|
|
|
اطلاعات سایت نشان میدهد که شما هنوز عضو نشده اید و یا هنوز به سایت وارد نشده اید. برای استفاده از تمامی امکانات باید در سایت ثبت نام و سپس وارد حساب خود شوید. |
| گفتگو با وليد علي بازيكن كويتي استقلال زمان کنونی: ۳-۳-۱۳۹۱, ۰۸:۴۹ صبح |
||||||||
|
|
|
گفتگو با وليد علي بازيكن كويتي استقلال
|
|
۱۴-۵-۱۳۹۰, ۰۲:۱۹ عصر
|
|||
|
|||
|
گفتگو با وليد علي بازيكن كويتي استقلال
[color=#000] منبع :
وليد علي بازيکن تيم ملي کويت که در اين فصل به جمع آبيپوشان اضافه شده در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، صحبتهاي زير را مطرح کرد. [/color] فارس: سابقه حضور در چه تيمهايي را داري؟ در سال 2004 به باشگاه الکويت آمدم و 9 قهرماني با اين باشگاه به دست آوردم. از سال 2002 در تيم ملي کويت حضور پيدا کردم و در مسابقات غرب آسيا عنوان قهرماني را به دست آورديم. يکي از بازيکناني هستم که بيش از 100 بازي ملي در کارنامهام است و 8 گل براي تيمم به ثمر رساندم. فارس: در حالي که بيشتر بازيکنان ايراني به کشورهاي حوزه خليج فارس ميروند چطور شد که به ليگ ايران آمدي؟ ميدانم که ليگ ايران حرفهاي است و قرارداد حرفهاي در آن بسته ميشود. در کويت باشگاهها مالک بازيکنان هستند و نميتوانند قرارداد حرفهاي ببندند. در اين يکي دو سال اخير چند بازيکن از کويت به کشورهاي ديگر رفتند و موفق شدند و باشگاههاي کويتي متوجه شدند که بازيکنان اين کشور ميتوانند در ليگهاي ديگر موفق شوند. فارس: چطور شد به استقلال آمدي؟ هنگامي که پيشنهاد به من رسيد، آن را بررسي کردم. ميدانم که فوتباليستهاي ايراني فيزيکي هستند و از لحاظ فني باعث پيشرفتم خواهند شد. بازيهاي ليگ ايران را در اين چند ساله تماشا کردم و اين مسابقات بازتاب زيادي در کشورهاي آسيايي دارد. به همين خاطر ترجيح دادم امسال را در ايران و استقلال بازي کنم. فارس: مشکل ITC شما حل شد؟ هنوز حل نشده و به همين خاطر نتوانستم در بازي اول به ميدان بروم. فارس: شنيدهاي که استقلال بازيکنان بزرگي دارد و اين تيم براي قهرماني بسته شده است؟ ميدانم که استقلال باشگاه بزرگي است و بازيکنان بزرگي دارد. به همين خاطر است که به اين تيم آمدم و تجربه جديدي را امتحان ميکنم. فارس: فکر ميکني بازيکن ديگري از کويت به ايران بيايد؟ مطمئن باشيد بازيکنان کويتي ديگري به ليگ ايران خواهند آمد. حتي آنها ميدانند که شبکه سه ايران مسابقات فوتبال را پخش ميکند. آنها از من ميپرسند که ليگ ايران چگونه است و من هم اطلاعات خوبي در اختيار آنها قرار دادم. ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
|

مشاهده نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به یک دوست
نمایش آخرین ارسال این موضوع
اهدای بیشترین امتیاز به این موضوع
مشترک شدن در این موضوع

![[تصویر: 84087373708980429506.jpg]](http://up6.iranblog.com/images/84087373708980429506.jpg)