|
|
|
اطلاعات سایت نشان میدهد که شما هنوز عضو نشده اید و یا هنوز به سایت وارد نشده اید. برای استفاده از تمامی امکانات باید در سایت ثبت نام و سپس وارد حساب خود شوید. |
| آبی دلان -------حرف های خودمونی طرفداران استقلال تهران زمان کنونی: ۲-۳-۱۳۹۱, ۰۳:۰۱ عصر |
||||||||
|
|
|
آبی دلان -------حرف های خودمونی طرفداران استقلال تهران
|
|
۷-۵-۱۳۹۰, ۰۱:۵۴ صبح
|
|||
|
|||
|
آبی دلان -------حرف های خودمونی طرفداران استقلال تهران
سلام به همه استقلالی ها
این تاپیک رو گذاشتم تا در مورد تیم محبوبمون استقلال با هم بیشتر صجبت کنیم. از برد و باخت ها بگیم. از بازیکنا ، مربیا ، مدیریت و ... خواهش می کنم همه استقلالی ها تو بحث شرکت کنند. خود من برام یه سوال پیش اومده. استقلال این فصل بازیکنای زیادی گرفت. اما به نظر می رسه تو خط دفاع و دروازه هنوز ضعیفه. رفتن امیرحسین صادقی ، شکوری ، کوشکی و اضافه شدن فقط عزیز زاده و حمودی به تیم یکم خطرناک بنظر میرسه. چون اگه یک نفر از مدافعای استقلال الان مصدوم بشه کار خط دفاعی تیم خیلی سخت میشه. در مورد دروازه بانم منظورم دروازه بان دومه. اگه خدای نکرده رحمتی مصدوم بشه کی می خواد بجاش تو دروازه وایسته؟ شما هم نظراتتونو بگین. ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
۲۳-۵-۱۳۹۰, ۰۱:۵۱ عصر
|
|||
|
|||
|
RE: آبی دلان -------حرف های خودمونی طرفداران استقلال تهران
نمی دونم چی بگم ؟
اعصابمو بهم ریخته مرتیکه دست چپ و راستشو از هم تشخیص نمی ده اومده زنگ زده تو برنامه ورزش و مردم هر چی از دهن کثیفش در اومده به حاجی فتح الله زاده گفته. کسی نیس بگه بابا مایلی کهن تو اگه خیلی بلدی چرا نمیری تیم خودتو جمع کنی که از شهرداری تبریز تو آزادی 2 تا نخوره. چرا برای تیم ما حاشیه سازی می کنی؟ این اتهام خرید بازیکن رو این مایلی کلنگ نفهم به تیم استقلال زد تا شاید بتونه برا تیم ما حاشیه درست کنه. چرا یکی نیس به این مرتیکه بگه چرا فصل پیش بازی برگشت فینال جام حذفی مهرداد اولادی 3 تا توپ رو از رو خط دروازه کوبید به آسمون؟ فصل بعدش هم اومد پرسپولیس؟ خب کاملا مشخصه که شما بازیکن خریدین. دیگه نمی دونم چی بگم! شما نظرتون چیه؟ ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
|

مشاهده نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به یک دوست
نمایش آخرین ارسال این موضوع
اهدای بیشترین امتیاز به این موضوع
مشترک شدن در این موضوع

![[تصویر: 84087373708980429506.jpg]](http://up6.iranblog.com/images/84087373708980429506.jpg)