|
|
|
اطلاعات سایت نشان میدهد که شما هنوز عضو نشده اید و یا هنوز به سایت وارد نشده اید. برای استفاده از تمامی امکانات باید در سایت ثبت نام و سپس وارد حساب خود شوید. |
| کانتونا: اشنايدر من را به ياد خودم مي اندازد زمان کنونی: ۳-۳-۱۳۹۱, ۰۸:۴۷ صبح |
||||||||
|
|
|
کانتونا: اشنايدر من را به ياد خودم مي اندازد
|
|
۱۴-۵-۱۳۹۰, ۰۲:۱۷ عصر
|
|||
|
|||
|
[color=#000]ستاره فرانسوي سابق شياطين سرخ با ستايش از اشنايدر، مديران منچستريونايتد را به خريد او ترغيب کرد [/color] [color=#000] منبع :
اریک کانتونا، شماره 7 اسطوره ای باشگاه منچستریونایتد، اظهار امیدواری کرد که این باشگاه وسلی اشنایدر، ستاره هلندی اینتر را به خدمت بگیرد. اشنایدر هفته گذشته در واکنش به پیشنهاد باشگاه منچسترسیتی اعلام کرد ترجیح می دهد به الدترافورد برود اما در حال حاضر، دستمزد این بازیکن، بزرگترین مانع برای پیوستن او شیاطین سرخ است. ستاره فرانسوی سابق شیاطین سرخ با ستایش از اشنایدر، مدیران منچستریونایتد را به خرید او ترغیب کرد. او در گفتگو با نشریه میرر گفت:" اشنایدر یکی از بهترین هاست. او می تواند برای منچستریونایتد خرید فوق العاده ای باشد. او دقیقا چیزی است که یونایتدها نیاز دارند. او بازیکن قدرتمندی است . بعضی اوقات من را به یاد خودم می اندازد." کانتونا بین سال های 1992 تا 1997 برای منچستریونایتد بازی کرد و با این تیم 4 قهرمانی در لیگ برتر و 2 قهرمانی در جام حذفی به دست آورد. [/color]![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
|

مشاهده نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به یک دوست
نمایش آخرین ارسال این موضوع
اهدای بیشترین امتیاز به این موضوع
مشترک شدن در این موضوع

![[تصویر: 84087373708980429506.jpg]](http://up6.iranblog.com/images/84087373708980429506.jpg)