|
|
|
اطلاعات سایت نشان میدهد که شما هنوز عضو نشده اید و یا هنوز به سایت وارد نشده اید. برای استفاده از تمامی امکانات باید در سایت ثبت نام و سپس وارد حساب خود شوید. |
| دنيلسون راهي سائوپائولو شد زمان کنونی: ۲-۳-۱۳۹۱, ۰۱:۱۰ عصر |
||||||||
|
|
|
دنيلسون راهي سائوپائولو شد
|
|
۲۸-۴-۱۳۹۰, ۰۲:۵۴ عصر
|
|||
|
|||
|
دنيلسون راهي سائوپائولو شد
[color=#000]هافبک تيم فوتبال آرسنال به طور قرضي به باشگاه قبلياش سائوپائولو برزيل پيوست. [/color] [color=#000] منبع : ورزش 3
دنيلسون که يکي از بازيکنان مورد اعتماد آرسنال در فصلهاي گذشته بود، به طور قرضي لندن را به مقصد برزيل ترک کرد تا در تيمي که به گفته خودش فوتبالش را مديون آنجاست، به کارش ادامه دهد. اين بازيکن برزيلي پنج سال پيش از سائوپائولو به آرسنال رفته بود. دنيلسون فصل گذشته با آسيب ديدگيهاي زيادي روبرو شد و تنها توانست در 6 بازي از ابتدا توپچيهاي لندن را همراهي کند.
هافبک برزيلي تازه وارده سائوپائولو پس از امضاي قرار داد قرضي گفت: خيلي سخت بود. پنج سال در آرسنال بودم و هيچ چيزي به دست نياوردم و حالا در سائوپائولو هستم و فکر ميکنم بتوانم عنوان و مقامي کسب کنم. اميدوارم همه چيز به زودي حل و فصل شود و بتوانم کارم را در برزيل آغاز کنم.
دنيلسون در حالي از حضور در سائوپائولو ابراز خوشحالي ميکند که پيش از اين در گفتوگو با سايت رسمي باشگاه عنوان کرده بود: فصل آينده در برزيل بازي ميکنم، اما با ناراحتي لندن را ترک ميکنم. دوستان زيادي در آرسنال پيدا کردم که هميشه از من حمايت کردهاند.
وي در پايان گفت: با اين که از اين به بعد ديگر در آرسنال نيستم، اما مطمئنا نتايج تيم را دنبال ميکنم. آرسنال باشگاه بزرگي است که بازيکنان بزرگي دارد و يک مربي درجه يک روي نيمکت نشسته است، اميدوارم آرسنال فصل بعد نتيجه بگيرد. ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
|

مشاهده نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به یک دوست
نمایش آخرین ارسال این موضوع
اهدای بیشترین امتیاز به این موضوع
مشترک شدن در این موضوع

![[تصویر: 84087373708980429506.jpg]](http://up6.iranblog.com/images/84087373708980429506.jpg)