زیبافروم، تالارهای فری جار
  • سردر
  •    صفحه اصلی
  •    قرآن آنلاین
  •    بازی آنلاین
  •    جستجو
  •     آپلود سنتر عكس
  •    نقشه سایت
بسم الله الرحمن الرحيم ... وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ ... لاحَولَ وَ لا قوّةَ الا بالله {العلي العظيم} تَوَکّلتُ عليَ الحَيِّ الّذي لا يَمُوتُ وَ الحَمدُللهِ الّذي لَم يتّخِذ {صاحِبةً وَلا} وَلداً وَ لَم يَکُن لَه شَريکٌ فِي المُلکِ وَ لَم يَکُن لَهُ وَليٌ مِنَ الذُّلِّ وَ کَبِّرهُ تَکبيراً ... اَللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَ عَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَ في كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَ حافِظاً وَ قائِداً و َناصِراً وَ دَليلاً وَ عَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً وَ تُمَتِّعَهُ فيها طَويلاً

زمان کنونی: ۳-۳-۱۳۹۱, ۰۹:۲۳ صبح درود کاربر مهمان (ورود — ثبت نام)
اطلاعات نشان ميدهد که شما هنوز عضو اين انجمن نيستيد  ...و براي استفاده از امکانات انجمن بايد عضو شويد
 براي عضويت سريع  اينجا  کليک کنيد

با عضویت در زیبافروم، از بازی های آنلای سایت استفاده نمایید و همچنین در مباحث شرکت نمایید و بحث های مورد علاقه تان را ایجاد کنید.

>بستن اين پنجره<

سلام میهمان گرامی ، به زیبافروم، تالارهای فری جار خوش آمدید
اطلاعات سایت نشان میدهد که شما هنوز عضو نشده اید و یا هنوز به سایت وارد نشده اید.
برای استفاده از تمامی امکانات باید در سایت ثبت نام و سپس وارد حساب خود شوید.

زیبافروم، تالارهای فری جار / انجمن تخصصی فوتبال / فوتبال خارجی / هواداران تیم های اسپانیایی / رئال مادرید v
1 2 3 4 بعدی »
/ تاپیک مطالب و اخبار مربوط به آقای خاص

پایگاه اطلاع رسانی شهر هشت بندی وبلاگ اسلام شناسی

تاپیک مطالب و اخبار مربوط به آقای خاص
زمان کنونی: ۳-۳-۱۳۹۱, ۰۹:۲۳ صبح
مشاهده نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به یک دوست
نمایش آخرین ارسال این موضوع
اهدای بیشترین امتیاز به این موضوع
مشترک شدن در این موضوع
افزودن به: Mr. Wong افزودن به: Linkarena افزودن به: Digg افزودن به: Del.icio.us افزودن به: Facebook افزودن به: Furl افزودن به: Yahoo افزودن به: Spurl افزودن به: Google افزودن به: Blinklist افزودن به: Blogmarks افزودن به: Diigo Information
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان
نویسنده: specialone
آخرین ارسال: specialone
پاسخ: 40
بازدید: 2892

صفحه ها (4): 1 2 3 4 بعدی »
ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی | حالت خطی
۱۵-۵-۱۳۹۰, ۱۲:۲۳ عصر
ارسال: #1
specialone
  • پروفايل کاربر
  • ارسال ايميل
  • ارسال پيام شخصي
  • يافتن تمام ارسالها
آفلاین
مدیر ارشد انجمن
مدیران ارشد انجمن
اعتبار: 8
سپاس کرده: 22
93 بار سپاس شده در 66 ارسال
سلام تو این تاپیک فقط مطالب مربوط به بهترین مربی جهان یعنی خوزه مورینیو رو قرار بدین.
مرسی
[تصویر: 20110710153137_mourinho_11442t.jpg]

[تصویر: 84087373708980429506.jpg]

منتظر من در زمین های فوتبال باشید...
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط:
تبليغات:

مهدی وب
وبسایت شخصی مهدی کمالی
دایرکتوری
دایرکتوری سایت های ایرانی
وبلاگی برای همه
در وبلاگ ما گلچينی از بهترین های وب را خواهید یافت.
پایگاه تبادل تجارب ایرانیان
محفل گفتگوی ایرانیان در زمینه های گوناگون
FreeJar.ir
...::دنیای جاوای رایگان::... دانلود کتاب و برنامه موبایل با لینک مستقیم
بانک مقالات فارسی
200 مقاله تاکنون ثبت شده است

۲۵-۵-۱۳۹۰, ۰۳:۳۳ عصر
ارسال: #2
specialone
  • پروفايل کاربر
  • ارسال ايميل
  • ارسال پيام شخصي
  • يافتن تمام ارسالها
آفلاین
مدیر ارشد انجمن
مدیران ارشد انجمن
مورينيو: به بازي خوب كوئنترائو اميدوار شدم
مورينيو: به بازي خوب كوئنترائو اميدوار شدم
[color=#000]سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا با اشاره به عملکرد تامل برانگيز دي‌ماريا، مهاجم آرژانتيني، گفت: به بازي خوب کوئنترائو اميدوار شدم.
[/color]
[تصویر: 00009305.jpg]
[color=#000]
به نقل از آس اسپانيا، خوزه مورينيو که تساوي 2 بر 2 تيمش برابر بارسلونا را خوب و قابل قبول توصيف کرده يک روز پس از سکوت مطبوعاتي خود تصريح کرد: دي‌ماريا بازيکن خوبي است و نمي‌خواهم با حرف‌هايم او را به دردسر بيندازم يا روحيه او را تضعيف کنم، اما حقيقت اين است که در بازي اخير آن طور که من مي خواستم نبود، کوئنترائو جاي او را اشغال کرد و تيم همان تيمي شد که من انتظار داشتم. او بازي بسيار خوبي را ارائه کرد و شايد در بازي برگشت در تيم اصلي من باشد.
وي ادامه داد: درباره داوري هيچ حرفي نمي‌زنم، نه تنها در لاليگا بلکه در بازي‌هاي اروپايي نيز ديگر هيچ حرفي از داوري نمي‌زنم، اين شايد طبيعت فوتبال جهان است که همزمان با رشد بازيکنان و مربيان، شاهد افت داوري در آن باشيم. همه شاهد پنالتي بسيار واضحي که از سوي داور ديده نشد بوديم، ما در نيوکمپ مقابل خود سيزده بازيکن مي‌بينيم که عبارتند از بازيکنان بارسلونا، هواداران اين تيم و داور اين بازي.
جدال برگشت تيم‌هاي بارسلونا و رئال مادريد در سوپرجام اسپانيا در نيوکمپ و 30 دقيقه بامداد پنج شنبه برگزار مي‌شود.
[/color]
منبع :

برای مشاهده ی لینک ها باید عضو زیبافروم باشید,اگر عضو نیستید اینجا را کلیک کنید. و پس از عضویت از تمام امكانات سايت(دانلود فايل ها، شركت در بحث ها و ...) به رايگان بهره مند شويد.

سپاس شده توسط:
۲۶-۵-۱۳۹۰, ۰۳:۵۱ عصر
ارسال: #3
specialone
  • پروفايل کاربر
  • ارسال ايميل
  • ارسال پيام شخصي
  • يافتن تمام ارسالها
آفلاین
مدیر ارشد انجمن
مدیران ارشد انجمن
مورینیو برای جلوگیری از جنجال ، دیروز در کنفرانس مطبوعاتی شرکت نکرد
مرجع خبري رئال مادريد : آیتور کارانکا ، دیروز به عنوان نماینده کادر فنی رئال مادرید در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی امشب صحبت کرد .
مورینیو دیروز پاسخگوی سوالات خبرنگاران نبود ، چرا که همچون بعد از بازی یکشنبه ، نمی توانست فضا را جنجال آمیز کند . کمک مربی رئال پس از تساوی 2-2 در برنابئو گفته بود :" من حضار شدم چرا که این ساز و کار اتخاذ شده از سوی کادر فنی است . " پارسال هم کارانکا در کنفرانس های مطبوغاتی متفاوت برابر لوانته ، سویا ، اتلتیک ، اوسر ، اسپانیول ، گیخون ، ختافه ، ویارئال و آلمریا حاضر شده بود . همچنین برابر بارسا هم در بازی لیگ قبلی و چمپیونزلیگ در نیوکمپ . این ساختار کاری در این فصل ، احتمالا رایج تر خواهد شد .
"کسی نمی تواند مرا ساکت کند " یا " یاد گرفته ام که حقیقت را گویم " برخی از جملات قابل توجه مربی پرتغالی در شنبه گذشته پیش از پنجمین الکلاسیکوی فصل بودند . حاصل رالی الکلاسیکوهای فصل قبل ، محرومیت مورینیو بود و حالا و و باشگاه تصمیم گرفته اند که از جنجال های کنفرانس های مطبوعاتی بکاهند .

سپاس شده توسط:
تبليغات:

مهدی وب
وبسایت شخصی مهدی کمالی
دایرکتوری
وبلاگی برای همه
FreeJar.ir
بانک مقالات فارسی

۲۷-۵-۱۳۹۰, ۰۶:۳۷ عصر
ارسال: #4
specialone
  • پروفايل کاربر
  • ارسال ايميل
  • ارسال پيام شخصي
  • يافتن تمام ارسالها
آفلاین
مدیر ارشد انجمن
مدیران ارشد انجمن
مورينيو: در مورد بازي چيزي براي پنهان کردن ندارم
مورينيو: در مورد بازي چيزي براي پنهان کردن ندارم
[color=#000]مربي پرتغالي از آنچه ميان او و تيتو ويلانووا گذشت مي گويد [/color]
[تصویر: 00007035.jpg]
[color=#000]
مورینیو با جدیت و قاطعیت تمام پاسخ سوالات خبرنگاران را می داد:« ما دو بازی خیلی خوب و کاملی را ارائه داد.من از روند رشد و پیشرفت و عملکرد تیمم واقعا راضی هستم. ما بازی تماشایی و خوبی را ارائه کردیم و نمی توانم هیچ چیز دیگری بگویم. ما برای بازی کردن به بارسلونا آمده بودیم ولی از دقیقه اول نیمه دوم ،دیگر ازتوپ جمع کن ها خبری نبود.رفتاری مثل رفتار تیمهای کوچک که در شرایط سخت و بد قرار می گیرند.این یک انتقاد نیست، بلکه اتفاقی است که رخ داده.»
آقای خاص درمورد بازی خشن په په ومارسلو در زمین مسابقه هم صحبت کرد و به دفاع از عملکرد شاگردانش پرداخت. مورینیو در صحبتهایش وقوع برخورد میان او و تیتو و وارد کردن انگشتش در چشم دستیار گواردیولا را تکذیب کرد و البته در صحبتهایش با تحریف اسم ویلانوا گفت:«په په و مارسلو بازی خوبی را به اجرا گذاشتند. داور آماده است تاهرکسی را که از نظر او اشتباه کرده، جریمه کند. په په کارت زرد بی دلیلی گرفت. درمورد «پیتو» ویلانوا (اسم واقعی او تیتو ویلانوا است) یا هر چیزی که نام اوست، هیچ چیزی برای پنهان کردن ندارم. دوربین ها همه تصاویر را گرفته اند. من برای بازی کردن، به عنوان یک مردِ متشخص و با شخصیت بودم و با اولین باد زمین نیفتادم.»
مورینیو که از عملکرد تیمش راضی بود اعلام کرد که از از دست دادن اولین عنوان قهرمانی سال جدید ناراحت است:« نمی توانم بگویم که راضی و خوشحال هستیم، ولی سوپرکاپ کم اهمیت ترین و کوچکترین جام فصل است. تا الان نشان داده ایم که به مراتب بهتر از فصل قبل هستیم.اگر به شش بازی اخیرما مقابل بارسلونا نگاه کنی و به نتایج بازیها دقت کنی،می فهمی که تعادل و برابری خاصی بر بازیها حکمفرما بوده؛ تساوی های فراوان. یک پیروزی برای ما در جام حذفی و یک پیروزی برای آنها در نوکمپ و بقیه داستانها که ارزش حرف زدن ندارند.»
[/color]

سپاس شده توسط:
۲۷-۵-۱۳۹۰, ۰۷:۰۲ عصر
ارسال: #5
specialone
  • پروفايل کاربر
  • ارسال ايميل
  • ارسال پيام شخصي
  • يافتن تمام ارسالها
آفلاین
مدیر ارشد انجمن
مدیران ارشد انجمن
مورینیو دشمن شماره یک بارسایی ها
مرجع خبري رئال مادريد : در درگیری پایانی الکلاسیکوی اخیر باز هم نام یک نفر بیش از بقیه مطرح بود : خوه مورینیو . مربی پرتغالی به علت انگشت کردن توی چشم تیتو ویلانوا حسابی جنجال ساز شد . صحنه ای که در طول درگیری شدید بازتاب زیادی نداشت اما پس از بازی موجی از انتقادات را علیه او به راه انداخت ."
"مورینیو ، نفرین برای فوتبال اسپانیاست " ، "این تصاویر ما را رقت انگیز کرد " یا "مورینیو در حال نابودی فوتبال اسپانیاست " برخی از جملاتی هستند که از زمانی که فرناندز بوربالان سوت پایان بازی را زد از سوی کاتالان ها مطرح شدند . حتی جمله مورینیو پس از بازی که گفت "پیلانوا " را نمی شناسد هم برای کسی جالب نبود .
در بارسلونا ، به جای انتقاد از بازیکنان همچنین مورینیو را مقصر دانسته اند . پیکه پس از بازی گفته است :" من بازیکنان را سرزنش نمی کنم چرا که آنها در این ماجرا نیستند . یادم است که 2-6 در برنابئو بردیم و چنین اتفاقاتی رخ نداد .
کارلوس ویاروبی ، مدیر روابط آکادمیک بارسلونا هم در مورد ایکر کاسیاس گفته است :" او از یک فرد متشخص به یک دیوانه مبدل شده است . " چرا که به نظر او این مورینیوست که ایکر را تغییر داده است .
رئال مادرید تصمیم گرفت که برای تبریک گفتن به جشن قهرمانی بارسلونا در زمین نیوکمپ نماند . اما گواردیولا اصراری در این باره نداشت :" هر کسی نظر خود را دارد . اما نخواسته اند که بمانند به خودشان مربوط است . "
از زمان که مورینیو در سال 2000 پس از دستیاری فن خال و رابسون ، بارسلونا را ترک کرد دیگر به هیچ وجه روابطش با این تیم خوشایند نبوده است . جنجال از زمانی شروع شد که مربی چلسی بود و در چمپیونزلیگ مقابل بارسلونا قرار گرفت .
نیمه نهایی چمپیونزلیگ دو فصل پیش برابر بارسلونا هم نباید فراموش کرد و حالا به عنوان مربی رئال مادرید دشمن شماره یک هواداران بارسلوناست .

سپاس شده توسط:
تبليغات:

مهدی وب
وبسایت شخصی مهدی کمالی
دایرکتوری
وبلاگی برای همه
FreeJar.ir
بانک مقالات فارسی

۲۷-۵-۱۳۹۰, ۰۷:۱۵ عصر
ارسال: #6
specialone
  • پروفايل کاربر
  • ارسال ايميل
  • ارسال پيام شخصي
  • يافتن تمام ارسالها
آفلاین
مدیر ارشد انجمن
مدیران ارشد انجمن
مورینیو :" پیلانوا ؟ ویلانوا ؟ اسمش را نمی دانم "
مرجع خبري رئال مادريد : در دقیقه 93 فابرگاس توپ را در لب خط اوت گرفت . مارسلو روی زمین تکل خشنی زد و پای بازیکن سابق آرسنال را زد تا این بازیکن به علت درد روی زمین بیافتد . مارسلو دقایقی قبلش هم مسی را روی هوا زده بود . چند دقیقه بعد ، در نیوکمپ برای بازیکن برزیلی موز پرت شده بود .
پس از تکل مارسلو جنجال عظیمی به راه افتاد . داور مارسلو را اخراج کرد و دو طرف شروع به کتک زدن همدیگر کردند . پینتو برای زدن مارسلو وارد زمین شد . این دروازه بان چند ماه پیش هم در چمپیونزلیگ درگیری مشابهی داشت و انگار درس نگرفته است . اوزیل هم اخراج شد چرا که داشت به حمله ویا اعتراض می کرد . اوزیل و مارسلو در اولین بازی فصل حضور نخواهند یافت .
همه بازیکنان در حال زدن همدیگر بودند اما مورینیو با آرامش همیشگی خود و بادیگاردش که در دو متریش بود ، نزدیک تیتو ویلانوا رفت و از پشت انگشت توی چشمش کرد . سپس ویلانوا از پشت مورینیو را هل داد .
مورینیو در مورد مربی بارسا در کنفرانس مطبوعاتی خود گفت :" پیلانوا ؟ ویلانوا ؟ اسمش را نمی دانم . حرفی برای گفتن ندارم . به نظرم باید مردانه بازی کرد ."

سپاس شده توسط:
۲۷-۵-۱۳۹۰, ۰۷:۱۶ عصر
ارسال: #7
specialone
  • پروفايل کاربر
  • ارسال ايميل
  • ارسال پيام شخصي
  • يافتن تمام ارسالها
آفلاین
مدیر ارشد انجمن
مدیران ارشد انجمن
مورینیو :" توپ جمع کن ها غیب شده بودند ، مثل مقابله ما با تیمهای کوچک "
مرجع خبري رئال مادريد : خوزه مورینیو ، در آغاز کنفرانس مطبوعاتی خود پس از بازی برگشت سوپرکاپ اسپانیا گفت :" بازی خارق العاده ای بود ، از دقیقه اول تا آخر . نمی توانم چیز دیگری بگویم . اما از دقیقه اول نیمه دوم اتفاقاتی افتاد که برایم جالب بود . توپ جمع کن ها مخفی می شدند . این اتفاق در مقابل تیمهای کوچک برای ما می افتد . "
سپس به دفاع از مارسلو و په په که از خشونتشان انتقاد می شد پرداخت :" آنها بازی فوق العاده ای انجام دادند . داور برای تنبیه چیزهایی که می بیند حاضر می شود . په په به خاطر کاری که نکرد کارت زرد گرفت . مارسلو هم به خاطر کارت قرمزش اخراج شد چرا که همه می دانیم که در مناطق خاصی از زمان این تکل ها با چه واکنشی مواجه می شوند . "
وی افزود :" اگر بگوییم که از این که جام نبردیم خوشحالیم دروغ گفته ایم . جام کوچکی بود اما از این که آن را نبردیم خوشحال نیستیم . هر چند که ما در هر دو بازی خوب کار کردیم و خارق العاده بودیم . "
وی افزود که رئال مادرید حالا بالاتر از بارسلوناست . اگر به بازیهای چهار ماه اخیر نگاه کنیم می بینیم که تعادل به چه شکل است . تساوی در لیگ . برد ما در فینال و شکست در دقایق پایانی این بازی . در مورد بازیهایی که ارزش صحبت کردن ندارند نظری ندارم " که بی تردید اشاره اش به بازیهای چمپیونزلیگ بود .
وی ادامه داد :" تا کنون در فصل های دوم تیمهای من بهتر بوده اند . امسال شش بازی برابر بارسلونا انجام دادیم و این دو بازی که مشخص بود از پارسال بهتر است . برای این که ببینیم در بقیه فصل چطور است باید صبر کرد ."

سپاس شده توسط:
تبليغات:

مهدی وب
وبسایت شخصی مهدی کمالی
دایرکتوری
وبلاگی برای همه
FreeJar.ir
بانک مقالات فارسی

۲۷-۵-۱۳۹۰, ۰۷:۱۹ عصر
ارسال: #8
specialone
  • پروفايل کاربر
  • ارسال ايميل
  • ارسال پيام شخصي
  • يافتن تمام ارسالها
آفلاین
مدیر ارشد انجمن
مدیران ارشد انجمن
عکس : پیف پیف مورینیو از آلوس و مسی !
مرجع خبري رئال مادريد : در دقیقه 55 بازی بارسلونا و رئال مادرید در دور برگشت سوپرکاپ اسپانیا ، خوزه مورینیو یک بار دیگر در کانون توجهات قرار گرفت .
[تصویر: Mourinho_algo_le_olia_mal.jpg]

دقایقی پس از درگیری مارسلو با مسی در میانه زمین روی تکل بازیکن برزیلی روی ستاره بارسلونا ، تصاویر تلوزیونی عکسی از مربی پرتغلای را در حالی شکار کردند که در حال پیف پیف کردن در حالی بود که آلوس و مسی مقابلش بودند . در این زمان نتیجه 2-1 به سود بارسلونا بود

سپاس شده توسط:
۲۷-۵-۱۳۹۰, ۰۹:۱۵ عصر
ارسال: #9
specialone
  • پروفايل کاربر
  • ارسال ايميل
  • ارسال پيام شخصي
  • يافتن تمام ارسالها
آفلاین
مدیر ارشد انجمن
مدیران ارشد انجمن
(پیف پیف ! آلوز و مسی) + دانلود کلیپ
(پیف پیف ! آلوز و مسی)

[تصویر: image-040B_4E4C31CC.jpg]

برای مشاهده ی لینک ها باید عضو زیبافروم باشید,اگر عضو نیستید اینجا را کلیک کنید. و پس از عضویت از تمام امكانات سايت(دانلود فايل ها، شركت در بحث ها و ...) به رايگان بهره مند شويد.

سپاس شده توسط:
تبليغات:

مهدی وب
وبسایت شخصی مهدی کمالی
دایرکتوری
وبلاگی برای همه
FreeJar.ir
بانک مقالات فارسی

۲۷-۵-۱۳۹۰, ۰۹:۱۶ عصر
ارسال: #10
specialone
  • پروفايل کاربر
  • ارسال ايميل
  • ارسال پيام شخصي
  • يافتن تمام ارسالها
آفلاین
مدیر ارشد انجمن
مدیران ارشد انجمن
انگشت کردن مورینیو در چشم کمک مربی بارسا + دانلود

سپاس شده توسط:
« قدیمی تر | جدید تر »
صفحه ها (4): 1 2 3 4 بعدی »
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  مطالب و اخبار مربوط به رئال مادرید در فصل 2011-2012 specialone 60 4,413 ۲-۱۱-۱۳۹۰ ۰۹:۰۵ عصر
  مطالب و اخبار مربوط به بهترین بازیکن جهان کریستیانو رونالدو specialone 16 1,538 ۱۸-۶-۱۳۹۰ ۰۹:۲۸ عصر
  تاپیک مطالب و اخبار مربوط به بهترین دروازه بان جهان - ایکر کاسیاس specialone 3 424 ۹-۶-۱۳۹۰ ۱۲:۲۵ عصر

• مشاهده نسخه قابل چاپ
  • ارسال این موضوع به یک دوست
  • مشترک شدن در این موضوع
پرش به انجمن:

تماس با ما | تالارهای فری جار | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS

کلیه حقوق برای زیبافروم و مالکان آن محفوظ است، اما نقل مطالب با ذکر منبع اشکال ندارد.
زیبافروم محملی برای تبادل افکار و اندیشه ها، شامل انجمن های علمی، آموزشی و ادبی متنوع.
Pharmaboard Plugins, Persian Translation by MyBBIran.com - Ver 3.4