|
|
|
اطلاعات سایت نشان میدهد که شما هنوز عضو نشده اید و یا هنوز به سایت وارد نشده اید. برای استفاده از تمامی امکانات باید در سایت ثبت نام و سپس وارد حساب خود شوید. |
| مهاجم ايتاليايي در ويارئال ميماند زمان کنونی: ۱-۳-۱۳۹۱, ۰۶:۱۴ صبح |
||||||||
|
|
|
مهاجم ايتاليايي در ويارئال ميماند
|
|
۲۸-۴-۱۳۹۰, ۰۲:۳۳ عصر
|
|||
|
|||
|
مهاجم ايتاليايي در ويارئال ميماند
[color=#000]با اين که شايعات زيادي درباره انتقال چوزپه روسي به يکي از تيمهاي بارسلونا، يوونتوس و اتلتيکو مادريد وجود داشت، اين مهاجم ايتاليايي تاکيد کرد که در ويا رئال ميماند. [/color] [color=#000]
منبع : ورزش 3
جوزپه روسي، مهاجم ايتاليايي ويارئال اسپانيا با وجود شايعات اخير پيوستنش به بارسلونا تصريح کرد که در حال حاضر ميخواهد با تمرکز بيشتر در تمرينات ويارئال شرکت کند، تا نمايش خوبي در رقابتهاي فصل بعد داشته باشد. روسي که يکشنبه به اردوي ويارئال در ايرلند پيوست، تصريح کرد: الان به اردوي تيم پيوستهام. دور نماهاي زيادي در ذهن دارم و به هيچ چيز ديگري نميخواهم فکر کنم. آنچه در حال حاضر مي خواهم بر روي آن تمرکز کنم، تمرين کردن و ارائه بهترين نمايش ممکن ويارئال است. تيمهاي زيادي از جمله بارسلونا، يوونتوس و اتلتيکومادريد در فصل نقل و انتقالات تابستاني خواستار جذب اين مهاجم گل زن ايتاليايي بودند، اما روسي با سخنان خود تا حدودي انتقالش را به اين تيم بعيد دانست. اين مهاجم ايتاليايي خاطر نشان کرد: خبرهاي که در روزنامهها درباره انتقالم به تيمهاي ديگر وجود دارد، دنبال نمي کنم. در خلال تعطيلات به کلي از فوتبال جدا بودم. بر اين باورم که اين برايم مفيد و موثر بود. به فکر انتقال از ويارئال نيستم و نميتوانم خودم را با لباس ديگري تصور کنم. ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
|

مشاهده نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به یک دوست
نمایش آخرین ارسال این موضوع
اهدای بیشترین امتیاز به این موضوع
مشترک شدن در این موضوع

![[تصویر: 84087373708980429506.jpg]](http://up6.iranblog.com/images/84087373708980429506.jpg)