|
|
|
اطلاعات سایت نشان میدهد که شما هنوز عضو نشده اید و یا هنوز به سایت وارد نشده اید. برای استفاده از تمامی امکانات باید در سایت ثبت نام و سپس وارد حساب خود شوید. |
| ماسيمو موراتي: اميدوارم اشنايدر بماند زمان کنونی: ۲-۳-۱۳۹۱, ۰۱:۱۶ عصر |
||||||||
|
|
|
ماسيمو موراتي: اميدوارم اشنايدر بماند
|
|
۲۹-۴-۱۳۹۰, ۰۶:۰۶ عصر
|
|||
|
|||
|
[color=#000]ماسيمو موراتي، رئيس باشگاه اينتر، اميدوار است وسلي اشنايدر در اين باشگاه بماند و به منچستريونايتد نرود و تاييد کرد که آينده اين ستاره هلندي همچنان در هاله اي از ابهام قرار دارد. [/color] [color=#000] منبع : ورزش 3
با معرفی جان پیرو گاسپرینی به عنوان سرمربی جدید اینتر، شایعاتی در مورد پیوستن اشنایدر به منچستریونایتد منتشر شده اما هنوز این انتقال نهایی نشده است. موراتی در گفتگو با خبرنگاران گفت:" آینده اشنایدر چه خواهد شد؟ من هنوز نمی دانم. امیدوار او در اینتر بماند." گاسپرینی علاقه زیادی به استفاده از سیستم 3-4-3 دارد، سیستمی که ممکن است اشنایدر در آن به یک بازیکن نیمکت نشین تبدیل شود. با این وجود سرمربی سابق جنوا نیز اظهار امیدواری کرد این ستاره اهل اترخت در جوزپه مه آتزا بماند. " با جدایی اشنایدر چه اتفاق می افتد؟ من هم نگران همین مسئله هستم. هنوز هیچ پیشنهاد رسمی ای برای اشنایدر ارائه نشده اما امیدوارم او با ما بماند. این در حالی است که سر الکس فرگوسن نیز شایعه انتقال این بازیکن به الدترافورد را رد کرد. [/color] ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
|

مشاهده نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به یک دوست
نمایش آخرین ارسال این موضوع
اهدای بیشترین امتیاز به این موضوع
مشترک شدن در این موضوع

![[تصویر: 84087373708980429506.jpg]](http://up6.iranblog.com/images/84087373708980429506.jpg)