زیبافروم، تالارهای فری جار
  • سردر
  •    صفحه اصلی
  •    قرآن آنلاین
  •    بازی آنلاین
  •    جستجو
  •     آپلود سنتر عكس
  •    نقشه سایت
بسم الله الرحمن الرحيم ... وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ ... لاحَولَ وَ لا قوّةَ الا بالله {العلي العظيم} تَوَکّلتُ عليَ الحَيِّ الّذي لا يَمُوتُ وَ الحَمدُللهِ الّذي لَم يتّخِذ {صاحِبةً وَلا} وَلداً وَ لَم يَکُن لَه شَريکٌ فِي المُلکِ وَ لَم يَکُن لَهُ وَليٌ مِنَ الذُّلِّ وَ کَبِّرهُ تَکبيراً ... اَللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَ عَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَ في كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَ حافِظاً وَ قائِداً و َناصِراً وَ دَليلاً وَ عَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً وَ تُمَتِّعَهُ فيها طَويلاً

زمان کنونی: ۳-۳-۱۳۹۱, ۰۸:۵۴ صبح درود کاربر مهمان (ورود — ثبت نام)
اطلاعات نشان ميدهد که شما هنوز عضو اين انجمن نيستيد  ...و براي استفاده از امکانات انجمن بايد عضو شويد
 براي عضويت سريع  اينجا  کليک کنيد

با عضویت در زیبافروم، از بازی های آنلای سایت استفاده نمایید و همچنین در مباحث شرکت نمایید و بحث های مورد علاقه تان را ایجاد کنید.

>بستن اين پنجره<

سلام میهمان گرامی ، به زیبافروم، تالارهای فری جار خوش آمدید
اطلاعات سایت نشان میدهد که شما هنوز عضو نشده اید و یا هنوز به سایت وارد نشده اید.
برای استفاده از تمامی امکانات باید در سایت ثبت نام و سپس وارد حساب خود شوید.

زیبافروم، تالارهای فری جار / انجمن تخصصی فوتبال / فوتبال داخلی / هوادارن پرسپولیس تهران v
1 2 بعدی »
/ تازه‌ترين اظهارات مايلي‌كهن درباره دلالي در فوتبال ايران

پایگاه اطلاع رسانی شهر هشت بندی وبلاگ اسلام شناسی

تازه‌ترين اظهارات مايلي‌كهن درباره دلالي در فوتبال ايران
زمان کنونی: ۳-۳-۱۳۹۱, ۰۸:۵۴ صبح
مشاهده نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به یک دوست
نمایش آخرین ارسال این موضوع
اهدای بیشترین امتیاز به این موضوع
مشترک شدن در این موضوع
افزودن به: Mr. Wong افزودن به: Linkarena افزودن به: Digg افزودن به: Del.icio.us افزودن به: Facebook افزودن به: Furl افزودن به: Yahoo افزودن به: Spurl افزودن به: Google افزودن به: Blinklist افزودن به: Blogmarks افزودن به: Diigo Information
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: specialone
آخرین ارسال: specialone
پاسخ: 1
بازدید: 225

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات : 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی | حالت خطی
۱۴-۵-۱۳۹۰, ۰۹:۰۶ عصر
ارسال: #1
specialone
  • پروفايل کاربر
  • ارسال ايميل
  • ارسال پيام شخصي
  • يافتن تمام ارسالها
آفلاین
مدیر ارشد انجمن
مدیران ارشد انجمن
اعتبار: 8
سپاس کرده: 22
93 بار سپاس شده در 66 ارسال
[color=#000]مديرفني تيم فوتبال پرسپوليس گفت: تيمي را سراغ دارم که در ديدار رفت جام حذفي نتوانست نتيجه بگيرد و در ديدار برگشت بازيکن حريف را خريد و قهرمان شد. [/color]
[تصویر: 00031919.jpg]
[color=#000]
محمد مايلي‌کهن مدير فني تيم فوتبال پرسپوليس در حاشيه تمرين امروز پرسپوليس با دوربين برنامه شوک که در محل تمرين حضور داشت گفت‌وگو و صحبت‌هاي زير را مطرح کرد:

* دلالي در ايران به گونه‌اي وجود دارد
بحث دلالي در کشور ما به گونه‌اي وجود دارد. افرادي که مرتکب اين خطا مي‌شوند بايد به گونه‌اي به آنها تذکر داد و در صورت تکرار آنها را جريمه کرد. در کشورهاي پيشرفته مانند ترکيه به دليل تباني و دلالي باشگاهي همانند گالاتاسراي جريمه مي‌شود. خودمان بايد بر کار خودمان نظارت داشته باشيم. اگر روزي فردي خطا کند فقط اعلام مي‌کنند و هيچ برخوردي صورت نمي‌گيرد. اين عوامل باعث مي‌شود که بحث دلالي در فوتبال ما بيشتر شود.

* دلال با مدير برنامه‌ فرق دارد
انسان‌هايي که مدير برنامه و ايجنت هستند شغل خوبي دارند. ما بايد فرق بين دلال و مدير برنامه را بدانيم. بايد مدير برنامه توليد کنيم. مشکلي در اين زمينه وجود ندارد و موضوعي است که در فوتبال بين‌المللي وجود دارد اما بايد نظارت داشته باشيم که هر کس خود را به مدير برنامه نچسباند. يک ايجنت آزمون بين‌المللي مي‌دهد اما ما همه چيز را وارونه تلقي مي‌کنيم. افرادي دلال هستند و خود را با برخي مدير برنامه‌ها لينک کرده‌اند و نفوذ خود را انجام داده‌اند. آنها 30 بازيکن دارند و براي هر فردي نرخ بالا و پايين مي‌کنند. به همين دليل است که رقم‌هاي بازيکنان متفاوت مي‌شود.

*‌ پرسپوليس و استيل‌آذين براي انصاري‌فرد 600 ميليون مي‌دادند، من با 200 ميليون نگه داشتم
پرسپوليس و استيل‌آذين براي گرفتن انصاري‌فرد 600 ميليون مي‌دادند اما من کار خود را مي‌شناختم و با تحصيلات وارد اين حيطه شده‌ام و به همين دليل توانسته‌ام انصاري‌فرد را با 200 ميليون در سايپا نگه دارم. زماني که در سايپا بودم اجازه ندادم هيچ دلالي به سمت سايپا بيايد. در خيلي از موارد مدير برنامه‌ها در بحث دلالي نقش دارند. مدير و مربي بايد باهوش باشد که اجازه ندهد دلال در جذب بازيکن دخالت داشته باشد.

*‌ ليدر بايد تحصيلات داشته باشد
ليدر در فوتبال به معناي رهبر است يعني کسي که بتواند يک گروه را رهبري کند. بايد فرد تحصيل کرده باشد که بتواند يکسري را رهبري کند. يک‌سري افراد هستند که بوق مي‌زنند. خدا بيامرزد محمد بوقي در پرسپوليس و حسن تارزان در استقلال را. اين افراد بدون هيچ چشم‌داشتي به ورزشگاه مي‌آمدند و کار مي‌کردند و دنبال حقوق هم نبودند و برخي اوقات بازيکنان به آنها کمک مي‌کردند. رسانه‌ها بايد کمک و روي بازيکنان ارزش‌گذاري کنند.

* مديران ما بر چه اساسي انتخاب مي‌شوند؟
در کشور ما کمي بي‌قانوني وجود دارد. من از شما اين سؤال را مي‌کنم که مديران ما بر چه اساسي انتخاب مي‌شوند؟ يک مدير مي‌آيد و کلي بدهي مي‌گذارد و نتيجه هم نمي‌گيرد. او مي‌رود و بار ديگر بازمي‌گردد. هر کسي در جاي خود قرار ندارد. در ورزش افراد تحصيل کرده و قهرمان زياد داريم اما متاسفانه از يکي از نمايندگان شنيدم که اعلام کرد چه اشکالي دارد رئيس سازمان تربيت بدني و يا وزير ورزش و جوانان شخص ورزشي نباشد و دانش تربيت بدني نداشته باشد. به نظر من يک دفعه دستور دهيد در دانشگاه تربيت بدني را ببندند! پس ما بي‌خود در سال 56 ليسانس تربيت بدني گرفتيم. مثلا وزير بهداشت ما دکتر است چرا نبايد ايشان را در رأس کار بگذاريم مگر در همه موارد تخصص دارد؟ خير. در يک رشته تخصص دارد و مي‌تواند فعاليت کند اما مي‌گويند در ورزش اگر فردي ورزشي نبود هم مي‌تواند فعاليت کند. مثلا شخص ورزشي را در شهرداري مي‌گذاريم و شخصي که شهرسازي بوده در ورزش مي‌گذاريم.

* برخي خطاها اصلا ديده نمي‌شود
بر اساس زور و ضرب مي‌خواهيم قانون را زير پا بگذاريم. قانون خوبي داريم اما عمل نمي‌کنيم. يک نفر خطايي مي‌کند و جريمه‌ مي‌شود اما بعضي افراد خطاهايي مي‌کنند که اصلا ديده نمي‌شود. مثلا در همين مدارس فوتبال و زمين خاکي‌ها خيلي‌ها مي‌توانند کمک کنند. در حوزه خليج‌فارس عرب‌ها حاضرند همه کار انجام دهند تا کودکشان نيم ساعت ورزش کند اما در ايران کودکان هميشه دنبال يک توپ در زمين خاکي هستند. ما پتانسيل لازم را داريم. بايد واسطه بازي را کنار بگذاريم.

*‌ برخي‌ها در نيم فصل اول امتياز جذب مي‌کنند ولي در نيم‌فصل دوم آنها را مي‌فروشند
يک مربي زماني که باشگاه خود را عوض مي‌کند 25 بازيکن با خود مي‌برد. 25، 40 ميليون هم حساب کنيد چيزي حدود يک ميليارد مي‌شود تا نيم‌فصل امتيازها را جذب مي‌کند و در نيم‌فصل دوم امتيازها را مي‌فروشد. خيلي وقت‌ها نتايجي در زمين اتفاق مي‌افتد که صددرصد براساس بازي رخ نداده است مربي به بازيکن قول مي‌دهد که انتخابش کند و از او پول مي‌گيرد. اين موارد در فوتبال ما است.

* تيمي را مي‌شناسم که در ديدار برگشت جام حذفي بازيکن حريف را خريد
من تيمي را سراغ دارم که در ديدار رفت جام حذفي نتوانست نتيجه بگيرد و در ديدار برگشت بازيکن حريف را خريد و اين موضوع باعث شد که قهرمان شود. فصل آينده همان بازيکن به تيم قهرمان ملحق شد. اين مسائل در فوتبال ما وجود دارد و بايد برطرف شود. اين حرف‌ها چيزي نيست که بگوييم فوتبال ما بد است يا خوب. دليل خوب بودن يا بد بودن نيست بايد با اين موضوع مبارزه شود.

* با هزار تومان به پرسپوليس آمدم
براي هر کاري که زحمت بکشي قدر آن را خواهي دانست. بايد به گونه‌اي افراد را بار بياوريم که براي به دست آوردن پول زحمت بکشند. آن موقع شايد هيچ مشکلي پيش نيايد. روز اولي که به پرسپوليس آمدم قراردادم را نشان دادم و روزنامه‌ها برعکس نوشتند. من کارم را در پرسپوليس با ماهانه حقوق هزار توماني شروع کردم و پس از آن به 2 هزار تومان و 80 هزار تومان رسيد و در پايان ماهانه 250 هزار تومان مي‌گرفتم. رفتم يک آپارتمان 75 متري خريدم و هم‌اکنون با مديريت زندگي خود را مي‌چرخانم. اگر مديريت خوب وجود داشته باشد پول، بازيکن را به بيراهه نمي‌کشاند. شما هاشميان و علي کريمي را به عنوان لژيونر پرسپوليس نگاه کنيد هاشميان اعلام کرد که 11 سال در پادگان فوتبال بازي کرده چرا سال 1996 فوتبال ما موفق بود و ده‌ها لژيونر به باشگاه‌هاي مختلف فرستاديم؟ زيرا در آن زمان انضباط بود. خودم اولين فردي بودم که در قرارهايي که مي‌گذاشتم يک ساعت زودتر حاضر مي‌شدم.

* مسي هم پول زيادي مي‌گيرد، اما با برنامه است
هيچ‌وقت نبايد اصل و نصب خود را فراموش کني. اگر براي پول زحمت بکشي قدر آن را مي‌داني اما اگر نتواني قدر آن را بداني خيلي زود پول را از دست مي‌دهي. ما آينده‌دار هستيم و همين الان نيز پتانسيل‌هايي وجود دارد. بايد با نظارت و دقت از اين موارد استفاده کنيم. به طور مثال مسي در اسپانيا اين همه پول مي‌گيرد اما طبق برنامه هم مي‌خوابد. يکشنبه و چهارشنبه بازي مي‌کند و چهارشنبه‌ها نيز بهتر است چرا؟ زيرا همه کارهايش روي اصول است و با برنامه کار مي‌کند. نمي‌آيد برود بيرون بچرخد. در کشوري هم که همه چيز آزاد است. اين موارد رمزهايي است که بازيکنان مي‌توانند موفق شوند. اميدوارم فوتبال ما هم بتواند به زودي موفق شود زيرا بسترهاي لازم را داريم.
[/color]

منبع :

برای مشاهده ی لینک ها باید عضو زیبافروم باشید,اگر عضو نیستید اینجا را کلیک کنید. و پس از عضویت از تمام امكانات سايت(دانلود فايل ها، شركت در بحث ها و ...) به رايگان بهره مند شويد.

[تصویر: 84087373708980429506.jpg]

منتظر من در زمین های فوتبال باشید...
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط:
تبليغات:

مهدی وب
وبسایت شخصی مهدی کمالی
دایرکتوری
دایرکتوری سایت های ایرانی
وبلاگی برای همه
در وبلاگ ما گلچينی از بهترین های وب را خواهید یافت.
پایگاه تبادل تجارب ایرانیان
محفل گفتگوی ایرانیان در زمینه های گوناگون
FreeJar.ir
...::دنیای جاوای رایگان::... دانلود کتاب و برنامه موبایل با لینک مستقیم
بانک مقالات فارسی
200 مقاله تاکنون ثبت شده است

« قدیمی تر | جدید تر »
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  عاشوري سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس شد amirn900 0 210 ۴-۱۱-۱۳۹۰ ۱۲:۳۹ عصر
آخرین ارسال: amirn900
  كاروان تيم فوتبال پرسپوليس وارد آنكارا شد specialone 0 250 ۲۷-۴-۱۳۹۰ ۱۲:۱۳ عصر
  اظهارات انصاري‌فرد درباره انتخاب سرمربي پرسپوليس specialone 0 326 ۱۷-۴-۱۳۹۰ ۰۴:۵۷ صبح

• مشاهده نسخه قابل چاپ
  • ارسال این موضوع به یک دوست
  • مشترک شدن در این موضوع
پرش به انجمن:

تماس با ما | تالارهای فری جار | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS

کلیه حقوق برای زیبافروم و مالکان آن محفوظ است، اما نقل مطالب با ذکر منبع اشکال ندارد.
زیبافروم محملی برای تبادل افکار و اندیشه ها، شامل انجمن های علمی، آموزشی و ادبی متنوع.
Pharmaboard Plugins, Persian Translation by MyBBIran.com - Ver 3.4