|
|
|
اطلاعات سایت نشان میدهد که شما هنوز عضو نشده اید و یا هنوز به سایت وارد نشده اید. برای استفاده از تمامی امکانات باید در سایت ثبت نام و سپس وارد حساب خود شوید. |
| مطالب و اخبار مربوط به آبی های تهران در فصل 90-91 زمان کنونی: ۳-۳-۱۳۹۱, ۰۹:۴۴ صبح |
||||||||
|
|
|
مطالب و اخبار مربوط به آبی های تهران در فصل 90-91
|
|
۲۲-۶-۱۳۹۰, ۰۲:۴۰ عصر
|
|||
|
|||
|
بليت دربي گران نميشود
بليت دربي گران نميشود
به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال و به نقل از خبرگزاری فارس، سازمان لیگ فوتبال همانند دیدار گذشته استقلال و پرسپولیس قصد ندارد بلیت های این مسابقه را گران کند. [/font] قیمت بلیت دربی مثل سایر مسابقات (5، 3 و 2 هزار تومان) است. بلیت فروشی نیز قرار است در روز مسابقه صورت گیرد اما ساعت شروع فروش بلیت روز پنجشنبه مشخص می شود. [font=tahoma]سازمان لیگ به دلیل برنامه ریزی از قبل برای این بازی جلسه هماهنگی برگزار نمی کند. دربی 71 ساعت 18:30 روز جمعه برگزار می شود. ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
۲۲-۶-۱۳۹۰, ۰۲:۴۲ عصر
|
|||
|
|||
|
روز دربي اشتباه نمی کنیم
روز دربي اشتباه نمی کنیم
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، فریدون زندی گفت: بازی با تراکتورسازی واقعا دراماتیک تمام شد. در مجموع بازی پایاپایی بود ولی حریف از موقعیت هایش بهتر استفاده کرد و برنده بازی شد. فکر می کنم تیم ما در فاز دفاعی تمرکز لازم را نداشت و بدشانس هم بود. در هر صورت در لیگ برد و باخت وجود دارد ولی مهمتر از آن کسب عنوان قهرمانی است که امیدوارم در نهایت به آن دست یابیم. وی ادامه داد: باید تراکتورسازی را فراموش کنیم و تمام تمرکزمان را معطوف پرسپولیس کنیم.مقابل اين تيم اشتباه نخواهيم كرد. از صمیم قلب متاسفم که این بازی را از دست داده ام اما بی صبرانه منتظر آغاز بازی و نمایش قدرتمندانه استقلال هستم و مطمئنم بچه ها یکی از بهترین و با کیفیت ترین بازی های خود را انجام می دهند. پیش بینی نتیجه کار سختی است اما فراموش نکنید استقلال تیم دوم جدول است و امسال یکی از بهترین های لیگ برتر است و برای موفقیت در هر سه جام در نهایت آمادگی قرار دارد. زندی در انتها گفت: مصدومیتم هر روز بهتر می شود، در حال حاضر بدون هیچ مشکلی راه می روم و وزنه می زنم و به زودی آماده حضور در تمرینات خواهم شد. در هفته های اخیر از حضور هواداران در ورزشگاه انرژی مثبت زیادی گرفتم و انگیزه ام برای حضور در میادین چند برابر شده است. ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
۲۲-۶-۱۳۹۰, ۰۳:۰۰ عصر
|
|||
|
|||
|
گل 35 متري ام را دوست دارم
گل 35 متري ام را دوست دارم
[/font] [font=tahoma]به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، محمود فکری کاپیتان اسبق تیم فوتبال و یکی از تاریخ سازترین بازیکنان استقلال در ادوار شهرآوردهای پایتخت در گفت و گو با سایت رسمی باشگاه استقلال گفت: حقیقتش اینروزها یاد دوران بازیگری خودم افتادم، همواره در روزهای باقی مانده تا دربی نوع نگاهها و خواسته های مردم و هواداران متفاوت بود. همیشه انگیزه متفاوتی برای دربی داشتم و خدا را شکر می کنم خاطرات شیرینی از من در اذهان هواداران در مورد رقیب سنتی باقی مانده است و هنوز که هنوز است مرا مورد لطف عنایت خود قرار می دهند. وی ادامه داد: دوبار موفق شدم در بازی بزرگ پایتخت گلزنی کنم که توانستیم در هر دو مسابقه هم برتر میدان باشیم. یک بار از فاصله 35 متری از روی ضربه ایستگاهی در مسابقه ای گل زدم كه خيلي آنرا دوست دارم، همه آنروز فکر می کردند آنروز پرسپولیس با ستاره هایی همچون دایی،استیلی،باقری،کاویان پور، کاظمیان، میناوند و .... مارا شکست می دهد اما ما توانستیم با توکل به خدا، درایت کادر فنی و غیرت بازیکنان که تعدادی از آنها مثل قربانی و صادقی اولین دربی را تجربه می کردند در نهایت برنده آن بازی بزرگ شویم. دومین گلم مربوط به بازی بزرگ لیگ 83 در دور برگشت بود که موفق شدم با یک ضربه چکشی توپ را از میان پاهای محمد محمدی (دروازه بان آن روزهای پرسپولیس) عبور دهم، آن روز در دقیقه 93 کار را تمام کردیم و یک تراژدی به یاد ماندنی برای پرسپولیسیها رقم زدیم که بعید می دانم تکرار شود. فکری در مورد دربی 71 افزود: جدول رده بندی نشان می دهد استقلال و پرسپولیس به لحاظ فنی از چه عیاری برخوردارند، اما تاریخ نشان داده تنها جدول رده بندی و بازیکنان بزرگ نمی توانند ضامن برتری یک تیم در دربی باشند. آن چیزی که الویت دارد شرایط روحی و روانی است که امیدوارم با حضور مردانی با تجربه ای همچون پورحیدری و مظلومی این بار هم همچون سال گذشته استقلال هم به لحاظ فنی هم به لحاظ روانی برتر میدان باشد و تیم برنده در پایان نود دقیقه نامش استقلال باشد. مربی فصل گذشته استقلال در انتها افزود: از هواداران پرشور استقلال می خواهم مثل همیشه در کنار تیم محبوبمان باشند و مانند سال قبل تا آخرین ثانیه حامی تیمشان باشند. آنها به یاد می آورند که استقلال هم در ثانیه 30 به پرسپولیس گل زده و هم چندین بار در آخرین لحظات اوقات تلف شده مانند سال قبل، پس برای تمام لحظات بازی و حمایت جانانه از استقلال خود را آماده کنند تا به امید خدا و با غیرت بازیکنان در نهایت روز بزرگ دیگری برای استقلال رقم بخورد. ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
۲۹-۶-۱۳۹۰, ۱۱:۰۶ عصر
|
|||
|
|||
|
احتمال كسر 6 امتياز از استقلال
احتمال كسر 6 امتياز از استقلال
با شکايت هافبک پيشين استقلال، اين تيم در آستانه کسر 6 امتياز قرار گرفت. ![]() به نقل از سایت باشگاه استقلال، محمد حیرانی مشاور بین الملل باشگاه استقلال با اشاره به حکم فیفا در مورد بدهی به این بازیکن گفت: هفته پیش این حکم به دستمان رسید که در آن ریز مطالبات "پائولو رینالدو" پرویی -بازیکن کنونی تیم کیهوو- آمده است. بر اساس شکایت مدیربرنامه های این بازیکن، رینالدو بیش از یکصد هزار دلار از استقلال طلب دارد که به این رقم باید جریمه دیرکرد هم افزود. وی گفت: در حکم فیفا آمده که اگر تا یک ماه این مطالبات پرداخت نشود، فدراسیون بین المللی فوتبال تصمیمات سخت گیرانه تری اتخاذ خواهد کرد و اولین آن کسر 6 امتیاز از تیم استقلال است، کما اینکه به تازگی این اتفاق برای یکی از تیم های لیگ برتری سال گذشته افتاد. حیرانی افزود: تعجب بر انگیز اینکه رینالدو دستمزد آبان ماه سال 1388 خود را هم نگرفته و این در شرایطی است که استقلال در آن زمان مشکلات مالی نداشت و جریمه این دیرکرد ها به همراه مطالبات معوقه بدهی استقلال را به این بازیکن سنگین تر می کند. مشاور بین الملل باشگاه استقلال تاکید کرد: با راهنمایی کمیته بین الملل فدراسیون فوتبال در مهلت تعیین شده درخواست تجدید نظر خود را به فیفا ارسال کردیم اما هنوز فیفا به این نامه ما پاسخی نداده است. در صورتی که این درخواست مورد پذیرش فیفا قرار نگیرد، استقلال تنها 20 روز برای پرداخت این پول فرصت دارد. حیرانی عنوان کرد: این نخستین بار در تاریخ باشگاه استقلال است که اختلافات مالی با یک بازیکن به فیفا کشیده می شود و فیفا دراین مورد تصمیم می گیرد و حالا مدیران استقلال باید تاوان سهل انگاری گروه قبلی را بپردازند. www.amirn900.mihanblog.com یادتون نره تو نظر سنجی شرکت کنید |
|||
|
۱۳-۱۱-۱۳۹۰, ۱۰:۰۷ عصر
|
|||
|
|||
|
استقلال 2 - 3 پیروزی
نمی دونم چه شد ؟
اصلا نفهمیدم داره چی میشه. یه پاس پشت حنیف برای امون زاید و یه صربه قشنگ که دست های تسلیم مهدی رحمتی رو برای اولین بار امروز بالا برد. این گل اول بود ... ![]() فقط یه دقیقه کافی بود تا موشک همیشه روشن فوتبال ما و برترین پاس گل دهنده ی بوندس لیگا اون سانتر زیبا رو انجام بده و بازم زاید با ضربه سرش که چندان غیر قابل مهار هم نبود دروازه بهترین دروازه بان ایران رو باز کنه. وفقط 1 دقیقه به پایان بازی مونده بود که اشتباه های پی در پی حمودی که هر کاری کردم تا بتونم از بازیش خوشم بیاد اما نتونستم کار دست تیم داد و بادامکی با یه پاس توپو به زاید داد و اونم تونست به همه مهاجمای ایرانی یاد بده که استفاده از موقعیت یعنی چی. فریاد گل سوم گل سوم مزدک میرزایی همراه شد با آوار شدن کاخ شادی و خوشحالی های 20 میلیون استقلالی مثل من که آماده بودیم برد استقلالو با شیرین کاری های میداوودی و زندی جشن بگیریم. در هر صورت ، این دربی هم تموم شد. اما این حق استقلال نبود! آیا اگه تیموریان و جباری و حیدری و ساموئل بودند استقلال این جوری می باخت؟ ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
|
| موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
| ذوب نصف جهان در تهران | specialone | 0 | 185 |
۲۲-۱۱-۱۳۹۰ ۰۹:۴۲ صبح آخرین ارسال: specialone |
|
| تایپک اخبار و مطالب مربوط به کاپیتان محبوب آبی ها ----- فرهاد مجیدی | specialone | 15 | 1,918 |
۲۰-۶-۱۳۹۰ ۱۰:۲۶ صبح آخرین ارسال: specialone |
|
| مطالب و اخبار مربوط به بازیکن گلزن آبی های تهران - میلاد میداوودی | specialone | 7 | 966 |
۱۴-۶-۱۳۹۰ ۰۱:۰۹ عصر آخرین ارسال: specialone |
|
| آبی دلان -------حرف های خودمونی طرفداران استقلال تهران | specialone | 1 | 429 |
۲۳-۵-۱۳۹۰ ۰۱:۵۱ عصر آخرین ارسال: specialone |
|

مشاهده نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به یک دوست
نمایش آخرین ارسال این موضوع
اهدای بیشترین امتیاز به این موضوع
مشترک شدن در این موضوع

![[تصویر: 84087373708980429506.jpg]](http://up6.iranblog.com/images/84087373708980429506.jpg)

![[تصویر: 00007644.jpg]](http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00007644.jpg)
![[تصویر: 80257765040858883533.jpg]](http://up5.iranblog.com/images/80257765040858883533.jpg)