|
|
|
اطلاعات سایت نشان میدهد که شما هنوز عضو نشده اید و یا هنوز به سایت وارد نشده اید. برای استفاده از تمامی امکانات باید در سایت ثبت نام و سپس وارد حساب خود شوید. |
| نستا:تا خداحافظي ازفوتبال راه زيادي درپيش دارم زمان کنونی: ۲-۳-۱۳۹۱, ۰۱:۰۰ عصر |
||||||||
|
|
|
نستا:تا خداحافظي ازفوتبال راه زيادي درپيش دارم
|
|
۲۸-۴-۱۳۹۰, ۰۲:۴۹ عصر
|
|||
|
|||
|
نستا:تا خداحافظي ازفوتبال راه زيادي درپيش دارم
[color=#000]الساندرو نستا مدافع ميلان برنامه اي براي خداحافظي از دنياي فوتبال ندارد و قصد دارد با اين تيم در رقابتهاي فصل آينده بدرخشد. [/color] [color=#000]
منبع : ورزش 3
این مدافع 35 ساله در چند سال اخیر به دلیل مصدومیت از مستطیل سبز دور بود اما اخیرا قراردادش را یک سال دیگر با میلان تمدید کرد. [/color]او اکنون انگیزه بسیار بالایی دارد و بی صبرانه در انتظار شروع رقابتهاست. نستا در گفتگویی می گوید:" این به من مربوط می شود که چه زمانی تصمیم به خداحافظی از دنیای فوتبال بگیرم." "همانند سال های گذشته می خواهم برای تیمم موثر باشم. اگر زمانی دیگر انگیزه ای برای بازی نداشتم فوتبال را کنار می گذارم اما اکنون پر از انگیزه و انرژی هستم و بی صبرانه منتظر شروع رقابتهای فصل هستم." "در خدمت تیم هستم و هر چه سرمربی از من بخواهد انجام خواهم داد." نستا فصل گذشته 26 بازی برای میلان در سری آ انجام داد. ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
|

مشاهده نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به یک دوست
نمایش آخرین ارسال این موضوع
اهدای بیشترین امتیاز به این موضوع
مشترک شدن در این موضوع

![[تصویر: 84087373708980429506.jpg]](http://up6.iranblog.com/images/84087373708980429506.jpg)