|
|
|
اطلاعات سایت نشان میدهد که شما هنوز عضو نشده اید و یا هنوز به سایت وارد نشده اید. برای استفاده از تمامی امکانات باید در سایت ثبت نام و سپس وارد حساب خود شوید. |
| قهرمانی های دروغین بارسلونا + دانلود زمان کنونی: ۲-۳-۱۳۹۱, ۰۳:۳۲ عصر |
||||||||
|
|
|
قهرمانی های دروغین بارسلونا + دانلود
|
|
۱۴-۵-۱۳۹۰, ۰۵:۲۳ صبح
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸-۵-۱۳۹۰ ۰۶:۱۵ عصر، توسط tayere2ghodsi.)
|
|||
|
|||
|
قهرمانی های دروغین بارسلونا + دانلود
خوزه مورینیو راست می گفت . واقعا هر حرف این مربی بزرگ رو باید با طلا نوشت و آویزه گوش کرد. وقتی فصل قبل خوزه گفت که بارسلونا با داوری داره بازی هاشو یکی یکی می بره و قهرمان میشه و برای نمونه نگرفتن 5 پنالتی از چلسی برابر بارسا در سال 2009 یا اخراج بی دلیل رابین فان پرسی برابر بارسا در همون سال رو گفت ، هیچکی حرفشو تحویل نگرفت تا این که خود مورینیو هم تیمش با ناداوری به این تیم کثیف باخت. میشل پلاتینی تو یک صحنه سازی مورینیو رو بخاطر این که گفته بود یوفا پشت بارساست محروم کرد اما چه کسی می تونه ثابت کنه همچین چیزی نیست. خود من از کسایی بودم که زیاد این حرف مورینیو رو باور نمی کردم تا این که امروز کلیپ های بازی چلسی - بارسا2009 و بارسا - آرسنال و رئال - بارسا 2010 رو دیدم. تا قبل این من برای شخصیت تیم بزرگی مثل بارسلونا احترام قائل بودم اما بعد دیدن این کلیپ ها این تیم رو یه تیم ضد فوتبال میدونم که فوتبالو به پست ترین و کثیف ترین روش ها بازی می کنه. دارم از درون میسوزم. این مطلبو میزارم تا همه ببینن وبدونن که بارسلونا چه تیمی هستش. از همه هم خواهش می کنم نظراتشونو راجع به این مطلب بدن. در ادامه لینک دانلود کلیپایی رو گذاشتم که کاملا حرفمو ثابت می کنه... [b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b] |

مشاهده نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به یک دوست
نمایش آخرین ارسال این موضوع
اهدای بیشترین امتیاز به این موضوع
مشترک شدن در این موضوع