|
|
|
اطلاعات سایت نشان میدهد که شما هنوز عضو نشده اید و یا هنوز به سایت وارد نشده اید. برای استفاده از تمامی امکانات باید در سایت ثبت نام و سپس وارد حساب خود شوید. |
| مارادونا: اين بازي آرژانتين خنجري به قلبم بود زمان کنونی: ۲-۳-۱۳۹۱, ۰۱:۲۹ عصر |
||||||||
|
|
|
مارادونا: اين بازي آرژانتين خنجري به قلبم بود
|
|
۲۹-۴-۱۳۹۰, ۰۶:۲۸ عصر
|
|||
|
|||
|
[color=#000]سرمربي سابق تيم ملي فوتبال آرژانتين حذف از رقابتهاي کوپا آمهريکا را به دليل ناتواني رئيس فدراسيون اين کشور قلمداد کرد. [/color] [color=#000]
منبع : ورزش 3
به نقل از راديو بلگرانو، ديگو مارادونا سه روز پس از حذف آلبيسلسته از پيکارهاي که خود ميزبانياش را برعهده دارد، گفت: حذف از کوپا آمهريکا تقصير بازيکنان نيست. در اين ماجرا همه کساني که مسئوليت دارند، مقصر هستند. يکي از اين افراد، خوليو گروندونا، رئيس فدراسيون است. چهره اسطورهاي که در جام جهاني 2010 آفريقايجنوبي زمام امور راهراهپوشان آبي و سفيد کشورش را برعهده داشت و سپس توسط همين مقام از پستاش کنارگذاشته شد، در يک سال گذشته حملات زيادي عليه عاليترين مقام فوتبال آرژانتين داشته است. وي افزود: واقعا تعجب ميکنم که برخي بازيکنان، به ويژه ليونل مسي را محکوم ميکنند، ولي آنها هيچ گناهي ندارند. بازيکن و کاپيتان گذشته آرژانتينيها ادامه داد: بايد از مسئولاني مثل گروندونا پرسيد چرا بازيکنان تيم ملي تا اين حد ناآماده بودند؟ من که هر بار شاهد بازي تيم ملي در اين مسابقات بودم، آنقدر ناراحت شدم که گويي خنجري به قلبم وارد شد. وي با حمله به رئيس فدراسيون و سرمربي تيم ملي افزود: از نظر من مشکل، گروندونا است. خود من اگر پس از آن بازي با آلمان در جام جهاني 2010 که با باخت و حذف همراه بود، در رختکن جانب او را گرفته بودم، مطمئن باشيد اکنون به جاي باتيستا در مقام خود ابقا مي شدم. همچنانکه الان باتيستا با وجود آن نتايج ضعيف، بر مسند ميماند. به اعتقاد اين چهره تيم کشورش در اين مسابقات علاوه بر ناآمادگي، به شدت خسته بود که مسئولان امر هيچ اقدامي براي بازگرداندن نشاط انجام ندادند. [/color] ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
|
| موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
| فان خال گزينه مربيگري تيم ملي آرژانتين | specialone | 0 | 206 |
۵-۵-۱۳۹۰ ۰۵:۴۹ عصر آخرین ارسال: specialone |
|
| نامه شکايت آميزمسي به طرفداران آرژانتين | specialone | 0 | 209 |
۵-۵-۱۳۹۰ ۰۵:۴۳ عصر آخرین ارسال: specialone |
|
| باتيستا سرمربي تيم ملي آرژانتين برکنارشد | specialone | 0 | 196 |
۴-۵-۱۳۹۰ ۱۱:۵۲ صبح آخرین ارسال: specialone |
|
| خشم مردم آرژانتين از تفريحات مسي | specialone | 0 | 211 |
۲۸-۴-۱۳۹۰ ۰۲:۴۴ عصر آخرین ارسال: specialone |
|
| خداحافظي زودهنگام آرژانتين | specialone | 0 | 254 |
۲۶-۴-۱۳۹۰ ۰۲:۰۰ عصر آخرین ارسال: specialone |
|

مشاهده نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به یک دوست
نمایش آخرین ارسال این موضوع
اهدای بیشترین امتیاز به این موضوع
مشترک شدن در این موضوع

![[تصویر: 84087373708980429506.jpg]](http://up6.iranblog.com/images/84087373708980429506.jpg)