|
|
|
اطلاعات سایت نشان میدهد که شما هنوز عضو نشده اید و یا هنوز به سایت وارد نشده اید. برای استفاده از تمامی امکانات باید در سایت ثبت نام و سپس وارد حساب خود شوید. |
| فرگوسن: برباتف بخواهد مي تواند برود زمان کنونی: ۲-۳-۱۳۹۱, ۰۱:۳۹ عصر |
||||||||
|
|
|
فرگوسن: برباتف بخواهد مي تواند برود
|
|
۲۹-۴-۱۳۹۰, ۰۶:۳۵ عصر
|
|||
|
|||
|
[color=#000]سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد مشکلي با جدايي مهاجم بلغاري تيمش ندارد. [/color] [color=#000] منبع : ورزش 3
الکس فرگوسن که در فوتبال انگليس به عنوان يکي از مربياني شناخته مي شود که به هيچ وجه به شاگردانش اجازه بازيکن سالاري نمي دهد، دربارهي صحبتهايي که دربارهي جدايي ديميتار برباتف مطرح مي شود، نظري ندارد و معتقد است در صورتي که بازيکن بخواهد تيمي را ترک کند مربي نمي تواند مانع شود.
فرگوسن با تمجيد از پشتکار برباتف و عملکرد خوب اين بازيکن در تمرين گفت: او بازيکن باهوش و فوق العادهاي است. در هفتههاي گذشته در تمرين عالي بوده و خوب کار کرده است. علاوه بر اين برباتف يک انسان برجسته است. با تمام اين حرفها چه کاري از دست من ساخته است.
وي ادامه داد: من در طول سالها عادت کردهام که در دو هفته متوالي با يک تيم تمرين نکنم. در سه سال اخير فقط يک بار اين کار را انجام دادهام به همين دليل عادت دارم که بازيکنان بيايند و بروند و من هم مشکلي با آن ندارم. وقتي بازيکني بخواهد از تيمي جدا بشود من کاري نمي توانم انجام دهم و اگر برباتف هم واقعا مي خواهد اينجا را ترک کند من مشکلي ندارم.
ديمتيار برباتف فصل گذشته در ليگ برتر انگليس عملکرد قابل قبولي داشت و به همراه کارلوس توز آرژانتيني به طور مشترک عنوان آقاي گلي را به دست آورد، اما آنچه باعث شد هواداران چندان دل خوشي از او نداشته باشند، اين است که مهاجم بلغاري شياطين سرخ حتي يک بار هم در ليگ قهرمانان اروپا موفق به گلزني نشد.
فرگوسن دربارهي دليل ترجيح هرناندس بر برباتف هم گفت: چيچاريتو آن قدر شرايط خوبي داشت که تقريبا در هر بازي براي ما گل مي زد و ان قدر خوب کار مي کرد که با توجه به وضعيتي که داشت بايد در ترکيب قرار مي گرفت و هرناندس هر زمان که در ميدان بود تهديدي جدي براي مدافعان تيم حريف به شمار مي رفت و به همين دليل من حق داشتم که از او در ترکيب ثابت تيم استفاده کنم. سرمربي اسکاتلندي شياطين سرخ همچنان اظهار کرد: به نظر من اين بدشانسي برباتف بود. اين موضوع دليل نمي شود که او را بازيکن بد و بي کيفيتي بدانيم. او فقط بدشانس بود که در زمان حضور او پديدهاي مانند هرناندس در تيم ما شروع به درخشيدن کرد. به هر حال فوتبال همين است و فوتبال به ما مي گويد براي آينده بايد چه کاري انجام بدهيم. قانون فوتبال اين است که بازيکنان جوان مي آيند و جاي بازيکنان مسن را مي گيرند.
گفته مي شود باشگاههاي بايرن مونيخ، پاري سن ژرمن و يوونتوس خواهان جذب مهاجم 30 ساله منچستريونايتد هستند. [/color]![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
|
| موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
| بكام و هانري رودرروي فرگوسن | specialone | 0 | 205 |
۲۸-۴-۱۳۹۰ ۰۲:۴۲ عصر آخرین ارسال: specialone |
|

مشاهده نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به یک دوست
نمایش آخرین ارسال این موضوع
اهدای بیشترین امتیاز به این موضوع
مشترک شدن در این موضوع

![[تصویر: 84087373708980429506.jpg]](http://up6.iranblog.com/images/84087373708980429506.jpg)