|
|
|
اطلاعات سایت نشان میدهد که شما هنوز عضو نشده اید و یا هنوز به سایت وارد نشده اید. برای استفاده از تمامی امکانات باید در سایت ثبت نام و سپس وارد حساب خود شوید. |
| كاناوارو كفشهايش را آويخت زمان کنونی: ۱-۳-۱۳۹۱, ۰۴:۴۵ صبح |
||||||||
|
|
|
كاناوارو كفشهايش را آويخت
|
|
۱۸-۴-۱۳۹۰, ۰۵:۲۰ عصر
|
|||
|
|||
|
كاناوارو كفشهايش را آويخت
[TABLE][TR][TD][JUSTIFY][COLOR=#000]ستاره تيم ملي ايتاليا در جام جهاني 2006 آلمان و بهترين بازيکن جهان در سن 37 سالگي از دنياي فوتبال خداحافظي کرد.
[/COLOR][/JUSTIFY][/TD][TD] [/TD][/TR][/TABLE][TABLE][TR][TD][/TD][/TR][TR][TD][JUSTIFY][COLOR=#000][JUSTIFY] فابيو کاناوارو، مدافع مستحکم تيم ملي ايتاليا که سابقهي بازي در تيمهاي رئال مادريد اينتر را هم در کارنامه داشت سرانجام به دليل آسيب ديدگي کفشهايش را آويزان کرد. [/JUSTIFY] [JUSTIFY] کاناوارو در آخرين سالهاي حضورش در تيم ملي ايتاليا به عنوان بهترين مدافع جهان شناخته شده بود و در سال 2006 هم به دنبال عملکرد قابل قبولي که در دفاع لاجوردي پوشان داشت توپ طلاي جهان را از آن خود کرد. [/JUSTIFY] [JUSTIFY] پزشکان پس از بررسي زانوي آسيب ديدهي کاناوارو 37 ساله به او توصيه کردند به فعاليتش در دنياي حرفهاي ادامه ندهد. [/JUSTIFY] [JUSTIFY] کاناوارو پس از اين که متوجه شد ديگر نمي تواند فوتبال بازي کند، عنوان کرد: «واقعا ناراحت شدم فوتبال همه چيز من بود.» [/JUSTIFY] [JUSTIFY] کاپيتان تيم ملي ايتاليا در جام جهاني 2006 دربارهي آيندهاش عنوان کرد که قصد دارد به عنوان مديرفني در باشگاه الاهلي به کارش ادامه دهد. [/JUSTIFY] [JUSTIFY] وي دربارهي بازنشستگياش گفت: «اين گه گفته مي شود که از مدتها قبل تصميم گرفته بودم که بازنشسته شوم صحت ندارم و متاسفانه زانويم شرايطي دارد که ديگر به من اجازه نمي دهد در زمين چمن بازي کنم، اما مطمئنا اينجا خواهم ماند تا نقش اجرايي در باشگاه داشته باشم.» [/JUSTIFY] [JUSTIFY] کاناوارو در دوران حرفهاي فوتبال بازي در تيمهاي ناپولي، پارما، اينتر، رئال مادريد و الاهلي را تجربه کرد و 136 بار هم پيراهن تيم ملي ايتاليا را پوشيد. [/JUSTIFY] [JUSTIFY] [/JUSTIFY] [/COLOR][/JUSTIFY][/TD][/TR][/TABLE] ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
|

مشاهده نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به یک دوست
نمایش آخرین ارسال این موضوع
اهدای بیشترین امتیاز به این موضوع
مشترک شدن در این موضوع

[/TD][/TR][/TABLE][TABLE][TR][TD]![[تصویر: 84087373708980429506.jpg]](http://up6.iranblog.com/images/84087373708980429506.jpg)