلزن تاریخ استقلال را به خود اختصاص دهد. ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
|
| موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
| درخشش فرهاد در الغرافه | specialone | 0 | 173 |
۲-۱۲-۱۳۹۰ ۰۹:۴۴ عصر آخرین ارسال: specialone |
|
| مطالب و اخبار مربوط به آبی های تهران در فصل 90-91 | specialone | 84 | 6,189 |
۱۳-۱۱-۱۳۹۰ ۱۰:۰۷ عصر آخرین ارسال: specialone |
|
| مطالب و اخبار مربوط به بازیکن گلزن آبی های تهران - میلاد میداوودی | specialone | 7 | 966 |
۱۴-۶-۱۳۹۰ ۰۱:۰۹ عصر آخرین ارسال: specialone |
|
| مجیدی پیشنهاد نجومی الجزیره را رد کرد | specialone | 0 | 323 |
۲۰-۴-۱۳۹۰ ۰۲:۰۷ عصر آخرین ارسال: specialone |
|
| کاپیتان دورتموند جایگزین هوار در استقلال! | specialone | 0 | 367 |
۱۹-۴-۱۳۹۰ ۰۹:۴۰ عصر آخرین ارسال: specialone |
|

مشاهده نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به یک دوست
نمایش آخرین ارسال این موضوع
اهدای بیشترین امتیاز به این موضوع
مشترک شدن در این موضوع

![[تصویر: 84087373708980429506.jpg]](http://up6.iranblog.com/images/84087373708980429506.jpg)

![[تصویر: 5jspr56n0ecfzvvm666i.jpg]](http://www.pic.iran-forum.ir/images/5jspr56n0ecfzvvm666i.jpg)
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال فرهاد مجیدی کاپیتان ملی پوش تیم فوتبال استقلال پس از اتمام بازی با تراکتورسازی در جمع خبرنگاران گفت: بازی خوبی بود و شروع خوبی داشتیم و تنها روی ضربات ایستگاهی 3 گل خوردیم و در نهایت بازنده شدیم. وی ادامه داد: محتاط بازي كردم تا اخطار نگیرم و در برابر پرسپولیس حاضر باشم. دربی شرایط خاص خودش را دارد و باید این شکست را فراموش کنیم و تنها به پرسپولیس فکر کنیم![[تصویر: 20110910103757_majidi.jpg]](http://footballonline.ir/Picture/20110910103757_majidi.jpg)
![[تصویر: 20110910153110_30025863-573401.jpg]](http://footballonline.ir/Picture/20110910153110_30025863-573401.jpg)