|
|
|
اطلاعات سایت نشان میدهد که شما هنوز عضو نشده اید و یا هنوز به سایت وارد نشده اید. برای استفاده از تمامی امکانات باید در سایت ثبت نام و سپس وارد حساب خود شوید. |
| مانوئل نوير: مقابل هامبورگ تمرکزنداشتيم زمان کنونی: ۲-۳-۱۳۹۱, ۰۱:۱۷ عصر |
||||||||
|
|
|
مانوئل نوير: مقابل هامبورگ تمرکزنداشتيم
|
|
۲۹-۴-۱۳۹۰, ۰۶:۰۷ عصر
|
|||
|
|||
|
[color=#000]مانوئل نوير، دروازه ملي پوش بايرن، عدم داشتن تمرکز کافي را عامل شکست تيمش در مقابل هامبورگ در رقابت هاي توتال کاپ اعلام کرد. [/color] [color=#000]
منبع : ورزش 3
بایرنی ها در دیدار نیمه نهایی توتال کاپ شب گذشته 2-1 مغلوب هامبورگ شدند و از رسیدن به فینال بازماندند. او گفت:" ما در بعضی از موقعیت ها از تمرکز کافی برخوردار نبودیم و به همین دلیل گل خوردیم. بی تردید ما می خواستیم در اولین بازی های مان به پیروزی برسیم اما از موقعیت های اولیه مان استفاده نکردیم. روی گل اول هم من اشتباه کردم در حالی که می توانستم خیلی راحت توپ را بگیرم. و سپس اشتباه دوم رخ داد که منجر به گل دوم شد زیرا ما به اندازه کافی تمرکز نداشتیم. البته در حال حاضر هیچ تیم بوندس لیگایی در بهترین شرایط قرار ندارد. ما در مرحله آمادگی هستیم اما اشتباهات فردی زیادی مرتکب شدیم و مهاجمان حریف از این موقعیت ها استفاده کردند. " البته اگر ما از موقعیت های مان استفاده می کردیم، می توانستیم در این دیدار پیروز شویم." بایرن اکنون باید در دیدار رده بندی این رقابت ها مقابل ماینس قرار بگیرد. [/color]![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
|

مشاهده نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به یک دوست
نمایش آخرین ارسال این موضوع
اهدای بیشترین امتیاز به این موضوع
مشترک شدن در این موضوع

![[تصویر: 84087373708980429506.jpg]](http://up6.iranblog.com/images/84087373708980429506.jpg)