|
|
|
اطلاعات سایت نشان میدهد که شما هنوز عضو نشده اید و یا هنوز به سایت وارد نشده اید. برای استفاده از تمامی امکانات باید در سایت ثبت نام و سپس وارد حساب خود شوید. |
| مطالب و اخبار مربوط به آبی های تهران در فصل 90-91 زمان کنونی: ۳-۳-۱۳۹۱, ۰۹:۴۷ صبح |
||||||||
|
|
|
مطالب و اخبار مربوط به آبی های تهران در فصل 90-91
|
|
۱۵-۵-۱۳۹۰, ۰۳:۵۲ عصر
|
|||
|
|||
|
مطالب و اخبار مربوط به آبی های تهران در فصل 90-91
تو این تاپیک مطالب و اخبار مربوط به استقلال تهران تو فصل 90 - 91 رو ببینید.
![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
۱۵-۵-۱۳۹۰, ۰۳:۵۳ عصر
|
|||
|
|||
|
پورحيدري:از نتيجه مقابل سپاهان راضي نيستم
پورحيدري:از نتيجه مقابل سپاهان راضي نيستم
[color=#000]سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: اسم کهکشاني به استقلال استرس بيجهت وارد کرده است. [/color] [color=#000]
منبع :
منصور پورحيدري در مورد شرايط استقلال اظهار داشت: تا استقلال تيم کاملي شود زمان مي برد با اين حال تمرينات خود را به خوبي پيگيري مي کنيم اما فريدون زندي را براي بازي با داماش به دليل مصدوميت نداريم. وي در مورد آخرين وضعيت خسرو حيدري و اينکه سرانجام رضايتنامه او از سوي باشگاه سپاهان صادر شد يا خير عنوان کرد: هنوز خبر جديدي به ما نرسيده است. اين قضيه مربوط به صحبت هاي فتح الله زاده و ساکت مي شود. سرپرست تيم استقلال در خصوص بازي با سپاهان تصريح کرد: مقابل سپاهان بازي را خوب شروع کرديم. با اينکه 16 نفر را با خود به اصفهان برده بوديم اما نمايش خوبي داشتيم. به غير از آندو ساير نفرات از اول تمرينات در اختیار کادرفني بودند و انتظار بازي خوب هم از آنها مي رفت. پورحيدري خاطر نشان کرد: به دليل استرس به جهتي که با لقب دادن تيم کهکشاني به استقلال داده اند باعث شد تا بازيکنان ما در زدن ضربات آخر بي دقت باشند. کدام کهکشاني؟ اين استرس وارد شده به استقلال بي مورد است. از نحوه نمايش تيم راضي هستم اما از نتيجه کسب شده رضايتي ندارم. مي توانستيم اين مسابقه را راحت ببريم اما نشد. سپاهان هم تيم خوبي بود و جز تيم هاي مدعي است. سرپرست آبي پوشان در ارتباط با بازي با داماش گفت: همه بازي ها سخت است.داماش با وجودي که تازه به ليگ برتر آمده اما شرايط خوبي دارد، آنها تمرينات خود را به موقع آغاز کردند. من اميدوار هستم که بچه ها همين روندي که مقابل سپاهان داشتند را ادامه دهند. بازيکنان استقلال بايد از فرصت هاي خود نهايت استفاده را ببرند. پورحيدري در مورد شعارهايي که عليه سيد مهدي رحمتي در اصفهان داده شد، اظهار داشت: اين شعارها زياد نبود بعد از اينکه گل را خورديم براي دقايقي اين اتفاق رخ داد. متاسفانه اين مسائل در ورزشگاه ها ما وجود دارد. البته مهدي هم امادگي اين مسئله را داشت به هر حال به او کم لطفي شد. پورحيدري:از نتيجه مقابل سپاهان راضي نيستم [/color][color=#000]سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: اسم کهکشاني به استقلال استرس بيجهت وارد کرده است. [/color] [color=#000] منصور پورحيدري در مورد شرايط استقلال اظهار داشت: تا استقلال تيم کاملي شود زمان مي برد با اين حال تمرينات خود را به خوبي پيگيري مي کنيم اما فريدون زندي را براي بازي با داماش به دليل مصدوميت نداريم. وي در مورد آخرين وضعيت خسرو حيدري و اينکه سرانجام رضايتنامه او از سوي باشگاه سپاهان صادر شد يا خير عنوان کرد: هنوز خبر جديدي به ما نرسيده است. اين قضيه مربوط به صحبت هاي فتح الله زاده و ساکت مي شود. سرپرست تيم استقلال در خصوص بازي با سپاهان تصريح کرد: مقابل سپاهان بازي را خوب شروع کرديم. با اينکه 16 نفر را با خود به اصفهان برده بوديم اما نمايش خوبي داشتيم. به غير از آندو ساير نفرات از اول تمرينات در اختیار کادرفني بودند و انتظار بازي خوب هم از آنها مي رفت. پورحيدري خاطر نشان کرد: به دليل استرس به جهتي که با لقب دادن تيم کهکشاني به استقلال داده اند باعث شد تا بازيکنان ما در زدن ضربات آخر بي دقت باشند. کدام کهکشاني؟ اين استرس وارد شده به استقلال بي مورد است. از نحوه نمايش تيم راضي هستم اما از نتيجه کسب شده رضايتي ندارم. مي توانستيم اين مسابقه را راحت ببريم اما نشد. سپاهان هم تيم خوبي بود و جز تيم هاي مدعي است. سرپرست آبي پوشان در ارتباط با بازي با داماش گفت: همه بازي ها سخت است.داماش با وجودي که تازه به ليگ برتر آمده اما شرايط خوبي دارد، آنها تمرينات خود را به موقع آغاز کردند. من اميدوار هستم که بچه ها همين روندي که مقابل سپاهان داشتند را ادامه دهند. بازيکنان استقلال بايد از فرصت هاي خود نهايت استفاده را ببرند. پورحيدري در مورد شعارهايي که عليه سيد مهدي رحمتي در اصفهان داده شد، اظهار داشت: اين شعارها زياد نبود بعد از اينکه گل را خورديم براي دقايقي اين اتفاق رخ داد. متاسفانه اين مسائل در ورزشگاه ها ما وجود دارد. البته مهدي هم امادگي اين مسئله را داشت به هر حال به او کم لطفي شد. [/color]![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
۱۵-۵-۱۳۹۰, ۰۳:۵۵ عصر
|
|||
|
|||
|
خبرهايي كوتاه از استقلال
خبرهايي كوتاه از استقلال
[color=#000]کارت بازي بازيکن کويتي تيم فوتبال استقلال صادر شد. [/color] [color=#000] خبرهايي كوتاه از استقلال سرانجام ITC وليد علي بازيکن کويتي استقلال توسط فدراسيون فوتبال کويت صادر شد و اين بازيکن مي تواند آبي پوشان را مقابل داماش همراهي کند. * تمرينات تيم استقلال براي برگزاري زير نور مدتي است که ساعت 20 در زمين دستگردي برگزار مي شود، اما امروز آبي پوشان ساعت 18:30 در همين زمين تمرين مي کنند. به دليل تمرين امروز تيم نفت تهران در ساعت 20:15 در اين زمين استقلالي ها مجبور شدند امروز زودتر تمرين خود را برگزار کنند. * اعضاي تيم استقلال براي بازي دوشنبه خود فردا در هتل اسپيناس اردوي آماده سازي بررگزار مي کند. اين اردو در هتل اسپيناس برگزار مي شود. ديدار تيم هاي استقلال و داماش گيلان دوشنبه ساعت 22:30 در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود. [color=#000]کارت بازي بازيکن کويتي تيم فوتبال استقلال صادر شد. [/color] [color=#000] منبع :
سرانجام ITC وليد علي بازيکن کويتي استقلال توسط فدراسيون فوتبال کويت صادر شد و اين بازيکن مي تواند آبي پوشان را مقابل داماش همراهي کند. * تمرينات تيم استقلال براي برگزاري زير نور مدتي است که ساعت 20 در زمين دستگردي برگزار مي شود، اما امروز آبي پوشان ساعت 18:30 در همين زمين تمرين مي کنند. به دليل تمرين امروز تيم نفت تهران در ساعت 20:15 در اين زمين استقلالي ها مجبور شدند امروز زودتر تمرين خود را برگزار کنند. * اعضاي تيم استقلال براي بازي دوشنبه خود فردا در هتل اسپيناس اردوي آماده سازي بررگزار مي کند. اين اردو در هتل اسپيناس برگزار مي شود. ديدار تيم هاي استقلال و داماش گيلان دوشنبه ساعت 22:30 در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود. ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
۱۵-۵-۱۳۹۰, ۰۳:۵۷ عصر
|
|||
|
|||
|
مربي استقلال: داماش ناشناخته است
مربي استقلال: داماش ناشناخته است
[color=#000]مربي تيم فوتبال استقلال گفت: دوشنبه در حالي به مصاف داماش مي رويم که اين تيم براي ما ناشناخته است. [/color] [color=#000]
بهتاش فريبا در خصوص شرايط استقلال براي ديدار با داماش تصريح کرد: ما فقط فيلم بازي هفته گذشته داماش برابر صنعت نفت آبادان را در اختيار داريم و با توجه به اينکه اين تيم تازه به ليگ برتر صعود کرده است شناخت چنداني از آنها نداريم. [/color]وي افزود: البته تعدادي از بازيکنان اين تيم را مي شناسيم و براي آنها برنامه داريم.اميدوارم با انجام يک بازي زيبا، بتوانيم سه امتياز آن را هم کسب کنيم. مربي استقلال با اشاره به بازي هفته گذشته برابر سپاهان يادآور شد: از بازيکنان راضي هستيم.آنها به خوبي برنامه هاي مورد نظر ما را در زمين پياده کردند و بازي هجومي انجام دادند. با اين حال نتيجه مساوي در اصفهان براي ما رضايت بخش نبود. فريبا درخصوص کامل نبودن بازيکنان استقلال تاکيد کرد: قرار است تکليف خسرو حيدري امروز مشخص شود. تا اين لحظه رضايتنامه او صادر نشده است. همچنين ميلاد ميداوودي و فريدون زندي را به خاطر مصدوميت در اختيار نداريم و به همين خاطر هنوز تيم کامل نشده است. وي در پايان مصدميت آندرانيک تيموريان را جزيي دانست و گفت: زانوي آندو دچار آسيب ديدگي جزيي شده بود.به همين خاطر او روز گذشته با ما تمرين نکرد، اما تصور نمي کنم مصدوميت او جدي باشد.تيموريان از امروز مي تواند ما را مجددا همراهي کند. منبع : ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
۱۵-۵-۱۳۹۰, ۰۳:۵۸ عصر
|
|||
|
|||
|
مصدومان استقلال به داماش ميرسند؟
مصدومان استقلال به داماش ميرسند؟
[color=#000]حضور تيموريان و يوسفي در ترکيب استقلال در ديدار مقابل داماش گيلان در ابهام قرار دارد. [/color] [color=#000]
طبق اعلام کادر پزشکي استقلال، به دليل مصدوميت آندرانيک تيموريان در بازي با سپاهان وضعيت اين بازيکن براي بازي با داماش هنوز مشخص نيست. اين بازيکن بايد MRI بگيرد سپس پزشک اين تيم وضعيت او را براي بازي کردن مشخص کند. محسن يوسفي نيز تا زماني که آزمايش MRI نگيرد ميزان مصدوميتش مشخص نمي شود. ديگر مصدوم استقلال اسماعيل شريفات است. اين بازيکن با توجه به محروميت فرصت لازم براي درمان خود از ناحيه کشاله ران را دارد. فريدون زندي هم فعلا بايد تمرينات سبک انجام دهد و نمي تواند استقلال را مقابل داماش همراهي کند. [/color]ديدار استقلال و داماش ساعت 22:30 دوشنبه شب هفته جاري در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود. ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
۱۵-۵-۱۳۹۰, ۰۴:۰۰ عصر
|
|||
|
|||
|
نشست خبري سرمربيان استقلال و داماش فردا
نشست خبري سرمربيان استقلال و داماش فردا
[color=#000]نشست خبري سرمربيان تيمهاي فوتبال استقلال، داماش گيلان، نفت تهران و مس کرمان فردا برگزار ميشود. [/color] [color=#000] منبع :
نشست خبري سرمربيان دو تيم استقلال و داماش فردا ساعت 14 در سازمان ليگ فوتبال حرفهاي برگزار ميشود و پرويز مظلومي و مهدي دينورزاده پاسخگوي خبرنگاران خواهند بود. [/color]ساعت 15 نيز نشست خبري سرمربيان دو تيم نفت تهران و مس کرمان در همان سالن برگزار خواهد شد. ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
۱۷-۵-۱۳۹۰, ۱۲:۰۹ عصر
|
|||
|
|||
استقلال جواب محمد مایلی کهن را داد
![]() محمد مایلی کهن که در صحبت هایی گفته بود تیم قهرمان در فینال جام حذفی بازیکن تیم حریف را خریده بود از طرف باشگاه استقلال با پاسخ روبرو شد... این صحبت مایلی کهن خطاب به قهرمان جام حذفی مربوط به تیم هایی که میشود که در چند سال اخیر قهرمان جام حذفی شده اند. استقلال در فصل 86-87 ، ذوب آهن در قصل 87-88 و پیروزی در فصول 88-89 و 89-90 قهرمان جام حذفی شده اند. اما مایلی کهن منظورش را دقیق بیان نکرده که کدام تیم مد نظر اوست. در همین زمینه محمد سر رشته داری مدیر روابط عمومی استقلال صحبت هایی را خطاب به مایلی کهن انجام داد که چکیده اش را دز زیر میخوانید: جناب آقای مایلی کهن در این ماه مبارک تهمت هایی را متوجه افرادی خاص کرده که قطعا مسئولین فدراسیون این موضوع را پیگیری و شکایت خواهند کرد.ظاهرا آقای ماسلی کهن شما هم قاضی و هم وکیل هستید که با این طرز فکر افراد را متهم میکنید. پس اگر قرار باشد یا این طرز فکر نگاه کنیم ، مهرداد اولادی در فینال جام حذفی فصل گذشته دو توپ را از روی خط به آسمان کوبید تا پیروزی قهرمان شود و اتفاقا فصل بعد هم به پیروزی آمد. اگر بخواهیم با این طرز فکر شما بنگریم پس مهرداد اولادی حتما وعده و وعید هایی از باشگاه پیروزی دریافت کرده و قهرمانی پرسپولیس کاملا اشتباه است. وی در پایان ادامه داد : ما امیدواریم آقای مایلی کهن که همیشه صادق هستند اسم تیم و نام بازیکن مورد نظرشان را اعلام کنند تا در صورت اثبات، جام از آن تیم پس گرفته شود و در غیر این صورت ایشان باید عواقب تهمت هایی را که زده اند را بپذیرند منبع : ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
۱۷-۵-۱۳۹۰, ۱۲:۱۱ عصر
|
|||
|
|||
خبر فوری : میلاد میداوودی امشب برابر داماش روی نیمکت می نشیند...
![]() با تصمیم کادر فنی ، میداوودی امشب استقلال را برابر داماش همراهی خواهد کرد... میلاد میداوودی بازیکن خوش استیل و با اخلاق آبی ها که از هفته شانزدهم فصل پیش با تکل بد سالار زاده بازیکن ملوان خانه نشین شد ، امشب برای اولین بار درلیست 18 نفره آبی ها قرار می گیرد. هواداران منتظر باشند... میلاد در راه است... منبع : ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
۱۷-۵-۱۳۹۰, ۱۲:۱۲ عصر
|
|||
|
|||
|
پرویز مظلومی : آندو به بازی امشب خواهد رسید...
پرویز مظلومی مربی آبی های تهران به هواداران این قول را داد که آندو بتواند امشب برابر داماش بازی کند. ![]() مظلومی درباره آندو گفت : مصدومیت آندو از زمان تمرینات تیم ملی اتفاق افتاده اما مشکل حادی وجود ندارد و او امشب به بازی با داماش خواهد رسید. منبع : ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
۱۷-۵-۱۳۹۰, ۱۲:۱۳ عصر
|
|||
|
|||
|
باشگاه استقلال روز خبرنگار را تبریک گفت
[font=georgia,times new roman,times,serif]به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، روابط عمومی باشگاه استقلال در پیامی روز خبرنگار را تبریک گفت. متن پیام بدین شرح است:[/font] ![]() [font=georgia,times new roman,times,serif]. این قشر بی ادعا و زحمتكش با تلاش مستمر ،راستگویی،صداقت،مسئولیت شناسی وصبر وشكیبایی می كوشند تا زمینه ارتباط صادقانه سازمانها با مردم را فراهم نموده درتنویرافكارعمومی جامعه نقش مهمی را ایفا کنند. [font=georgia,times new roman,times,serif]باشگاه استقلال فرا رسیدن روز خبرنگار را به خبرنگاران و اصحاب رسانه تبریک عرض مینماید. ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
|
| موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
| ذوب نصف جهان در تهران | specialone | 0 | 185 |
۲۲-۱۱-۱۳۹۰ ۰۹:۴۲ صبح آخرین ارسال: specialone |
|
| تایپک اخبار و مطالب مربوط به کاپیتان محبوب آبی ها ----- فرهاد مجیدی | specialone | 15 | 1,918 |
۲۰-۶-۱۳۹۰ ۱۰:۲۶ صبح آخرین ارسال: specialone |
|
| مطالب و اخبار مربوط به بازیکن گلزن آبی های تهران - میلاد میداوودی | specialone | 7 | 966 |
۱۴-۶-۱۳۹۰ ۰۱:۰۹ عصر آخرین ارسال: specialone |
|
| آبی دلان -------حرف های خودمونی طرفداران استقلال تهران | specialone | 1 | 429 |
۲۳-۵-۱۳۹۰ ۰۱:۵۱ عصر آخرین ارسال: specialone |
|

مشاهده نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به یک دوست
نمایش آخرین ارسال این موضوع
اهدای بیشترین امتیاز به این موضوع
مشترک شدن در این موضوع

![[تصویر: 84087373708980429506.jpg]](http://up6.iranblog.com/images/84087373708980429506.jpg)

![[تصویر: s6c6q6lr9bkw30r8fbig.jpg]](http://up.iranblog.com/images/s6c6q6lr9bkw30r8fbig.jpg)
![[تصویر: is1v06frmz9n25wkj1.jpg]](http://up.iranblog.com/images/is1v06frmz9n25wkj1.jpg)
![[تصویر: 634483031374340003.jpg]](http://www.bornanews.ir/Media/Image/Gallery/2078/634483031374340003.jpg)
![[تصویر: Esteghlal_Logo_New.jpg]](http://www.persianfootball.com/live/images/stories/Esteghlal_Logo_New.jpg)