|
|
|
اطلاعات سایت نشان میدهد که شما هنوز عضو نشده اید و یا هنوز به سایت وارد نشده اید. برای استفاده از تمامی امکانات باید در سایت ثبت نام و سپس وارد حساب خود شوید. |
| اورا: نصري اگر جام ميخواهد بيايد زمان کنونی: ۲-۳-۱۳۹۱, ۰۲:۱۰ عصر |
||||||||
|
|
|
اورا: نصري اگر جام ميخواهد بيايد
|
|
۴-۵-۱۳۹۰, ۱۱:۴۹ صبح
|
|||
|
|||
|
[color=#000]مدافع فرانسوي تيم فوتبال منچستريونايتد از حضور نصري در اين تيم استقبال کرد. او البته بايد به زودي منتظر واکنش ونگر باشد! [/color] [color=#000]
باشگاههاي منچستريونايتد و منچسترسيتي رقابت خود را براي خريد سمير نصري هافبک فرانسوي تيم آرسنال آغاز کردهاند و البته در اين ميان آرسن ونگر به عنوان مخالف شمارهي اول تلاش ميکند تا بازيکنش را در لندن نگاه دارد. نصري که خودش هم چندان تمايلي به ماندن در جمع توپچيها ندارد از تمديد قراردادش که سال 2012 به پايان ميرسد طفره رفته و ديگر نميخواهد در آرسنال بماند. پاتريس اورا در گفتوگو با سان عنوان کرد: در تعطيلات صحبتهاي زيادي با نصري داشتم و آشکارا به او گفتم که تا چه اندازه براي خودش خوب خواهد بود که به منچستريونايتد بيايد و در تيم ما بازي کند. به او گوشزد کردم که بازي در تيمي مانند منچستريونايتد تا چه اندازه ميتواند به او کمک کند که به يکي از بهترين بازيکنان دنيا تبديل شود. مدافع ملي پوش منچستريونايتد ادامه داد: به نصري گفتم که اگر جام مي خواهد بايد از آرسنال جدا شود. اورا با اشاره به موفقيتهايي که با شياطين سرخ در مدت حضورش در اولدترافورد به دست آورده هم گفت: من در 5 سالي که در منچستريونايتد بازي کردم 12 جام قهرماني مختلف را به دست آوردم و مطمئنم اگر در باشگاه ديگري جز منچستريونايتد بازي مي کردم نمي توانستم اين همه قهرماني و افتخار را تجربه کنم. به همين دليل حرفهايي که به نصري زدم واقعيت محض بود و بايد خودش تصميم بگيرد. اورا که به عقيدهي برخي کارشناسان از بهترين دفاع چپهاي جهان به شمار مي رود، ادامه داد: نميدانم وضعيت مذاکرات چگونه است و کار تا چه اندازه پيش رفته است. اما از اين موضوع اطلاع دارم که تيمهاي زيادي خواهان جذب او شدهاند و در حال حاضر فقط خودش ميتواند بهترين تصميم را بگيرد و البته براي اين کار نياز به فکر و مشورت دارد. وي دربارهي برخورد ساير بازيکنان منچستريونايتد با نصري هم گفت: من به او گفتم که اگر به تيم ما بيايد شرايط از هر نظر براي او فراهم خواهد شد. مطمئنم با استقبال خوبي از سوي ديگر بازيکنان روبرو خواهد شد. من هم مي توانم به او کمک کنم چرا که هموطن و هم زبان او هستم. غير از تعطيلات در اردوي تيم ملي هم با او زياد صحبت کردهام. احساس کردم خود نصري هم به اين موضوع علاقه دارد اما هنوز دودل است. به هر حال بايد صبر کنيم و ببينيم در آينده چه اتفاقي مي افتد.
سمير نصري که اخيرا پيشنهاد دستمزد 115 هزار پوند هفتگي آرسنال را رد کرده از باشگاه منچسترسيتي هم پيشنهادهايي دارد و ميتواند مانند گائيل کليچي به جمع فيروزهاي پوشان بپيوندد. اورا دربارهي پيشنهاد باشگاه رقيب همشهري هم گفت: البته همه چيز به خود او بر مي گردد. او مي تواند تصميم بگيرد و پيشنهاد منچسترسيتي را قبول کند. اما اگر من در چنين شرايطي قرار مي گرفتم و از دو باشگاه پيشنهاد داشتم بدون ترديد منچستريونايتد را انتخاب مي کردم. شايد حضور در منچسترسيتي از لحاظ مالي به صرفهتر باشد، اما با بازي کردن در تيم ما مي تواند به عنوان و افتخار دست پيدا کند. اين مدافع که به دليل درگيري با کادر فني تيم ملي فرانسه مدتي هم از جمع خروسها دور بود در پايان دربارهي تصميمش براي ماندن در اولدترافورد گفت: پس از پايان جام جهاني از دو باشگاه اينتر و رئال مادريد پيشنهاد داشتم و به فرگوسن گفتم که ميخواهم بروم. به هر حال زماني ميرسد که هر کس تحت تاثير بعضي مسائل تصميمي مي گيرد. به هر حال خوشحالم که جداشدنم از منچستريونايتد رنگ واقعيت نگرفت و در تيم ماندم. [/color]![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
|

مشاهده نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به یک دوست
نمایش آخرین ارسال این موضوع
اهدای بیشترین امتیاز به این موضوع
مشترک شدن در این موضوع

![[تصویر: 84087373708980429506.jpg]](http://up6.iranblog.com/images/84087373708980429506.jpg)