|
|
|
اطلاعات سایت نشان میدهد که شما هنوز عضو نشده اید و یا هنوز به سایت وارد نشده اید. برای استفاده از تمامی امکانات باید در سایت ثبت نام و سپس وارد حساب خود شوید. |
| تيم ملي باکيروش به جاي خوبي خواهدرسيد زمان کنونی: ۱-۳-۱۳۹۱, ۰۶:۱۹ صبح |
||||||||
|
|
|
تيم ملي باکيروش به جاي خوبي خواهدرسيد
|
|
۲۸-۴-۱۳۹۰, ۰۲:۴۰ عصر
|
|||
|
|||
|
تيم ملي باکيروش به جاي خوبي خواهدرسيد
[color=#000]mall">سرمربي اسبق تيم ملي فوتبال ايران با تمجيد از کارلوس کيروش از کارشناسان و رسانهها خواست به سرمربي پرتغالي تيم ملي براي موفقيت تيم کمک کنند و از انتقاد بيهوده صرف نظر کنند. [/color] [color=#000]mall"> منبع : ورزش 3
محمود ياوري با بيان اين که به کار کيروش به عنوان «يک مربي بزرگ» اعتقاد دارد، اظهار کرد: اگر کيروش را آزاد بگذارند که سليقهها و اعتقاداتش را در تيم ملي عملي کند، ميتواند ما را به جاي خوبي برساند. او سالها در کنار مربيان بزرگ دنيا، به کسب تجربه پرداخته و کارنامه قابل قبولي دارد. وي در ادامه با بيان اين که کيروش هنوز در حال محک زدن بازيکنان تيم ملي است، خاطر نشان کرد: بازيکنان برابر ماداگاسکار در حد تيم ملي بازي نکردند که البته طبيعي بود، چرا که سرمربي تيم در حال تست بازيکنان مورد نظر است. نبايد با يک بازي عملکرد تيم ملي را زير سوال ببريم؛ برعکس من معتقدم اگر شرايط براي کيروش فراهم باشد، ميتواند تيم ملي را به جايي برساند که سالهاست از آن دور شدهايم. ياوري همچنين با انتقاد از کساني که پس از بازي تيم ملي مقابل ماداگاسکار، «سيل انتقاد» را به سمت سرمربي تيم ملي روانه کردند، تصريح کرد: اين برخوردها اصلا درست نيست. فوتبال روز دنيا در خارج از ايران جريان دارد. ما بعد از مدتها داراي يک سازمان فوتبال در حد تيم ملي بزرگسالان شدهايم. پس چرا به تيم کمک نکنيم؟ چرا هميشه منتظر اين هستيم که يکي بيايد و او را خراب کنيم؟ کيروش مربي خوبي است که سرمربي رئال مادريد بوده است و در تيمهاي ملي مختلف سرمربي بوده و دستيار فرگوسن هم بوده است. بايد همکاريهاي لازم با او وجود داشته باشد و انتقادها مناسب و به موقع باشد. وي خاطر نشان کرد: کيروش براي ديدن بازي مالديو به آن کشور رفت که کار بسيار خوبي بود. 80 درصد عملکرد يک مربي به شناختش از حريف مربوط ميشود. مالديو هم تيمي نيست که به آن 17 گل زديم، بلکه در اين سالها بسيار پيشرفت کرده است. چرا وقتي يک بازيکن گل ميزند، او را تشويق ميکنند ولي وقتي موقعيتي را هدر ميدهد، ميگويند سرمربي مقصر است؟ کارشناسان اگر ميتوانند کمک کيروش کنند و گرنه ساکت بمانند و بگذارند کارش را بکند. ياوري ادامه داد: چرا برخي در حالي که هدف کيروش را از بازي با ماداگاسکار نميدانند، از او انتقاد ميکنند؟ شايد او قصد داشت تيمش از ماداگاسکار گل بخورد يا کم گل بزند. او در بازي با ماداگاسکار، بازي با مالديو را ديده است. به همين خاطر دليلي ندارد که عليه او و تيم شعار بدهند، بلکه بايد صبر کنند تا او کارش را انجام دهد. مطمئن باشيد اگر او با تيم ملي موفق نشود، خودش، خودش را ترور شخصيتي خواهد کرد. وي در ادامه با بيان اين که آمادگي کامل دارد تا به مسابقات فوتبال باز گردد، اضافه کرد: مانند سالهاي قبل در حال مطالعه هستم و دوست دارم تيمي را که ميخواهم به آن بروم، خودم ببندم. البته از اين پس تا خود را در ساختار مديريتي يک باشگاه نبينم، به آن تيم نميروم. من گاهي بر سر منافع بازيکنان و راهکارهاي موفقيت تيم با مديران مشکل پيدا ميکنم و نميخواهم از اين نظر فني بخورم. وي در پايان افزود: مصاحبهاي از من در يک روزنامه به چاپ رسيد که از قول من نوشته بودند، سه سال سرمربي شاهين بوده ام، در حالي که من گفته بودم سه فصل سرمربي ذوب آهن بودهام. البته من 70 سال است که با شاهين زندگي ميکنم و صحبت از يکسال و دو سال نيست. [/color]![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
|
| موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
| تيم ملي باکيروش به جاي خوبي خواهدرسيد | specialone | 0 | 219 |
۲۸-۴-۱۳۹۰ ۰۲:۳۹ عصر آخرین ارسال: specialone |
|

مشاهده نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به یک دوست
نمایش آخرین ارسال این موضوع
اهدای بیشترین امتیاز به این موضوع
مشترک شدن در این موضوع

![[تصویر: 84087373708980429506.jpg]](http://up6.iranblog.com/images/84087373708980429506.jpg)