|
|
|
اطلاعات سایت نشان میدهد که شما هنوز عضو نشده اید و یا هنوز به سایت وارد نشده اید. برای استفاده از تمامی امکانات باید در سایت ثبت نام و سپس وارد حساب خود شوید. |
| كاشاني: به هوادار حق ميدهم، اما فصل گذشته رفت و برگشت به ملوان باختيم زمان کنونی: ۲-۳-۱۳۹۱, ۰۳:۲۴ عصر |
||||||||
|
|
|
كاشاني: به هوادار حق ميدهم، اما فصل گذشته رفت و برگشت به ملوان باختيم
|
|
۱۲-۵-۱۳۹۰, ۰۱:۳۶ عصر
|
|||
|
|||
|
[color=#000]سرپرست باشگاه پرسپوليس در واکنش به شعار هواداران گفت: هوادار حق دارد که از تيم محبوبش برد بخواهد، اما فصل قبل در 2 مسابقه رفت و برگشت مقابل ملوان شکست خورديم. [/color] [color=#000] منبع :
حبيب کاشاني پس از تساوي يک بر يک پرسپوليس برابر ملوان عنون کرد: درست است که در اين ديدار امتياز لازم را به دست نياورديم، اما از لحاظ خلق موقعيت توانستيم خوب کار کنيم. البته خوب بازي کردن چيزي را عوض نميکند و ما در اين ديدار امتياز را از دست داديم و بايد علاوه بر زيبا بازي کردن به دنبال پيروزي هم باشيم. وي ادامه داد: بازيکنان پرسپوليس زمان کمي براي ريکاوري داشتند و تغييرات در اين ديدار عمدتاً تاکتيکي نبود بلکه به علت مصدوميتهاي ايجاد شده اتفاق افتاد. بعد از اردوي ترکيه بازيکنان ما مصدوم شدند، ولي فرصت اندکي براي ريکاوري داشتند و اين موضوع باعث شد که در بازي آنها تأثير بگذارد. [/color] سرپرست باشگاه پرسپوليس درباره اينکه پس از دريافت گل تماشاگران پرسپوليس علي دايي را تشويق کردند، خاطرنشان کرد: آخر نفهميدم ما به تماشاگران خط ميدهيم يا فرد ديگري. اگر ما خط مي دهيم خيلي خوب است که به تماشاگران ميگوئيم بر عليه باشگاه شعار دهند اگر هم شخص ديگري خط ميدهد که من نميتوانم اظهار نظر کنم. وي ادامه داد: هواداران هميشه حرف حق را ميزنند و تشويق آنها ربطي به کانون هواداران ندارد، بلکه حرکتي خودجوش بود. به نظرم لزومي نداشت که اين اتفاق رخ دهد. البته سرمربي محترم سابق تيم پرسپوليس سال گذشته زحمت کشيده بود، اما تغييراتي ما در اين تيم اعمال کرديم. کاشاني با اشاره به شکست پرسپوليس در 2 ديدار رفت و برگشت در فصل گذشته تصريح کرد: ما در ديدارهاي رفت و برگشتهاي سال گذشته برابر همين تيم ملوان شکست خورديم، اما در هر صورت حق طبيعي هوادار است که فقط به دنبال پيروزي باشد، زيرا آنها از نقاط دور خود را به ورزشگاه ميرسانند و فقط کسب 3 امتياز را از تيم محبوب خود طلب ميکنند. وي با اشاره به تبريک حلول ماه رمضان عنوان کرد: قصدداشتيم در اولين شب اين ماه مبارک دل هواداران را شاد کنيم. حضور 60، 70 هزار تماشاگر در ورزشگاه بسيار اميدوارکننده است. ما در اولين بازي بود که تمام بازيکنان را در اختيار داشتيم و در اردوهاي قبلي بازيکنانمان در اختيار تيم ملي بودند. کاشاني خاطرنشان کرد: هميشه بازي اول سخت است و هرچند من هم اکنون از ساير نتايج باخبر نيستم اما ميدانم که در ديدارهاي ديگر نيز شرايط به همين گونه بوده است ما از 20 خرداد که رقابتهاي فصل گذشته پايان يافت ريکاوري خوبي را پشت سر نگذاشتيم. باز هم تاکيد ميکنم که ما در دو ديدار رفت و برگشت سال گذشته برابر ملوان شکست خورديم و در ديدار امشب اين تيم فقط يک موقعيت داشت و آن را تبديل به گل کرد. مطمئن باشيد پرسپوليس قابليتهاي بيشتري دارد و در آينده به آن دست خواهد يافت. سرپرست باشگاه پرسپوليس درباره تحمل کم تماشاگران و تغيير موضع آنها يادآور شد: حق طبيعي هوادار است که به دنبال پيروزي تيمش باشد. من هميشه حق را به آنها ميدهم زيرا آنها هزينه کردند و کمترين توقع اين است که تيمشان به پيروزي دست يابد. کاشاني درباره اينکه تماشاگران علي دايي را تشويق کردند، عنوان کرد: به من گفتهاند اسم ايشان را ديگر نياورم ايشان براي پرسپوليس زحمت کشيدند و طبيعي است که چنين اتفاقي بيفتد به نظرم اين کار هواداران ميتواند يک نوع اعتراض باشد اما موضوعي که وجود دارد بايد فرصت لازم را به يک مربي داد. سال گذشته اتفاقاتي رخ داد که سعي کردم عدالت را رعايت کنم. اگر در دو ديدار رفت و برگشت باختيم از سرمربي حمايت کردم و اگر چهارم شديم باز هم حمايت خود را دريغ نکردم. وي درباره حضور حميد استيلي گفت: مطمئن باشيد که نواقص را برطرف خواهيم کرد و قول ميدهم که روزبه روز بهتر خواهيم شد با حميد استيلي به موفقيت دست خواهيم يافت و فقط نياز به فرصت داريم. سرپرست باشگاه پرسپوليس درباره اينکه باشگاه پرسپوليس کمک سعيدلو را 4.5 ميليارد عنوان کرده درحالي که سعيدلو 5.5 ميليارد گفته است، خاطرنشان کرد: زماني که ايشان اين مبلغ را اعلام کردند من دستور دادم تا ريز مبالغ را برايم بياورند شايد اين مبلغ با احتساب تعميرات لازم صورت گرفته است. بايد بررسي کنيم و اين موضوع را اعلام خواهيم کرد.تاکيد ميکنم اگر سعيدلو اعلام کرده 5.5 ميليارد است حتما ما هم بررسي ميکنيم و اين موضوع را به اطلاع رسانهها و مطبوعات خواهيم رساند. ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
|

مشاهده نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به یک دوست
نمایش آخرین ارسال این موضوع
اهدای بیشترین امتیاز به این موضوع
مشترک شدن در این موضوع

![[تصویر: 84087373708980429506.jpg]](http://up6.iranblog.com/images/84087373708980429506.jpg)