|
|
|
اطلاعات سایت نشان میدهد که شما هنوز عضو نشده اید و یا هنوز به سایت وارد نشده اید. برای استفاده از تمامی امکانات باید در سایت ثبت نام و سپس وارد حساب خود شوید. |
| آنلكا: شرايط پاريسنژرمن هم خوب است زمان کنونی: ۲-۳-۱۳۹۱, ۰۲:۴۴ عصر |
||||||||
|
|
|
آنلكا: شرايط پاريسنژرمن هم خوب است
|
|
۵-۵-۱۳۹۰, ۰۵:۴۶ عصر
|
|||
|
|||
|
[color=#000]مهاجم چلسي اعلام کرد پاريسنژرمن به او پيشنهاد وسوسهکنندهاي داده است. [/color] [color=#000] منبع : ورزش 3
نيکولا آنلکا اظهار داشت: از طرف پاريسنژرمن به من شرايطي خوب پيشنهاد شده است. آنها علاقمند هستند با شرايط مالي خوبي تا سال 2014 با من قرارداد منعقد کنند. وي افزود: قراردادم با چلسي تا تابستان سال آينده است ولي سنژرمن ميخواهد از تابستان سال جاري در اختيار داشته باشد. دراين ارتباط نميتوانم نظري بدهم. هرچند از همراهي چلسي لذت مي برم و راحت هستم. آنلکا که از سال 2008 در خدمت استامفوردبريجيها است و پيشتر براي بولتون، منچسترسيتي، ليورپول، آرسنال در انگليس، پاري سنژرمن فرانسه، رئال مادريد اسپانيا و فنرباغچه ترکيه بازي کرده، چند روز قبل از دريافت پيشنهاد از ليگ حرفه اي آمريکا خبر داده بود. ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
|

مشاهده نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به یک دوست
نمایش آخرین ارسال این موضوع
اهدای بیشترین امتیاز به این موضوع
مشترک شدن در این موضوع

![[تصویر: 84087373708980429506.jpg]](http://up6.iranblog.com/images/84087373708980429506.jpg)