|
|
|
اطلاعات سایت نشان میدهد که شما هنوز عضو نشده اید و یا هنوز به سایت وارد نشده اید. برای استفاده از تمامی امکانات باید در سایت ثبت نام و سپس وارد حساب خود شوید. |
| آخرو: ديگر به اتلتيكومادريد برنميگردم زمان کنونی: ۱-۳-۱۳۹۱, ۰۵:۲۹ صبح |
||||||||
|
|
|
آخرو: ديگر به اتلتيكومادريد برنميگردم
|
|
۲۴-۴-۱۳۹۰, ۰۱:۴۶ عصر
|
|||
|
|||
|
[color=#000]مهاجم آرژانتيني تيم فوتبال اتلتيکومادريد گفت: مطمئن باشيد ديگر به اتلتيکومادريد برنميگردم. [/color] [color=#000] [/font] به نقل از مارکا اسپانيا، سرخيو آخرو که تا قبل از مصاحبه جنجالي روز گذشته هرگز درباره اتلتيکو مادريد با صراحت حرف نزده بود گفت: قطعا به تيم جديد خواهم رفت و احتمال بازگشت من به اتلتيکومادريد صفر است. آنها براي جانشين من هم نقشه کشيدهاند اما در روزنامهها براي فريب هواداران خود از تعصب نداشتن من حرف ميزنند. وي ادامه داد: مقصد بعدي من هرجا که باشد در قدم اول زياد مهم نيست مهم اين است که ديگر با لياس اتلتيکومادريد بازي نخواهم کرد. من و فورلان در اتلتيکومادريد تا مرز نابودي پيش رفتهايم. همزمان باشگاههاي رئال مادريد، يوونتوس و چلسي به دنبال آخرو داماد مارادونا هستند و اين در حالي است که همسر و پدر زن آخرو بر ماندن در پايتخت اسپانيا اصرار دارند. [/color][font=tahoma]منبع : ورزش 3 ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
|
| موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
| حذف داماد مارادونا از تبليغات اتلتيكومادريد | specialone | 0 | 242 |
۳-۵-۱۳۹۰ ۱۰:۲۶ صبح آخرین ارسال: specialone |
|
| اتلتيكومادريد به دنبال هافبك برزيلي ولفسبورگ | specialone | 0 | 209 |
۲۹-۴-۱۳۹۰ ۰۶:۲۵ عصر آخرین ارسال: specialone |
|

مشاهده نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به یک دوست
نمایش آخرین ارسال این موضوع
اهدای بیشترین امتیاز به این موضوع
مشترک شدن در این موضوع

![[تصویر: 84087373708980429506.jpg]](http://up6.iranblog.com/images/84087373708980429506.jpg)