|
|
|
اطلاعات سایت نشان میدهد که شما هنوز عضو نشده اید و یا هنوز به سایت وارد نشده اید. برای استفاده از تمامی امکانات باید در سایت ثبت نام و سپس وارد حساب خود شوید. |
| گوارديولا:منتظر 2 بازيكن جديد هستم زمان کنونی: ۲-۳-۱۳۹۱, ۰۱:۳۳ عصر |
||||||||
|
|
|
گوارديولا:منتظر 2 بازيكن جديد هستم
|
|
۲۹-۴-۱۳۹۰, ۰۶:۲۹ عصر
|
|||
|
|||
|
گوارديولا:منتظر 2 بازيكن جديد هستم
[color=#000]سرمربي تيم فوتبال بارسلونا سکوت خود را شکست و گفت: بي صبرانه منتظر 2 بازيکن جديد هستم و براي خريد سسک و سانچس پول کافي داريم. [/color] [color=#000] منبع : ورزش 3
به نقل از آس اسپانيا، جوزپه گوارديولا که صبح روز گذشته از بي اعتنايي خود به خريدهاي در دست بررسي باشگاه سخن گفته و تاکيد کرده بود که بارسلونا معطل هيچ اسمي نيست و فابرگاس يا سانچس حضورشان مهم بوده اما کليدي نيست، امروز در نشست خبري خود گفت: حضور فابرگاس براي تيم من کليدي است و بي صبرانه در انتظار آمدن او هستم، هنوز هم به خريد او اميدواريم و از او انتظار همکاري بيشتر داريم. [/color]وي افزود: هيچ مشکل مالي در اين ميان وجود ندارد، بارسلونا توان خريدن هر 2 بازيکن مورد علاقه خود را دارد و اميدوارم در تور تابستاني بارسا شاهد حضور فابرگاس و سانچس در تمرينات باشم. ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
|
| موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
| پيروزي پر گل و قاطع بارسلونا در فصل جديد اسپانيا | amirn900 | 0 | 216 |
۸-۶-۱۳۹۰ ۰۵:۲۸ صبح آخرین ارسال: amirn900 |
|
| گوارديولا: تا آخر عمرم شاگرد كرايف هستم | tayere2ghodsi | 0 | 236 |
۲۸-۵-۱۳۹۰ ۰۶:۱۸ عصر آخرین ارسال: tayere2ghodsi |
|
| هشدار گوارديولا به روسل براي خريد فابرگاس | specialone | 0 | 268 |
۱۹-۴-۱۳۹۰ ۰۳:۵۹ عصر آخرین ارسال: specialone |
|

مشاهده نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به یک دوست
نمایش آخرین ارسال این موضوع
اهدای بیشترین امتیاز به این موضوع
مشترک شدن در این موضوع

![[تصویر: 84087373708980429506.jpg]](http://up6.iranblog.com/images/84087373708980429506.jpg)