|
|
|
اطلاعات سایت نشان میدهد که شما هنوز عضو نشده اید و یا هنوز به سایت وارد نشده اید. برای استفاده از تمامی امکانات باید در سایت ثبت نام و سپس وارد حساب خود شوید. |
| مطالب و اخبار مربوط به بهترین بازیکن جهان کریستیانو رونالدو زمان کنونی: ۳-۳-۱۳۹۱, ۰۹:۴۳ صبح |
||||||||
|
|
|
مطالب و اخبار مربوط به بهترین بازیکن جهان کریستیانو رونالدو
|
|
۷-۶-۱۳۹۰, ۱۱:۳۱ صبح
|
|||
|
|||
|
کریستیانو ، در راه یک ال پی چی چی دیگر
مرجع خبري رئال مادريد : کریستیانو با 40 گلی که در لالیگای فصل قبل به ثمر رساند به کفش طلا رسید ، آماری که فوق العاده به نظر می رسید اما به نظر می رسد که این آمار برایش کافی نیست ، او می خواهد باز هم بهتر شود می خواهد حداقل با زدن 41 گل ، باز هم رکوردش را جا به جا کند .
بهترین شروع ممکن را هم داشت . در لاروماردا ، نهمین هت تریک خود را به عنوان بازیکن رئال مادرید انجام داد . با سه گلی که زد ، شمار گلهای لالیگایی خود را به عدد 69 رساند و حالا می تواند رکوردهای زیادی را جابه جا کند . ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
۹-۶-۱۳۹۰, ۱۲:۲۸ عصر
|
|||
|
|||
|
"کریستیانو ، ستاره ای در راه اسطوره شدن "
مرجع خبري رئال مادريد : سه گلی که کریستیانو در برابر ساراگوسا زد ، دندان تیز کردن برای فصل جدید بود . بی تردید هت تریک های بیشتری انجام می دهد و توان تهاجمی رئال مادرید را دو چندان می کند . بازیکن پرتغالی از پیشرفت خلاقیت اوزیل ، تعصب و انگیزه بنزما و حملات بی محابای مارسلو ، نهایت بهره را می برد . اما یکی از مهمترین فاکتورهای بازی حال حاضر کریستیانو ، رفتار تغییر یافته است . حالا فوتبال ناب را ارائه می دهد ، یک عملکرد شگفت انگیز ، یک ماشین گلزنی و مایه افتخار رئال مادرید است . اگر چیزی تغییر نکند که دلیلی هم برای تغییر وجود ندارد ، کریستیانو ، مرد رکوردهای این فصل رئال مادرید خواهد بود .
90 گل در نود و دو بازی ، آماری است که تنها از دست یک بازیکن استثنایی بر می آید . حتی رونالدوی برزیلی بزرگ هم به آن نرسیده بود و هم نام پرتغالیش کاملا از او فراتر است . بازیکن برزیلی چهار سال طول کشید تا گل شماره 104 خود را جشن بگیرد ، آماری که بازیکن پرتغالی در حدود دو فصل آن را جا می گذارد . او حالا بهترین ورژن خود را در تیم مورینیو نشان می دهد . کریستیانو در حال مبدل شدن به اسطوره ایست که نامش با رنگ طلایی در تاریخ رئال مادرید ثبت می شود که رقابت سختی هم با لئو مسی دارد که مطمئنا باعث خواهد شد که او بزرگتر هم بشود . پدرو سن مارتین ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
۱۲-۶-۱۳۹۰, ۰۳:۱۷ صبح
|
|||
|
|||
|
کریس کاور بازی pes 2012
مرجع خبری رئال مادرید:کریستیانو از اینکه عکسش روی کاور بازی محبوب کونامیست ،خیلی خوشحال است.
![]() کونامی شرکت بزرگ تولید کننده بازی های کامپیوتری ،بازی محبوب فوتبالش را امسال با عکس کریستیانو رونالدو روی کاورش عرضه خواهد کرد. این نشان می دهد این روزها کریستیانو رونالدو چقدر در ذهن فوتبال دوستان است. کریستیانو در این مورد گفت:"خوشحالم که عکس من را انتخاب کرده اند،به هر دلیلی که این انتخاب را داشتند،من خوشحالم" به نظر می رسد بازی های خوب رونالدو در نهایت سبب شد،تا مسی از کاور جدا شود و خود رونالدو جای او را بگیرد. جان لیدر،از اعضای گروه کونامی در مورد این انتخاب،و حالت رونالدو در این عکس، گفت:"این عکس دقیقا چیزی بود که می تواند هدف این پروژه را معرفی کند" ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
۱۴-۶-۱۳۹۰, ۰۱:۲۴ عصر
|
|||
|
|||
|
کريس رونالدو: دهان همه را مي بندم
کريس رونالدو: دهان همه را مي بندم
[color=#000]ستاره تيم ملي پرتغال اعلام کرد به خاطر هو شدن توسط تماشاگران حريف در ديدار اين هفته تيمش مقابل قبرس در مقدماتي يورو 2012 ناراحت نيست. [/color] [color=#000]
کریس رونالدو، ستاره تیم ملی پرتغال، اعلام کرد به خاطر هو شدن توسط تماشاگران حریف در دیدار این هفته تیمش مقابل قبرس در مقدماتی یورو 2012 ناراحت نیست. [/color] ستاره رئال مادرید در این دیدار با به ثمر رساندن دو گل، نقش مهمی در پیروزی پر گل تیمش داشت. اما تماشاگران قبرسی در طول بازی بارها رونالدو را هو کردند و با فریاد زدن نام رونالدو، سعی کردند روحیه ستاره پرتغالی را پایین بیاورند. اما در پایان دیدار اعلام کرد توجهی به این اتفاقات ندارد:" من در تمام طول فصل با بازی هایم دهان همه را می بندم. توجهی به حرف ها و کارهای بقیه ندارم. می خواهم به کارم ادامه بدهم. فصل جدید را در فرم خوبی شروع کرده ام و گل های مهمی به ثمر رسانده ام. می خواهم این روند ادامه پیدا کند. همیشه تلاش می کنم بهترین عملکرد را داشته باشم." رونالدو همچنین در مورد خروج ریکاردو کاروالیو از اردوی تیم ملی پرتغال و درگیری هایی که با پائولو بنتو، سرمربی تیم ملی پرتغال، پیدا کرد، گفت:" هر اتفاقی که رخ داده، حالا دیگر تمام شده. سرمربی تیم در این مورد صحبت کرده ؛ ما باید اتحادمان را حفظ کنیم." ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
۱۷-۶-۱۳۹۰, ۰۸:۰۹ عصر
|
|||
|
|||
|
رونالدو:با رئال قهرمان چمپيونزليگ ميشوم
رونالدو:با رئال قهرمان چمپيونزليگ ميشوم
[color=#000]اين ستاره 26 ساله در سال 2008 با منچستريونايتد قهرماني در اين رقابت ها را جشن گرفت اما يک سال بعد در فينال مغلوب بارسا شدند. [/color] [color=#000]
کریس رونالدو، ستاره پرتغالی رئال مادرید، اعلام کرد قصد دارد با رئال لیگ قهرمانان اروپا را فتح کند. [/color] این ستاره 26 ساله در سال 2008 با منچستریونایتد قهرمانی در این رقابت ها را جشن گرفت اما یک سال بعد در فینال مغلوب بارسا شدند. او اکنون قصد دارد این عنوان را با رئال کسب کند و فتح این جام را بزرگترین هدفش در رقابت های این فصل عنوان کرد. او در گفتگو با سایت یوفا گفت:" ما باید در جام های مهمی مانند لالیگا یا چمپیونزلیگ به قهرمانی برسیم زیرا قهرمانی در چنین جام هایی است که شما را به عنوان یک قهرمان معرفی می کند. قهرمانی در چمپیونزلیگ یک پایان عالی برای فصل است. این جام، یکی از مهمترین های جام های فصل است. من این شانس را داشتم که با منچستریونایتد در سال 2008 در این جام به قهرمانی رسیدم و فکر می کنم که پیروزی در این جام مهمترین لحظه دوران حرفه ای ام بوده است. اکنون امیدوارم این جام را با رئال فتح کنم زیرا این بزرگترین جامی است که می توانید در سطح اروپا به دست بیاورید." رئالی ها هفته آینده در لیگ قهرمانان مقابل دینامو زاگرب قرار خواهند گرفت اما پیش از آن باید در برنابئو از ختافه پذیرایی کنند. ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
۱۸-۶-۱۳۹۰, ۰۹:۲۶ عصر
|
|||
|
|||
|
رونالدو: امسال سال مادريد است
[color=#000]مهاجم پرتغالي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا گفت: امسال سال مادريد است؛ ما ديگر فرصت اشتباه نداريم. [/color] [color=#000]
به نقل از مارکا اسپانيا، کريستيانو رونالدو بازيکن گلزن تيم فوتبال رئال مادريد تصريح کرد: در لاليگا و ليگ قهرمانان اروپا بدون شک يک مدعي جدي براي قهرماني هستيم و امسال بايد به آنچه که مستحقش هستيم دست پيدا کنيم. [/color] وي افزود: مورينيو دوست صميمي، يک مربي و يک الگو براي من است و اين روزها هيچ مشکلي در کمپ رئال مادريد نداريم. کريس درباره درگيري کارواليو و پهپه گفت: هيچ مشکل قابل ذکري نبود، کارواليو اردوي تيم ملي پرتغال را ترک کرده بود و برخي بازيکنان مثل پهپه و حتي خود من از دست او دلخور بوديم، با کمي گفتوگو همه چيز حل شد و هيچ درگيري در کار نبود و نيست. ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
۱۸-۶-۱۳۹۰, ۰۹:۲۸ عصر
|
|||
|
|||
|
کريس رونالدو: مورينيو بهترين مربي دنياست
کريس رونالدو: مورينيو بهترين مربي دنياست
[color=#000]رئال اين هفته در لاليگا مقابل ختافه قرار خواهد گرفت اما رونالدو در انتظار آغاز رقابت هاي ليگ قهرمانان و ديدار مقابل دينامو زاگرب است. [/color] [color=#000]
کریس رونالدو، ستاره پرتغالی رئال مادرید، معتقد است ژوزه مورینیو بهترین مربی دنیاست و امیدوار است رئال با هدایت آقای خاص قهرمان اروپا شود. [/color] او در گفتگو با سایت اختصاصی رئال گفت:" مورینیو در حال حاضر بهترین مربی دنیاست و کار کردن با او فوق العاده است. مورینیو در درجه اول دوست من و بعد مربی من است و من از کار کردن با او بسیار خوشحالم." رئال این هفته در لالیگا مقابل ختافه قرار خواهد گرفت اما رونالدو در انتظار آغاز رقابت های لیگ قهرمانان و دیدار مقابل دینامو زاگرب است. " بازی های خارج از خانه همیشه سخت تر هستند بنابراین می خواهیم کاملا آماده شویم تا سورپررایز نشویم. هدف ما این فصل قهرمانی در چمپیونزلیگ است." ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
|
| موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
| مطالب و اخبار مربوط به رئال مادرید در فصل 2011-2012 | specialone | 60 | 4,413 |
۲-۱۱-۱۳۹۰ ۰۹:۰۵ عصر آخرین ارسال: specialone |
|
| تاپیک مطالب و اخبار مربوط به آقای خاص | specialone | 39 | 2,892 |
۲۲-۶-۱۳۹۰ ۰۲:۱۵ عصر آخرین ارسال: specialone |
|
| تاپیک مطالب و اخبار مربوط به بهترین دروازه بان جهان - ایکر کاسیاس | specialone | 3 | 424 |
۹-۶-۱۳۹۰ ۱۲:۲۵ عصر آخرین ارسال: specialone |
|
| رونالدو در آستانه سوپر جام اسپانيا | specialone | 0 | 313 |
۱۲-۵-۱۳۹۰ ۰۱:۴۲ عصر آخرین ارسال: specialone |
|
| آقاي خاص يكي ازبهترين مربيان جهان است | specialone | 0 | 208 |
۹-۵-۱۳۹۰ ۰۹:۲۱ صبح آخرین ارسال: specialone |
|
| توپ طلا ، هدف بعدی کریستیانو | specialone | 0 | 197 |
۲-۵-۱۳۹۰ ۰۳:۵۲ عصر آخرین ارسال: specialone |
|
| رونالدو مدير روابط عمومي رئال مادريد ميشود | specialone | 0 | 183 |
۲-۵-۱۳۹۰ ۰۲:۲۴ عصر آخرین ارسال: specialone |
|

مشاهده نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به یک دوست
نمایش آخرین ارسال این موضوع
اهدای بیشترین امتیاز به این موضوع
مشترک شدن در این موضوع

![[تصویر: 84087373708980429506.jpg]](http://up6.iranblog.com/images/84087373708980429506.jpg)

![[تصویر: pes_2012_cover_art.jpg]](http://s2.picofile.com/file/7129813224/pes_2012_cover_art.jpg)