|
|
|
اطلاعات سایت نشان میدهد که شما هنوز عضو نشده اید و یا هنوز به سایت وارد نشده اید. برای استفاده از تمامی امکانات باید در سایت ثبت نام و سپس وارد حساب خود شوید. |
| تایپک اخبار و مطالب مربوط به کاپیتان محبوب آبی ها ----- فرهاد مجیدی زمان کنونی: ۳-۳-۱۳۹۱, ۰۹:۵۶ صبح |
||||||||
|
|
|
تایپک اخبار و مطالب مربوط به کاپیتان محبوب آبی ها ----- فرهاد مجیدی
|
|
۱۸-۵-۱۳۹۰, ۰۳:۲۴ عصر
|
|||
|
|||
|
تایپک اخبار و مطالب مربوط به کاپیتان محبوب آبی ها ----- فرهاد مجیدی
سلان تو این تایک می تونید مطالب مربوط به کاپیتان فرهاد رو قرار بدین .
مرسی
![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
۱۸-۵-۱۳۹۰, ۰۳:۳۲ عصر
|
|||
|
|||
کاپیتان محبوب آبی ها سومین گلزن برتر تاریخ استقلال شد...
فرهاد مجیدی با گل زیبایی که دیشب وارد دروازه داماش گیلان کرد با 75 گل در کنار غلامحسین مظلومی سومین گلزن برتر تاریخ استقلال شد. مجیدی دیشب پنجاهمین گل خود در لیگ برتر را به ثمر رساند. او 20 گل در رقابت های آسیایی و 5 گل هم در رقابت های جام حذفی برای استقلال به ثمر رسانده است. او با زدن 15 گل دیگر با علی جباری برترین گلزن باشگاه استقلال که 90 گل زده است برابری خواهد کرد. این فصل هشتمین فصل مجیدی است و او تا بحال 207 بازی برای آبی ها انجام داده است منبع : ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
۱۸-۵-۱۳۹۰, ۰۳:۳۳ عصر
|
|||
|
|||
کاپیتان فرهاد : قول میدهم در بازی های بعدی بهتر باشیم.
کاپیتان تمام نشدنی استقلال که دیشب بهترین بازیکن زمین بود به هواداران قول داد که با گذشت زمان بهتر و هماهنگ تر شوند. مجیدی بعد از گلزنی و پیروزی برابر تیم داماش گیلان در جمع خبرنگاران گفت : معذرت می خواهم که زیاد خوب بازی نکردیم. 50 درصد تیم عوض شده است و ما احتیاج به زمان داریم. قول میدهم از بازی های بعدی بهتر عمل کنیم. منبع : ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
۲۰-۵-۱۳۹۰, ۰۶:۴۱ عصر
|
|||
|
|||
|
اظهارنظری در مورد فینال جام حذفی سال 86 نكردهام
اظهارنظری در مورد فینال جام حذفی سال 86 نكردهام به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال و به نقل از خبرگزاری از ایسنا فرهاد مجیدی با تکذیب مصاحبه منتشر شده توسط یکی از روزنامه های ورزشی امروز با عنوان " حرف های مایلی کهن را در مورد فینال جام حذفی تایید می کنم" گفت: من در مصاحبه ام کلیت حرف های آقای مایلی کهن را تایید کرده و اظهارنظری درباره موضوع فینال جام حذفی نداشته ام.. ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
۲۰-۵-۱۳۹۰, ۰۶:۴۳ عصر
|
|||
|
|||
|
صحنه گل مجیدی به داماش/عکس صحنه گل مجیدی به داماش/عکس
صحنه گل مجیدی به داماش/عکس ضربه بیرون پای فرهاد مجیدی که از بالای سر محمد محمدی به درون دروازه داماش رفت، اولین پیروزی استقلال در لیگ یازدهم را رقم زد ![]() منبع : سایت رسمی میلاد میداوودی
![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
۳۱-۵-۱۳۹۰, ۰۳:۲۴ عصر
|
|||
|
|||
|
مجيدي، شصت و چهارمين گلزن برتر جهان
به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال و به نقل از خبرگزاري برنا، فدراسیون جهانی آمار و تاریخ فوتبال جدیدترین رده بندی برترین گلزن دنیا در سطح بین المللی را منتشر کردكه بر اساس لیست اعلام شده "خاویر هرناندز" مهاجم مکزیکی منچستریونایتد به به ثمر رساندن 10 گل در بازی های ملی و 3 گل در بازی های بین المللی باشگاهی در صدر قرار دارد و "رامادل فالکائو" با همین تعداد گل دوم است.
در مکان سوم نام "نیمار" برزیلی دیده میشود که از آغاز سال 2011 تاکنون 11 گل وارد دروازه حریفان کرده است. "الکساندر دوریچ" از سنگاپور نیز با 10 گل عنوان چهارم را در اختیار دارد. از مشهورترین بازیکنان در بین 20 گلزن برتر می توان به "لیونل مسی" آرژانتینی و "ماریو گومز" آلمانی اشاره کرد که به ترتیب 8 و 7 گل به ثمر رسانده اند. از کشورمان نیز نام "فرهاد مجیدی" کاپیتان استقلال وجود دارد. این مهاجم در سال 2011 توانست 5 گل برای آبی پوشان در لیگ قهرمانان آسیا به ثمر برساند و در مکان شصت و چهارم در کنار هجده بازیکن دیگر از جمله "ابراهیم توره" مهاجم سابق سپاهان قرار بگیرد. ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
۲-۶-۱۳۹۰, ۰۹:۲۴ عصر
|
|||
|
|||
|
بازگشت مجیدی به تیم ملی
بازگشت مجیدی به تیم ملی سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان اسامی 24 بازیکن برای دیدارهای مرحله مقدماتی جام جهانی را اعلام کرد که نام فرهاد مجیدی نیز در بین آنها دیده می شود.
![]() سید مهدی رحمتی، علیرضا حقیقی، شهاب گردان، احسان حاج صفی، مهرداد پولادی، سید جلال حسینی، هادی عقیلی، حنیف عمران زاده، خسرو حیدری، حسین ماهینی، جواد نکونام، قاسم حدادی فر، میلاد زنیدپور، مازیار زارع، آندرانیک تیموریان، علی کریمی، مجتبی جباری، غلامرضا رضایی، محمد قاضی، محمدرضا خلعتبری، آرش افشین، سعید دقیقی و فرهاد مجیدی، کریم انصاریفرد. این بازیکنان باید ساعت 15 روز چهارم شهریورماه با در دست داشتن گذرنامه خود را به کادر فنی معرفی کنند. تیم ملی فوتبال کشورمان در مرحله سوم مقدماتی جام جهانی 2014 در منطقه آسیا روز 11 شهریورماه در ورزشگاه آزادی تهران به مصاف اندونزی خواهد رفت. بخش ورزشی تبیان ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
۱۲-۶-۱۳۹۰, ۰۱:۳۹ صبح
|
|||
|
|||
|
مجيدي:با اين مربي و بازيكنان به جام جهاني ميرويم
[color=#000]بازيکن تيم ملي فوتبال ايران گفت: با مربي مانند کيروش و چنين بازيکناني به جام جهاني صعود ميکنيم. [/color] [color=#000] منبع :
فرهاد مجيدي پس از برتري 3 بر صفر برابر اندونزي در جمع خبرنگاران گفت: سه امتياز خوبي کسب کرديم. مردم هميشه از تيم ملي حمايت کردهاند و اگر تيم ملي همين گونه خوب بازي کند و نتيجه بگيرد حمايت مردم از تيم ملي ادامه خواهد داشت. [/color] وي در مورد ديدار با قطر گفت: برابر قطر تيم ملي ايران بهتر بازي خواهد کرد زيرا اندونزي بسته بازي ميکرد و قطر اينقدر بسته بازي نخواهد کرد. ما با اين مربي و بازيکنان بزرگ به جام جهاني صعود خواهيم کرد. مجيدي در مورد ناهماهنگي مليپوشان در ديدار با اندونزي گفت: تيم ملي به مرور هماهنگتر خواهد شد و اين ناهماهنگي طبيعي است. با گذشت زمان بهتر و هماهنگتر خواهيم شد. ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
۱۳-۶-۱۳۹۰, ۱۱:۲۲ صبح
|
|||
|
|||
|
فرهاد مجيدي در آستانه شکستن رکورد علي دايي
فرهاد مجيدي در آستانه شکستن رکورد علي دايي
[color=#000]علي دايي با 34 سال در سال 82 مسن ترين آقاي گل برتر بوده است و فرهاد مجيدي، حالا مي تواند رکورد او را بشکند. [/color] [color=#000] منبع :
فرهاد مجیدی 35 ساله با زدن 5 گل صاحب عنوان آقای گل در لیگ برتر است. در ادوار گذشته مردان زیادی در سن بالای 30 سالگی، آقای گل مسابقات لیگ کشور شده اند. این نفرات عبارتند از:
[/color]1- محمد احمد زاده (ملوان انزلی) 17 گل در 23 بازی/ 30 ساله / سال 69 2- فرشاد پیوس (پرسپولیس) 11 گل در 22 بازی / 30 ساله / سال 70 3- عباس سیمکانی (ذوب آهن) 17 گل در 26 بازی/ 32 ساله / سال 72 4- فرشاد پیوس (پرسپولیس) 20 گل در 23 بازی / 33 ساله / سال 73 5- اصغر مدیر روستا (بهمن) 17 گل در 28 بازی / 30 ساله / سال 79 6- رضا صاحبی (ذوب آهن) 14 گل در 22 بازی / 30 ساله / سال 79 7- علی دایی (پرسپولیس) 16 گل در 26 بازی/ 34 ساله / سال 82 جالب است بدانید که در دهه 60 و در جریان مسابقات فوتبال باشگاه های تهران هم چند بار این اتفاق رخ داد. - در سال 1361 علی پروین 36 ساله، در سال 1363 علی پروین 38 ساله و در سال 70 فرشاد پیوس 30 ساله در مسابقات باشگاه های تهران آقای گل شدند. علی دایی با 34 سال در سال 82 مسن ترین آقای گل برتر بوده است و فرهاد مجیدی، حالا می تواند رکورد او را بشکند. ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
۱۴-۶-۱۳۹۰, ۱۲:۳۱ عصر
|
|||
|
|||
|
کریمی و مجیدی، تماشاگران را با تیم ملی آشتی دادند
کارلوس کروش در مسابقه با تیم ملی اندونزی بهترین نفرات ممکن را به زمین فرستاد. تیمی که مقابل اندونزی بازی کرد، شاید بهترین تیمی بود که در ده سال گذشته به نام تیم ملی ایران به میدان میرفت. 11 نفری که در ترکیب ثابت ایران به میدان رفتند به علاوه تعویضها، بهترین بازیکنانی بودند که میتوانستند در ترکیب ایران قرار بگیرند. تیم ملی در قدم اول نتیجه خوبی گرفت. ایران با تمام قدرت و نیرویی که داشت 3 امتیاز از اندونزی گرفت که این بسیار اهمیت داشت.
ولی مهمتر از هر موضوع دیگری این بود که تماشاگران با تیم ملی آشتی کردند. حضور آن همه تماشاگر در ورزشگاه آزادی واقعا برای فوتبال ما اتفاق فرخندهای بود و باید این موضوع را به فال نیک گرفت. امیدوارم حضور تماشاگران در مسابقات ملی همینطور ادامه پیدا کند و این تعداد تماشاگر را در مسابقات آینده تیم ملی هم ببینیم. خیلی مهم بود که تیم ملی قدم اول را اینطوری بردارد و با اقتدار کارش را شروع کند. فکر میکنم حضور تماشاگران در نتیجه مسابقه با اندونزی خیلی تاثیر گذاشت و باعث شد اعتماد به نفس، به فوتبال ایران برگردد. چیزی که تماشاگران را به ورزشگاه کشاند، قطعا حضور دو ستاره لیگ برتر ایران در تیم ملی بود. فرهاد مجیدی و علی کریمی که از بهترین بازیکنان فعلی لیگ برتر هستند، علاوه بر کارآیی فنی که در ترکیب تیم ملی دارند، تماشاگران را هم به ورزشگاه کشاندند. اگر در مسابقه ایران - اندونزی حدود 70 هزار تماشاگر به ورزشگاه رفته بودند، دلیلش چیزی نبود جز حضور علی کریمی و فرهاد مجیدی. آنها انتخابهای به جایی برای تیم ملی بودند. هم از نظر فنی میتوانند به تیم ملی کمک کنند، هم از نظر محبوبیت در سطحی هستند که تعداد تماشاگران را بالا میبرند. آنها کاپیتانهای دو تیم پرطرفدار ایران هستند و حضورشان انگیزه خوبی است که تماشاگران به ورزشگاه بروند. برخی انتقاد میکنند که کریمی و مجیدی سن زیادی دارند و در جام جهانی که سه سال دیگر برگزار میشود به کار تیم ملی نمیآیند. ولی این بحث دیگری است که فعلا نباید در مورد آن صحبت کنیم. ما اول باید موجودیت خودمان را نشان دهیم و خودمان را به جام جهانی برسانیم، بعد به فکر این باشیم که در جام جهانی با چه ترکیبی بازی کنیم. اول بیایید خودمان را به عنوان یکی از قدرتهای فوتبال آسیا مطرح کنیم، بعد بگوییم کریمی و مجیدی به درد جام جهانی میخورند یا نه. آنها فعلا که جزو بهترینهای فوتبال ایران هستند و به کار تیم ملی میآیند. به هر حال فعلا همه چیز دارد خوب پیش میرود و ما هم باید دنبال این باشیم که تیم ملی نتیجه بگیرد و به جام جهانی برسد. فکر میکنم با این نفرات قطعا میتوانیم به جام جهانی هم برسیم. ولی باید بیشتر از اینکه دنبال فوتبال زیبا برویم، دنبال نتیجه باشیم. باید حرفهای فکر کنیم و هدفمان این باشد که نتیجه بگیریم. الان هم مهمترین موضوع پیش روی تیم ملی، بازی با قطر است. قطر با امارات بازی کرد که مغلوب شد. یک بازی دوستانه هم انجام داد که خود کروش در ورزشگاه حضور داشت. ولی در کل بالانس کاری تیم ملی قطر در یکی دو ماه گذشته خوب نبوده. با این حال قطر الان میزبان است و باید با تمام قدرت مقابل آنها بازی کنیم حشمت مهاجرانی ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
|
| موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
| درخشش فرهاد در الغرافه | specialone | 0 | 173 |
۲-۱۲-۱۳۹۰ ۰۹:۴۴ عصر آخرین ارسال: specialone |
|
| مطالب و اخبار مربوط به آبی های تهران در فصل 90-91 | specialone | 84 | 6,189 |
۱۳-۱۱-۱۳۹۰ ۱۰:۰۷ عصر آخرین ارسال: specialone |
|
| مطالب و اخبار مربوط به بازیکن گلزن آبی های تهران - میلاد میداوودی | specialone | 7 | 966 |
۱۴-۶-۱۳۹۰ ۰۱:۰۹ عصر آخرین ارسال: specialone |
|
| مجیدی پیشنهاد نجومی الجزیره را رد کرد | specialone | 0 | 323 |
۲۰-۴-۱۳۹۰ ۰۲:۰۷ عصر آخرین ارسال: specialone |
|
| کاپیتان دورتموند جایگزین هوار در استقلال! | specialone | 0 | 367 |
۱۹-۴-۱۳۹۰ ۰۹:۴۰ عصر آخرین ارسال: specialone |
|

مشاهده نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به یک دوست
نمایش آخرین ارسال این موضوع
اهدای بیشترین امتیاز به این موضوع
مشترک شدن در این موضوع

![[تصویر: 84087373708980429506.jpg]](http://up6.iranblog.com/images/84087373708980429506.jpg)

![[تصویر: 8_9005180082_L600.jpg]](http://milad10.com/UserImage/8_9005180082_L600.jpg)
![[تصویر: 161810750214154722622414717115110931243188.jpg]](http://img.tebyan.net/big/1390/05/161810750214154722622414717115110931243188.jpg)