زیبافروم، تالارهای فری جار
  • سردر
  •    صفحه اصلی
  •    قرآن آنلاین
  •    بازی آنلاین
  •    جستجو
  •     آپلود سنتر عكس
  •    نقشه سایت
بسم الله الرحمن الرحيم ... وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ ... لاحَولَ وَ لا قوّةَ الا بالله {العلي العظيم} تَوَکّلتُ عليَ الحَيِّ الّذي لا يَمُوتُ وَ الحَمدُللهِ الّذي لَم يتّخِذ {صاحِبةً وَلا} وَلداً وَ لَم يَکُن لَه شَريکٌ فِي المُلکِ وَ لَم يَکُن لَهُ وَليٌ مِنَ الذُّلِّ وَ کَبِّرهُ تَکبيراً ... اَللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَ عَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَ في كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَ حافِظاً وَ قائِداً و َناصِراً وَ دَليلاً وَ عَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً وَ تُمَتِّعَهُ فيها طَويلاً

زمان کنونی: ۳-۳-۱۳۹۱, ۰۹:۱۶ صبح درود کاربر مهمان (ورود — ثبت نام)
اطلاعات نشان ميدهد که شما هنوز عضو اين انجمن نيستيد  ...و براي استفاده از امکانات انجمن بايد عضو شويد
 براي عضويت سريع  اينجا  کليک کنيد

با عضویت در زیبافروم، از بازی های آنلای سایت استفاده نمایید و همچنین در مباحث شرکت نمایید و بحث های مورد علاقه تان را ایجاد کنید.

>بستن اين پنجره<

سلام میهمان گرامی ، به زیبافروم، تالارهای فری جار خوش آمدید
اطلاعات سایت نشان میدهد که شما هنوز عضو نشده اید و یا هنوز به سایت وارد نشده اید.
برای استفاده از تمامی امکانات باید در سایت ثبت نام و سپس وارد حساب خود شوید.

زیبافروم، تالارهای فری جار / انجمن تخصصی فوتبال / فوتبال خارجی / هواداران تیم های انگلیسی / آرسنال / مطالب و اخبار مربوط به آرسنال در فصل 2011-2012

پایگاه اطلاع رسانی شهر هشت بندی وبلاگ اسلام شناسی

مطالب و اخبار مربوط به آرسنال در فصل 2011-2012
زمان کنونی: ۳-۳-۱۳۹۱, ۰۹:۱۶ صبح
مشاهده نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به یک دوست
نمایش آخرین ارسال این موضوع
اهدای بیشترین امتیاز به این موضوع
مشترک شدن در این موضوع
افزودن به: Mr. Wong افزودن به: Linkarena افزودن به: Digg افزودن به: Del.icio.us افزودن به: Facebook افزودن به: Furl افزودن به: Yahoo افزودن به: Spurl افزودن به: Google افزودن به: Blinklist افزودن به: Blogmarks افزودن به: Diigo Information
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: specialone
آخرین ارسال: specialone
پاسخ: 9
بازدید: 632

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی | حالت خطی
۱۵-۵-۱۳۹۰, ۱۲:۱۶ عصر
ارسال: #1
specialone
  • پروفايل کاربر
  • ارسال ايميل
  • ارسال پيام شخصي
  • يافتن تمام ارسالها
آفلاین
مدیر ارشد انجمن
مدیران ارشد انجمن
اعتبار: 8
سپاس کرده: 22
93 بار سپاس شده در 66 ارسال
سلام
تو این تاپیک می تونین مطالب مربوط به باشگاه آرسنال در فصل 2011 -2012 رو قرار بدید.
[تصویر: Arsenal_3_Footballpictures.net.jpg]

[تصویر: 84087373708980429506.jpg]

منتظر من در زمین های فوتبال باشید...
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط:
تبليغات:

مهدی وب
وبسایت شخصی مهدی کمالی
دایرکتوری
دایرکتوری سایت های ایرانی
وبلاگی برای همه
در وبلاگ ما گلچينی از بهترین های وب را خواهید یافت.
پایگاه تبادل تجارب ایرانیان
محفل گفتگوی ایرانیان در زمینه های گوناگون
FreeJar.ir
...::دنیای جاوای رایگان::... دانلود کتاب و برنامه موبایل با لینک مستقیم
بانک مقالات فارسی
200 مقاله تاکنون ثبت شده است

۱۵-۵-۱۳۹۰, ۱۲:۱۷ عصر
ارسال: #2
specialone
  • پروفايل کاربر
  • ارسال ايميل
  • ارسال پيام شخصي
  • يافتن تمام ارسالها
آفلاین
مدیر ارشد انجمن
مدیران ارشد انجمن
غيبت فابرگاس در ديدار دوستانه آرسنال
غيبت فابرگاس در ديدار دوستانه آرسنال
[color=#000]هافبک اسپانيايي آرسنال که داستان طولاني پيوستن او به بارسا همچنان ادامه دارد به گفته ونگر مصدوم است براي ديدار دوستانه توپچي ها مقابل بنفيکا به پرتغال سفر نکرده است.
[/color]
[تصویر: 00006927.jpg]
[color=#000]
گمانه زنی ها در مورد آینده مبهم سسک فابرگاس بعد از اینکه او برای دیدار دوستانه آرسنال مقابل بنفیکا با بقیه اعضای تیم به پرتغال سفر نکرد همچنان ادامه دارد.
این هافبک اسپانیایی با وجود شرکت در جلسه تمرینی روز گذشته آرسنال با این تیم برای دیدار مقابل بنفیکا به پرتغال سفر نکرد.
گفته می شود پیوستن سسک به بارسا نزدیک است اما ونگر می گوید غیبت سسک برای دیدار مقابل بنفیکا تنها به دلیل مصدومیت اوست.
ونگر در کنفرانسی خبری در شهر لیسبون اعلام کرد:" او دوران نقاهت خود را پشت سر می گذارد و هنوز به شرایط بازی نرسیده است."
"نمی خواهم در مورد انتقال فابرگاس به یک تیم دیگر صحبت کنم چرا که سه سال است در هر کنفرانس خبری که شرکت می کنم در مورد این موضوع حرف می زنم."
" من فابرگاس را دوست دارم و از او می خواهم که در آرسنال بماند. مردم هم آزاد هستند هر طور که می خواهند فکر کنند. ما نمی توانیم مانع فکر کردن آنها شویم."
آرسنال رقابتهای فصل جدید لیگ برتر را با بازی هفته آینده مقابل نیوکاسل آغاز خواهد کرد و باید دید فابرگاس در این دیدار با پیراهن توپچی ها به میدان خواهد رفت یا خیر.
[/color]
منبع :

برای مشاهده ی لینک ها باید عضو زیبافروم باشید,اگر عضو نیستید اینجا را کلیک کنید. و پس از عضویت از تمام امكانات سايت(دانلود فايل ها، شركت در بحث ها و ...) به رايگان بهره مند شويد.

سپاس شده توسط:
۲۵-۵-۱۳۹۰, ۰۴:۰۰ عصر
ارسال: #3
specialone
  • پروفايل کاربر
  • ارسال ايميل
  • ارسال پيام شخصي
  • يافتن تمام ارسالها
آفلاین
مدیر ارشد انجمن
مدیران ارشد انجمن
نصري: هواداران آرسنال به من بي احترامي کردند
نصري: هواداران آرسنال به من بي احترامي کردند
[color=#000]شايعاتي زيادي در مورد پيوستن اين هافبک فرانسوي به منچسترسيتي منتشر شده و به همين دليل، هواداران خشمگين توپچي ها عليه او شعار دادند.
[/color]
[تصویر: 00030269.jpg]
[color=#000]
سمیر نصری، بازیکن فرانسوی آرسنال، از اینکه هواداران این تیم در دیدار مقابل نیوکاسل علیه او شعار دادند، ابراز ناراحتی کرد.
شایعاتی زیادی در مورد پیوستن این هافبک فرانسوی به منچسترسیتی منتشر شده و به همین دلیل، علی رغم اینکه او در دیدار مقابل نیوکاسل به میدان نرفت، هواداران خشمگین توپچی ها علیه او شعار دادند.
نصری گفت:" من شعارهایی که هواداران در دیدار مقابل نیوکاسل می خواندند را شنیدم. این واقعا بی احترامی بود زیرا من هنوز بازیکن آرسنال هستم."
قرارداد نصری با آرسنال در تابستان 2012 به پایان می رسد و او تاکنون حاضر به تمدید قراردادش نشده است. گفته می شود باشگاه منچسترسیتی آماده است تا با انتقالی 20 میلیون پوندی او را به خدمت بگیرد.
[/color]

سپاس شده توسط:
تبليغات:

مهدی وب
وبسایت شخصی مهدی کمالی
دایرکتوری
وبلاگی برای همه
FreeJar.ir
بانک مقالات فارسی

۳۱-۵-۱۳۹۰, ۰۷:۰۴ عصر
ارسال: #4
specialone
  • پروفايل کاربر
  • ارسال ايميل
  • ارسال پيام شخصي
  • يافتن تمام ارسالها
آفلاین
مدیر ارشد انجمن
مدیران ارشد انجمن
فابيو کاپلو: ونگر بايد قبل از پايان فصل نقل و انتقالات بازيکن جديد بخرد
فابيو کاپلو: ونگر بايد قبل از پايان فصل نقل و انتقالات بازيکن جديد بخرد
[color=#000]کاپلو از ونگر خواست براي پايان دادن طلسم ناکامي هايش، چند بازيکن جديد به خدمت بگيرد. [/color]
[تصویر: 00026548.jpg]
[color=#000]
فابیو کاپلو، سرمربی تیم ملی انگلیس، معتقد است آرسن ونگر باید پیش از پایان فصل نقل و انتقالات تابستانی، چند بازیکن جدید به خدمت بگیرد تا تیم بهتری در اختیار داشته باشد.

آرسنالی ها در این تابستان کاپیتان شان را از دست دادند و سمیر نصری نیز در آستانه پیوستن به منچتسترسیتی قرار دارد. به همین دلیل کاپلو از ونگر خواست برای پایان دادن طلسم ناکامی هایش، چند بازیکن جدید به خدمت بگیرد.

و در گفتگو با اسکای اسپورت گفت:" من فکر می کنم او نیاز به خرید چند بازیکن جدید دارد؛ چند بازیکن بزرگ. البته در این مقطع پیدا کردن بازیکن خوب دشوار است زیرا بهترین بازیکنان در تیم هایی بازی می کنند که به دنبال قهرمانی در جام های مختلف هستند.

من فکر می کنم آرسنال باید پول خرج کند زیرا برای بهتر کردن تیم به بازیکن خوب نیاز دارد. زیرا اگر بخواهید برای خریدن بازیکنان معمولی پول خرج کنید، چندان خوب نیست. باید برای بهتر کردن تیم پول خرج کنید.

او واقعا مربی خوبی است اما در حال حاضر شرایط خوبی را سپری نمی کند. برای باشگاه بزرگی مانند آرسنال، شش فصل بدون جام بسیار نگران کننده است و شرایط را دشوار می کند."
[/color]

سپاس شده توسط:
۳۱-۵-۱۳۹۰, ۰۷:۱۱ عصر
ارسال: #5
specialone
  • پروفايل کاربر
  • ارسال ايميل
  • ارسال پيام شخصي
  • يافتن تمام ارسالها
آفلاین
مدیر ارشد انجمن
مدیران ارشد انجمن
هشدار مانچيني به آرسنال در خصوص سمير نصري
هشدار مانچيني به آرسنال در خصوص سمير نصري
[color=#000]"روبرتو مانچيني" به مسئولان آرسنال و سمير نصري هشدار داده در صورتي که ملي پوش فرانسوي در ديدار با اودينزه به ميدان برود، مشکل بزرگي در راه پيوستن اين بازيکن به من سيتي پيش خواهد آمد. [/color]
[تصویر: 00001734.jpg]
[color=#000]
تیم فوتبال آرسنال چهارشنبه شب در دیدار برگشت از مرحله پلی‌آف رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا با اودینزه ایتالیا دیدار خواهد کرد و چنانچه نصری در این دیدار به میدان برود قادر نخواهد بود در صورت پیوستن به من سیتی برای این تیم در رقابت‌های لیگ قهرمانان به میدان برود.

مانچینی گفت: فکر می کنم اگر نصری در این دیدار به میدان برود مشکل بزرگی در راه پیوستن این بازیکن به تیم ما به وجود خواهد آمد. من سیتی ظرف یکی، دو روز آینده نصری را از آرسنال به خدمت می گیرد.

سرمربی من سیتی تصریح کرد: ما 40 روز است که به دنبال نصری هستیم و مطمئنم که تا 24 یا 48 ساعت دیگر کار تمام می شود. نمی دانم چرا تا بدین لحظه کار پیوستن نصری به تیم ما انجام نشده است.
[/color]

سپاس شده توسط:
تبليغات:

مهدی وب
وبسایت شخصی مهدی کمالی
دایرکتوری
وبلاگی برای همه
FreeJar.ir
بانک مقالات فارسی

۷-۶-۱۳۹۰, ۱۱:۱۲ صبح
ارسال: #6
specialone
  • پروفايل کاربر
  • ارسال ايميل
  • ارسال پيام شخصي
  • يافتن تمام ارسالها
آفلاین
مدیر ارشد انجمن
مدیران ارشد انجمن
مرسون: آرسنال از تيم‌هاي ليگ دو هم بدتر بود
پل مرسون، اسطوره آرسنال گفته از نمایش آرسنال مقابل منچستریونایتد عصبانی است و رویکرد آرسن ونگر را هم زیر سوال برده است.

شیاطین سرخ در اولدترافورد همه کار کردند و هشت بر دو آرسنال را بردند.

مرسون که 11 سال بازیکن آرسنال بود گفت از آنچه در میدان دید منزجر شده است: «این بی‌تردید بدترین روز دوران حضور آرسن ونگر بود و حتی بدترین روز تاریخ اخیر آرسنال هم بود. از سال 1984 که برای آرسنال بازی می‌کردم هیچ روزی را بدتر از امروز به یاد نمی‌آورم. این بازی بهت‌آور بود، به شدت بهت‌آور.

تیم‌های بسیار کوچک‌تری هستند که استعداد بسیار کمتری از آرسنال دارند و این فصل به اولدترافورد می‌آیند و کار را دو برابر آرسنال برای منچستر دشوار می‌سازند.

باید تاکتیک داشت. نمی‌توانید تنها نقشه اصلی داشته باشید و باید یک نقشه دوم هم در نظرتان باشد. روش ونگر امروز به اندازه کافی خوب نبود. نمی‌توانید همیشه به تیم بگویید "برو و آرسنالی بازی کن"، این کار عادلانه‌ای با بازیکنان نیست. این قبیل بازیکنان گوسفند نیستند که به کشتارگاه ببریدشان. باید اکنون به مربی نگاه کنید و از او سوال بپرسید.

او چه فکری می‌کند؟ شوخی نمی‌کنم، اما تیمی از لیگ دو می‌تواند هفته بعد این‌جا بیاید و کار را برای یونایتد بسیار دشوارتر سازد.»

مرسون از آنچه دید به روشنی عصبانی بود و گفت که فاصله بین دو تیم دارد بیشتر می‌شود: «نمی‌دانم به کجا می‌رویم. می‌توانید این‌جا بنشینید و درباره بازیکنانی صحبت کنید که برمی‌گردند، مانند فرمائلن، سونگ، ژروینیو. این اسامی را لیست کنید اما هیچ کدام از آنها در حد ترکیب منچستریونایتد نیستند. آرسنال چقدر از یونایتد فاصله گرفته؟ این شکاف دارد بزرگ و بزرگ‌تر می‌شود.

من همیشه به ترکیب دو تیم می‌نگرم. امروز روبین فان‌پرسی در حد ترکیب یونایتد بود و تئو ولکات هم در روزهای خوبش در این حد و اندازه‌هاست؛ اما دیگر کدام بازیکن می‌تواند در ترکیب یونایتد بازی کند؟ هیچ کس، حتی آنهایی که غایب هستند.»
منبع :

برای مشاهده ی لینک ها باید عضو زیبافروم باشید,اگر عضو نیستید اینجا را کلیک کنید. و پس از عضویت از تمام امكانات سايت(دانلود فايل ها، شركت در بحث ها و ...) به رايگان بهره مند شويد.

سپاس شده توسط:
۷-۶-۱۳۹۰, ۱۱:۱۳ صبح
ارسال: #7
specialone
  • پروفايل کاربر
  • ارسال ايميل
  • ارسال پيام شخصي
  • يافتن تمام ارسالها
آفلاین
مدیر ارشد انجمن
مدیران ارشد انجمن
ونگر بعد از شکست تحقيرآميز: کنار نمي روم
ونگر بعد از شکست تحقيرآميز: کنار نمي روم
[color=#000]آرسن ونگر، مربي فرانسوي آرسنال در صحبتهايي اعلام کرد که اين باشگاه به دنبال آن است که تا پيش از به پايان رسيدن بازار نقل و انتقالات تابستاني، 3 بازيکن ديگر خريداري کند.
[/color]
[تصویر: 00026142.jpg]
[color=#000]
آرسنال یکشنبه شب در هفته سوم رقابتهای لیگ برتر با شکست تحقیر آمیز 2-8 مغلوب یونایتد شد.

بدین ترتیب توپچی ها از سه هفته ابتدایی رقابتهای لیگ برتر تنها 1 امتیاز کسب کرده اند

ونگر در پایان این دیدار از انتقال بازیکنان جدید به رختکن تیمش خبرداد و به خبرنگاران گفت:« در پایان بازی حس بسیار دردناکی دانشت. واقعا دردناک و تحقیر آمیز. ما در برخی از نقاط زمین واقعا کم آوردیم. 8 بازیکن خوب و تراز اولمان را در زمین نداشتیم و منچستر ما را تنبیه کرد. »
مربی فرانسوی آرسنال ادامه داد:« به شدت در خرید بازیکنان تلاش خواهیم کرد . ما در آستانه خرید یک مهاجم (پارک) هستیم و به دنبال یک مدافع و یک بازیکن میانی هم هستیم.من به شدت به دنبال یافتن گزینه های مناسب هستم. اگر بازیکنان خوبی پیدا کنیم، خریداری خواهیم کرد. ما پول کافی برای خرید بازیکنان مناسب را داریم و اگر گزینه ای مد نظرمان قرار گیر این کار را خواهیم کرد. تیم 20 نفره ای مسئول بررسی خریدهای تیم است و فقط من نیستم.»

ونگر در ادامه صحبتهایش گفت:« می دانم در انگلیس زمانی که در یک بازی شکست می خوری، خرید بازیکن جدید راه حل است ولی در ابتدا باید منتظر بازگشت بازیکنان مصدوممان باشیم. در دیدار با یونایتد 8 نفر از بازیکنانمان مصدوم بودند و هرکسی که چنین مهره هایی را در اختیار نداشته باشد، ضربه می خورد.»

مربی فرانسوی آرسنال در پایان صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که به شدت تحت فشار است ولی با این وجود آرسنال را ترک نخواهد کرد:« من باید این فشار را بپذیرم.من تصمیمات صحیحی را برای تیم می گیرم و به تلاشم دراین مسیر ادامه می دهم. بازیکنانی که ما فروختیم را هم من به تیم آورده بودم. شکست 2-8 خیلی سخت است. شاید بهتر است زیاد درمورد آن صحبت نکنیم چون خیلی دردناک است و انگار همیشه به دنبال بهانه می گردی. حس می کنم شرایط خیلی ویژه ای است و مهمترین نکته این است که ما تنها 3 بازی انجام داده ایم و الان پایان فصل نیست.»
[/color]

منبع :

سپاس شده توسط:
تبليغات:

مهدی وب
وبسایت شخصی مهدی کمالی
دایرکتوری
وبلاگی برای همه
FreeJar.ir
بانک مقالات فارسی

۷-۶-۱۳۹۰, ۱۱:۱۳ صبح
ارسال: #8
specialone
  • پروفايل کاربر
  • ارسال ايميل
  • ارسال پيام شخصي
  • يافتن تمام ارسالها
آفلاین
مدیر ارشد انجمن
مدیران ارشد انجمن
حمايت فرگوسن از ونگر
حمايت فرگوسن از ونگر
[color=#000]مربي شياطين سرخ مي‌گويد منتقدان فراموش کرده‌اند که آرسن ونگر در آرسنال چه کرده است.

[/color]
[تصویر: 00009119.jpg]
[color=#000]
آرسنال با شکست مقابل منچستریونایتد از 3 بازی در لیگ برتر امسال تنها یک امتیاز گرفته ولی سر الکس فرگوسن، مربی منچستر یونایتد پس از پیروزی 8 بر 2 مقابل آرسنال از مربی حریف دفاع کرد: «هنگامی که با آرسنال بازی دارید انتظار دیداری بسیار دشوار را باید داشته باشید. اما ببینید آرسنال چه وضعی داشت؛ آنها بسیار تضعیف شده بودند.

اما باید کارمان را انجام می‌دادیم و در اکثر دقایق بازی این‌طور بود، اما چند بار هم شد که حواسمان پرت شد و آرسنال موقعیت‌هایی به دست آورد. آنها در خط حمله هنوز کیفیت خوبی داشتند.
در نهایت بسیار راضی هستیم که این عملکرد راداشتیم و این امتیازات را گرفتیم.»

بسیاری از منتقدان عملکرد آرسن ونگر را زیر سوال می‌برند و می‌پرسند او چرا بازیکنی را جانشین سسک فابرگاس و سمیر نصری نساخته است. فرگوسن می‌گوید: «این انتقادات از او منصفانه نیست. ببینید او در این مدت بسیار طولانی برای آرسنال چه کرده است.

او فلسفه‌اش را حفظ کرده و سبک فوتبالش را نیز؛ او بازیکنانی بسیار جذاب و رویایی به آرسنال بخشیده است.

او همیشه فروش‌های خوبی داشته و کمک کرده آرسنال به پول خوبی برسد. شاید مردم این چیزها را فراموش کرده باشند چون در دنیای بسیار بدبینانه‌ای به سر می‌بریم و هنگامی که چند بازی را می‌بازید ناگهان کارشناسان بیرون می‌آیند و درباره شما قضاوت می‌کنند.

در سال‌های گذشته دیده‌ایم که چطور در ابتدای فصل مربیان را اخراج می‌کنند. این منصفانه نیست.»
[/color]
منبع :

سپاس شده توسط:
۱۰-۶-۱۳۹۰, ۰۲:۲۰ صبح
ارسال: #9
specialone
  • پروفايل کاربر
  • ارسال ايميل
  • ارسال پيام شخصي
  • يافتن تمام ارسالها
آفلاین
مدیر ارشد انجمن
مدیران ارشد انجمن
پيوستن آندره سانتوس از فنرباغچه به آرسنال
پيوستن آندره سانتوس از فنرباغچه به آرسنال
[color=#000]توپچي ها ستاره برزيلي فنرباغچه را به خدمت گرفتند.
[/color]
[تصویر: 00032834.jpg]
[color=#000]
سران باشگاه آرسنال در گزارشی از خرید آندره سانتوس، ستاره باشگاه فنرباغچه خبر دادند. شنیده می شود که این انتقال با قراردادی 7 میلیون یورویی انجام شد تا سانتوس جای خالی گائل کلیشی که در بازار تابستانی به آرسنال پیوسته بود را پر کند.
ونگر در صحبتهایی به وب سایت رسمی آرسنال گفت:« سانتوس بازیکن باکیفیتی است و توانایی دفاع و حرکت رو به جلو برای کمک به مهاجمان را دارد.»
این ستاره برزیلی در سال 2009 اولین بازی ملی اش را انجام داد و تاکنون 22 بار پیراهن تیم ملی برزیل را برتن کرده است.
ونگر درادامه صحبتهایش گفت:« او تجربه بازی در لیگ قهرمانان اروپا را هم دارد و در تیم ملی برزیل هم ثابت کرده که می تواند در بالاترین سطوح بازی کند. ما به او خوشامد می گوئیم و امیدواریم که بتواند تاثیر زیادی در آرسنال داشته باشد.»
البته سانتوس اولین برزیلی تیم ونگر نیست. چرا که پیش از این دنیلسون و ژیلبرتو سیلوا هم برای توپچی ها بازی می کردند.
سانتوس هم در صحبتهایی به وب سایت رسمی آرسنال گفت:« خوشحالم که به آرسنال پیوستم. یکی از رویاهای من بود که در تیم بزرگتری در فوتبال اروپا توپ بزنم و به این آرزویم رسیده ام . خیلی خوشحالم که عضوی از این تیم هستم. تمام برزیلی هایی که به آرسنال آمده اند،از خوبی های این باشگاه تعریف کرده اند و خوشحالم که یکی از اعضای خانواده آرسنال هستم.»
[/color]

سپاس شده توسط:
تبليغات:

مهدی وب
وبسایت شخصی مهدی کمالی
دایرکتوری
وبلاگی برای همه
FreeJar.ir
بانک مقالات فارسی

« قدیمی تر | جدید تر »
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  تحقير آرسنال مقابل منچستر amirn900 0 182 ۷-۶-۱۳۹۰ ۰۳:۳۱ صبح
آخرین ارسال: amirn900
  ونگر:به درخشش آرسنال باور داشته باشيد specialone 0 177 ۱۴-۵-۱۳۹۰ ۰۹:۰۵ عصر
  آرسنال در آستانه جذب ژوئل کمپبل specialone 0 195 ۴-۵-۱۳۹۰ ۱۱:۴۸ صبح

• مشاهده نسخه قابل چاپ
  • ارسال این موضوع به یک دوست
  • مشترک شدن در این موضوع
پرش به انجمن:

تماس با ما | تالارهای فری جار | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS

کلیه حقوق برای زیبافروم و مالکان آن محفوظ است، اما نقل مطالب با ذکر منبع اشکال ندارد.
زیبافروم محملی برای تبادل افکار و اندیشه ها، شامل انجمن های علمی، آموزشی و ادبی متنوع.
Pharmaboard Plugins, Persian Translation by MyBBIran.com - Ver 3.4