|
|
|
اطلاعات سایت نشان میدهد که شما هنوز عضو نشده اید و یا هنوز به سایت وارد نشده اید. برای استفاده از تمامی امکانات باید در سایت ثبت نام و سپس وارد حساب خود شوید. |
| روبن مذاكرهاش با مسئولان تاتنهام را تكذيب كرد زمان کنونی: ۲-۳-۱۳۹۱, ۰۲:۲۶ عصر |
||||||||
|
|
|
روبن مذاكرهاش با مسئولان تاتنهام را تكذيب كرد
|
|
۴-۵-۱۳۹۰, ۱۲:۰۱ عصر
|
|||
|
|||
|
[color=#000]ستاره هلندي تيم فوتبال بايرنمونيخ مذاکره مخفيانه با تيم انگليسي تاتنهام را تکذيب کرد. [/color] [color=#000] منبع : ورزش 3
به نقل از روزنامه داگبلات، يک روز پس از آنکه برخي مطبوعات بريتانيايي عنوان کردند هري ردنپ، سرمربي تاتنهام با وي تماس گرفته و پيشنهاد داده، واکنش نشان داد، گفت: در تمرينات آمادهسازي بايرن حاضر هستم. با اين تيم قرارداد دارم. تمام حواسم معطوف تيمم است. چطور ميتوانم به فکر حضور در تيمي ديگر باشم؟ اين حرفها فقط شايعه است. [/color]اين موضع از جانب ستاره سرزمين لالههاي نارنجي در حالي است که برخي رسانهها عنوان کردند هري ردنپ، مربي مجرب تاتنهام با آگاهي از صميميت ميان رافائل فان درفارت، بازيکن هلندي تيمش با روبن، از اين موقعيت به سود تيمش در قالب مذاکره استفاده کرده است. مهاجم باوارييها افزود: هيچ توجهي به آنچه شايع شده ندارم. با فان درفارت مثل ساير دوستانم در تيم ملي، تماس تلفني دارم، ولي صحبت ما به موردي براي حضور در تاتنهام مربوط نميشود. نميدانم هدف از اين شايعه سازي چيست! ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
|
| موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
| فان در فارت: مودريچ از حضور در تاتنهام خوشحال است | specialone | 0 | 241 |
۱۷-۴-۱۳۹۰ ۰۵:۰۱ صبح آخرین ارسال: specialone |
|

مشاهده نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به یک دوست
نمایش آخرین ارسال این موضوع
اهدای بیشترین امتیاز به این موضوع
مشترک شدن در این موضوع

![[تصویر: 84087373708980429506.jpg]](http://up6.iranblog.com/images/84087373708980429506.jpg)