|
|
|
اطلاعات سایت نشان میدهد که شما هنوز عضو نشده اید و یا هنوز به سایت وارد نشده اید. برای استفاده از تمامی امکانات باید در سایت ثبت نام و سپس وارد حساب خود شوید. |
| مطالب و اخبار مربوط به یوونتوس در فصل 2011-2012 زمان کنونی: ۳-۳-۱۳۹۱, ۰۹:۳۵ صبح |
||||||||
|
|
|
مطالب و اخبار مربوط به یوونتوس در فصل 2011-2012
|
|
۱۵-۵-۱۳۹۰, ۰۳:۲۱ عصر
|
|||
|
|||
|
مطالب و اخبار مربوط به یوونتوس در فصل 2011-2012
این تاپیک مخصوص هواداران یوونتوس و اخبار این تیم در فصل 2011-2012 است. مطالب تونو در مورد یوونتوس در این فصل تو این تاپیک بزارین.
![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
۲۵-۵-۱۳۹۰, ۰۳:۵۹ عصر
|
|||
|
|||
|
ووچينيچ: دژان گفت به يوونتوس برو
ووچينيچ: دژان گفت به يوونتوس برو
[color=#000]مهاجم مونتهنگرويي و جديد بيانکونري اعلام کرد هموطنش به وي گفته از رم به يووه برود. [/color] [color=#000]
به نقل از توتو اسپورت، ميرکو ووچينيچ که در فصل پيش مورد بيتوجهي قرار گرفته بود، به تازگي از رم جدا شده و به يوونتوس پيوسته است. وي با قراردادي 15 ميليون يورويي از جالوروسي جدا شد و به غول توريني پيوست تا جزيي از انقلاب اين تيم براي فصل آينده و بازگشت يووه به روزهاي اوج باشد. ووچينيچ در اينباره گفت: در نشريهها تعدادي مقاله در مورد حضورم در يوونتوس خواندم و اين درست زماني بود که ساويچويچ با من تماس گرفت. او در صحبتهايش به من گفت اگر شانسي براي پيوستن به يوونتوس دارم، بدون معطلي بايد بپذيرم زيرا براي حضور در ترکيب بيانکونري نبايد فکر کرد. يوونتوس، يوونتوس است. حرفهاي دژان ساويچويچ براي من ارزش زيادي داشت و توانست راه حضور من در تورين را نزديکتر کند. زماني که ووچينيچ در رم بازي ميکرد همواره ترديدهايي در مورد تواناييهايش در گلزني وجود داشت زيرا وي در 200 بازي براي جالوروسي تنها 63 گل به ثمر رسانده بود. ووچينيچ ادامه داد: در يک تيم مهم نيست که چه کسي گل ميزند. مهم اين است که با همکاري تيمي بتوان يک بازي را با پيروزي پشت سر گذاشت. فصل گذشته براي رم 10 گل به ثمر رساندم که نميتواند تعداد کمي باشد. [/color]![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
۱۰-۶-۱۳۹۰, ۰۲:۱۵ صبح
|
|||
|
|||
|
خبر رسمي: اليرو اليا به يوونتوس پيوست
خبر رسمي: اليرو اليا به يوونتوس پيوست
[color=#000]ستاره هلندي با امضاي قراردادي 9 ميليون يورويي به تورين منتقل شد. [/color] [color=#000]
سران باشگاه یوونتوس اعلام کردند که الیرو الیا، با قراردادی 9 میلیون یورویی از هامبورگ به یوونتوس پیوسته است و قراردادی 4 ساله را به امضا رسانده است. الیای 24 ساله عصر روز سه شنبه وارد تورین شد تا تستهای پزشکی اش را پشت سر بگذارد و چند ساعت قبل از پایان مهلت بازار نقل و انتقالات تابستانی، سران باشگاه تورین خبر این ستاره را اعلام کردند دربیانیه منتشره در وب سایت یوونتوس می خوانیم:« یوونتوس اعلام می کند که با سران باشگاه هامبورگ برسر انتقال الیرو الیا ، بازیکن هلندی به توافق رسیده است. قرارداد انتقال او با مبلغ 9 میلیون یورو نهایی شده است که 4 میلیون یوروی آن در زمان انتقال این بازیکن هلندی 2.5 میلیون یورو در روز 31 ژانویه سال 2012 و 2.5 میلیون یوروی دیگر در روز 31 ژانویه 2013 پرداخت خواهد شد.» در ادامه این بیانیه می خوانیم:« ارزش این خرید ممکن است به مبلغ 1 میلیون یوروی دیگر ، بنا به موفقیتهایی که این ستاره هلندی با یوو در طول دوران قراردادش کسب می کند افزایش یابد یوونتوس و این بازیکن هلندی قراردادی 4 ساله را به امضا رساندند.» الیا در صحبتهایی درمورد انتقالش به یووه گفت:« می خواهم به رشد ادامه دهم و الان باید در عرصه فوتبالی یک مرحله جلو بروم . امیدواریم که این اتفاق در یوونتوس رخ دهد. من اطلاعات زیادی درمورد یوونتوس دارم و آنها قهرمانی های فراوانی در لیگ ایتالیا و لیگهای اروپایی داشته اند. یوونتوس بزرگترین تیم ایتالیاست.» [/color]![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
|

مشاهده نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به یک دوست
نمایش آخرین ارسال این موضوع
اهدای بیشترین امتیاز به این موضوع
مشترک شدن در این موضوع

![[تصویر: 84087373708980429506.jpg]](http://up6.iranblog.com/images/84087373708980429506.jpg)