|
|
|
اطلاعات سایت نشان میدهد که شما هنوز عضو نشده اید و یا هنوز به سایت وارد نشده اید. برای استفاده از تمامی امکانات باید در سایت ثبت نام و سپس وارد حساب خود شوید. |
| مطالب و اخبار مربوط به بهترین بازیکن جهان کریستیانو رونالدو زمان کنونی: ۳-۳-۱۳۹۱, ۰۹:۴۳ صبح |
||||||||
|
|
|
مطالب و اخبار مربوط به بهترین بازیکن جهان کریستیانو رونالدو
|
|
۱۵-۵-۱۳۹۰, ۰۳:۴۲ عصر
|
|||
|
|||
|
مطالب و اخبار مربوط به بهترین بازیکن جهان کریستیانو رونالدو
مطالب و اخبار مربوط به کریستیانو رونالدو رو اینجا ببینین.
![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
۱۵-۵-۱۳۹۰, ۰۹:۱۷ عصر
|
|||
|
|||
|
دانلود حرکات کریستیانو رونالدو برابر تیانجین تدا
Cristiano Ronaldo vs Tianjin Teda (Away) 2011-2012
| WMV | 3 mbps | 70 MB | 3:10 min | 688x384 | . ![]() Download Link:
منبع : ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
۲۳-۵-۱۳۹۰, ۰۱:۵۵ عصر
|
|||
|
|||
|
خنده کریستین به اشتباه خبرنگار
مرجع خبري رئال مادريد : یکی از خبرنگاران از کریستیانو در مورد هموطنش ، "کوسنترائو " می پرسد و پس از آن رونالدو به خاطر این اشتباه خبرنگار در تلفظ نام کوئنت رائو نمی تواند جلوی خنده اش را بگیرد .
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
۲۳-۵-۱۳۹۰, ۰۱:۵۷ عصر
|
|||
|
|||
|
تمام گلها و پاس گلهای کریستیانو رونالدو در بازی های پیش فصل
Cristiano Ronaldo Pre-Season 2012 Goals and Skills
![]()
|||
|
۲۴-۵-۱۳۹۰, ۰۲:۴۹ عصر
|
|||
|
|||
|
رونالدو: پنالتي بود،هيچ شکي نيست
رونالدو: پنالتي بود،هيچ شکي نيست
[color=#000]برخوردي که ميان ويکتور والدس و کريستيانو رونالدو درمحوطه جريمه بارسلونا رخ داد، شک و شبهات زيادي را به همراه داشت و به نظر مي رسيد که در اين صحنه داور مي بايست يک خطاي پنالتي به نفع رئال اعلام مي کرد که اين طور نبود. [/color] [color=#000] منبع :
ستاره پرتغالی با عصبانیت از عملکرد تیم داوری برنابئو را ترک کرد و در پایان دیدار یکشنبه شب برنابئو به خبرنگاران گفت:« پنالتی بود.»و بعد ابراز امیدواری که تیمش در دیدار برگشت سوپرکاپ که چهارشنبه در نوکمپ برگزار می شود، تیمش به جریان بازی برگشته و جام قهرمانی را مال خود کند:« مطمئنم که می توانیم در بارسلونا به جریان بازی برگردیم و بازی تهاجمی ای را ارائه دهیم.» طبق خبر منتشره در روزنامه مارکا،در سوی دیگر، ویکتور والدس، دیگر بازیکنی که در آن صحنه بحث برانگیز بود، برخوردی که با رونالدو داشت را پنالتی نمی داند:« چیز خاصی نبود. فقط رونالدو به بازوی من برخورد کرد و اصلا پنالتی نبود.» ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
۲۴-۵-۱۳۹۰, ۰۳:۰۰ عصر
|
|||
|
|||
|
دانلود بازی و حرکات کریستین رونالدو برابر بارسلونا
Cristiano Ronaldo Vs FC Barcelona Home.
Season 11-12. Spanish Super Cup 1st Leg. ![]() Download Link: ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
۲۷-۵-۱۳۹۰, ۰۷:۰۸ عصر
|
|||
|
|||
|
کریستیانو جای مسی را روی کاور PES گرفت
مرجع خبري رئال مادريد : سال به سال ، بازیهای ویدئویی به معیار جالب توجه تری برای سنجش محبوبیت بازیکنان فوتبال مبدل می شوند . حالا یکی از دو کمپانی محبوب بازیهای ویدئویی فوتبالی (فیفا و PES) ، تصمیم گرفته است که از کریستیانو رونالدو به جای مسی در کاور جلدهای نسخه های جدید خود استفاده کند .
پس از آن که ژابی ، بنزما و کاکا چهره های جدید فیفا 12 در کشورهای مختلف شدند حالا کریستیانو رونالدو ، کاور جدید بازی "Pro Evolution Soccer' شده و جای لیونل مسی را گرفته است . بازیکن پرتغالی در ورژن سال 2008 هم در کاور این بازی شرکت کونامی حضور داشت اما چند سالی بعد از آن ، مسی جایش را در این شرکت ژاپنی گرفت . اما دوباره بازیکن پرتغالی کاور جدید PES را به خود اختصاص داده است . جان مورفی ، مسئول بازاریابی این پروژه در اروپا گفت :" کریستیانو سریع و با مهارت است . حرکات و انرژی خاصی را به این بازی می افزاید و خوشحالیم که با او به توافق رسیدیم ." ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
۲۷-۵-۱۳۹۰, ۰۹:۱۳ عصر
|
|||
|
|||
|
عملکرد کریس رونالدو برابر بارسا در بازی برگشت
Cristiano Ronaldo vs Barcelona (Away) [Spanish Super Cup L2] 2011-2012
![]() | WMV | 3 mbps | 126 MB | 5:37 min | 624x352 | Download Link: || View Link: ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
۳۱-۵-۱۳۹۰, ۰۳:۰۲ عصر
|
|||
|
|||
|
دکو :" کریستیانو خیلی پخته تر شده است "
مرجع خبري رئال مادريد : دکو ، بازیکن برزیلی الاصل اسبق بارسلونا ، همچنان لیگ اسپانیا را دنبال می کند . او در مصاحبه با مجله دون بالون ، با وجود گذشته خود در بارسلونا ، به تمجید از دو هموطنش در رئال مادرد ، خوزه مورینیو و کریستیانو رونالدو پرداخت
هافبک پرتغالی گفت که تاثیر مورینیو روی دنیال فوتبال با توجه به موفقیت هایش "طبیعی " است .:" او مربی رئال مادرید است و پیش از این هم مربیگری اینتر میلان و چلسی بوده است . اگر همچنان مربی ویتوریا لیریا بود هیچ اتفاقی نمی افتاد . حرفهایش تاثیر زیادیی دارند چرا که هر جامی که می برد ، بزرگ تر می شود . " او که سابقه کار با مورینیو را دارد ادامه داد :" همیشه از گروه و بازیکنانش دفاع می کند و با آنها صادق است . احترامی که به بازیکن می گذارد باعث اعتماد بیشترش می شود . این راهی به سمت جلوست . بازیکن فوتبال دوست دارد که مورد احترام واقع شود و مشکلاتش در رختکن حل شود . با مورینیو این اتفاق محتمل می شود . " ملی پوش سابق تیم ملی پرتغال ، کریستیانو رونالدو را هم "یک هم تیمی شگفت انگیز " معرفی کرد و گفت :" او را خوب می شناسم . با من در تیم ملی بزرگ شده و حالا کاپیتان است . خیلی پخته تر شده و یک الگوی بزرگ است . او کمک های زیادی به تیم خواهد کرد " و البته از مقایسه اش با لئو مسی خود داری کرد :" هر کسی کار خود را انجام می دهد . همه دوست دارند که برنده باشند و در تیمهایشان خوب کار کنند . " سپس در مورد رئال مادرید این فصل گفت :" نظر دادن از بیرون مشکل است . رئال مادرید یک تیم فوق العاده با بازیکنان بزرگ است . نمی توان هافبک همچون ژآوی را پیدا کرد اما رئال مادرید امسال بهتر خواهد بود ." ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
۷-۶-۱۳۹۰, ۱۱:۱۸ صبح
|
|||
|
|||
|
رونالدو: بهخاطراين هتتريک ازهمه تيم ممنونم
رونالدو: بهخاطراين هتتريک ازهمه تيم ممنونم
[color=#000]مهاجم پرتغالي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا پس از پيروزي 6 بر صفر مقابل رئال ساراگوسا گفت: به خاطر اين هتتريک از همه تيم ممنونم. [/color] [color=#000] رونالدو: بهخاطراين هتتريک ازهمه تيم ممنونم کریستیانو رونالدو شب گذشته سهم بسزایی در پیروزی 6 بر صفر رئال مادرید مقابل رئال ساراگوسا داشت و هتتریک کرد. وی اظهار داشت: هتتریک من به خاطر همکاری تیم بود، ما خیلی خوب بازی کردیم و نتیجه این بازی خوب را هم گرفتیم. حریف ما نیز تیم خوبی بود اما هرگز نمی توانست برابر ما مقاومت کند. وی افزود: این یک شروع خوب بود و اطمینان دارم که در ادامه راه نیز مقتدرانه پیش خواهیم رفت. رونالدو درباره گلزنی کاکا گفت: کاکا یک مهره بسیار مهم برای تیم ما محسوب می شود و از این که او را خوشحال و با انگیزه دیدم بسیار خوشحالم. او میتواند به روزهای اوج بازگردد و رئال مادرید پیش از بازیکنانی مثل من به کاکا نیازمند است. [/color] [color=#000]مهاجم پرتغالي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا پس از پيروزي 6 بر صفر مقابل رئال ساراگوسا گفت: به خاطر اين هتتريک از همه تيم ممنونم. [/color] [color=#000] منبع :
کریستیانو رونالدو شب گذشته سهم بسزایی در پیروزی 6 بر صفر رئال مادرید مقابل رئال ساراگوسا داشت و هتتریک کرد. وی اظهار داشت: هتتریک من به خاطر همکاری تیم بود، ما خیلی خوب بازی کردیم و نتیجه این بازی خوب را هم گرفتیم. حریف ما نیز تیم خوبی بود اما هرگز نمی توانست برابر ما مقاومت کند. وی افزود: این یک شروع خوب بود و اطمینان دارم که در ادامه راه نیز مقتدرانه پیش خواهیم رفت. رونالدو درباره گلزنی کاکا گفت: کاکا یک مهره بسیار مهم برای تیم ما محسوب می شود و از این که او را خوشحال و با انگیزه دیدم بسیار خوشحالم. او میتواند به روزهای اوج بازگردد و رئال مادرید پیش از بازیکنانی مثل من به کاکا نیازمند است. [/color] ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
|
| موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
| مطالب و اخبار مربوط به رئال مادرید در فصل 2011-2012 | specialone | 60 | 4,413 |
۲-۱۱-۱۳۹۰ ۰۹:۰۵ عصر آخرین ارسال: specialone |
|
| تاپیک مطالب و اخبار مربوط به آقای خاص | specialone | 39 | 2,892 |
۲۲-۶-۱۳۹۰ ۰۲:۱۵ عصر آخرین ارسال: specialone |
|
| تاپیک مطالب و اخبار مربوط به بهترین دروازه بان جهان - ایکر کاسیاس | specialone | 3 | 424 |
۹-۶-۱۳۹۰ ۱۲:۲۵ عصر آخرین ارسال: specialone |
|
| رونالدو در آستانه سوپر جام اسپانيا | specialone | 0 | 313 |
۱۲-۵-۱۳۹۰ ۰۱:۴۲ عصر آخرین ارسال: specialone |
|
| آقاي خاص يكي ازبهترين مربيان جهان است | specialone | 0 | 208 |
۹-۵-۱۳۹۰ ۰۹:۲۱ صبح آخرین ارسال: specialone |
|
| توپ طلا ، هدف بعدی کریستیانو | specialone | 0 | 197 |
۲-۵-۱۳۹۰ ۰۳:۵۲ عصر آخرین ارسال: specialone |
|
| رونالدو مدير روابط عمومي رئال مادريد ميشود | specialone | 0 | 183 |
۲-۵-۱۳۹۰ ۰۲:۲۴ عصر آخرین ارسال: specialone |
|

مشاهده نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به یک دوست
نمایش آخرین ارسال این موضوع
اهدای بیشترین امتیاز به این موضوع
مشترک شدن در این موضوع

![[تصویر: 84087373708980429506.jpg]](http://up6.iranblog.com/images/84087373708980429506.jpg)

![[تصویر: image-E10D_4E3D1F84.jpg]](http://imagetitan.net/image-E10D_4E3D1F84.jpg)
![[تصویر: 45851168198925643212.jpg]](http://www.shiaupload.ir/images/45851168198925643212.jpg)
![[تصویر: 79641231919833949302.jpg]](http://myup.ir/images/79641231919833949302.jpg)
![[تصویر: image-77C4_4E4C54AE.jpg]](http://imagetitan.net/image-77C4_4E4C54AE.jpg)