|
|
|
اطلاعات سایت نشان میدهد که شما هنوز عضو نشده اید و یا هنوز به سایت وارد نشده اید. برای استفاده از تمامی امکانات باید در سایت ثبت نام و سپس وارد حساب خود شوید. |
| ريکي آلوارس به اينتر پيوست زمان کنونی: ۱-۳-۱۳۹۱, ۰۴:۰۱ صبح |
||||||||
|
|
|
ريکي آلوارس به اينتر پيوست
|
|
۱۷-۴-۱۳۹۰, ۰۳:۴۷ صبح
|
|||
|
|||
|
ريکي آلوارس به اينتر پيوست
[TABLE][TR][TD][JUSTIFY][COLOR=#000]ستاره آرژانتيني در صحبتهايي اعلام کرد که با اين انتقال يکي از روياهايش به واقعيت تبديل شده است [/COLOR][/JUSTIFY][/TD][TD]
[/TD][/TR][/TABLE][TABLE][TR][TD][/TD][/TR][TR][TD][JUSTIFY][COLOR=#000][JUSTIFY]سران باشگاه اینتر خرید ریکی آلوارس از اینتر را به طور رسمی اعلام کردند. این ستاره آرژانتینی اکنون در میلان است تا پرونده انتقالش از ولس سارزفیلد به اینتر را نهایی کند در بیانیه منتشره در باشگاه اینتر می خوانیم: «اندکی بعد از ساعت 10.30 صبح پنجشنبه ریکاردو گابریل آلوارس یا ریکی با پروازی از لندن به فرودگاه لینات رسید. این ستاره 23 ساله آرژانتیین که پاسپورتی ایتالیایی دارد، بازیکنی با مهارت است و با وجودی که تمام تیمهای مطرح اروپایی به دنبال جذب او بودند،سران باشگاه اینتر او را به ایتالیا آوردند و اکنون شال گردن نرآتزوری دور گردن اوست.» آلوارس با حضور در ایتالیا به خبرنگاران گفت:« این به منزله محقق شدن یک رویا برای من است و بی صبرانه منتظر شروع ماجراجویی جدیدی هستم.» بدین ترتیب انتظار می رود تا ریکی قراردادی 5 ساله را به امضا برساند و دستمزد سالانه او حدود 1.8 میلیون یورو خواهد بود. اولین بیانیه رسمی در این رابطه صبح چهارشنبه در وب سایت باشگاه ولس سارزفیلد منتشر شد و در آن به این نکته اشاره شد که آلوارس با قراردادی 12 میلیون یورویی به اینتر خواهد رفت.[/JUSTIFY][/COLOR] [/JUSTIFY][/TD][/TR]<!--/UdmComment-->[/TABLE] ![]() منتظر من در زمین های فوتبال باشید... |
|||
|
تبليغات:
|
||||||
|
|
|
|
| موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
| اينتر به شيوه ميلان،تهوز را به خدمت ميگيرد | specialone | 0 | 225 |
۳-۵-۱۳۹۰ ۱۰:۳۱ صبح آخرین ارسال: specialone |
|

مشاهده نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به یک دوست
نمایش آخرین ارسال این موضوع
اهدای بیشترین امتیاز به این موضوع
مشترک شدن در این موضوع

[/TD][/TR][/TABLE][TABLE][TR][TD]![[تصویر: 84087373708980429506.jpg]](http://up6.iranblog.com/images/84087373708980429506.jpg)