|
|
|
اطلاعات سایت نشان میدهد که شما هنوز عضو نشده اید و یا هنوز به سایت وارد نشده اید. برای استفاده از تمامی امکانات باید در سایت ثبت نام و سپس وارد حساب خود شوید. |
| تفسير محصص از بازي تيم ملي زمان کنونی: ۲-۳-۱۳۹۱, ۰۱:۲۲ عصر |
||||||||
|
|
|
تفسير محصص از بازي تيم ملي
|
|
۲۹-۴-۱۳۹۰, ۰۶:۰۹ عصر
|
|||
|
|||
|
[color=#000]رئيس کميته آموزش فدراسيون فوتبال درباره بازي تيم ملي ايران مقابل ماداگاسکار صحبت کرد. [/color] [color=#000] منبع : ورزش 3
به نقل از سايت رسمي فدراسيون فوتبال، مرتضي محصص درباره بازي تيم ملي مقابل ماداگاسکار گفت: من بازي تيم ملي را خوب ديدم و بايد بگويم کي روش به دنبال اين است که فوتبال مدرن را در تيم ملي پياده کند. البته اگر بخواهم از ديد يک هوادار به بازي نگاه کنم، مشخص است که بايد ناراضي باشم، اما چون هواداران انتظار دارند در ورزشگاه در حين تخمه شکستن و لذت بردن از بازي همه توپها وارد دروازه شود، اما ما بايد فوتبال بازي کردن را خوب تشخيص بدهيم. وي در تشريح نکات فني بازي گفت: حاج صفي و حيدري نزديک خط مياني بازي مي کردند و حسيني و عقيلي در عمق دفاع بودند. کي روش با طراحي اين نيم بيضي در خط دفاع به بهترين وجه و مدرن ترين شيوه سيستم دفاعي را به نمايش گذاشت. دفاع نيم بيضي اين خاصيت را دارد که فضاي خوبي در اختيار بائو، نوري و کريمي قرار دهد تا آنها بتوانند بازي را به گردش دربياورند.
محصص با اشاره به اختلاف فوتبال مدرن و قديمي گفت: در فوتبال مدرن دفاعها توانايي حمله و مهاجمان توانايي دفاع دارند. بارها و بارها اولادي را در باکس دفاعي ديديم. مطمئنا اگر کارلوس کي روش چنين روشي را ادامه دهد، موفق خواهد شد. چرا که حيدري و حاج صفي به خوبي در دو گوش حضور داشتند و به خوبي به توپ ضربه زدند. کي روش، هادي نوروزي را يک گوش تمام وقت و کريم انصاري فرد را به همراه مهرداد اولادي در نوک حمله قرار داده بود تا زيرکي اش را برساند. البته کي روش با دو نوک حمله و يک گوش حمله مي کرد تا حريف را باز کند و ميثم بائو به خوبي در محوطه جريمه صاحب توپ شود. ضمن اينکه اولادي و انصاري فرد به هم نزديک هم بودند.
رئيس کميته آموزش با اشاره به سيستم پايه تيم ملي گفت: سيستم تيم ملي در بازي مقابل ماداگاسکار چهار، سه، سه بود. اين سيستم سيستم بسيار خوبي است، چرا که قابل انعطاف به سيستمهاي چهار، چهار، دو و چهار، پنج، يک و چهار، دو، سه، يک است. در زمان دفاع علي کريمي براي گرفتن توپ تکل مي کرد و لحظه انتقال در فوتبال نوين به خوبي به نمايش درآمد و تيم ملي سعي در بازي يک ضرب و دو ضرب داشت. فوتبالي که با دفاع کار مي کرد. به نظر من فوتبال تيم ملي فوتبال نويي بود.
محصص در پايان با اشاره به عدم دقت بازيکنان در ضربات نهايي گفت: اين مشکل سالهاست در فوتبال ما وجود دارد و کي روش نمي تواند با يک اردوي اتريش و چند اردوي داخلي اين مشکل را برطرف کند، اما خودش هم در کنفرانس گفت که تيم ملي وقتي توپ را از دست مي دهد سرعت ندارد. در کل بازي خوبي انجام داديم و با توجه به قامت کوتاه بازيکنان ماداگاسکار و سرعتي بودن آنها بايد بگويم تفاوت اين تيم و ما اين بود که آنها تمرينات زيادي داشتند و چشم بسته همديگر را پيدا مي کردند. من مطمئنم که کي روش ذهنها را تغيير مي دهد و ميدان دادن به جواناني چون ماهيني و دقيقي اين نکته را ثابت مي کند. به نظر من بزرگترين چالش کي روش در روزهاي آينده تلاشها تئوريک او و کلاسهاي آموزشي است که براي بازيکنان تيم ملي خواهد گذاشت.
[/color] ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
|
| موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
| احتمال برگزاري بازي هاي تيم ملي درشهري ديگر | specialone | 0 | 227 |
۲۸-۴-۱۳۹۰ ۰۲:۲۱ عصر آخرین ارسال: specialone |
|
| تيم ملي فردابراي بازي بامالديواستارت ميزند | specialone | 0 | 197 |
۲۷-۴-۱۳۹۰ ۱۲:۱۷ عصر آخرین ارسال: specialone |
|
| برنامه تمرينات تيم ملي فوتبال براي بازي بامالديو | specialone | 0 | 192 |
۲۷-۴-۱۳۹۰ ۱۲:۱۶ عصر آخرین ارسال: specialone |
|
| ما هم دوست داريم با منچستر و رئال بازي کنيم | specialone | 0 | 276 |
۱۸-۴-۱۳۹۰ ۰۵:۰۸ عصر آخرین ارسال: specialone |
|

مشاهده نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به یک دوست
نمایش آخرین ارسال این موضوع
اهدای بیشترین امتیاز به این موضوع
مشترک شدن در این موضوع

![[تصویر: 84087373708980429506.jpg]](http://up6.iranblog.com/images/84087373708980429506.jpg)