زیبافروم، تالارهای فری جار
  • سردر
  •    صفحه اصلی
  •    قرآن آنلاین
  •    بازی آنلاین
  •    جستجو
  •     آپلود سنتر عكس
  •    نقشه سایت
بسم الله الرحمن الرحيم ... وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ ... لاحَولَ وَ لا قوّةَ الا بالله {العلي العظيم} تَوَکّلتُ عليَ الحَيِّ الّذي لا يَمُوتُ وَ الحَمدُللهِ الّذي لَم يتّخِذ {صاحِبةً وَلا} وَلداً وَ لَم يَکُن لَه شَريکٌ فِي المُلکِ وَ لَم يَکُن لَهُ وَليٌ مِنَ الذُّلِّ وَ کَبِّرهُ تَکبيراً ... اَللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَ عَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَ في كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَ حافِظاً وَ قائِداً و َناصِراً وَ دَليلاً وَ عَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً وَ تُمَتِّعَهُ فيها طَويلاً

زمان کنونی: ۳-۳-۱۳۹۱, ۰۹:۲۲ صبح درود کاربر مهمان (ورود — ثبت نام)
اطلاعات نشان ميدهد که شما هنوز عضو اين انجمن نيستيد  ...و براي استفاده از امکانات انجمن بايد عضو شويد
 براي عضويت سريع  اينجا  کليک کنيد

با عضویت در زیبافروم، از بازی های آنلای سایت استفاده نمایید و همچنین در مباحث شرکت نمایید و بحث های مورد علاقه تان را ایجاد کنید.

>بستن اين پنجره<

سلام میهمان گرامی ، به زیبافروم، تالارهای فری جار خوش آمدید
اطلاعات سایت نشان میدهد که شما هنوز عضو نشده اید و یا هنوز به سایت وارد نشده اید.
برای استفاده از تمامی امکانات باید در سایت ثبت نام و سپس وارد حساب خود شوید.

زیبافروم، تالارهای فری جار / انجمن تخصصی فوتبال / فوتبال خارجی / هواداران تیم های اسپانیایی / رئال مادرید v
1 2 3 4 بعدی »
/ تاپیک مطالب و اخبار مربوط به آقای خاص

پایگاه اطلاع رسانی شهر هشت بندی وبلاگ اسلام شناسی

تاپیک مطالب و اخبار مربوط به آقای خاص
زمان کنونی: ۳-۳-۱۳۹۱, ۰۹:۲۲ صبح
مشاهده نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به یک دوست
نمایش آخرین ارسال این موضوع
اهدای بیشترین امتیاز به این موضوع
مشترک شدن در این موضوع
افزودن به: Mr. Wong افزودن به: Linkarena افزودن به: Digg افزودن به: Del.icio.us افزودن به: Facebook افزودن به: Furl افزودن به: Yahoo افزودن به: Spurl افزودن به: Google افزودن به: Blinklist افزودن به: Blogmarks افزودن به: Diigo Information
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: specialone
آخرین ارسال: specialone
پاسخ: 40
بازدید: 2890

صفحه ها (4): « قبلی 1 2 3 4
ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی | حالت خطی
تاپیک مطالب و اخبار مربوط به آقای خاص
۸-۶-۱۳۹۰, ۱۲:۰۹ عصر
ارسال: #31
specialone
  • پروفايل کاربر
  • ارسال ايميل
  • ارسال پيام شخصي
  • يافتن تمام ارسالها
آفلاین
مدیر ارشد انجمن
مدیران ارشد انجمن
اعتبار: 8
سپاس کرده: 22
93 بار سپاس شده در 66 ارسال
سونی اندرسون :" مورینیو برای فوتبال اسپانیا مفید است "
مرجع خبري رئال مادريد : سونی اندرسون ، مهاجم برزیلی اسبق بارسلونا و ویارئال ، روز دوشنبه در مورد خوزه مورینیو ، مربی رئال مادرید و رفتارهایش درون و بیرون زمین صحبت کرد و گفت که "او شویی ارائه می دهد که به فوتبال ضرری نمی زند . " و افزود که رئال مادرید ، امسال "کامل تر " است . هر چند که اعتقاد دارد که بارسلونا ، حریف اصلی آنها ، "اگر تمام بازیکنانش را داشته باشد ، تیم بزرگی خواهد بود . "
او در مصاحبه با یورو اسپورت گفت :" فکر نمی کنم که مورینیو ، ضرری به فوتبال بزند . به رئال مادرید آمده تا جام ها را ببرد و این کار را هم انجام داده است . او برای فوتبال اسپانیا و باشگاهش مفید است . مورینیو می خواهد صحبت کند ، چه درون و چه بیرون زمین ، نمایش ارائه دهد که فکر نمی کنم که بد باشد ، هر چند که برداشت های متفاوتی می شود . "
وی افزود که رئال مادرید "امسال کامل تر است " در حالی که تیم سابقش ، به رقابت ادامه خواهد داد :" اگر مدافعان خود را به طور کامل باز یابند ، شکست دادنشان سخت ترین کار مشکل است."
در مورد کریم بنزما هم گفت :" او جای زیادی برای پیشرفت دارد ، بیشتر از ویا . امسال ، بهترین سال بنزما خواهد بود ."

[تصویر: 84087373708980429506.jpg]

منتظر من در زمین های فوتبال باشید...
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط:
تبليغات:

مهدی وب
وبسایت شخصی مهدی کمالی
دایرکتوری
دایرکتوری سایت های ایرانی
وبلاگی برای همه
در وبلاگ ما گلچينی از بهترین های وب را خواهید یافت.
پایگاه تبادل تجارب ایرانیان
محفل گفتگوی ایرانیان در زمینه های گوناگون
FreeJar.ir
...::دنیای جاوای رایگان::... دانلود کتاب و برنامه موبایل با لینک مستقیم
بانک مقالات فارسی
200 مقاله تاکنون ثبت شده است

۹-۶-۱۳۹۰, ۱۲:۰۸ عصر
ارسال: #32
specialone
  • پروفايل کاربر
  • ارسال ايميل
  • ارسال پيام شخصي
  • يافتن تمام ارسالها
آفلاین
مدیر ارشد انجمن
مدیران ارشد انجمن
حمايت اشنايدر از مورينيو
حمايت اشنايدر از مورينيو
[color=#000]هافبک هلندي اينتر از سرمربي پيشين خود حمايت کرد و گفت اين انتقادات تندي که از او مي شود به حق نيست. [/color]
[تصویر: 00032444.jpg]
[color=#000]
وسلی اشنایدر هافبک هلندی اینتر معتقد است انتقادات تندی که از ژوزه مورینیو سرمربی رئال مادرید در چند روز اخیر صورت گرفته عادلانه نیست.
مورینیو که در دیدار برگشت سوپرکاپ اسپانیا مقابل بارسلونا که با پیروزی بارسا همراه بود انگشتش را در چشم تیتو ویلانوا مربی بارسلونا کرد به تیتر یک روزنامه ها تبدیل شد و ممکن است تا یک سال با محرومیت مواجه شود.
اشنایدر می گوید:" انسان هایی مثل مورینیو باید تقدیر شوند. او انسان فوق العاده ایست. می دانم نظر عامه مردم در مورد او چیست اما این انتقادات شدید از او عادلانه نیست. تا وقتی با او به صورت روزمره برخورد نداشته باشد شخصیت او را درک نمی کنید."
"من او را به خوبی می شناسم و مطمئنم اکنون حس پشیمانی از کاری که در دیدار مقابل بارسا کرد در او وجود دارد اما می دانم هرگز آن را بیان نخواهد کرد. مطمئنم که او این موضوع را فهمیده که در آن بازی کمی زیاده روی کرده است."
اشنایدر یکی از مهره های کلیدی اینتر در زمان مورینیو بود که سری آ، کوپا ایتالیا و لیگ قهرمانان اروپا را فتح کرد.
[/color]
منبع :

برای مشاهده ی لینک ها باید عضو زیبافروم باشید,اگر عضو نیستید اینجا را کلیک کنید. و پس از عضویت از تمام امكانات سايت(دانلود فايل ها، شركت در بحث ها و ...) به رايگان بهره مند شويد.

سپاس شده توسط:
۱۵-۶-۱۳۹۰, ۰۱:۲۵ عصر
ارسال: #33
specialone
  • پروفايل کاربر
  • ارسال ايميل
  • ارسال پيام شخصي
  • يافتن تمام ارسالها
آفلاین
مدیر ارشد انجمن
مدیران ارشد انجمن
مورینیو مطمئن است رابطه کاروالیو و په په خوب است
مرجع خبری رئال مادرید:خوزه مورینیو مطمئن است مشکلی بین دو مدافع رئال مادرید وجود ندارد.او در مصاحبه با مارکا اعلام کرده که مشکل کاروالیو با په په نبوده است که به ضرر رئال مادرید باشد،بلکه مشکل اصلی بنتو بوده است که ربطی به باشگاه ندارد.

البته مورینیو از اینکه کاروالیو بخش بیشتری از زمانش را به رئال مادرید اختصاص خواهد داد ابراز خشنودی کرد.
[url=http://real-madrid.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=14392:1390-06-14-11-18-04&catid=36:-&Itemid=8][/url]

سپاس شده توسط:
تبليغات:

مهدی وب
وبسایت شخصی مهدی کمالی
دایرکتوری
وبلاگی برای همه
FreeJar.ir
بانک مقالات فارسی

۱۵-۶-۱۳۹۰, ۰۱:۲۶ عصر
ارسال: #34
specialone
  • پروفايل کاربر
  • ارسال ايميل
  • ارسال پيام شخصي
  • يافتن تمام ارسالها
آفلاین
مدیر ارشد انجمن
مدیران ارشد انجمن
تماس مورینیو با بنتو برای وساطت در مورد کاروالیو
مرجع خبري رئال مادريد :خوزه مورینیو ، مربی رئال مادرید تلاش کرد تا درگیری رسانه ای میان ریکاردو کاروالیو و پائولو بنتو را کاهش دهد و به همین علت با مربی تیم ملی پرتغال در تماسی تلفنی صحبت کرد .
به گزارش روزنامه پرتغالی کوریره دا مانیا ، خوزه مورینیو تماسی با پائولو بنتو داشته است . مربی رئال مادرید از بنتو خواسته که پس از اتفاقات اخیر ، این مدافع را دچار محرومیت نکند و به همین علت بوده که بنتو هم با این تصمیم موافقت کرده است .
طبیعتا تنبیه احتمالی می توانست برای مورینیو و رئال مادرید خیلی مشکل ساز شود چرا که ممکن بود کاروالیو سه ماه از رقابت های اروپایی محروم شود . شرایطی که به نظر می رسد حالا توسط مورینیو کاملا کنترل شده است

سپاس شده توسط:
۱۷-۶-۱۳۹۰, ۰۸:۱۰ عصر
ارسال: #35
specialone
  • پروفايل کاربر
  • ارسال ايميل
  • ارسال پيام شخصي
  • يافتن تمام ارسالها
آفلاین
مدیر ارشد انجمن
مدیران ارشد انجمن
اشنايدر: مورينيو بهترين مربي دنيا است
اشنايدر: مورينيو بهترين مربي دنيا است
[color=#000]هافبک هلندي اينتر از فدراسيون فوتبال هلند خواست بعد از تمام شدن مدت قرارداد برت فن مارويک، ژوزه مورينيو را به عنوان سرمربي جديد تيم ملي اين کشور انتخاب کنند [/color]
[تصویر: 00008037.jpg]وسلی اشنایدر، هافبک هلندی اینتر، از فدراسیون فوتبال هلند خواست بعد از تمام شدن مدت قرارداد برت فن مارویک، ژوزه مورینیو را به عنوان سرمربی جدید تیم ملی این کشور انتخاب کنند.

فن مارویک که تا پایان یورو 2012 با فدراسیون فوتبال هلند قرارداد دارد، اخیرا برای به عهده گرفتن هدایت یک تیم باشگاهی خارجی اظهار تمایل کرد.

اشنایدر در گفتگو با خبرنگاران گفت:" اگر هلندی ها می خواهند بهترین مربی جهان را داشته باشند، باید مورینیو را به خدمت بگیرند. او کسی است که می تواند همه تیم را راضی نگه دارد. نه تنها بازیکنان ثابت از کار کردن با او لذت می برند، بلکه بازیکنان ذخیره هم کار کردن با او را دوست دارند.

برای من، او همیشه بهترین است. من هرگز ندیدم بازیکنی در مورد او بد صحبت کند. احساس می کنم روزی دوباره با او کار خواهم کرد."

اشنایدر در تنها فصلی که تحت هدایت مورینیو در اینتر بازی کرد، توانست قهرمانی در سری آ، کوپا ایتالیا و چمپیونزلیگ را تجربه کند.

سپاس شده توسط:
تبليغات:

مهدی وب
وبسایت شخصی مهدی کمالی
دایرکتوری
وبلاگی برای همه
FreeJar.ir
بانک مقالات فارسی

۱۹-۶-۱۳۹۰, ۱۱:۵۴ صبح
ارسال: #36
specialone
  • پروفايل کاربر
  • ارسال ايميل
  • ارسال پيام شخصي
  • يافتن تمام ارسالها
آفلاین
مدیر ارشد انجمن
مدیران ارشد انجمن
مورينيو: رئال مادريد بزرگترين باشگاه جهان است
مورينيو: رئال مادريد بزرگترين باشگاه جهان است
[color=#000]سرمربي پرتغالي رئال مادريد معتقد است اين باشگاه بزرگترين باشگاه جهان است
[/color]
[تصویر: 00017792.jpg]
[color=#000]
مورینیو سرمربی پرتغالی رئال مادرید معتقد است این باشگاه اسپانیایی بزرگترین باشگاه جهان در طول تاریخ فوتبال است.
مورینیو در گفتگو با مارکا گفت:" طبیعی است که ما به دنبال اهداف بزرگ باشیم، بالاخره ما رئال مادرید هستیم. مردم هرچه می خواهند بگویند اما رئال مادرید بهترین باشگاه جهان است و بهترین باشگاه تاریخ فوتبال است."
مورینیو در مورد به خدمت گرفتن نیمار ستاره برزیلی سانتوس گفت:" تا مهلت نقل و انتقالات زمستانی مدت زیادی باقی است و من هم از آینده خبر ندارم. باید ببینیم چه اتفاقاتی می افتد."
مورینیو در مورد دیدار تیمش مقابل ختافه هم گفت:" بازی خوبی مقابل ختافه به نمایش می گذاریم، امیدوار در دیدار لیگ قهرمانان هم که سه شنبه خواهد بود عملکرد خوبی داشته باشیم."
[/color]

سپاس شده توسط:
۱۹-۶-۱۳۹۰, ۰۱:۲۰ عصر
ارسال: #37
specialone
  • پروفايل کاربر
  • ارسال ايميل
  • ارسال پيام شخصي
  • يافتن تمام ارسالها
آفلاین
مدیر ارشد انجمن
مدیران ارشد انجمن
مورینیو و مصون نگه داشتن تیمش از مطبوعات
مرجع خبري رئال مادريد : خوزه مورینیو ، مربی پرتغالی رئال مادرید ، اعتقاد دارد که تیم برای رسیدن به اهدافش در این فصل ، باید برنامه های ویژه ای را پیگیری کند . به همین علت نمی خواهد که کسی کارش را مختل کند و تصمیم گرفته که تیم را تا حدودی ایزوله کند . خانواده ها و دوستان بازیکنان را از اردوهای تیمی دور کرده تا تیم تنها سفر کند و مطبوعات هم دور بمانند .به گزارش الکونفیدنشال ، مورینیو می خواهد که در رئال مادرید در این فصل به همه چیز برسد و در این راه ، از چیزی فروگذار نمی کند . مربی پرتغالی گفته که فصل گذشته بهترین فصل تیمهایش بوده است و حالا می خواهد که با تغییراتی ، برای بهتر شدن این تیم تلاش کند .
حالا مورینیو تصمیم گرفته که تیمش را از رسانه ها دور نگه دارد و نگذارد که اخبار به بیرون درز کند . او نمی خواهد که حاشیه ها ، سد راه تیمش شود و می خواهد همه چیز تحت کنترل باشد .

سپاس شده توسط:
تبليغات:

مهدی وب
وبسایت شخصی مهدی کمالی
دایرکتوری
وبلاگی برای همه
FreeJar.ir
بانک مقالات فارسی

۱۹-۶-۱۳۹۰, ۰۱:۲۱ عصر
ارسال: #38
specialone
  • پروفايل کاربر
  • ارسال ايميل
  • ارسال پيام شخصي
  • يافتن تمام ارسالها
آفلاین
مدیر ارشد انجمن
مدیران ارشد انجمن
مورینیو :" هر چه می خواهند بگویند ، باز هم رئال مادرید بهترین باشگاه جهان است "
مرجع خبري رئال مادريد : خوزه مورینیو در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی فردا برابر ختافه در برنابئو گفت :" نمی توانم تقدیر ، مصدومیت ها و مشکلاتی که بین حالا تا 31 ژانویه پیش می آید را کنترل کنم اما دوست ندارم که خرید دیگری هم داشته باشم چرا که آن ، به معنی مشکلات و مصدومیت هاست . این یک ترکیب کامل و صحیح برای حال و آینده است . " مورینیو همچنین از پاسخ دادن در مورد مسئله نیمار خودداری کرد :" این مسئله ایست که ارتباطی به من ندارد . دوست ندارم در مورد بازیکنان دیگر باشگاه ها صحبت کنم . "
مورینیو همچنین در پاسخ به پرسشی در مورد خرید آلتین توپ مصدوم گفت :" یک مدیر ، قرار نیست پزشک هم باشد . این مسئولیت من نیست ، بلکه به کادر پزشکی مربوط است . این یک تجارت خوب است که بازیکنی که قراردادش تمام شده را با قیمت رایگان بخری . درست است که چند ماهی مصدوم است اما این تصمیم وجود دارد که بالاخره به خودش بیاید و سه یا چهار سال دیگر قرارداد داشته باشد ، این چیزی است که من مسئولش هستم . "
در این باره که پدرو لئون فردا به علت قراردادش حق بازی ندارد نیز گفت :" پدرو لئون به این علت بازی نمی کند که خود ختافه موافقت کرده است . طبعیتا در هر قردرادی بند ها و اهداف متفاوتی گنجانده می شود . آن اشخاصی که در این زمینه نقش دارند ، مدیر عامل و خوزه آنخل سانچز هستند که توانایی شگفت انگیزی دارند ، آنها افراد باهوشی هستند . "
همچنین به تمجید از ابعاد تاریخی باشگاه رئال مادرید پرداخت :" این طبیعی است که جاه طلبی ما بالا باشد و اهداف بزرگی برای خود تعیین کرده باشیم . ما از رئال مادرید صحبت می کنیم ، هر چه بگویند ، ما با فاصله ، بهترین باشگاه تاریخ فوتبال هستیم ، یا به طور واقع بینانه تر ، بهترین باشگاه حهان . "
سپس در مورد توجه به بازیکنان جوان گفت :" بیست بازیکن آکادمی از زمانی که 14 ماه پیش به این تیم آمدم در جمع اصلی ها مورد استفاده قرار گرفتند و بیش از 40 تا از آنها با ما تمرین کردند . نه تنها انزو ، پسر زیدان ، بلکه خسه ، پسر رودریگز و ناچو ، پسر فرناندز هم با ما تمرین کردند . "
در مورد شرایط هیگوائین که دو گل به نیجریه زد نیز گفت :" من دو مهاجم خیلی خوب دارم که به آنها اطمینان دارم و به همین خاطر در تابستان ، خرید دیگری در خط حمله نداشتم . طبیعتا هر دوی آنها می توانند در ترکیب اصلی باشند اما نظری در این باره نمی دهم که او نزدیک تر یا دورتر از بنزماست . "
در این باره که رئال مادرید و بارسلونا نسبت به دیگر تیمهای لالیگا فاصله زیادی دارد یا خیر گفت :" بارسا را نمی دانم اما رئال مادرید تیمی است که همه تیمها می توانند مقابلش بایستند . در مورد کلمه "جا خوش کردن "؟ نمی دانم ، من مربی هستم نه مدیر عامل . "
سپس در مورد بازی شنبه نیز گفت :" این واقعیت که حالا بازیها سه شنبه برگزار می شود ، یک کمک خوب به باشگاه هاست . برای بازی با ختافه کاملا آماده خواهیم بود . حتی هیگوائین و دی ماریا هم زمانی برای ریکاوری داشتند . درست است که زیاد گروهی تمرین نکردیم اما بازیکنان آماده هستند . البته حریف ما با آسودگی بیشتری تمرین کرده است ، امیدواریم که خوب بازی کنیم و بتوانیم هواداران را راضی کنیم . " اما فاش نکرد که برابر ختافه ، ترکیب بازی با ساراگوسا را تکرار خواهد کرد یا خیر.
در پاسخ به این پرسش که منظورش از جمله "برخی افراد در تاریکی هنرنمایی می کنند " در مصاحبه با خبرگزاری لوسا چه کسی بوده است نیز گفت :" من فقط چیزی را گفتم که خودم انجام نمی دهم ."
در پاسخ به پرسش یک خبرنگار پرتغالی در مورد روابط په په و کاروالیو گفت :" پرتغال ، مسائل مهمتری برای صحبت کردن دارد و این پرونده دیگر مرده و دفن شده است ."
در این باره که آیا شایسته گرفتن مدال از اتحادیه مادرید است خیر ، با توجه به آن که پارلمان کاتالونیا به جوزپ گواردیولا مدال داده است نیز گفت :" مرا می خندانید . "

سپاس شده توسط:
۲۰-۶-۱۳۹۰, ۱۰:۰۸ صبح
ارسال: #39
specialone
  • پروفايل کاربر
  • ارسال ايميل
  • ارسال پيام شخصي
  • يافتن تمام ارسالها
آفلاین
مدیر ارشد انجمن
مدیران ارشد انجمن
مورينيو: فكر مي كنم شايسته پيروزي بوديم
مورينيو: فكر مي كنم شايسته پيروزي بوديم
[color=#000]خوزه مورينيو سرمربي رئال مادريد اذعان کرد که اعلام خطاي پنالتي درجريان درگيري رونالدو با بازيکنان ختافه اشتباه بوده است.
[/color]
[تصویر: 00007841.jpg]
[color=#000]
ديدار رئال مادريد و ختافه که شب گذشته انجام شد با نتيجه چهار بر دو به سود رئال مادريد پايان يافت.
سفيدپوشان رئال مادريد در نيمه دوم پس از خطايي که روي رونالدو انجام شد يک ضربه پنالتي حياتي دريافت کردند، هرچند که مربي از بازيکن خود دفاع مي کند و او را در شيرجه رفتن روي زمين و تمارض مقصر نمي داند.
مورينيو که به نظر مي رسد سخنانش پيامي براي بارسلونا بود، گفت:اين خطا، پنالتي نبود ولي کريستيانو مانند برخي از بازيکنان روي زمين شيرجه نمي رود.
ليونل مسي در ديدار با رئال سوسيداد خود را به زمين انداخت و تلاش کرد داور اين ديدار را براي اعلام ضربه پنالتي فريب دهد.
به رغم بحث هايي که درباره اين پنالتي وجود دارد، مورينيو فراموش نکرد که از اعتبار حريف نيز تقدير کند و گفت مادريدي ها به سختي تلاش کردند تا بتوانند سه امتياز بازي با ختافه را بگيرند.
سرمربي پرتغالي افزود: آنها بسيار خوب بازي کردند ولي ما چنين نکرديم. بعد از پنالتي ما بهتر بوديم و فکر مي کنم شايسته پيروزي بوديم.
[/color]

سپاس شده توسط:
تبليغات:

مهدی وب
وبسایت شخصی مهدی کمالی
دایرکتوری
وبلاگی برای همه
FreeJar.ir
بانک مقالات فارسی

۲۲-۶-۱۳۹۰, ۰۲:۱۵ عصر
ارسال: #40
specialone
  • پروفايل کاربر
  • ارسال ايميل
  • ارسال پيام شخصي
  • يافتن تمام ارسالها
آفلاین
مدیر ارشد انجمن
مدیران ارشد انجمن
مارادونا: مورينيو بهترين مربي جهان است
مارادونا: مورينيو بهترين مربي جهان است
[color=#000]اسطوره فوتبال آرژانتين ژوزه مورينيو سرمربي رئال مادريد را بهترين مربي جهان مي‌داند.

[/color]
[تصویر: 00032833.jpg]
[color=#000]
ديگو مارادونا سرمربي الوصل امارات در نشستي خبري که از وي درباره ژوزه مورينيو سرمربي رئال مادريد سوال شد، گفت: رابطه صميمي با مورينيو دارم اما چيزي از وي ياد نگرفته‌ام. البته بايد به اين مساله اشاره کنم هر کسي که بازي‌هاي رئال مادريد را دنبال مي‌کند بايد از او ياد بگيرد.
مارادونا در دوران سرمربيگري خود هيچ جامي را به دست نياورده. اين در حالي است که مورينيو در چهار تيمي که مربيگري کرده 18 جام به دست آورده است.
اسطوره فوتبال آرژانتين افزود: مورينيو بهترين مربي فوتبال دنيا است. در تمام ديدارهاي رئال مادريد دستاوردهايي به چشم مي خورد که اين مساله را به خوبي اثبات مي‌کند. تفاوت او با ديگران زياد نيست اما در هر حال او بهترين مربي است.
مارادونا همچنين درباره آگرو هم گفت: او در موقعيتي است که شايستگي آن را دارد. آگروه به تيمي احتياج داشت که بستر لازم براي حضور و درخشش در ليگ قهرمانان اروپا و ديگر رقابت‌هاي مهم را فراهم کند. خوشبختانه در حال حاضر اين شرايط براي او فراهم شده است و او در تيم منچسترسيتي خوب مي‌درخشد. آگرو در چهار بازي که در ترکيب منچستر سيتي به ميدان رفته شش گل به ثمر رسانده است.
[/color]

سپاس شده توسط:
« قدیمی تر | جدید تر »
صفحه ها (4): « قبلی 1 2 3 4
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  مطالب و اخبار مربوط به رئال مادرید در فصل 2011-2012 specialone 60 4,413 ۲-۱۱-۱۳۹۰ ۰۹:۰۵ عصر
  مطالب و اخبار مربوط به بهترین بازیکن جهان کریستیانو رونالدو specialone 16 1,538 ۱۸-۶-۱۳۹۰ ۰۹:۲۸ عصر
  تاپیک مطالب و اخبار مربوط به بهترین دروازه بان جهان - ایکر کاسیاس specialone 3 424 ۹-۶-۱۳۹۰ ۱۲:۲۵ عصر

• مشاهده نسخه قابل چاپ
  • ارسال این موضوع به یک دوست
  • مشترک شدن در این موضوع
پرش به انجمن:

تماس با ما | تالارهای فری جار | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS

کلیه حقوق برای زیبافروم و مالکان آن محفوظ است، اما نقل مطالب با ذکر منبع اشکال ندارد.
زیبافروم محملی برای تبادل افکار و اندیشه ها، شامل انجمن های علمی، آموزشی و ادبی متنوع.
Pharmaboard Plugins, Persian Translation by MyBBIran.com - Ver 3.4