|
|
|
اطلاعات سایت نشان میدهد که شما هنوز عضو نشده اید و یا هنوز به سایت وارد نشده اید. برای استفاده از تمامی امکانات باید در سایت ثبت نام و سپس وارد حساب خود شوید. |
| فرگوسن:بواس کارسختي درچلسي خواهد داشت زمان کنونی: ۱-۳-۱۳۹۱, ۰۶:۱۰ صبح |
||||||||
|
|
|
فرگوسن:بواس کارسختي درچلسي خواهد داشت
|
|
۲۸-۴-۱۳۹۰, ۰۲:۳۱ عصر
|
|||
|
|||
|
فرگوسن:بواس کارسختي درچلسي خواهد داشت
[color=#000]سرمربي کهنه کار منچستريونايتد معتقد است ويلاس بواس بازيکنان با تجربه اي در چلسي در اختيار دارد در فصل آينده کار آساني در پيش نخواهد داشت. [/color] [color=#000] منبع : ورزش 3
سرالکس فرگوسن سرمربی منچستریونایتد معتقد است آندره ویلاس بواس سرمربی جدید چلسی در اولین فصل حضورش در لیگ برتر انگلیس کار آسانی در پیش نخواهد داشت. [/color]ویلاس بواس جانشین کارلو انچلوتی شد که با وجود کسب عنوان نایب قهرمانی لیگ برتر از سمت خود برکنار شد. فرگوسن در گفتگو با خبرنگاران می گوید:"ویلاس بواس کار سختی در پیش خواهد داشت و با چالش بزرگی روبرو می شود. البته او پیش از این با مورینیو در چلسی حضور داشته و این باشگاه را به خوبی می شناسد و این برای او یک امتیاز محسوب می شود." این مربی 33 ساله در زمان حضور مورینیو در چلسی زیر نظر او کار کرده و با شیوه مربیگری او آشناست. این در حالی است که ویلاس بواس تنها دو فصل تجربه حضور به عنوان سرمربی در دنیای فوتبال را دارد اما در فصل دوم توانسته با پورتو تریبل کند و لیگ اروپا، لیگ پرتغال و جام حذفی این کشور را با پورتو کسب کند." فرگوسن می گوید:" من مربیگری را در سن 32 سالگی آغاز کردم اما در آن زمان مربی یک تیم دسته دومی در لیگ اسکاتلند بودم. در ان زمان دستیار سرمربی وجود نداشت و من تک و تنها تیم را هدایت می کردم. " "او در چلسی بازیکنان با تجربه ای در اختیار دارد و ما انتظار داریم چلسی همانند سال های گذشته اصلی ترین رقیب یونایتد در کسب عنوان قهرمانی باشد." ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
|
| موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
| ويلاس بواس ازميانگين سني چلسي دفاع کرد | specialone | 0 | 205 |
۴-۵-۱۳۹۰ ۱۲:۰۳ عصر آخرین ارسال: specialone |
|
| بواس: تري كاپيتان چلسي باقي ميماند | specialone | 0 | 191 |
۲۹-۴-۱۳۹۰ ۰۶:۳۴ عصر آخرین ارسال: specialone |
|
| تورس:شروع تازه اي در چلسي خواهم داشت | specialone | 0 | 203 |
۲۸-۴-۱۳۹۰ ۰۲:۵۹ عصر آخرین ارسال: specialone |
|
| آندره ويلاس بواس: مصدوميت اسين،ضربه اي جدي براي چلسي بود | specialone | 0 | 193 |
۲۸-۴-۱۳۹۰ ۰۲:۵۸ عصر آخرین ارسال: specialone |
|

مشاهده نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به یک دوست
نمایش آخرین ارسال این موضوع
اهدای بیشترین امتیاز به این موضوع
مشترک شدن در این موضوع

![[تصویر: 84087373708980429506.jpg]](http://up6.iranblog.com/images/84087373708980429506.jpg)