|
|
|
اطلاعات سایت نشان میدهد که شما هنوز عضو نشده اید و یا هنوز به سایت وارد نشده اید. برای استفاده از تمامی امکانات باید در سایت ثبت نام و سپس وارد حساب خود شوید. |
| خلعتبري:هواداران صبور باشند،نياز به زمان داريم زمان کنونی: ۲-۳-۱۳۹۱, ۰۱:۴۵ عصر |
||||||||
|
|
|
خلعتبري:هواداران صبور باشند،نياز به زمان داريم
|
|
۲۹-۴-۱۳۹۰, ۰۶:۴۳ عصر
|
|||
|
|||
|
[color=#000]مهاجم تيم ملي گفت: کار کردن با کيروش همان اندازه که لذتبخش است، سخت و پرفشار هم است. [/color] [color=#000]
محمدرضا خلعتبري در مورد بازي با مالديو اظهار داشت: اين مسابقه مانند ساير بازيها سخت است. اميدوارم تيم ملي مقتدرانه در دو بازي رفت و برگشت مالديو را شکست دهد تا بتوانيم به مرحله بعدي مقدماتي جام جهاني 2014 برزيل صعود کنيم هر چند که در اين مرحله هم کار سختي در پيش خواهيم داشت. وي درباره شعار هواداران در بازي با ماداگاسکار تصريح کرد: هواداران بايد صبور باشند چرا که فشار زيادي به بدن بازيکنان در اردوي اتريش آمده بود و هنوز به فرم ايدهآل نرسيده بودند. تيم ملي با آمدن کيروش احتياج به زمان دارد و مطمئن باشيد روزهاي خيلي خوبي در آينده خواهد داشت. خلعتبري در مورد اين که گفته ميشود فشار اردوي اتريش زياد نبوده و ممکن است بازيکنان در فصل بدنسازي با مشکل مواجه شوند، خاطرنشان کرد: به نظر من تمرينات خوبي در اتريش برگزار کرديم. تيم ملي مربي بدنساز خوبي دارد و واقعاً بعضي روزها فشار زيادي بود. تمرينات تيم ملي در اين مدت متفاوت شده و تمرينات روز جهان را انجام ميدهيم. شيوه بازيمان نيز تغيير کرده است. هر مربي يک سيستم خاص براي خودش دارد. بيشتر کارهاي ما در تمرينات بر اساس کارهاي تاکتيکي است و اميدوارم در روز بازي هم بتوانيم يک بازي تاکتيکي ارائه کنيم. اين بازيکن گفت: بازيکن بايد خودش را با شرايط هر مربي وفق دهد و براي اين کار هم احتياج به زمان است. کيروش در تيمهاي خوب اروپايي مربيگري کرده و تمرينات روز دنيا را انجام ميدهيم. کار کردن با کيروش همانقدر که لذتبخش است سخت هم است و بايد فشار زيادي را تحمل کرد. مهاجم باشگاه الغرافه در مورد اردوي اين تيم گفت: اردوي خوبي را در فرانسه داشتيم و شرايط خيلي خوب بود. اميدوارم بتوانم در الغرافه هم مانند ذوبآهن روزهاي خوبي داشته باشم. وي در مورد اينکه گفته باشگاه الغرافه را به اين دليل انتخاب کرده که در اين تيم قطري کمتر بازي کرده و بيشتر استراحت ميکند، گفت: اصلا من چنين حرفهايي را نزدم و همه آنها را تکذيب ميکنم. در چند روز گذشته يک سري حرفها از قول من در روزنامهها منتشر شد. اگر چنين صحبتي کردهام بيايند رو در رو کنند و بعد هم هر تصميمي دوست دارند براي من بگيرند. من در فوتبال ايران رشد کرده و بهترين شدهام و فوتبالم را مديون ذوبآهن و تيم ملي ايران هستم و افتخار ميکنم که ايراني هستم. خلعتبري در پايان در مورد اينکه آيا متسو، سرمربي الغرافه صحبتي در مورد کيروش انجام نداده است، اظهار داشت: متسو گفت دوست کيروش است. ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
|
| موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
| هواداران حق دارند اما بايد به کيروش وقت داد | specialone | 0 | 230 |
۲۷-۴-۱۳۹۰ ۱۲:۱۹ عصر آخرین ارسال: specialone |
|
| ما هم دوست داريم با منچستر و رئال بازي کنيم | specialone | 0 | 276 |
۱۸-۴-۱۳۹۰ ۰۵:۰۸ عصر آخرین ارسال: specialone |
|

مشاهده نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به یک دوست
نمایش آخرین ارسال این موضوع
اهدای بیشترین امتیاز به این موضوع
مشترک شدن در این موضوع

![[تصویر: 84087373708980429506.jpg]](http://up6.iranblog.com/images/84087373708980429506.jpg)