|
|
|
اطلاعات سایت نشان میدهد که شما هنوز عضو نشده اید و یا هنوز به سایت وارد نشده اید. برای استفاده از تمامی امکانات باید در سایت ثبت نام و سپس وارد حساب خود شوید. |
| مورينيو: هميشه از شخصيت رئال دفاع ميكنيم زمان کنونی: ۳-۳-۱۳۹۱, ۰۸:۲۸ صبح |
||||||||
|
|
|
مورينيو: هميشه از شخصيت رئال دفاع ميكنيم
|
|
۱۴-۵-۱۳۹۰, ۰۱:۲۸ عصر
|
|||
|
|||
|
[color=#000]سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد پس از پيروزي 7 بر يک تيمش برابر گوانگجو گفت: در همه بازيها از شخصيت تيمي رئال دفاع ميکنيم. [/color] [color=#000] منبع :
به نقل از مارکا اسپانيا، خوزه مورينيو از تلاش بازيکنانش به خاطر پياده کردن بي عيب و نقص اصول تاکتيکي تشکر کرد و گفت: شرايط خوبي در اردو حاکم است و از عملکرد بازيکنانم رضايت کامل دارم، فکر نميکردم با 7 گل به پيروزي برسيم و اين براي من نشانه بسيار خوبي است. [/color] وي افزود: رئال مادريد نام کوچکي نيست که در تور تابستاني آن را کنار گذاشته و از بازيکنان درجه دوم تيم استفاده کنم، حريف ما هر تيم باشد بايد با تمام قدرت براي شکست دادنش به ميدان بياييم و اين درست نيست که چون در بازيهاي پيش فصل هستيم از بازيکنان اصلي استفاده نکنم. رئال مادريد با نتيجه 7 بر يک برابر گوانگجوي چين به پيروزي رسيد. ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
|

مشاهده نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به یک دوست
نمایش آخرین ارسال این موضوع
اهدای بیشترین امتیاز به این موضوع
مشترک شدن در این موضوع

![[تصویر: 84087373708980429506.jpg]](http://up6.iranblog.com/images/84087373708980429506.jpg)